ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ιωάννης Λαμπρόπουλος : Τα γεγονότα σχεδιάζονται για τον Δεκέμβρη …

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 26 Οκτ 2019 - 21:41

Θα τα πούμε αναλυτικά και με αποκαλυπτικό άρθρο την στιγμή που πρέπει, αλλά έτσι για να πάρετε μία πρώτη “γεύση”, θα πω το εξής:

Τα γεγονότα σχεδιάζονται για τον Δεκέμβρη και θα προσπαθήσω να τα αποτρέψουμε, διότι η έγκαιρη ενημέρωση των Ελλήνων ,
αναγκάζει τους σχεδιαστές να τα αναβάλλουν στο … “προσεχώς” διότι δεν θέλουν να ξέρει ο λαός ότι τα επεισόδια είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού, διότι τότε αποδεικνύεται σχέδιο ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ και αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

Θέλουν να φαίνονται …”τυχαία” τα γεγονότα…

Σχεδιάζουν λοιπόν πολύ ΘΕΡΜΟ Δεκέμβρη και με τους Μπαχαλάκηδες σε νέα “Δεκεμβριανά” και με εξέγερση Ισλαμιστών με αφορμή χτύπημα προβοκάτσιας.

Επειδή στα γεγονότα σχεδιάζουν να θρηνήσουμε πολλούς Έλληνες Αστυνομικούς δεν έχουν σκοπό να ρίξουν στην μάχη τους ήδη βολεμένους του συστήματος και για τον σκοπό αυτό έκαναν στις 10 του μήνα προσλήψεις 2000 Αστυνομικών από όλη την Ελλάδα και ενώ η εκπαίδευσή τους κρατάει κανονικά τρεις μήνες και μετά αναλαμβάνουν υπηρεσία αυτούς τους μείωσαν την εκπαίδευση στον … ΕΝΑ ΜΗΝΑ.. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και να τοποθετηθούν στα τμήματα..

ΑΥΤΟΎΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.

Είναι ένα υποσχέδιο του γενικού σχεδίου κατά της Ελλάδος, όπως αποφασίστηκε στην σύνοδο της “Builderbeg” και το είχα δημοσιεύσει.

Θα τα πούμε με περισσότερα στοιχεία τον Νοέμβρη και έχω ελπίδες ότι θα τα αποτρέψουμε.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr