ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ. - 23 Νοέ 2021 - 19:05
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Μπήκαμε και εμείς στην Ε.Ο.Κ το 1981 ως χώρα για να μας συνδράμει στα διάφορα προβλήματά μας, σε μια μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια.

Κάθε μέρα που περνάει, μας φέρνει κοντά στην πραγματικότητα πως κάθε άλλο παρά ευρωπαϊκή οικογένεια είναι. Συμφέρον και μόνο συμφέρον. Υποκρισία και μόνο υποκρισία. Που είναι η Ευρωπϊκή αλληλεγγύη και δεν την βλέπουμε; Έστω και αν ένα μέλος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ απειλείται ανοιχτά από μια τρίτη χώρα μέλος, επίσης του ΝΑΤΟ με πόλεμο με την πειρατική και παραβατική της συμπεριφορά. Έστω και αν γράφει στα παλιά των υποδημάτων τις αποφάσεις του ΟΗΕ με εισβολές σε τρίτες χώρες όπως: Κύπρος, Συρία, επέμβαση στη Λυβυή, πολεμική στήριξη σε Καυκάσιες χώρες κλπ. Το συμφέρον, συμφέρον με την Οθωμανική Τουρκία σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι μετά την εκατοπεντηκοταετή σύμμαχο του ετέρου μέλους του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής οικογένειας Γερμανίας με την Τουρκία, μιά ακόμη χώρα της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ η Ισπανία, που μαζί με την Ολλανδία και τις Σκανδυναυικές χώρες στηρίζουν ποικιλότροπα την Τουρκία.

Ειδικά στην οικονομία τις διεθνείς σχέσεις και την πολεμική βιομηχανία. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για τα εκκρεμή Ελληνικά συμφέροντα και δει τα Εθνικά. Επιβάλλεται συνεχή εγρήγορση και παρακολούθηση των διεθνών σχέσεων με νέες συμμαχίες.

Η σημερινή πολιτική της Οθωμανικής Τουρκίας είναι μια Λερναία Ύδρα και δεν τιθασεύεται εύκολα. Είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός υπερκομματικού Εθνικού οργάνου σκέψης σοφών(Think Tank) που θα συμμετάσχει και ο Απόδημος Ελληνισμός και θα δημιουργεί πολιτική-ές και αποφάσεις σε βάθος τουλάχιστον τριάντα και πενήντα χρόνων και θα εφαρμόζονται πάσει θυσία ανεξάρτητα με ποιά κυβέρνηση θα είναι στην εξουσία.

Ο Ελληνισμός βάλλεται πονηρά και επιστημονικά από κάθε πλευρά από τις δυνάμεις της ανομίας του σκότους και του σωβινισμού και χρειάζεται αποφάσεις υπερεθνικές και στιβαρά χέρια για να σταθεί όρθιος αυτός ο τόπος και να επιζήσει στο διάβα των αιώνων.

Το οφείλομε στα παιδιά μας και στα παιδιά των παιδιών μας, το αφείλουμε στην ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.

Το οφείλουμε στους ηρωϊκούς νεκρούς μας που έδωσαν τα πάντα για να μείνουν ελεύθερα αυτά τα αγιασμένα και ποτισμένα με αίμα χώματα.-

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr