• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Συνάντηση Conte – Di Maio – Salvini αύριο 7/11 μετά το τελεσίγραφο του Eurogroup – Moscovici: Κυρώσεις αν δεν επιτευχθεί συμβιβασμός

8 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Παραμένει το αδιέξοδο μετά το Eurogroup – Δεν αλλάζουν στάση ΕΕ και Ιταλία

(upd) Το αδιέξοδο που έχει διαμορφωθεί στις σχέσεις ΕΕ – Ιταλίας σχετικά με τον προϋπολογισμό του 2019 παραμένει καθώς μετά και το χθεσινό Eurogroup οι όροι της αντιπαράθεσης δεν έχουν αλλάξει.
Η ΕΕ επανέλαβε ότι δίνει στην Ιταλία μια εβδομάδα περιθώριο προκειμένου έως τις 13/11 να συμμορφωθεί με τους ευρωπαϊκούς κανόνες και καταθέσει ένα αναθεωρημένο σχέδιο προϋπολογισμού με τη Ρώμη να

απαντά μέσω του υπουργού Οικονομικών, Giovanni Tria πως δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καμία αλλαγή του προϋπολογισμού της και των στόχων που έχει θέσει για το 2019, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει ούτε σύγκρουση ούτε συμβιβασμός» με την ΕΕ.
Η Ιταλία στέλνει το μήνυμα ότι δεν θέλει ούτε να «τα σπάσει» με την ΕΕ ούτε να εξελιχθεί σε μια μείζονα απειλή για την Ευρωζώνη και το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.
Την ίδια στιγμή όμως διαμηνύει πως δεν προτίθεται να συμμορφωθεί με τις ευρωπαϊκές υποδείξεις για συμμόρφωση, αγνοώντας έτσι τις «επιταγές» των Βρυξελλών.
Και παρά την αντίφαση που υπάρχει σε αυτά τα δύο μηνύματα, το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι αυτό που θέλει να επιτύχει η Ρώμη με αυτήν τη στάση της είναι να αποτελέσει την «εξαίρεση» στον ευρωπαϊκό κανόνα, όπως είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια και με τη Γαλλία.
Ωστόσο, η Κομισιόν δηλώνει αποφασισμένη να μην υποχωρήσει, ζητά από τη Ρώμη να αναθεωρήσει τον προϋπολογισμό της και ευελπιστεί σε μια κίνηση καλής θέλησης έστω και την τελευταία στιγμή από την Ιταλία που θα ξεμπλοκάρει το σημερινό αδιέξοδο.
Οι κρίσιμες ημερομηνίες είναι δύο: η 13η Νοεμβρίου, κατά την οποία η Ρώμη θα πρέπει να στείλει το αναθεωρημένο σχέδιο του προϋπολογισμού της στις Βρυξέλλες και η 21η Νοεμβρίου, κατά την οποία οι Βρυξέλλες θα επανεκτιμήσουν τη νέα πρόταση της Ιταλίας και θα αποφασίσουν αν θα εκκινήσουν τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος.
Υπό αυτά τα δεδομένα θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 7/11 νέα συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον πρωθυπουργό Giuseppe Conte και τους δύο αντιπροέδρους Matteo Salvini και Luigi Di Maio προκειμένου να μελετήσουν και να αποφασίσουν τι απάντηση θα δώσουν στις Βρυξέλλες.
Μια απάντηση ιδιαίτερης σημασίας όχι μόνο για την Ιταλία αλλά και για το σύνολο της Ευρώπης, η οποία μάλιστα και λόγω των ευρωεκλογών του Μαΐου αποκτά ευρύτερες, όχι μόνο οικονομικές αλλά και πολιτικές διαστάσεις.

Με κυρώσεις προειδοποιεί ο Moscovici 

Νέο αυστηρό μήνυμα έστειλε στην ιταλική κυβέρνηση ο Επίτροπος Οικονομικών της Κομισιόν, καλώντας την να σεβαστεί τους δημοσιονομικούς κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Αναμένουμε μια ισχυρή και συγκεκριμένη απάντηση από την Ιταλία στις 13 Νοεμβρίου», τόνισε ο Moscovici.
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος προειδοποίησε ότι εάν δεν υπάρξει συμβιβασμός για τον προϋπολογισμό, είναι πιθανή η επιβολή κυρώσεων στην Ιταλία.
«Οι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ πρέπει να γίνονται σεβαστοί.
Η πολιτική της ιταλικής κυβέρνησης οδηγεί σε υψηλότερο δημόσιο χρέος και δεν λειτουργεί υπέρ της ανάπτυξης», σημείωσε ο Moscovici.

Tria: Έχουμε κάποια διαφωνία με την Κομισιόν αλλά ο διάλογος μπορεί να συνεχιστεί

Την πρόθεση της ιταλικής κυβέρνησης για συνέχιση του διαλόγου ώστε να ξεπεραστούν οι διαφωνίες σχετικά με τον προϋπολογισμό του 2019 εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Giovanni Tria.
«Αναμένω ότι ο διάλογος θα συνεχιστεί.
Βέβαια, έχουμε κάποιες διαφωνίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει διάλογος, εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ της Κομισιόν και της Ιταλίας» δήλωσε ο Tria στο CNBC.
Επίσης τόνισε «πρέπει να εξηγήσουμε στην Κομισιόν, δεν θέλω να προβλέψv την απάντηση».

Τελεσίγραφο από το Eurogroup 

Ξεκάθαρη προειδοποίηση για την Ιταλία ότι διαθέτει μόλις μία εβδομάδα προκειμένου να καταθέσει ένα αναθεωρημένο σχέδιο προϋπολογισμού για το 2019 ήταν το μήνυμα που απέστειλε το Eurogroup στις 5/11/2018.
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη συνεδρίαση κατέστη σαφές ότι η Ρώμη οφείλει να συμμορφωθεί με τους κανόνες της Ευρωζώνης, κάτι το οποίο ισχύει για όλα τα κράτη μέλη, προκειμένου να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.
Οι δηλώσεις δεν είχαν καμία επίπτωση στην πορεία της απόδοσης του 10ετούς ιταλικού ομολόγου, η οποία διατηρήθηκε στο 3,34%.
Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο ο πρόεδρος του Eurogroup, Mario Centeno όσο και ο Επίτροπος Pier Mosocivici δεν εμφανίστηκαν τόσο επιθετικοί, φροντίζοντας να υπογραμμίσουν ότι όλα μπορούν να λυθούν μέσω ενός καλοπροαίρετου διαλόγου μεταξύ Κομισιόν και ιταλικής κυβέρνησης και το τελικό αποτέλεσμα να είναι θετικό και για τις δύο πλευρές.
Επιπρόσθετα τονίστηκε ότι ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών, Giovanni Tria, παρουσίασε στο Eurogroup τις θέσεις της κυβέρνησής τους, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν δέχθηκε να δεσμευθεί για καμία αλλαγή στον προϋπολογισμό της χώρας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί, όμως, το γεγονός ότι ο Moscovici επανέλαβε αρκετές φορές ότι στόχος της Κομισιόν δεν είναι να τιμωρήσει κανέναν ή να επιβάλλει κυρώσεις και αυτό θα το πράξει μόνο εάν είναι απόλυτα αναγκασμένη.

Tria (ΥΠΟΙΚ Ιταλίας): Ο προϋπολογισμός δεν θα αλλάξει – Ο διάλογος θα συνεχιστεί

Η Ιταλία δεν βρίσκεται σε κόντρα με την Ευρωζώνη αλλά δεν προτίθεται και να συμβιβαστεί, τόνισε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Giovanni Tria, αμέσως μετά το τέλος του Eurogroup.
Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ ο κ. Tria υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει κόντρα αλλά δεν θα υπάρξει και συμβιβασμός.
Αναπτύξαμε τις θέσεις μας στο Eurogroup.
Λαμβάνουμε υπόψη μας τις θέσεις της Κομισιόν.
Το Eurogroup απλά μας ζήτησε να συνεχίσουμε τον διάλογο με την Επιτροπή.
Εξήγησα τον προϋπολογισμό, έδωσα όλα τα στοιχεία και ανέπτυξα τη στρατηγική μας».
Επίσης τόνισε ότι η Ρώμη θα απαντήσει στην Κομισιόν εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος, δηλαδή μέχρι τις 13/11.

Centeno: Μία εβδομάδα προθεσμία στην Ιταλία για να αναμορφώσει τον προϋπολογισμό της

Διορία μία εβδομάδα έχει η Ιταλία προκειμένου να αναμορφώσει το προσχέδιο του προϋπολογισμού της  ανέφερε στις δηλώσεις του ο επικεφαλής του Eurogroup, M. Centeno στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των ΥΠΟΙΚ της ευρωζώνης.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Centeno «είχαμε μία μακρά αλλά καλή συνεδρίαση. Εξετάσαμε τα προσχέδια προϋπολογισμού με επικέντρωση σε αυτόν της Ιταλίας.
Οι υπουργοί τόνισαν ότι η Ιταλία θα πρέπει να συνεργαστεί στενά με την Κομισιόν και να αναμορφώσει τον προϋπολογισμό της.
Η Ιταλία έχει περιθώριο μίας εβδομάδας για να προχωρήσει στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού της βάσει των κανόνων που ισχύουν».
Για το μείζον θέμα των κόκκινων δανείων ο επικεφαλής του Eurogroup ανέφερε ότι «καλωσορίζουμε τα θετικά αποτελέσματα από τα stress tests, αν και υπάρχει ακόμη η ανάγκη για περαιτέρω μείωση των NPLs από αρκετές ευρωπαϊκές τράπεζες
Πέραν των NPLs υπάρχουν και άλλα προβλήματα για τις ευρωπαϊκές τράπεζες, όπως το σκαιώδες τραπεζικό σύστημα, τα οποία συζητήσαμε σήμερα εκτενώς».

Moscovici: Οι κανόνες της Ευρωζώνης πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους

Ο ευρωπαίος Επίτροπος P. Moscovici έστειλε το δικό του μήνυμα προς την Ιταλία από το βήμα του Eurogroup τονίζοντας ότι «οι κανόνες της Ευρωζώνης πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους».
Ο κ. Moscovici τόνισε πως  η ανάλυση της Κομισιόν για τα προσχέδια των προϋπολογισμών δεν έχει ολοκληρωθεί.
Παράλληλα ο κ. Moscovici ανέφερε πως «τονίσαμε ότι σαφώς θα πρέπει να υπάρξει εποικοδομητικός διάλογος με τις χώρες που υπάρχει πρόβλημα. Όμως υπάρχει ένας κανονισμός για τους προϋπολογισμούς στον οποίο όλοι έχουν συμφωνήσει
Ευχαριστούμε το Eurogroup που στήριξε απόλυτα την Κομισιόν αναφορικά με τις απόψεις που εξέφρασε για τον προϋπολογισμό της Ιταλίας.
Η «μπάλα» είναι πλέον στο γήπεδο της Ιταλίας, η Ιταλία θα πρέπει να καταθέσει έναν αναθεωρημένο προϋπολογισμό.
Ευελπιστώ ότι θα συνεχιστεί ο διάλογος με τις ιταλικές αρχές έως τις 21/11.
Εκείνη την ημερομηνία θα ανακοινωθούν οι απόψεις της Κομισιόν για όλους τους προϋπολογισμούς της Ευρωζώνης».
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με αρκετές δηλώσεις του ενάντια σε κορυφαία στελέχη της ιταλικής κυβέρνησης (σ..σ: κυρίως ενάντια στον Matteo Salvini) ο Επίτροπος έσπευσε να εκφράσει τον απόλυτο σεβασμό του προς όλα τα στελέχη της ιταλικής κυβέρνηση.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το γεγονός ότι ο κ. Moscovici επανέλαβε αρκετές φορές ότι ούτε η Κομισιόν ούτε ο ίδιος ως Επίτροπος τάσσονται υπέρ των κυρώσεων και των τιμωριών.
«Είμαστε και εγώ προσωπικά ως Επίτροπος υπέρ του διαλόγου.
Ενός ανοιχτού διαλόγου που μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.
Η Ιταλία είναι και θα παραμείνει στην καρδιά της Ευρωζώνης τόσο για το δικό της καλό όσο και για το καλό όλων μας».

Regling (ESM): Nα τηρούνται οι κανόνες – Μόνο με αυτόν τον τρόπο η Ευρωζώνη μπορεί να λειτουργήσει σωστά

Ιδιαίτερα λιτός ήταν στις δηλώσεις του ο επικεφαλής του ESM Κ. Regling, στέλνοντας όμως σαφές μήνυμα στην Ρώμη τονίζοντας ότι «οι κανόνες πρέπει να τηρούνται από όλους καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο η Ευρωζώνη μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Ανακοίνωση Eurogroup για Ιταλία

Συζητήσαμε στο Eurogroup τη γνώμη της Επιτροπής σχετικά με το σχέδιο προϋπολογισμού της Ιταλίας (DBP) για το 2019, που εκδόθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2018.
Συμφωνούμε με την αξιολόγηση της Επιτροπής.
Υπενθυμίζουμε τη σημασία των υγιών δημόσιων οικονομικών και του συντονισμού τους στο πλαίσιο του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΣΣΑ) ως προϋπόθεση για μια βιώσιμη και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη και την ομαλή λειτουργία της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης.
Η έμφαση στην επαρκή μείωση του χρέους και η πορεία προς τον μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό στόχο (ΜΔΣ) αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ΣΣΑ.
Ανυπομονούμε την Ιταλία και την Επιτροπή να ξεκινήσουν έναν ανοιχτό και εποικοδομητικό διάλογο και να συνεργαστεί στενά με την Επιτροπή στην προετοιμασία ενός αναθεωρημένου δημοσιονομικού σχεδίου το οποίο είναι σύμφωνο με το ΣΣΑ.

Άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων

Ανοδικά κινούνται οι αποδόσεις των ιταλικών ομολόγων, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε ο προϋπολογισμός του 2019.
Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου ενισχύεται στο 3,356% από 3,322% στο χθεσινό κλείσιμο.
Η απόδοση του 2ετούς ενισχύεται στο 1,158% από 1,129% χθες.
Στο Μιλάνο ο FTSE MIB υποχωρεί 0,5% στις 19.182 μονάδες.
Πιέσεις δέχονται οι μετοχές των τραπεζών, με την Intesa Sanpaolo να υποχωρεί 1,1%, την Banco Bmp στο -1,5%, την UBI Banca να σημειώνει πτώση 1,2% και την Unicredit στο -0,7%.

www.bankingnews.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

by admin
4 ώρες ago
Ουκρανικά drone χτύπησαν ρωσικό διυλιστήριο στην Δυτική Σιβηρία! (βίντεο)
Slider

Ουκρανικά drone χτύπησαν ρωσικό διυλιστήριο στην Δυτική Σιβηρία! (βίντεο)

by admin
4 ώρες ago
Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …

by admin
7 ώρες ago
To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;
Slider

To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;

by admin
7 ώρες ago
Next Post
Προς Κύπρο έρχεται υποβρύχιο του Ισραήλ

Προς Κύπρο έρχεται υποβρύχιο του Ισραήλ

ΑΛΩΠΗΞ : Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥ

ΑΛΩΠΗΞ : Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr