ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΤΑΛΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΕΡΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ 1,8 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΤΡΑΠΕΖΕΣ. - 3 Αυγ 2018 - 10:28
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram
Με σχετικό δελτίο τύπου που δημοσιεύσανε χθες και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες της χώρας μας ανακοινώσανε πως εκχωρούν την διαχείριση  ύψους 1,8 δις επιχειρηματικών δανείων τα οποία είναι κόκκινα στην Ιταλική εταιρεία dobank η οποία είναι και εξειδικευμένη σε αυτού του είδους τις διαχειρίσεις στην Ιταλία.
Η doBank ιδρύθηκε το 2015, όταν το αμερικανικό Fortress, ένα από τα μεγαλύτερα credit funds στον κόσμο, με υπό διαχείριση 70,1 δισ. δολάρια, εξαγόρασε τους δύο μεγαλύτερους ιταλικούς ανεξάρτητους οργανισμούς διαχείρισης δανείων.
H ιστορία όμως του αμερικανικού fund στην ιταλική αγορά προβληματικών δανείων ξεκίνησε ακόμα πιο παλιά, όταν 15 χρόνια πριν αποκτήθηκε η Italfondiario SPA. Η τελευταία απέκτησε την «κακή» τράπεζα της Intesa Sanpaolo με δάνεια ύψους 13 δισ. ευρώ.
Πρόσφατα, funds που συνδέονται με το Fortress προχώρησαν σε ένα από τα μεγαλύτερα deals στην Ιταλία, αφού απέκτησαν δάνεια ύψους 17,7 δισ. ευρώ από τη UniCredit, δημιουργώντας ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο προβληματικών δανείων. Στη συνέχεια, ο ιταλικός εισηγμένος όμιλος εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο διαχειριστή δανείων μέσω των εταιρειών doBank, Italfondiario, DoRealEstate, IBIS και DO Solutions.
Η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των τεσσάρων συστημικών Τραπεζών και της doBank καταρτίσθηκε κατόπιν της ολοκλήρωσης διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας, στην οποία έλαβαν μέρος περισσότερες από τριάντα υποψήφιες εταιρίες. Είναι το αποτέλεσμα σχεδιασμού και συνεργασίας μεταξύ των τεσσάρων συστημικών Τραπεζών, με την υποστήριξη της εταιρείας συμβούλων στρατηγικής Oliver Wyman.
Η διεθνής δικηγορική εταιρία White & Case ενήργησε ως νομικός σύμβουλος των Τραπεζών επί ζητημάτων αγγλικού δικαίου και η δικηγορική εταιρεία Κουταλίδη ως νομικός σύμβουλος επί ζητημάτων ελληνικού δικαίου.
εδώ και το σχετικό δελτίο τύπου:
Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΩΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ
ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 

 

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ;;
https://bankstersae.blogspot.com/2018/08/18.html

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr