«Ακούμε τόσα πολλά που είμαστε όλοι μπερδεμένοι» ανέφερε αρχικά ο Αρχιεπίσκοπος και πρόσθεσε πως περιμένει να μιλήσει κάποιος από την Πολιτεία, να δει τη γραμμή που θα ακολουθηθεί και μετά θα πάρει θέση η Εκκλησία.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add triklopodia.gr on Google«Ακούμε τόσα πολλά που είμαστε όλοι μπερδεμένοι» ανέφερε αρχικά ο Αρχιεπίσκοπος και πρόσθεσε πως περιμένει να μιλήσει κάποιος από την Πολιτεία, να δει τη γραμμή που θα ακολουθηθεί και μετά θα πάρει θέση η Εκκλησία.
Απαντώντας σε ερώτηση αν θα μιλήσει με τον Πρωθυπουργό, είπε πως όλα είναι ανοικτά.
Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE
Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!
© 2009 - 2023 Triklopodia.gr
Θλίβομαι πού βλέπω τήν πλειονότητα τών Μητροπολιτών νά παίρνουν χλιαρή θέση γιά τό ζήτημα τών ανωμάλων μέ πρώτον τόν Αρχιεπίσκοπο Αθηνών καί πάσης Ελλάδος Κύριο Ιερώνυμο. Ήρθαν τά λόγια τού Κισινγκερ ή Ελλάδα είναι δύσκολη χώρα νά κυβερνηθεί χτυπήστε την στήν πολιτισμική της ρίζα (Θρησκεία οικογένεια κλπ)