ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΣΧΕΔΙΟ «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ . ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 8 Αυγ 2021 - 7:45

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

 Ελληνίδες και Έλληνες.

Θα τα αναφέρουμε  απλά και κατανοητά  για να γνωρίζετε τι συμβαίνει και γιατί ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ενώ συνεχώς πολλαπλασιάζονται ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ.

Δεν μιλάμε ως άσχετοι που μπορεί να νομίζουμε, αλλά μιλάμε ως γνώστες,
διότι έχουμε περάσει από σχολή πυροσβεστικών μέσων και έχουμε εκπαιδευτεί στις βασικές τακτικές που χρησιμοποιούνται κατά της φωτιάς,  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙΣ.
Διότι αν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙΣ, μπορείς να κάνεις αυτό που βλέπουμε σήμερα. Να την «πολεμάς» με λάθος τακτική  και ενώ θα δίνεις την εικόνα της προσπάθειας «πυρόσβεσης»,  στην πραγματικότητα  ΘΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ να δυναμώνει και να προχωράει.Το ίδιο είχαν κάνει και στο ΜΑΤΙ και είμαστε τότε οι ΜΟΝΟΙ που γράψαμε για ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟ από τέσσερις ΚΡΑΤΙΚΕΣ υπηρεσίες
ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ,  για να  γίνει εκείνη η τραγωδία.

Και η κυρίως ευθύνη ήταν της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ,  που τώρα περιμένετε να «σβήσει» τις φωτιές,
ενώ βρίσκεται υπό τις διαταγές ενός αρχηγού που συχνάζει σε κ@λόμπαρα
και του τρέχουν τα σάλια με τον κ@λο της Γουζέφ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://armagedon2020.blogspot.com/2021/08/blog-post_6.html?showComment=1628286450047

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr