• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 23 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ? ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΥΣΟ !!

8 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Για θυμηθειτε τις ερωτησεις μας προς τον κ.Σοιμπλε:

Η Ιωάννα Βαφειάδου «ξετινάζει» τον ανάπηρο στο μυαλό Σοιμπλε !

Κατι πηρε το αυτι μου για 6 δις ευρω αξιας <<μαυρο>>χρυσο που εφυγε για Γερμανια Ε.Π.Ε τα πρωτα μνημονιακα χρονια,οπου η εμπλεκομενη σε χιλιαδες δικαστικες υποθεσεις αλλα προστατευομενη απο την παγκοσμια τραπεζοπολιτικη μαφια Ντοιτσεμπανγκ,το τραπεζικο αυτο Γερμανικο Πιθηκικο Μπορντελλο,ηταν ηδη εκτεθειμενο κατα 9 τρις φουσκες ομολογα της πεθαμενης πλεον την εποχη εκεινη Leeman Brothers!!
Ειναι επισης γνωστο σε ολους τους μαφιοζους και τους πιθηκους του πλανητη,αλλα ΟΧΙ στους πολιτες ολων των κρατων,οτι απο το 2015 τον Οκτωβρη ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ το παγκοσμιο <<οικονομικο>> πιθηκοκαθεστως!
Και διεφανει η εναρξη της αλλαγης των ισοτιμιων των νομισματων,ΟΧΙ πια εναντι ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ.αλλα εναντι χρυσου και πολιτιμων λιθων!

Να θυμηθουμε τις ανοητες ερωτησεις των δυτικων ΦΕΙΚΜΜΕ γιατι η Ρωσσια και η Κινα αγοραζουν χρυσο?
Να θυμηθουμε για την πληροφορια οτι η Γερμανια Ε.Π.Ε <<επεστρεφε>> στα <<πατρια>> εδαφη τον σκορπισμενο στους πεντε ανεμους χρυσο της Εταιρειας?

Μην ανησυχειτε….Κλεμμενος ητανε απο τις χωρες του πλανητη κατα τον Β΄ΠΠ.!!
Φυσικα η Καταρρευση ειχε ξεκινησει με ΠΑΤΑΓΟ με την Leeman Brothers,αλλα το οριστικο τελος της <<οικονομικης>> αλητειας,δοθηκε με την ΠΑΡΑΔΟΣΗ των <<ηγεμονων>> της ΝΤΠ,στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ GOOGLE συνθηκη του Μινσκ στον Πουτιν,τον Οκτωβρη του 2015,λιγο μετα την εναρξη της επεμβασης των Ρωσσων στην Συρια,λιγο μετα τις δευτερες σε ενα χρονο εκλογες στην Ελλαδα οπου οι Ελληνες ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,του τριτου μνημονιου,λιγους μηνες ΜΕΤΑ το ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο δημοψηφισμα!!

Στο Μινσκ οπου ξανα σχεδιαστικε ο νεος χαρτης της ανατολικης ευρωπης,των Βαλκανιων και της Μ.Ανατολης!
Οπου συμφωνηθηκε απο τους απερχομενους κυριαρχους νεοταξιτες και τους επερχομενους ανθρωπους η νεα πολιτικη και οικονομικη δομη του πλανητη!
Πριν απο την καταρρευση του 2015,εγινε μια τεραστια απελπισμενη προσπαθεια να διασωθουν οι <<οικονομιες>> κυριως των Ευρωπαικων <<κρατων>> με τον γνωστο τροπο,των κλοπων,των ληστειων,και των δολοφονιων λαων!!

Κι επειδη τα πορνοπιθηκα ειχαν αφαιμαξει τον πλουτο ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,επιχειρησαν να ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,κανοντας την προτεκτορατο και ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για να τους βουτηξουν και τα κληρονομικα τους δικαιωματα στον απειρο πλουτο της!

Για να καταλαβουμε γιατι τα πιθηκια εσωτερικου και το τριο μαφιοζο μας εριξαν στο ανυπαρκτο χρεος και μας δολοφονουσαν απο την γνωστη ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ πεινα με χαρα και χαμογελα!!
Ηταν θεμα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΩΜΑΛΩΝ ΤΟΥ <<ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ>> ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!!

Η Εποχη ομως ισοτιμιας νομισματος εναντι χρυσου,πολυτιμων μεταλλων και λιθων,ξημερωνε.
Ετσι αρχισαν απο τα πρωτα χρονια οι μεταφορες <<μαυρου>> χρυσου για ΞΕΠΛΥΜΑ.
Στην Γερμανια και αλλες ισως χωρες <<κολλητες>> της Γερμανιας Ε.Π.Ε κυριως απο Ελλαδα!!
Η νομιζουμε πως ειναι τυχαιο,οτι εδω και δυο χρονια,γινοταν λαθρεμποριο χρυσου,προς την ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΤΟΥΡΚΙΑ?
Προσπαθουσαν να την στηριξουν,ως τελευταια τους ελπιδα,μια και ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΡΕΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ και οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ,παρα τα εμποδια που τους εβαλαν,τα πιθηκια,ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!

Αλλωστε,πολλα τιτιβιζοντα πουλακια μιλανε πια για τις νυχτερινες πτησεις απο Ελευσινα,που μετεφεραν ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ προς αγνωστον κατευθυνση,αυτο το χρημα που ΕΚΛΕΒΑΝ απο την Ελληνικη αγορα και απο το πεινασμενο στομα των Ελληνων συνταξιουχων και εργαζομενων.Το ξεροκομματο ηταν απο το πεινασμενο στομα των παιδιων μας!!
Και για το τελος,σας εχω τοντροπο που ο κ.Σοιμπλε μας ειχε προειδοποιησει το 2015 οτι θα γινεται η μεταφορα κλοπιμαιων απο Ελλαδα και το ξεπλυμα μαυρου χρηματος..

Σε δηλωση του ειχε πει,οτι <<επειδη δεν εχουν εμπιστοσυνη
(οι κλεφτες) στην Ελληνικη κυβερνηση>>,τα <<δανεικα>> τους,δεν θα τα δινουν στο Ελληνικο κρατος,αλλα θα τα στελνουν ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΜΑΣ!!!
Αυτος ο δρομος,και για πρωτοβγαλτο της αστυνομικης ακαδημιας,ονομαζεται ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!
Στο τελος του,ΠΟΙΑ ΠΛΥΣΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ?
Μαλλον ΞΕΡΟΥΜΕ,αλλα θα περιμενουμε απο την δικαιοσυνη να το βεβαιωσει!

Στο μεταξυ η ΕΛ.ΑΣ εκοψε και την τροφοδοσια με λαθραιο χρυσο την Τουρκια!!
Ο Παγκοσμιος χρυσος ανηκει στους Ελληνες!
Αλλα επειδη οι Ελληνες ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΘΗΚΙΑ,δεν εχουμε προβλημα καποιον να τον μοιραστουμε με τους αλλους λαους,αν αυτο θα φερει το ΕΥ ΖΕΙΝ σε ολη την ανθρωποτητα!!
Γιατι εμεις το χρημα και κατ επεκταση τον χρυσο,τον ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΩΣ ΘΕΟ!!
Ελευθεροι Ελληνες,πολλα ακομα θα κανουν για να σωσουν το κεφαλι τους τα <<ντοπια>> πιθηκια!
Ειναι πλεον καταδικασμενα να αποτυχουν!

Ιωαννα Βαφειαδου 

[email protected]

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Κ. Βαθιώτης: Το ποσοστό εκείνων που σπεύδουν να βγάλουν την εωσφορική ηλεκτρονική ταυτότητα με τον δαι-μοναδικό προσωπικό αριθμό ολίγον κατ’ ολίγον αυξάνεται.
Slider

Κ. Βαθιώτης: Το ποσοστό εκείνων που σπεύδουν να βγάλουν την εωσφορική ηλεκτρονική ταυτότητα με τον δαι-μοναδικό προσωπικό αριθμό ολίγον κατ’ ολίγον αυξάνεται.

by admin
6 ώρες ago
Παπα-Ηλίας Υφαντής:  Τερατοπλασίες… «Από τους Αγίους Αναργύρους στον Homo Cyclopius»: Πώς το Αχόρταγο Κέρδος Τραυματίζει την Κοινωνία
Slider

Παπα-Ηλίας Υφαντής: Τερατοπλασίες… «Από τους Αγίους Αναργύρους στον Homo Cyclopius»: Πώς το Αχόρταγο Κέρδος Τραυματίζει την Κοινωνία

by admin
6 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Περισσότερο από όλους φαίνεται να ανησυχεί για την απουσία του Ερντογάν το εγχώριο πολιτικό δυναμικό γιατί υπάρχει ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ …
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Περισσότερο από όλους φαίνεται να ανησυχεί για την απουσία του Ερντογάν το εγχώριο πολιτικό δυναμικό γιατί υπάρχει ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ …

by admin
12 ώρες ago
Η μεγάλη κωλοτούμπα του Τσίπρα: Από τον πόλεμο στα ιδιωτικά πανεπιστήμια… στην αποδοχή τους…
Slider

Η μεγάλη κωλοτούμπα του Τσίπρα: Από τον πόλεμο στα ιδιωτικά πανεπιστήμια… στην αποδοχή τους…

by admin
23 ώρες ago
Next Post
Τι ΔΕΝ μας Είπαν για το ΚΕΦΙΡ που Πρέπει να Γνωρίζουμε

Τι ΔΕΝ μας Είπαν για το ΚΕΦΙΡ που Πρέπει να Γνωρίζουμε

ΑΡΧΙΜ. ΠΑΪΣΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ : ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:  «ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ :ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ»  ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

ΑΡΧΙΜ. ΠΑΪΣΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ : ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ :ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr