ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ. - 24 Ιούν 2022 - 9:20

Επειδή η φράση ειπώθηκε από πρώην πρωθυπουργό που ηγείται της πατριωτικής παράταξης της Ν.Δ. έχει βαρύνουσα σημασία! Και επειδή οι εκπτώσεις σε θέματα εθνικής κυριαρχίας έχουν διάρκεια τουλάχιστον πενήντα ετών,καλό είναι να κάνουμε μια γρήγορη ιστορική αναδρομή, να δούμε πως το Ελληνικό πολιτικό κατεστημένο μεταπολιτευτικά κάνει ότι μπορεί για να βάλουν οι Τούρκοι πόδι στο Αιγαίο!

Τους στόχους και τα όνειρα για τους Τούρκους ξεκίνησαν ουσιαστικά το 1973 με την ανεύρεση πετρελαίου στο Αιγαίο και έγινε πράξη το 1974 με την επιβίβαση και κατάληψη του 40% της Μεγαλονήσου Κύπρου.

Ακολούθησαν πολιτικές του δόγματος του<< μη πολέμου>> κάνοντας το κάθε τι στην διπλωματία και τις διμερείς σχέσεις να έρθουμε πιο κοντά καθ΄υπόδειξη και εντολών των συνήθως υπόπτων συμμάχων, έχοντας ως σημαία την υποχώρηση στα Εθνικά μας θέματα, δήθεν για να τα βρούμε.

Λες και η ιστορία και τα εκατομμύρια των νεκρών μας δεν φωνάζουν και τρίζουν τα κόκκαλά τους! <<Ότι ο Τούρκος φίλος δεν πιάνεται και ποτέ δεν έχει μπέσα>>….

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr