ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ. - 4 Αυγ 2022 - 8:47
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Είναι μια παροιμία που συχνά ακούμε και λέγουμε στη χώρα μας, όταν κάποιοι και ειδικά δημόσιοι φορείς και Μ.Μ.Ε προσπαθούν να κρύψουν κάτι σπουδαίο, κάποιο γεγονός που είναι ήδη γνωστό στο ευρύτερο κοινό, στον κόσμο!

Ο αρχαίος πρόγονός μας Ισοκράτης(436-338 π.χ.) έλεγε ότι: << Η δημοκρατία μας καταστρέφεται, διότι καταχράστηκε το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισοτιμίας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία…>>.

Ασφαλώς εμείς οι παλαιότεροι σε ηλικία, θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια, ότι το βράδυ κοιμόμαστε με το παράθυρο ανοιχτό και την πόρτα ξεκλείδωτη, για να φτάσουμε μετά από λίγα χρόνια στην σημερινή σύγχρονη μεταβιομηχανική κοινωνία και να φοβόμαστε ακόμη και τον ίσκιο μας!

Με μία αυξημένη γεωμετρική πρόοδο, μια άνευ προηγουμένου εισαγόμενη συνήθως εγκληματικότητα, σε όλα τα επίπεδα άρχισε να <<βαραίνει>> τη χώρα μας. Δεν είναι μόνο η εγχώρια εγκληματικότητα που ανθεί λόγω των νέων συνθηκών διαβίωσης, εργασίας, εκπαίδευσης και κατάχρησης του δικαιώματος της ελευθερίας και της ισοτιμίας, που οδηγούν σε πολλαπλές ενδοοικογενειακές
βαρβαρότητες.

Καθότι δεν υπάρχει εκείνο το οργανωμένο κοινωνικό υπόβαθρο από την πολιτεία, να προλαμβάνει και να θεραπεύει τέτοιες καταστάσεις πριν φτάσουν σε δυσάρεστα αποτελέσματα.

Έχουμε και από το 1993 και το άνοιγμα των συνόρων σε κάθε καρυδιάς καρύδι, με αποτέλεσμα όλες οι φυλές του κόσμου να παρελαύνουν στην μικρή μας χώρα, ερχόμενοι από άλλες κοινωνίες, με διαφορετικά κοινωνικά και πολιτικά πρότυπα, μη σεβόμενοι
ούτε στο ελάχιστο την φιλοξενία μας, που στην αρχαία Ελλάδα θεωρούνταν αρετή!

Ερμηνεύοντας όλοι αυτοί οι επενδυτές(σύμφωνα με τους πολιτικούς μας) την ελευθερία και την ισότητα στη χώρα μας, ως αναρχία και ευδαιμονία επιδίδονται σε κάθε είδους παρανομία και σπέρνουν στον κόσμο και τον απλόΈλληνα πολίτη τον φόβο. Καθότι κακοποιούν,βιάζουν και δολοφονούν ως επαγγελματίες τους πατριώτες μας, σαν να μην συμβαίνει τίποτα με την πολιτεία πάντα απούσα με διάφορες αστείες δικαιολογίες!

Με την αστεία φύλαξη των συνόρων,τα σημεία υποδοχής, την πλουσιοπάροχη επιδοματική πολιτική, την υγειονομική κάλυψη και την πλούσια ελευθερία, στο επίπεδο της αναρχίας και με τους νόμος που ψήφισε διαχρονικά ειδικά η προηγούμενη κυβέρνηση, καταφέραμε
σαν πολιτεία να γίνουμε η χωματερή κάθε δήθεν κατατρεγμένου του κόσμου δίνοντας λάθος στίγμα ονομάζοντάς τους μάλιστα και επενδυτές! Όπως λέει και ο λαός:<< όλες οι φυλές του Ισραήλ εδώ στη χώρα μας>>,ή<< όλοι στραβοί κουτσοί στον Άγιο Παντελεήμονα>> για να ενισχύσουμε δήθεν την υπογεννητικότητα που βαράει κόκκινο, χωρίς να παίρνουμε μέτρα και να δίνουμε κίνητρα για τις Ελληνικές πολύτεκνες οικογένειες και τα νέα ζευγάρια!

Κατάφεραν οι πολιτικές των δήθεν πολιτικών μας να διώξουν την επιστημονική νεολαία μας και κάθε άξιο μυαλό από την χώρα, την εποχή των μνημονίων και άνοιξαν τα σύνορα φέρνοντας εδώ έναν μουσουλμανικό κυρίως συρφετό, κάνοντας την ένδοξη και πανέμορφη χώρα μας μια απέραντη χωματερή εγκληματιών,ανωμάλων,κατασκόπων και κάθε είδους ανθρωποειδούς του πλανήτη, από εξήντα τουλάχιστον χώρες. Μήπως επιβάλλεται να αλλάξει και ο ποινικός κώδικας, επί το αυστηρότερο; Για να προλάβουμε καταστάσεις που δεν θα ελέγχονται!

Βέβαια η εκάστοτε κυβέρνηση μας μέσω των Μ.Μ.Ε(μέσων μαζικής εξαπάτησης)αποκρύπτει την εγκληματικότητα για διάφορους λόγους, ενώ ζούμε στο πετσί μας την πραγματικότητα!

Βλέποντας την ηλιθιότητα μας ο απέναντι <<φίλος και σύμμαχος Ερντογάν>>,που χόρευαν οι πολιτικοί μας και ταρατατζούμ με τα στελέχη του, δήθεν για να εξημερώσουμε το θηρίο, άρχισε εδώ και χρόνια να εργαλλιοποιεί τα στίφη αυτά των βαρβάρων, πάντα καθοδηγούμενων, βάζοντας φωτιές και κάνοντας τη χώρα κρανίου τόπο και κάθε άλλη εγκληματική ενέργεια, χωρίς ποτέ να συλλαμβάνεται κανείς και ούτε να ανακοινώνεται το προφίλ του κάθε εγκληματία, δίνοντας μάλιστα και πλήρη ιθαγένεια, να γίνουν Έλληνες και ποινικοποιώντας την απέλαση!

Ξεχνώντας για τους επαίοντας ότι όπως είπε ο Δημάρατος προς τον Ξέρξη το 490 π.χ. << Έλληνες είναι αυτοί που έχουν το ομόηθες, το ομόθρησκον, το όμαιμον και το ομόγλωσσον>>! Αυτοί λοιπόν δεν θα γίνουν ποτέ Έλληνες, ποτέ δεν θα αφομοιωθούν γιατί λείπουν τα
προαναφερόμενα χαρακτηριστικά.

Και βέβαια με τον ρυθμό που αυξάνονται σύμφωνα με την μουσουλμανική θρησκεία, εμείς θα γίνουμε μειοψηφία στον τόπο μας!

Περισσότεροι από 2.000.000 είναι οι λαθροέποικοι στη χώρα μας, από τους οποίους πάρα πολλοί είναι αόρατοι! δεν φαίνονται
πουθενά. Δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτούς.

Είναι άγνωστοι για τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας! Ηδη σύμφωνα με την απογραφή του 2021 η γηγενής Ελληνικός πληθυσμός μειώθηκε κατά 300.000 την τελευταία 10ετία!

Έτσι εξηγούνται οι ελληνοποιήσεις αβέρτα κουβέρτα !

Εκτός και αν μέσα από την Χριστιανική πίστη και το Ευαγγέλιο πλησιάσουμε αυτές τις πληθυσμιακές ομάδες και καταφέρουμε να τις εγχριστιανίσουμε! Αυτό όμως προϋποθέτει οι μητροπολίτες να βγάλουν τις χρυσοποίκιλτες μήτρες, τα αργυρά άμφια,τις μερσεντές,τα δροσερά διαμερίσματα και να φορέσουν τον καλογερικό σκούφο, το ταγάρι και το μπαστούνι και να κάνουν ότι έκανε ο Χριστός
μας και Θεός μας: << περιήγεν τας πόλεις και τας κώμας κηρύσσων το Ευαγγέλιον της βασιλείας>> Δηλαδή την χαρμόσυνη αγγελία, το μήνυμα, της λύτρωσης και της σωτηρίας όλων των ανθρώπων, σε όλες τις εποχές! Έχουν το θάρρος, έχουν τα κότσια! έχουν την πίστη και την αποφασιστικότητα.

Είναι αδύνατο μετά από 201 χρόνια ελευθερίας στη χώρα μας, που πολέμησαν οι προπάτορές μας για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδας την ελευθερία, να υπάρχουν ομάδες μουσουλμάνων Ελλήνων, να προσθέτουμε κι άλλους, ειδικά στις παραμεθόριες περιοχές, σύμφωνα με τα παραγγέλματα της Ν.Τ.Π και των Μ.Κ.Ο.και να μην κάνουν τίποτα οι Δεσποτάδες μας να τους επαναφέρουν στο Χριστιανικό ποίμνιο και να τους εργαλλιοποιεί ο Ερντογάν! όπως εργαλλιοποίησε και εξισλάμισε χιλιάδες Ελλήνων της Μ.Ασίας με την απειλή του σπαθιού, σύμφωνα με την διδασκαλία τουΑλλάχ!

Επειδή σύμφωνα με την πραγματικότητα γίναμε πλέον μια ανοχύρωτη χώρα, στην οποία κινδυνεύουν ακόμη και οι αστυνομικοί και βέβαια τι να πει ο πολίτης, στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουμε ώριμα και πατριωτικά. Τι θέλουμε από αυτή την χώρα; Πως την θέλουμε; Πως την νοσταλγούμε; Τι να απαιτήσουμε από τους νέους πολιτικούς; Αν είναι θετικοί στα θέλω μας, την ιστορία μας και την κουλτούρα μας καλώς, διαφορετικά επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε να προωθηθούν πολιτικές δυνάμεις, που γνωρίζουν την ιστορία μας, τον λαό της, την επιθυμία του να πάει μπροστά, με αγάπη, ειρήνη, προκοπή για τα παιδιά μας και τους νεότερους και πάνω από όλα οικονομική και στρατιωτική ισχύς, για να γίνουμε σεβαστοί στους φίλους λαούς και φοβεροί στους προαιώνιους εχθρούς μας!

Αύγουστος 2022 Ιωάννης Καλάκος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr