ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ. - 17 Απρ 2022 - 20:09

Ο Μέγας Ιεράρχης και δάσκαλος Βασίλειος γράφει για την ειρήνη: <<Ο ζητών ειρήνην, Χριστόν εκζητεί, ότι Αυτός εστίν η ειρήνη, ο ειρηνοποιήσας δια του αίματος του Σταυρού Αυτού, είτε τα εν ουρανοίς είτε τα επί της γης>>. Ο Χριστιανισμός και οι Χριστιανοί, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς την ειρήνη και τα θλιβερά γεγονότα πουσυμβαίνουν στην Ουκρανία και την Ευρώπη το 2022 με τις εκατόμβες των θυμάτων μόνο φρίκη,αποτροπιασμό και προβληματισμό δημιουργούν.

Μπορεί μέχρι στιγμής ο πόλεμος αυτός να είναι περιορισμένος στο γεωγραφικό επίπεδο της Ουκρανίας, αλλά οι επιπτώσεις και οι αντιδράσεις που ήδη προκαλεί είναι αλυσιδωτές. Στην σύνοδο των G7 ο πρόεδρος της Γαλλίας μας είπε ότι:<<μπαίνουμε σε μια άνευ προηγουμένου επισιτιστική κρίση, αφού πάντα ο πόλεμος κάνει τις χώρες να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να προμηθεύονται σιτάρι και δημητριακά, από τους μεγαλύτερους σιτοβολώνες της Ευρώπης, που είναι η Ουκρανία και η Ρωσία…>>

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο να διαβάσετε τη συνέχεια 

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr