ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ. - 25 Μάι 2022 - 21:12

Όταν σε μία μιλιταριστική χώρα οι σύμμαχοι, ο διεθνής παράγων και συ ο ίδιος με την συμπεριφορά μας δίνουμε θάρρος, αποκτά θράσος και δεν υπολογίζει ούτε συνθήκες, ούτε υπογραφές, ούτε συμφωνίες.

Εδώ και καιρό συμπεριφέρεται ως μια υπερδύναμη στην περιοχή, κάνοντας ότι είναι δυνατό για να εξυπηρετήσει τα δικά της συμφεροντα μη σεβόμενη ούτε τις διεθνείς σχέσεις, ούτε τις διμερείς σχέσεις μεταξύ μας.

Πιεζόμενη από την εν γένει συμπεροφορά της στις σχέσεις με το ΝΑΤΟ και την Ρωσσία, ακολουθεί μια πολύ επικίνδυνη μιλιταριστική πολιτική με τη χώρα μας και κινδυνεύει κάθε στιγμή η ειρήνη στην περιοχή.

Σίγουρα χρειάζεται ψυχραιμία με τα αντανακλαστικά μας στο έπακρο για να αποφύγουμε αιφνιαδιασμούς τύπου επίθεσης στην Κύπρο του 1974.

Με την Τουρκία τίποτα δεν είναι δεδομένο, πόσο μάλλον η ειρήνη στην περιοχή που διακυδεύεται για μία ακόμη φορά.

Οι ένοπλες δυνάμεις, η πολιτική ηγεσία και ο Ελληνικός λαός πρέπει να είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για κάθε ενδεχόμενο μέχρι τις Τουρκικές εκλογές.

Ο Ερτογκάν, η πολιτική και στρατιωτική Ελίτ της Τουρκίας ζητά επιτακτικά κάτι σπουδαίο να γίνει στο εξωτερικό, για να επιτύχει μια νέα πολιτική νίκη στα πολιτικά πράγματα της γείτονος!

Η Τουρκία την στιγμή αυτή είναι μια μη προβλέψιμη χώρα και μόνο η ένοπλη ισχύς μπορεί να την σταματήσει να κάνει Αυτοκρατορικές σκέψεις!

Επειδή οι παραβιάσεις και παραβάσεις με την φόρα που έχει πάρει μπορεί να φθάσουν και πάνω από την Αθήνα, καθίσταται όσο ποτέ αναγκαία η συνοχή πολιτικής ηγεσίας και λαού, παρά τα χιλιάδες προβλήματα που υπάρχουν με την ακρίβεια στην επικαιρότητα και να προστατευθεί ο Ελληνισμός και η χώρα από εχθρικές ενέργειες που τυχόν συμβούν στο άμεσο μέλλον στην Ελληνική επικράτεια, τόσο με την αθρόα εισβολή μεταναστών από την Τουρκία, όσο και οι παραβιάσεις εθνικού εναέριου και θαλασσίου χώρου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr