ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ιστορική ντροπή… η ιστορική συμφωνία Ελλάδος – FYROM – Η απάντηση από το state department των ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΕΘΝΙΚΑ. - 18 Ιούν 2018 - 11:44
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΗ Ελλάδα πούλησε την ιστορική Μακεδονία μετά από πιέσεις του ΝΑΤΟ και με αντάλλαγμα μια θολή λύση στο χρέος

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα χωρίς καμία αμφιβολία επικρατεί θυμός και απογοήτευση στην πλειοψηφία και ικανοποίηση στην μειοψηφία των ελλήνων για την ιστορική ντροπή ή ιστορική συμφωνία Ελλάδος με την FYROM…μια συμφωνία όπου πλέον τα Σκόπια θα μετονομαστούν Βόρειος Μακεδονία.

Οι δημοσκοπήσεις αποδεικνύουν ότι η ξεκάθαρη πλειοψηφία σχεδόν το 73% είναι ενάντια σε αυτή την συμφωνία και μόλις 23% είναι υπέρ.
Η αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα των δημοκρατικών επιλογών στο παρελθόν επέλεξε το δημοψήφισμα για να το παραβιάσει και αμφισβητήσει σε 48 ώρες, ωστόσο για ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα όπως το Μακεδονικό…κρίθηκε ότι δεν είναι απαραίτητο.
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος δηλώνει ότι η επιλογή είναι πατριωτική και εθνικά συμφέρουσα αλλά δεν απαντάει στο πιο καίριο ερώτημα γιατί το 73% των ελλήνων τάσσεται κατά της χρήσης Μακεδονία από τους σκοπιανούς;

ΠΗΓΗ http://bankingnews.gr/index.php?id=371004
Είναι ξεκάθαρο ότι η συμφωνία με την FYROM είναι ενάντια στα εθνικά συμφέροντα και αυτό γιατί η πλειοψηφία των ελλήνων εναντιώνεται σε αυτή την αισχρή εξέλιξη.
Όμως γιατί ο έλληνας πρωθυπουργός είχε τέτοια αγωνία και βιασύνη να κλείσει άρον – άρον το ονοματολογικό;
Την απάντηση την δίνουν ο πρωθυπουργός της FYROM Zaev και μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών State Department.
O Zaev με την υπογραφή της συμφωνίας στις 17 Ιουνίου 2018 στις Πρέσπες έσπευσε πρωτίστως να ευχαριστήσει τις ΗΠΑ για το αποτέλεσμα…
Γιατί ο σκοπιανός πρωθυπουργός είχε την επιθυμία να ευχαριστήσει τις ΗΠΑ για τον ρόλο τους στην συμφωνία;
Είναι ξεκάθαρο ότι η συμφωνία Ελλάδος – FYROM επιβλήθηκε και από τους αμερικανούς οι οποίοι στην προσπάθεια τους να εντάξουν στο ΝΑΤΟ την FYROM για να μην γίνει βορά των Ρώσων και Τούρκων πίεσαν την Ελλάδα να προχωρήσει όπως και τους σκοπιανούς.
Σε ανακοίνωση του το State Department των ΗΠΑ μάλιστα ανέφερε ότι θα κάνει ότι χρειαστεί για να συνδράμει σε αυτή την συμφωνία η οποία ακόμη δεν έχει εγκριθεί από την ελληνική και σκοπιανή βουλή.
Η αριστερά του ελληνικού παρελθόντος κατασυκοφαντούσε τους αμερικανούς και το ΝΑΤΟ και η νέα ελληνική αριστερά του Τσίπρα κάνει deal με το ΝΑΤΟ.
Όμως η Ελλάδα πήρε οικονομικό αντάλλαγμα, παρέδωσε το όνομα Μακεδονία και πήρε ως αντάλλαγμα μια θολή, συμφωνία για το χρέος και ένα μεγάλο κεφαλαιακό μαξιλάρι που θα καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδος για 4 χρόνια.
Η Μακεδονία πουλήθηκε για 30-35 δισεκ. τόση είναι η συμφωνία για το κεφαλαιακό απόθεμα της Ελλάδος στην μεταμνημονιακή φάση.
Τα 30 με 35 δισεκ. αντιστοιχούν στα 30 αργύρια της εκκλησιαστικής ιστορίας που είχαν μια ουσιώδη συμβολικότατα.

www.bankingnews.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter