ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : Ή ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ Ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ. - 30 Δεκ 2022 - 8:18

Είναι μια παροιμία που λέει ο λαός μας, όταν διαπιστώνουμε λάθη, η υπαιτιότητα των οποίων ή δεν εντοπίζεται, ή αποκρύπτεται.

Πόσο επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε είναι το πρόβλημα

(όπως το κάναμε στις μέρες μας)της υπερβολικής χρήσης των κινητών τηλεφώνων, ειδικά από τα παιδιά. Όταν ο γονέας ξημεροβραδιάζεται στο κινητό ή στο διαδίκτυο με ποιο κύρος θα συμβουλεύσει τα παιδιά του να απέχουν από αυτά. Πόσο σοφός ήταν ο Αίσωπος στο διδακτικό του μύθο όταν έλεγε: << Μη λοξά περιπατείν καρκίνω μήτηρ έλεγε….ο δε είπεν. Μήτερ, συ η διδάσκουσα, ορθά βάδιζε και βλέπων σε ζηλώσω>>. Έλεγε η καβουρίνα στο παιδί της, μην περπατάς στραβά και αυτό της απάντησε: Μητέρα περπάτα εσύ ίσια και βλέποντάς σε θα μάθω.

Με φρίκη διαβάζουμε και ακούμε πως οκτώ μαθητές του Λυκείου βίαζαν συστηματικά συμμαθητή τους σε ένα σπίτι ερημικό κοντά στο σχολείο και το κτυπούσαν και το απειλούσαν να μην μιλήσει. Είπαν στον εισαγγελέα ότι το <<κάναμε για πλάκα>>. Τα βλέπαμε είπαν στις ταινίες και κάναμε τα ίδια. Έγραφαν στίχους τραπ βασισμένους στο βιασμό και βέβαια αυτή την κτηνώδη πράξη ήθελαν να την κάνουν τραγούδι και βίντεο! Νέο ξενόφερτο φρούτο και αυτοί οι στίχοι μουσικής τραπ, που μιλούν για κάθε είδους κτηνωδίες και ανομίες, όπως: Ναρκωτικά, σεξουαλικά εγκλήματα, βιασμοί, εκπόρνευση κοριτσιών,φόνοι, ταχύτη- τες, βλασφημίες, χυδαιολογίες, κατοχή όπλων κλπ. Και βέβαια όλα αυτά οδηγούν δήθεν στον εύκολο πλουτισμό, αλλά σίγουρα στη φυλακή και στον θάνατο!

Όλοι αυτοί οι τράπερ, ως ανισόρροπα, διαφθαρμένα και αμόρφωτα όντα (δήθεν μαθητές)έχουν αντικαταστήσει τους γονείς και τους δασκάλους στις αίθουσες διδασκαλίας, κάνοντας απίθανες πράξεις παραβατικότητας, κάνοντας συμμαθητές τους και δασκάλους απλούς παρατηρητές!

Και τώρα έρχεται το αμίλητο ερώτημα: Σε ποιους οφείλεται αυτοί η πνευματική και ηθική εξαθλίωση και ποιοί είναι οι αυτουργοί αυτών των ανείπωτων εγκλημάτων;

-Μήπως οι γονείς; Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος έλεγε:

<<οι γονείς είναι αυτοί που γεννούν δαιμόνους και Αγίους>>.Είναι αυτοί οι γονείς που πηγαίνουν στα σχολεία και απειλούν τους δασκάλους απαιτώντας να βαθμολογηθούν με άριστα τα μεγαλοφοιά βλαστάρια τους, κουνώντας μάλιστα και το δάκτυλο!

-Μήπως οι εκπαιδευτικοί; Φίλος εκπαιδευτικός μου εκμυστηρεύτηκε για την τραγική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα σχολεία.<<Αποφεύγουμε πλέον να επισκεπτόμαστε τις τουαλέτες των παιδιών, γιατί κινδυνεύουμε….Παλιά ήταν μόνο το παράνομο κάπνισμα, σήμερα γίνονται στην κυριολεξία όργια και στις τουαλέτες και στις αίθουσες ακόμη. Η ανωμαλία κυριαρχεί! Δεν μπορούμε να καταγγείλουμε τίποτα γιατί φοβόμαστε και το Υπουργείο αλλά και τους…γονείς. Στον κίνδυνο να χαρακτηριστούμε ρατσιστές επιλέγουμε να σφυρίζουμε αδιάφορα!>>

-Μήπως η πολιτεία; Μα πριν περίπου ένα μήνα ο πρωθυπουργός μας, σε ερώτηση για τις μουσικές του επιλογές, φωτογράφησε την τραπ μουσική και σχολίασε την γλώσσα που χρησιμοποιείται σε αυτό το είδος της μουσικής, λεγοντας πολλά πρέπει… Με τα πρέπει όμως δεν κυβερνάς το λαό σου, ούτε ανατρέφεις τα παιδιά σου! Πρέπον είναι να διδάξουμε το σεβασμό στα παιδιά, όχι με ευχολόγια, αλλά δίνοντας άμεσα εντολή να ξηλωθεί αυτή η αχαλίνωτη κακοήθεια, με την επέμβαση της εισαγγελίας για να ανοίξει το απόστημα του καρκινώματος που σαπίζει τα παιδιά!  Έχουμε και το Υπουργείο Παιδείας ή (Απαιδευσείας) με τις λεγόμενες δεξιότητες και την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από το νηπιαγωγείο!

Βομβαρδισμός από διαφορετικότητα και πανσεξουαλικότητα επιδεινώνει αντί να περιορίζει την τραγωδία! Η Πολιτεία φρόντισε να καταργήσει τη διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, προώθησε ακόμη τη διδασκαλία νέων ηθών και εθίμων(Halloween) στα σχολικά εγχειρίδια, νομιμοποίησε και προωθεί την ανωμαλία αντικαθιστώντας τη λέξη πατέρα και μητέρα με το γονέα Α και γονέα Β. Καταργεί ακόμη και τον διαχωρισμό των τουαλετών σε γυναικείες και ανδρικές. Καταργείται μάλιστα και το μάθημα των θρησκευτικών(το απεδέχθη η θρησκευτική ηγεσία) και υποβιβάστηκε σε μάθημα θρησκειολογίας. Μας κυρίευσε ο πολυπολιτισμός και δεν πρέπει να πάμε ενάντια στη Ν.Τ.Π. όπως και η κατάργηση της έννοιας του Έθνους!

Όπως και το πυκνότερο σκοτάδι διαλύεται με την πρώτη ακτίνα του ηλίου! Και ο ήλιος είναι ο Χριστός που γεννήθηκε και γεννιέται αδιάκοπα στις καρδιές των Χριστιανών, σε πείσμα των ανώμαλων μισάνθρωπων και μοχθηρών υπαλλήλων της Παγκοσμιοποίησης, Πολιτικής και θρησκευτικής και του ψευδώνυμου ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ που κατατρώει λαό και παιδεία! Γονείς, πατριώτες Έλληνες ξυπνήστε, μαγαρίζουν τα παιδιά μας. Ως οικογένεια,που είναι η τελευταία άμυνα για την επιβίωση τους Έθνους μας. Ορθώστε τείχη αδιαπέραστα και προφυλάξτε τα παιδιά μας από την λέπρα που τρώει τα σωθικά της κοινωνίας μας! Σπείρετε καλούς καρπούς, για να απολαύσετε αύριο τους κόπους σας και να χαμογελάτε από ηθική ικανοποίηση!

Καλή χρονιά! Χρόνια πολλά! Πολλά χαμόγελα για το νέο έτος 2023!

 

Δεκέμβριος 2022      Ιωάννης   Καλάκος

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr