ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ …

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 1 Ιούλ 2021 - 21:45

… ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Μ.Α.Κ. ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ….:«ΤΣΙΜΠΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΘΕΙΤΕ»…

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες Έλληνες και εν Χριστώ αδελφοί.

Για να φθάσει στο σημείο η Κυβέρνηση να επιδοτεί με τα συστημικά της ΜΜΕ τόσο μεγάλα ψέματα και ειδικά για την Ε.Μ.Α.Κ. είναι σε μεγάλο αδιέξοδο και σε μεγάλη απόγνωση.

Όταν φθάνει δε ο Πρωθυπουργός και στο σημείο της δημόσιας γελοιοποίησης,  με το: «τσιμπήστε ένα 150 ευρω και πηγαίνετε να τσιμπηθείτε», αυτό δείχνει  παράλληλα και τον ΠΑΝΙΚΟ του ΤΡΕΛΟΥ ….

Και αυτός ο πανικός υπάρχει και στα «μεγάλα αφεντικά» τους, διότι η υπόθεση εμβολιασμός στην Ελλάδα έχει πατώσει και με τα 2.000 περίπου άτομα που εμβολιάζονται καθημερινά στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να εμβολιάσουν το 50% του πληθυσμού που θέλουν, ούτε σε 5 χρόνια.

Γι’ αυτό και καταφεύγουν σε ΨΕΜΑΤΑ και σε ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Μ.Α.Κ. όλα τα Κυβερνητικά ΜΜΕ είναι το εξής:  «Οριστικό: Το ΣτΕ καταργεί το άρθρο του Συντάγματος που κατοχυρώνει το δικαίωμα του μη εμβολιασμού»

https://www.pronews.gr/koinonia/998292_oristiko-ste-katargei-arthro-toy-syntagmatos-poy-katohyronei-dikaioma-toy-mi

Αυτό είναι βέβαια ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ, διότι όπως είπε σε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ο πληρεξούσιος Δικηγόρος των ανδρών της Ε.Μ.Α.Κ. που έχουν κάνει την προσφυγή στο ΣτΕ, «αυτή η αίτηση ακύρωσης των ανδρών της ΕΜΑΚ λόγω σπουδαιότητας έχει ορισθεί να δικαστεί ενώπιον της Ολομελείας του ΣτΕ στις 8 Οκτωβρίου του 2021. Κατά συνέπεια είναι ψευδής η είδηση ότι το ΣτΕ είπε “όχι” στην αίτηση ακύρωσης των ανδρών της ΕΜΑΚ που αρνούνται να εμβολιαστούν.  Οι άνδρες της ΕΜΑΚ είναι παλικάρια που θάνατος και ζωή,  τους έρχεται το ίδιο όταν πρόκειται να βοηθήσουν εμάς τους συμπολίτες τους. Αλλά πάνω από όλα βάζουν την Ελευθερία και για αυτό και μόνο είναι έτοιμοι να υποστούν ακόμη διώξεις και προπηλακισμούς.

Επιτέλους ας τους σεβαστούμε. Η 8η Οκτωβρίου είναι κοντά.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος. Δήμος Θανάσουλας.  ΔΣ Τρικάλων ΑΜ 142 dimos357@gmail.com

Όλο το δελτίο τύπου θα το διαβάσετε εδώ:

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://armagedon2020.blogspot.com/2021/07/blog-post.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr