ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΙΠΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ. - 9 Απρ 2023 - 11:15
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Όλοι μαζί αντάμα οι πολιτικοί μας κατόρθωσαν το ακατόρθωτο!

Να δώσουν υπόσταση αναγνώριση και θάρρος σε ένα μόρφωμα του Τίτο στην πρώην Γιουγκοσλαβία, που μαζί με το πρωτοδικείο Φλώρινας αναγνώρισαν κέντρο Μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα!

Και βέβαια αυτοί μόλις αναγνωρίστηκαν με περίσσιο θράσος ζητάνε και τα ρέστα.

Δηλαδή μέσα στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας, ή την παλιά Ανωτάτη Βιομηχανική να δημιουργηθεί κέντρο της Μακεδονικής Γλώσσας των πρώην Σκοπίων, δηλ. της περιοχής της Βαρντάσκας, ή της Δαρδανίας κατά τους Βυζαντινούς.

Μια λαϊκή παροιμία λέει ότι: <<την καμήλα την φορτώνουν επειδή γονατίζει>>. Έτσι οι πολιτικοί μας της τελευταίας δεκαετίας γονατίζουν σε κάθε προσταγή καμηλιέρη που έρχεται είτε από την Αμερική, είτε από την Γερμανία!

<<Υπαλλήλους των δαιμόνων>> αποκαλεί όλους αυτούς τους κενόδοξους κόλακες ο Όσιος Ιωάννης της Κλίμακος! Οι πολιτικοί όλων των αποχρώσεων και όλων των κατοίκων μιας ιστορικής χώρας, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις λιβανίζουν τους μεγιστάνες της πόρνης Αμερικής και η πόρνη υποχρεωμένη στηρίζει την άθλια εξουσία τους σε βάρος ένος ιστορικού λαού. Στηρίξαμε πριν τέσσερα χρόνια τους πολιτικούς της παρούσης εξουσίας, με την υπόσχεση ότι θα επανεξετάσουν την συμφωνία(προδοσία) των Πρεσπών, ή θα την επαναδιαπραγματευτούν. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά ο λαός της πλειοψηφίας,εξαπατήθηκε! Δικαιολογήθηκαν ότι το <<κράτος έχει συνέχεια>>

Προηγούνται όμως τα κελεύσματα των βασιλέων της Γης:<<Τους πορνεύσαντας και στρηνιάσαντες>> Να μην ξεχάσουμε και τις εντολές των κ.κ.Paul Porter και Πιουριφόυ την δεκαετία του 1950 προς τις εδώ καμήλες της εξουσίας! Εκλογές έρχονται.

Μήπως πρέπει <<γονυπετώς να παρακαλέσουμε την Παναγία μας, να στείλει ένα γερό μελτέμι γεννημένο στην Τήνο και με την ευχή της να καθαρίσει τον τόπο απ΄όλων των λογιών της Τουρκιάς και της γηραιάς Ευρώπης τ΄απομεινάρια;>>όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο Οδυσ. Ελύτης!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr