ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ «ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ 1940.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 10 Νοέ 2018 - 20:19

O ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟ «ΟΧΙ», ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ «ΝΑΙ».

Γράφει  ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2051135198240023&id=979084458778441&__tn__=K-R

            Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.            Το προηγούμενο άρθρο που δημοσίευσα στις 27 Οκτωβρίου παραμονή της Εθνικής μας εορτής, με τίτλο  «Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Β’

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ»,  έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία»  στα στέκια των Σιωνιστών.  «https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2027914793895397&id=979084458778441&__tn__=K-R&_rdc=1&_rdr

Βλέπετε η παραποίηση της Ιστορίας μας  και η παρουσίαση των γεγονότων με διαφορετικό τρόπο, όπου άλλες φορές  αποκρύπτουν γεγονότα, ενώ άλλες φορές τα παρουσιάζουν επιλεκτικά,  δεν είναι μόνο τωρινό φαινόμενο της Ρεπούση και των ομοίων της, αλλά «κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια».

Οπότε ήταν επόμενο, η παρουσίαση από πλευράς μου των ιστορικών γεγονότων όπως ακριβώς έγιναν,  να αναγκάσει τους Σιωνιστές  να  βγούν και να με κατηγορούν, προκειμένου να στηρίξουν τα ψέματά τους.

Αλλά τα ψέματα είναι πάντα  ετοιμόρροπα.  Τόσο, που έφθασε ένα άρθρο μου,  για να διαλύσει τα ψέματα δεκαετιών, περί του  μύθου του «ήρωα» …. Μεταξά.

Γιατί όπως θα κατάλαβαν όσοι διάβασαν,   το άρθρο μου δεν αμφισβητεί φυσικά το ιστορικό έπος των Ελλήνων το 1940,  αλλά το αποδίδει στον πραγματικό πατριώτη Χαράλαμπο Κατσιμήτρο που προετοιμάστηκε και αντιμετώπισε τους Ιταλούς και όχι στους προδότες που κορόιδευαν και κοίμιζαν τους Έλληνες και που την μία στιγμή είπαν «ΟΧΙ» , αλλά μετά από πέντε μέρες το έκαναν «ΝΑΙ»…!!!!!
Γιατί η αλήθεια,  όπως θα διαβάσατε ή θα διαβάσετε στο άρθρο μου , είναι ότι ο Μεταξάς το 1940,  έκανε να το πούμε «χοντρικά» για να το καταλάβουμε όλοι,  ότι έκανε περίπου και ο Τσίπρας με το Δημοψήφισμα το 2015.   Αλλά αυτό δεν το ξέρουν οι περισσότεροι Έλληνες,  γιατί αυτό θα χάλαγε την ψευδή εικόνα του «ήρωα» Μεταξά…. που έχουν φτιάξει οι Σιωνιστές .?????
Διότι  ενώ με τα λόγια  είπε  «ΟΧΙ» στους Ιταλούς,  θεωρώντας προφανώς ότι με το «ΟΧΙ» δεν πρόκειται να κρατηθούν οι Ιταλοί,  μετά από πέντε μέρες πανωλεθρίας των Ιταλών που δεν μπορούσαν να περάσουν,   το άλλαξε στα κρυφά  και  το έκανε  «ΝΑΙ»..?????

Δηλαδή:  Σίγουρα θυμάστε,  ότι Τσίπρας πριν το Δημοψήφισμα έλεγε «ΟΧΙ» και παρακινούσε και τον λαό να ψηφίσει «ΟΧΙ».  Ο λαός ψήφισε «ΟΧΙ» αλλά ακριβώς μετά από μία εβδομάδα ο Τσίπρας το άλλαξε και το έκανε «ΝΑΙ»…!!!!

Γιατί οι προδότες, άλλο λένε για να κοροϊδέψουν τον λαό,  αλλά τελικά άλλο κάνουν, γιατί ουσιαστικά άλλο θέλουν.

Αυτό λοιπόν που έκανε ο «αριστερός»..??? Τσίπρας,  το έκανε και ο «ακροδεξιός»… ??? .Μεταξάς…!!!!

Στις 28 Οκτωβρίου λέει «ΟΧΙ» στον Ιταλό πρέσβη.
Τι σημαίνει το «ΟΧΙ»;;;
Σημαίνει ότι ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ  και ΑΜΥΝΟΜΑΙ υπέρ των πατρίων εδαφών.

Ναι αλλά στις 2 Νοεμβρίου, (μετά από 5 ημέρες)  στέλνει διαταγή από το ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια….?????? στον Κατσιμήτρο που ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ υπέρ των πατρίων εδαφών και του λέει:  ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ και άφησέ τους ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ…..!!

Αυτό τώρα τι είναι;;;;  το « ΟΧΙ»…;;;;;

Αυτό, δυστυχώς για τους Σιωνιστές που το έχουν κρύψει για να μην χαλάσουν την εικόνα του «ήρωα»,  είναι …η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ του «ΟΧΙ» . .. σε  «ΝΑΙ»… περάστε..!!!

Το ότι δεν έγινε πραγματικότητα,   το «ΝΑΙ» περάστε του Μεταξά,  το χρωστάει η Ελλάδα στον υποστράτηγο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ  ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟ, ο οποίος βρήκε την τόλμη να παρακούσει τις διαταγές της Ανωτάτης Ηγεσίας και να το πούμε «λαϊκά» έγραψε στ’ @@@@@@ του τον Μεταξά και τον αρχηγό του ΓΕΣ  Αλ. Παπάγο και τους απάντησε, ότι:«Εγώ δεν υποχωρώ και δεν παραδιδω σπιθαμή ελληνικού εδάφους στον εχθρό και ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΛΠΑΚΙ».
 
Ο Κατσιμήτρος είναι αυτός που έκανε ΠΡΑΞΗ το «ΟΧΙ»,  ενώ ο Μεταξάς μετά από πέντε μέρες,  ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» …!!!!
Στο άρθρο τα γράφω πολύ αναλυτικά και οι Έλληνες τα καταλάβατε.  Αυτοί που δεν θέλουν να τα καταλάβουν και τους κάθονται στον λαιμό οι αλήθειες, είναι οι Σιωνιστές και τα εγχώρια τσιράκια τους που τρελένονται όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια.
Έτσι λοιπόν μου επιτέθηκαν κάτι  πολιτικάντηδες που έχουν λέει και .. «πατριωτικό»  κόμμα  για την «αποκατάσταση»   λέει  της ….«αλήθειας»…. ????
Και δεν ήταν λέει δικτάτωρ,  αλλά ήταν «λίγο» δικτάτωρ  γιατί «αναγκάστηκε»  να καταλύσει  λέει το Σύνταγμα , λόγω των … «κομμουνιστών»…?????
Όπως θα καταλαβαίνετε  αγαπητοί μου χιλιοπροδομένοι πατριώτες, αυτός ο κομμουνιστικός κίνδυνος, έκανε πολύ καλά την δουλειά του εκείνη την περίοδο, και στην ανάδειξη του Χίτλερ και του Μουσολίνι και του Μεταξά.  Γιατί όλοι τους με εκλογές ξεκίνησαν, αλλά δικτάτορες κατέληξαν.  Και όλοι τους κομμουνιστές «φοβούντο»…!!!!
Και αυτός ο «κομμουνιστικός κίνδυνος» ζει και υπάρχει ακόμα ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , και συμβαίνει αυτό για δύο λόγους.  Πρώτον για να μπορούν κάτι «πατριωτάκια» της φακής να τον επικαλούνται ακόμα και να τον έχουν για … άλοθι…???? και δεύτερον για να συντηρούν ακόμα τον μοναδικό πόλο δημιουργίας ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ στην χώρα.
Και δεν ήταν λέει προδότης ο Μεταξάς,  επειδή ξεκίνησε το ΙΚΑ, επειδή έφτιαξε την Λυρική σκηνή, επειδή επέβαλε στους εργοστασιάρχες να δίνουν φόρμες στους εργάτες, καθιέρωσε εργατική άδεια, και άλλες κοινωνικές παροχές,  αφού αυτά διέταζε τότε ο Σιωνισμός  και τα ίδια  είχαν ξεκινήσει να γίνονται σε όλα τα κράτη, αφού ο κόσμος είχε αγανακτήσει από την τυραννική δουλεία της καταναγκαστικής εργασίας  και αυτές οι παροχές  είχαν ξεκινήσει από την Αμερική και είχαν  επεκταθεί και στην Ευρώπη.
Όπως θα βλέπετε,  πως σήμερα  και πάλι με εντολές του διεθνούς Σιωνισμού επανέρχεται η τυραννική δουλεία στην εργασία,   και τα κρατικά ταμεία  ασφάλισης ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ  σε όλα τα κράτη  και παραδίδουν την ασφάλιση του λαού στους ΙΔΙΩΤΕΣ….?????
Και τότε και σήμερα ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ  τοποθετούσε Κυβερνήσεις και επέβαλε τα πλάνα της διακυβέρνησης των λαών.  Ιδρύθηκε άλλωστε επίσημα ως «ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ» το 1896 στην Βασιλεία της Ελβετίας με μία διακήρυξη που ουσιαστικά προανήγγειλε τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, με σκοπό να ξαναπάρουν οι Σιωνιστές την γή της Παλαιστίνης που το πέτυχαν το 1947, μετά και τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.
Εγώ όμως εστιάζω  στις ενέργειες της προδοσίας της χώρας  πριν τον πόλεμο  και δεν με ενδιαφέρει αν έφτιαξε Λυρική σκηνή και έδωσε φόρμες στους εργάτες…?????? Καταλάβατε Σιωνιστικά πολιτικά  αποκόμματα;;;
ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο Μεταξάς ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;; (και σήμερα ήθελαν να προχωρήσουν σε αφοπλισμό των Ελλήνων  εν όψει του Γ’ παγκοσμίου πολέμου και ετοίμαζαν νόμο από το 2015,  αλλά τους σταματήσαμε με τρία επίμαχα άρθρα μέχρι τώρα)

ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟ να  ζητήσει οικονομική βοήθεια από τον λαό της Ηπείρου ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ;;; ΝΑΙ ¨η ΟΧΙ;;;;;

Γιατί ο Μεταξάς δεν έδινε λεφτά στο Αλβανικό μέτωπο και τα έριχνε όλα σχεδόν στο μέτωπο της Βουλγαρίας;  Βλάκας ήταν;; Δεν έβλεπε από που έρχονται οι Ιταλοί;;

Ποιός λοιπόν αγωνιζόταν  για να οχυρώσει  τα Αλβανικά βουνά; Ο ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ  η ο Μεταξάς;;
 

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ,  με παρατεταγμένο όλο τον Ιταλικό στρατό έξω από τα Ελληνοαλβανικά  σύνορά μας,  τα μέλη της Κυβέρνησης Μεταξά ήταν στο ΘΕΑΤΡΟ ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;;

Τον όγκο του Ιταλικού στρατού τον γράφω στο επίμαχο άρθρο.  Και τι κάνει  η κυβέρνηση εκείνη την στιγμή στο Θέατρο;;;  Ετοιμάζεται για …. πόλεμο;;;;

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ  ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ  ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ που υποκρίνεστε τους «πατριώτες» και θέλετε να  «αποκαταστήσετε την αλήθεια»….?????

Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ «ΟΧΙ» ΣΕ «ΝΑΙ» μετά από ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ , ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;;;;;

Το «ΌΧΙ» δεν σας αφήνω να περάσετε, το έκανε «ΝΑΙ» περάστε,  όταν έδωσε ΔΙΑΤΑΓΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ στον Κατσιμήτρο;;;;

Και ποιός ήταν τελικά ο ΗΡΩΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ που δημιούργησε το ΕΠΟΣ;;;;

Ο …..Μεταξάς του… «ΝΑΙ»  ΥΠΟΧΩΡΗΣΤΕ,,,,,,, ή ο ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ  του «ΟΧΙ». ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΩ και ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΛΠΑΚΙ;;;;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ του ΠΟΛΕΜΟΥ  ΡΕ  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ που θέλετε να την «αποκαταστήσετε»;

Ότι ο Μεταξάς έφτιαξε το ΙΚΑ και έδωσε φόρμες στους εργάτες;;;;

Καταλαβαίνω ότι τρελάθηκε ο Σιωνισμός που τους τσαλάκωσα τον ΓΙΑΛΑΤΖΊ «ήρωα», αλλά «….. το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ουδέποτε ζει για να γεράσει»…!!!!
 

Και εσείς βρε πολιτικά  ανδρείκελα  που υπηρετείτε τον Σιωνισμό και το διαίρει και βασίλευε,  άντε να καταγγείλετε πρώτα δημοσίως το πολιτικό πραξικόπημα της Βουλής με την αντιστροφή του Δημοψηφίσματος από «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ»,  που το έχετε κάνει πολιτική γαργάρα,   επειδή έτσι έχει διατάξει όλα τα πολιτικά κομματίδια ο Σιωνισμός  και μετά ελάτε να μας το «παίξετε» πατριώτες…..!!!!!!

Αλλά  όπως μας αποδείξατε με την δημόσια τοποθέτησή σας, το πολιτικό κομματίδιο «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ,  Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220,  στηρίζει  ουσιαστικά τις διαχρονικές ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ,  που αλλάζει τα «ΟΧΙ» και τα κάνει «ΝΑΙ»…!!!!!!

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ αυτές τις Σιωνιστικές πρακτικές και όποιος  προδίδει τον λαό αλλάζοντας τα «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» για μένα είναι προδότης τι αν τον λένε Μεταξά, τι αν τον λένε Τσίπρα. 

Το ίδιο Σιωνιστικό πολιτικό σύστημα υπηρέτησαν και υπηρετούν. Πολιτικά πιόνια είναι όλα.   Και τα κόμματα «κυβέρνησης»,  αλλά  και τα περιφερειακά  κομματίδια και αποκόμματα.

Γι’ αυτό και ΚΑΝΕΝΑ κομματίδιον εντός ή εκτός Βουλής,  δεν πήρε δημόσια θέση υπέρ του λαού και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ  δημοσίως την καταπάτηση του Συντάγματος με την αλλαγή του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» που έγινε από την σημερινή Σιωνιστική Βουλή.

Και οι Έλληνες να προσέξετε και κάτι άλλο, που θα το δούμε μπροστά μας.

 Οι Σιωνιστές έχουν δώσει εντολές , ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΕΚΛΟΓΕΣ  όπως επιβάλλει το Σύνταγμα  στην τετραετία, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019,  επειδή σήμερα είναι πολύ ακαθόριστο το πολιτικό σκηνικό και το ποσοστό της αποχής ξεπερνάει το 58%.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί  να ελέγξει ο Σιωνισμός την επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδος και παράλληλα να μην είναι έγκυρες οι εκλογές.  Οπότε  αν πάνε σε εκλογές τον Ιανουάριο του 19 όπως επιβάλλει το Σύνταγμα,  ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ότι  ξεκινάει για την Ελλάδα ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ…!!!!!!!!!  και αυτό φυσικά ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ  ειδικά τώρα  γιατί δεν θα μπορούν να φέρουν την προδοσία της Μακεδονίας στην Βουλή…!!!!!

Αυτό που θα δείτε όμως όλοι,  είναι πως για έναν ….. «ΠΕΡΙΕΡΓΟ» και «ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ» λόγο,  ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ  που δεν θα προκηρυχθούν εκλογές.  Ούτε κόμμα που κοιτάει εξουσία όπως η ΝΔ του Κούλη, αλλά ούτε και κανένα από τα διάφορα «πατριωτικά» κομματίδια….????

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ “ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ” ΟΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ”…????

ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ  ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.  Οι Σιωνιστές  δεν πρόκειται να ρισκάρουν ΕΚΛΟΓΕΣ  στην Ελλάδα, με ορατό το ενδεχόμενο της ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ.  
 
Και ήρθαν  οι πολιτικάντηδες,  της  «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ»  ΕΝΩΣΗΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.»   που έχουν κάνει «γαργάρα»  την αλλαγή του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» από τους σημερινούς προδότες  του  σημερινού Σιωνιστικού  πολιτικού  συστήματος και  βγήκαν  να υποστηρίξουν τη αλλαγή του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ»,  που έκανε μία άλλη Σιωνιστική κυβέρνηση  το 1940 και που δεν έγινε τότε πραγματικότητα το «ΝΑΙ»,  επειδή  ακριβώς  ο ΗΡΩΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Χαρ. Κατσιμήτρος ΑΨΗΦΙΣΕ  την κυβέρνηση και ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ  στην διαταγή  ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ..που άλλαζε το «ΟΧΙ» και το έκανε  «ΝΑΙ» ????
 

Οι Σιωνιστές όμως δεν τα βλέπουν αυτά. Βλέπουν το … «ΙΚΑ» ….  και τις «φόρμες» που έδωσε στους εργάτες.   Τώρα βέβαια αν είχε φτιάξει και «Λούνα Πάρκ»  μπορεί αυτό να ήταν «ελαφρυντικό» εν όψει  του  αφοπλισμού των Ελλήνων  που έκανε.

Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα.

Με τα λόγια λένε «ΟΧΙ» αλλά με την πράξη το αλλάζουν σε «ΝΑΙ».. Διαβάστε και το άρθρο που τρέλανε τους Σιωνιστές και θα καταλάβετε γιατί τους τρέλανε…

Τώρα σε αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα που το παίζουν και «πατριωτάκια» πέστε τους να πάνε να καταγγείλουν πρώτα το πολιτικό πραξικόπημα  που έκανε η Σιωνιστική Βουλή το 2015 και άλλαξε το «ΟΧΙ» του λαού και το έκανε «ΝΑΙ» και μετά για ρωτήστε τους:
Τι θα κάνουν τώρα που οι Σιωνιστές δεν θέλουν η χώρα να πάει σε ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;Τι σκατά  πολιτικό κόμμα είναι;;;;
Τι υπηρετούν;;;
Το Σύνταγμα, την Δημοκρατία, τον ελληνικό λαό και την λαϊκή κυριαρχία,   ή τον Σιωνισμό και τις ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΈΣ  ΕΝΤΟΛΕΣ του;;;;

Τι υπηρετούν τελικά και τι υπερασπίζονται;;;

Τα «ΟΧΙ» του λαού,  ή τα «ΝΑΙ» των ΠΡΟΔΟΤΩΝ;;;;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής- αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ! ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr