ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : 25H ΜΑΡΤΙΟΥ 1821- 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2022, ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ <<ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ>>ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ. - 24 Μαρ 2022 - 20:20

Και ενώ ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου συμπίπτει με το ξεκίνημα της Ανάστασης του Γένους μας, σαν βροντερό καλπασμό αλόγων έρχονται και πάλι τα μηνύματα για τον εορτασμό και της φετινής επετείουτης 25ης Μαρτίου 2022.

Στην ψυχή μας, στον νου μας και την καρδιά μας ακούγονται οι καλπασμοί των αλόγων και οι βροντερές φωνές του Κολοκοτρώνη, του Πλαπούτα, του Νικηταρά, του Καραϊσκάκη, των Λονταίων, των Πετμεζαίων και όλων εκείνων των ηρώων που έδωσαν τα πάντα για την επιτυχία του αγώνα.

Λιμάνι και αφετηρία μιας νέας εποχής η χώρα μας, που θα μας οδηγήσει στο μέλλον,πάντα με πλοηγούς τους ήρωες του 21 και ναύτες το απλό λαό, μέσα από πολλές φουρτούνες φθάσαμε στο 2022.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 – 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 – 201 ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr