ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩ : ΜΕΡΟΣ Α΄ <<ΜΑΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ>>

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩ. - 17 Νοέ 2020 - 20:15
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ο Επίκουρος αρχαίος Έλληνας Φιλόσοφος 341 – 270 π.Χ. λέει: <<Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ’ ενός δεν κάθησα να μάθω, τι αρέσει στους πολλούς και αφ’ ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ, βρίσκονταν μακριά απ’ την δική τους αντίληψη>>.

Γιατί άραγε να έκανε τέτοια δήλωση ο Επίκουρος;;

Μήπως με αυτά που έλεγε, δεν ήταν ΑΡΕΣΤΟΣ;;;

Μήπως ήταν <<γραφικός>>, μήπως τον κορόιδευαν οι πολλοί, οι οποίοι χωρίς να έχουν ασχοληθεί είχαν άποψη και μάλιστα αλάνθαστη;;;Μήπως η <<ΜΟΔΑ>> επέβαλλε κάτι άλλο και όποιος ξέφευγε απ’ τα συνηθισμένα, απ’ αυτά που ασχολούνταν  οι πολλοί, και ασχολιόταν με άλλα πράγματα, δεν ήταν Αρεστός;;

Κάθε εποχή έχει την δική της <<μόδα και νοοτροπία>>.

Η μόδα αυτή είναι και το πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να κινείσαι και να φέρεσαι για να μην περιθωριοποιείσαι ή να λοιδωρείσαι. Η μόδα λοιπόν δίνει το στύλ, τις τάσεις, τι κυριαρχεί την συγκεκριμένη εποχή, τι επιβάλλεται ως τρόπος ζωής.

Τι είναι σωστό και τι είναι λάθος…

Την μόδα την λανσάρουν τα διάφορα μοντέλα. Την διαφημίζουν και την προωθούν, ως τον κατάλληλο τρόπο να ζείς, για να είσαι έτσι αποδεκτός και αρεστός. Μέσα στα μοντέλα σήμερα είναι και ηθοποιοί τραγουδιστές κ.λ.π.

Στον Ναό του Απόλλωνα ήταν χαραγμένα 2 ρητά (τα οποία ήταν κάποτε αρεστά και έδιναν το πρότυπο ζωής). Αυτά έλεγαν <<ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ>> και <<ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ>>.

Δηλαδή μην υπερβάλλεις σε τίποτα, καθόλου και γνώρισε τον εαυτό σου.

Αυτό το δεύτερο ήταν και το ρητό που χρησιμοποιούσε πιο πολύ και ο Σωκράτης.

Να έχεις την γνώση δηλαδή, του τί είσαι πραγματικά, τι είναι ο άνθρωπος και αναλόγως να ζείς και να φέρεσαι, να ασχοληθείς με την ουσία δηλαδή το μέσα σου, την ψυχή σου και όχι να αναλώνεσαι στο εξωτερικό, στο ανθρώπινο σώμα, να κοιτάς την εικόνα μόνο, την <<μόδα>> και μέσα να είσαι ΚΕΝΟΣ.

Και φυσικά να μην υπερβάλλεις σε τίποτα, ούτε στα αγαθά που <<ΠΡΕΠΕΙ>> να αποκτήσεις, ούτε στην εμφάνισή σου, ούτε στον τρόπο σου, να είσαι ΑΛΑΖΟΝΑΣ και ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ.

Έτσι λοιπόν και ο Απόστολος Παύλος στην πρός Ρωμαίους επιστολή του, λέει: <<Μην συσχηματίζεσθε τω αιώνι τούτω, αλλά μεταμορφούσθε  τη ανακαινώσει του νοός εις το δοκιμάζειν  υμάς τι το θέλημα, του θεού το αγαθόν και ευάρεστον και τέλειον>>.

Δηλαδή μην γίνεστε ένα με αυτόν τον αιώνα (την μόδα – τα πρότυπα), αλλά να μεταμορφώνεστε  με βάση την καλλιέργεια του νού σας, ώστε έτσι να εννοήσετε ποιό θέλημα είναι το Αγαθό, το Τέλειο, το ΕΥΑΡΕΣΤΟ στον Θεό (και όχι στους ΠΟΛΛΟΥΣ).

Είπαμε ότι οι Ρωμαίοι – Άριοι – Άτλαντες, πάντα προωθούν το ΥΛΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ (όχι μόνο μα και το ΑΝΗΘΙΚΟ).

<<Λεφτά και Ύλη>> είναι η μόδα τους πάντα!!!

Ο <<Μαμμωνάς>>  είναι ο θεός τους διαχρονικά!!

Οι άνθρωποι οπότε με βάση το μοντέλο και την μόδα, από τότε ως σήμερα, έχουν γίνει ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ, που θέλουν όλο και περισσότερα ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ και όσα και να αποκτήσουν, θέλουν ΚΑΙ άλλα Ή άλλα καινούρια, όπως επιτάσσει η μόδα.

Τελικά ο άνθρωπος καταλήγει να εργάζεται όλη μέρα, και να είναι σκλάβος πρός απόκτηση περισσοτέρων  αγαθών, και γίνεται και  ΔΥΣΤΥΧΗΣ όταν δεν μπορεί να τα αποκτήσει.

Επίσης δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με άλλα πιο σημαντικά πράγματα, όπως με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ή να ασχοληθεί με το πνεύμα και την ψυχή του, ώστε να γίνει καλύτερος άνθρωπος, οπότε μένει ένας άνθρωπος κενός, χωρίς χαμόγελο, με ενοχές (που πάλι προσπαθεί να καλύψει με ύλη), χωρίς ουσία, χωρίς γνώση, αλλά με ΑΠΟΨΗ.

Και άποψη, απ’ αυτήν που του  έδωσαν, ΕΤΟΙΜΗ, χωρίς κόπο, και η οποία είναι <<Αρεστή και γενικά Αποδεκτή>>.

<<Tα καλά (όμως) κόποις κτώνται>>,  δηλαδή αποκτούνται με κόπο και όπως είπαμε ότι λέει ο Πλάτωνας και θα επαναλάβω: <<Αυτό που αξίζει, δεν είναι να ζείς για να αποκτήσεις περισσότερα, αλλά να ζείς καλά>> και πώς μας λέει ότι  ζείς καλά;;

<<Η γνώση δημιουργεί ΕΥΗΜΕΡΙΑ>>.

Άρα δεν είναι για καλό μας να ασχολούμαστε με τα εφήμερα..

Κάθε εποχή λοιπόν έχει ένα <<Νέο πολιτιστικό μοντέλο>> (τάχα ενώ είναι πολύ παλιό), και έναν ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ο οποίος “εξυπηρετεί” και καθοδηγεί, ώστε να έρθει το ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ αποτέλεσμα, απ’ αυτόν, που το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, για να κινηθούν οι διαδικασίες και να παράξουν το τελικό ΠΡΟΪΟΝ, το οποίο εδώ είναι ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ, και άρα λειτουργίας του ανθρώπου, μέσα στην κοινωνία.

Η κάθε ΕΞΟΥΣΙΑ οπότε, με την κατάλληλη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (διαφήμιση – ενημέρωση), ΠΡΟΤΥΠΑ, μοντέλα, και τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ (εκπαίδευση – νόμους – ήθη – έθιμα κ.λ.π.) καθοδηγεί και ΠΑΡΑΓΕΙ το ΕΙΔΟΣ των ανθρώπων που ΕΠΙΘΥΜΕΙ και είναι ΑΡΕΣΤΟΙ.

Έτσι και η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, παρήγαγε την βαρβαρότητα και τον εκχυδαϊσμό, την άγνοια, ένα άβουλο και καθοδηγούμενο όχλο, ένα αγελαίο και ανήθικο πλήθος, που αρεσκόταν σε αφθονία υλικών αγαθών και οργίων.

Η θρησκεία επίσης παίζει μεγάλο ρόλο όπως έχουμε πεί, στην ψυχοσύνθεση του ανθρώπου και  στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του, οπότε όταν “πειραχτεί ” μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως   “εργαλείο” από εκείνους που επιζητούν την ΑΠΟΛΥΤΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ εξουσία, τον ΕΛΕΓΧΟ των ανθρώπων, και την εξομοίωσή τους,  σε ΜΑΖΑ.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ είναι πάντα ένα αξεπέραστο εμπόδιο, για την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, και αυτός που επιθυμεί την παγκόσμια κυριαρχία, δεν του είναι ΑΡΕΣΤΗ.

Οπότε εμείς οι απλοί άνθρωποι για να ξεφύγουμε από αυτήν  την ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ, καλούμαστε, να βγούμε έξω απ’ τον ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ…

Είδαμε λοιπόν πως η Ρωμαϊκή Εκκλησία, ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ανθρώπους και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ τον Χριστιανισμό, και πως τον χρησιμοποίησε ως ΕΡΓΑΛΕΙΟ για να ασκήσει εξουσία, να κάνει πολέμους, να αρπάξει πλούτο και να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ.

Μόνο που είδαμε πως η Ρωμαϊκή Εκκλησία, ΔΕΝ ήταν ΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, αλλά συνέχιζε την αρχαία ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ θρησκεία, την προερχόμενη απ’ την ΒΑΚΤΡΙΑΝΗ των Αρίων, με τον θεό Ήλιο, τον Μαύρο Αστέρα της Ανατολής, Σαμάς, Βάαλ, Μαρδούκ, Μίθρα και την σύζυγό του την Μεγάλη Μητέρα την Βασίλισσα των Ουρανών, θεά της Άνοιξης και του Έρωτα, θεά της Γονιμότητας.

Την πίστη τους σε θεούς ΨΑΡΙΑ, και τον χρισμένο Εκλεκτό Βασιλιά, απ’ τον θεό ψάρι – ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ.

Είπαμε πως την εποχή που στο Ανατολικό Ρωμαϊκό  κράτος, εξαπλωνόταν  ο χριστιανισμός  και οι Έλληνες κι άλλοι λαοί, σιγά σιγά γινόμασταν χριστιανοί, οι Ρωμαίοι λάτρευαν τον Μίθρα.

Υπήρχαν όμως και κάποιοι άλλοι στο ΔΥΤΙΚΟ Ρωμαϊκό κράτος, οι οποίοι αναπτύχθηκαν παράλληλα κατά τους πρώτους αιώνες του χριστιανισμού, και πρίν οι Ρωμαίοι <<γίνουν>> χριστιανοί, οι οποίοι προφανώς συνέχιζαν την ίδια Βακτριανή τους θρησκεία, μέσα από έναν άλλο χριστιανικό ΜΑΝΔΥΑ, και αφορά την συνωμοσία και το ΤΑΓΜΑ της ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ.

Αυτή η ιστορία του Άγιου Δισκοπότηρου, που λεγόταν τον Μεσαίωνα, αφορά στην Δυτική ΜΥΣΤΙΚΗ παράδοση, όπου μια ολόκληρη βασιλική δυναστεία, φέρει σαν “ζωντανό  δισκοπότηρο” το αίμα του Χριστού, οι Μεροβίγγειοι βασιλείς.

Το θέμα αυτό πρωτοπαρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό το 1955 – 60, με βάση τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις, των χειρογράφων της Νεκράς Θάλασσας, του Κουμράν, και της ΓΝΩΣΤΙΚΗΣ βιβλιοθήκης του Nag Hamadi.  Έκτοτε κάθε Πάσχα μας το υπενθυμίζουν τα κανάλια και ο τύπος.

Με βάση τις υποτιθέμενες αυτές ανακαλύψεις, ότι  δηλαδή η Μαγδαληνή και ο Ιησούς, απέκτησαν παιδί, έχουν ως στόχο να καταρρίψουν τον χριστιανισμό, δημιουργώντας την ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως ο χριστιανισμός είναι μια ΑΠΑΤΗ, και πως στο τέλος θα ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ η αλήθεια, το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, και ο αληθινός διάδοχος θα έρθει να ΗΓΗΘΕΙ, για να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ τον ΠΛΑΝΗΤΗ.

Αυτές οι ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ δοξασίες και παραδόσεις, σκοπό  έχουν να συσχετίσουν  τον χριστιανισμό με διάφορες ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ λατρείες, και προσπαθούν να συνεχίσουν την παράδοση της λατρείας της θεϊκής ΑΣΤΑΡΤΗΣ, της βασίλισσας του Ουρανού της μεγάλης ΔΕΝΔΡΟΘΕΑΣ.

Επειδή δε η Μεγάλη θεά είχε την μορφή γοργόνας, συνδέεται με την θάλασσα, και έτσι τα ονόματα Μάρι – Μαρίνα αποδόθηκαν σε αυτήν, ταυτίζοντάς την με τη Παναγία.

Στον Μεσαίωνα, διάφοροι θρύλοι, υποστήριζαν ότι η Μαγδαληνή είχε την δύναμη της ζωής  και του θανάτου ( που είχαμε πει ότι είχαν κληρονομήσει οι ιερείς – βασιλείς απο τον θεό Γέφυρα), και έτσι την λάτρευαν στα Ιερά της ΜΑΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, η οποία δεν ήταν άλλη, παρά η Βαβυλωνιακή θεά μαζί με τον Σωτήρα γιό της, τον αναγεννημένο  Ήλιο.

Έκανε παιδιά λοιπόν λένε η Μαγδαληνή (η οποία όμως είπαμε είναι η θεά Ιστάρ), με τον <<Ιησού>> και κατέφυγε στην Ν.Γαλλία στην περιοχή Provance.

Το παιδί αυτό ταυτίζεται με την ΣΑΡΑ- ΚΑΛΙ ( η Ινδική θεά Κάλι των Υξώς που λέγαμε), η οποία λατρεύτηκε με πάθος στην Ν.Γαλλία κυρίως από τις ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ.

Οι απόγονοι της Σάρας – Κάλι έσμιξαν με τους κατοίκους της περιοχής, και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ιερή γενεαλογία, απ’ όπου καταγόταν και η πρώτη δυναστεία της Γαλλίας, αυτή των Μεροβίγγειων  τους ΨΑΡΑΔΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ που είπαμε.

Ισχυρίζονται επίσης πως τα ιερά της Μαύρης Παναγίας, ήταν αφιερωμένα στην Μαγδαληνή, πρός τιμήν της οποίας ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ οι ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΙ  ΝΑΟΙ της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Οι εκκλησίες της Μαγδαληνής, της Μαύρης Παναγίας, του Μυστικού Τάγματος, λάτρευαν μια ΑΝΔΡΟΓΥΝΗ θεότητα, και είχαν ιερείς και από τα δύο φύλα. Επίσης υποστηρίζουν ότι η Μεσαιωνική τέχνη, απεικονίζει την Μαγδαληνή με το ιερό παιδί του Χριστού (όπως οι πίνακες του Ντα Βίντσι, αλλα και όπου αναφέρονται στην Παναγία ως ΜΑDONNA).

ΜΑΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΑ

Εκατοντάδες Μαύρες Παναγίες  έλκουν προσκυνητές στην Ευρώπη από τον Μεσαίωνα.

Όπως στην ΤΟΥΛΟΥΖΗ, σ’ ένα παρεκκλήσι, της επιβλητικής Βασιλικής της Duarade, στις όχθες ΓΚΑΡΟΝ.

Οι Μαύρες Παναγίες είναι γυναικείες εικόνες, που έρχονται απ΄τον Ευρωπαϊκό Μεσαίωνα και που μπορεί να αναπαριστούν την Παναγία ή την ΑΓΙΑ ΣΑΡΑ την προστάτιδα των ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ.

Εντοπίζονται κυρίως στην Μεσόγειο και ειδικά στην Ν.Γαλλία, που έχει 180 τέτοιες…

Το Άσμα Ασμάτων χρησιμοποιήθηκε, για να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο. Σύμφωνα με τους μεταφραστές το κείμενο μπορεί να λέει: <<Είμαι μαυρούλα και όμως είμαι όμορφη. Μήν εκπλαγείτε αν είμαι πολύ μελαχροινή, ο ΗΛΙΟΣ μου έδωσε αυτό το ΜΑΥΡΟ χρώμα, επειδή οι γιοί της μητέρας μου, με έβαλαν να φυλάω τ’ αμπέλια>>.

Από το άσμα αυτό του Σολομώντα, συνάγεται το συμπέρασμα ότι η νεαρή χωριάτισσα, που προσεκλήθει στο παλάτι του βασιλιά, φοβήθηκε το βλέμμα των άλλων γυναικών στο βασιλικό χαρέμι, οι οποίες ήταν πιό ΛΕΥΚΕΣ, και γι αυτό ζήτησε συγνώμη για το μαυρισμένο δέρμα της.

Αναζητώντας εξηγήσεις για το μαύρο χρώμα στις  Μεσαιωνικές Παναγίες, μερικοί διάλεξαν αυτό το απόσπασμα από την Βίβλο.

Αναλύσεις που έγιναν, έδειξαν μια αλλοίωση των χρωστικών ουσιών που είχαν ως βάση τον μόλυβδο.

Ενώ άλλοι ειδικοί, έλεγαν ότι η αρχική τους προέλευση, ήταν Αιγυπτιακή και Αιθιοπική.

Οι Βυζαντινοί Ορθόδοξοι, παρήγαγαν μια ολόκληρη διαφωτιστική φιλολογία για το μαύρο χρώμα, πράγμα αντίθετο απ’ την Φλωρεντινή αντίληψη των “Αριστοκρατών”, που ΑΣΠΡΙΖΑΝ τα πρόσωπά τους κατά τον Μεσαίωνα.

Υπάρχουν δε απόκρυφα βιβλία, για την ζωή της Παναγίας, που ζούσε λέει στην Αίγυπτο, και που η Καθολική Εκκλησία τα έκρυψε και τα αποσιώπησε.

Το 1905 κατά την κατασκευή του Παρισινού μετρό, κάτω απ’ την Βαστίλη, βρέθηκε ένα άγαλμα της Ίσιδας (και φυσικά δεν είναι η Ίσιδα αλλά η Αστάρτη – Ιστάρ, που έχουμε πεί την ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ κλέβοντας το όνομά της, όπως και με την Μαγδαληνή).

Η Μεγάλη Μαύρη θεά της οποίας η λατρεία, διαδόθηκε  παντού στα πέρατα της Αυτοκρατορίας των Ρωμαίων, και από αυτήν λένε δόθηκε και το όνομα της πόλης Par – Isis, που σημαίνει το ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΙΣΙΔΑΣ.

Όμως επειδή αυτοί το λένε Paris και όχι Παρίσι, το όνομα της πόλης μπορεί να  δόθηκε από τον ΤΡΩΑ –  ΠΑΡΗ και όχι απ΄την Ίσιδα, γιατί είναι ακριβώς ΠΑΡΙΣ – PARIS.!!

Εξάλλου λίγο πιο πέρα είναι και η πόλη “ΤΡΟΥΑ” δηλαδή ΤΡΟΙΑ, που γράφεται TROYES.!! (Νομίζω πως μάλλον ήθελαν να τιμήσουν αυτόν που σκότωσε τον ΑΧΙΛΛΕΑ).

Ο πρώτος οικισμός των Παρισίων το Ιλ – Ντε-λα – Σιτέ, φαίνεται απ΄τον ουρανό σαν πλοίο, που απέπλευσε απ’ τον Νείλο, την ΜΑΥΡΗ ΓΗ.

Σταδιακά η αρχαία Αιγυπτιακή  θεά (πιο σωστά Υξιακή απ’ τους ΥΞΩΣ), μεταμορφώθηκε απ’ τον  12ο αι. μ.Χ. στην Μαύρη Παναγία (μάλλον παλιότερα θα έλεγα..), και η κρύπτη που λατρευόταν, βρίσκεται κάτω απ’ το έδαφος (εκεί που απεικονίζεται το νησί), απέναντι απ’ τον καθεδρικό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ των ΠΑΡΙΣΙΩΝ.

Εξάλλου το Νότρ Ντάμ (Notre – Dame), σημαίνει η ΚΥΡΑ ΜΑΣ, που αντιστοιχεί στον τρόπο επίκλησης της Αρχαίας θεάς ΙΣΤΑΡ, η οποία είπαμε λεγόταν “Βάαλτι” ως σύζυγος του Βάαλ, που σημαίνει ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.

Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ

Ήταν οι πρώτοι που πίστεψαν την ιστορία της Μαρίας της Μαγδαληνής, στην Νότια Γαλλία κατά τους πρώτους αιώνες της διάδοσης του χριστιανισμού.

Η λεγόμενη <<Εκκλησία της Αγάπης>>.

Οι Καθαροί ήταν ένα Γνωστικό Τάγμα, και οι ιδέες τους διαδόθηκαν σ’ αυτήν την περιοχή γύρω στον 1ο αι. μ.Χ.

Σύμφωνα με απόψεις πολλών ιστορικών, θεωρούνται ως συνέχεια των Μανιχαίων και των Παυλικιανών αιρέσεων της Μ.Ασίας και της Μέσης Ανατολής, στην Ευρώπη σε μια εποχή που άρχισαν να δημιουργούνται όλα τα Τάγματα, και οι Μυστικές εταιρείες, που στήριζαν την ίδια θεωρία.

Αυτοί ισχυρίζονται, ότι γνωρίζουν τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και είναι ταγμένοι στην διάδοσή του.

Το θρησκευτικό τους δόγμα ήταν ο ΔΥΪΣΜΟΣ, πίστευαν στο ΘΕΪΚΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ που “ανυψώνει” τους πάντες.

Οι Καθαροί ήταν ένα γνωστικό τάγμα, που φυλούσε τα γνωστικά ευαγγέλια, που είχαν λένε την ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ.

Στην Δυτική Εκκλησία της Ρώμης υπήρχε επίσης ο Δυϊσμός, με την έννοια ότι υπήρχαν ΔΥΟ ΙΣΕΣ και ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ενώ φυσικά δεν ειναι ίσες,αφού είναι δημιούργημα που αποστάτησε), ο Θεός και ο ΣΑΤΑΝΑΣ, που είναι παλιές ΔΟΞΑΣΙΕΣ του ΜΙΘΡΑΪΣΜΟΥ.

Το όνομά τους λένε οι Ρωμαιοκαθολικοί ότι προέρχεται από την λατινική λέξη cattus, που σημαίνει ΓΑΤΑ, γιατί ο Εωσφόρος τούς παρουσιαζόταν ως γάτα (γάτες συνοδεύουν και την θεά Φρέγια πάντα..).

Μάλιστα ο Επίσκοπος του Παρισιού το 1230, υποστήριξε ότι τους εμφανίζεται ως  ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ ή ως ΒΑΤΡΑΧΟΣ, και απαιτεί να τον φιλήσουν…(για να γινει πριγκιπόπουλο..).

Οι Καθαροί έχουν χαρακτηριστεί ως ΜΑΓΟΙ και μυστικιστές, συνεχιστές των Ναϊτών.

Ως Εκκλησία της Αγάπης που εμφανίζονταν, ασκούσαν γοητεία, γιατί η Παπική Εκκλησία, ήταν σκληρή, διεφθαρμένη, ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ, με αυστηρή πειθαρχία, δολοπλοκίες, δίψα για εξουσία, πολέμους, και αυτό γενικά προκαλούσε μια δυσαρέσκεια στον κόσμο τής Δυτικής Εκκλησίας, με αποτέλεσμα οι Καθαροί να μαζεύουν τους ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ χριστιανούς.

Με κέντρο την ΤΟΥΛΟΥΖΗ και το ΛΑΝΓΚΝΤΟΚ ως προπύργια τους, οι Καθαροί ή Αλβιγήνοι αναπτύχθηκαν πολύ, και κατά περιόδους έβγαζαν δικό τους Πάπα και δικούς τους επισκόπους. Είχαν πολλούς υποστηρικτές και κόμητες της Τουλούζης, που ήταν συγγενείς των Γάλλων Βασιλέων και αρχηγοί των Σταυροφοριών.

Η περιοχή που εξαπλώθηκαν ήταν από Ανατολικά των Άλπεων, Νότια των Πυρρηναίων και ως την Μεσόγειο, και στα Βόρεια και Δυτικά της οροσειράς Σέβεν που συμπεριλάμβανε τις κοιλάδες των ποταμών ΓΚΑΡΟΝ και ΡΟΝ, και ήταν γνωστή όλη αυτή η περιοχή πριν την Γαλλική Επανάσταση ως Λάνγκντογκ.

Είχαν δική τους γλώσσα, πολιτισμό, λυρική ποίηση, των ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΩΝ της ΑΓΑΠΗΣ, πηγή έμπνευσης και για τον Δάντη. Ο τότε Πάπας, προσπαθούσε να επιβάλλει στην Γαλλία και στην Γερμανία, την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, μέσα από τα εξομολογητήρια, και δημιούργησε μοναστικά τάγματα (Φραγκισκανοί και Δομινικανοί), για να αποτρέψει τον κόσμο να γίνουν μέλη των Καθαρών.

Το 1163 η εξάπλωση των Καθαρών, ήταν μεγάλη σε Βόννη, Κολωνία, Λιέγη κ.α. πόλεις, και έτσι δημιουργήθηκε η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ, η οποία άρχισε να τους κυνηγάει το 1231 ύστερα από προτροπή της Εκκλησίας, να τους ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ οι ΠΟΛΙΤΕΣ, αφού τους έβαζε να ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ, ο ένας τον άλλο.!! Οι καταγγελίες ήταν όλες ΑΝΩΝΥΜΕΣ..!! (κάτι μου θυμίζει….).

Οι Γάλλοι Βασιλείς επιδοκίμασαν την Ιερά Εξέταση, και ο Κάρολος ο Δ’ το 1299 – 1328 έχτισε την ΒΑΣΤΙΛΗ, για να στεγάσει όσους δεν καίγονταν, οι οποίοι φυσικά δεν είχαν κανένα δικαίωμα (όπως όσοι κατηγορούνται για τρομοκρατία στην Αμερική μετά το 2001). Η δυτική Εκκλησία εκείνη την εποχή έκανε θεσμό την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ( κάτι μου θυμίζει…). Ο Διάβολος, είχε γίνει ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ, μια απειλή για τον συνετισμό των πιστών.

Οι Καθαροί επίσης κατηγορούσαν την Δυτική Εκκλησία ως Διαβολική, όλα αυτά δείχνουν μια ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ στην ΔΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ!!

Παρόλα αυτά η Δυτική εκκλησία δεν κατάφερε  100 χρόνια μετά να εξαφανίσει τους Καθαρούς. Το 1326 υπήρχε και υπάρχει ακόμη Αλβιγήνος επίσκοπος στην Καρκασόν. Γενικά τα θύματα των Καθαρών ήταν ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ (τότε ποιούς έκαιγαν;;; πάντως όχι τους Καθαρούς….)

Μάλιστα απόγονος του τελευταίου βασιλιά της Μεροβιγγειανής Δυναστείας ήταν ο γνωστός Godefroi de Bouillon, που το 1099 καθοδηγεί την Α΄ Σταυροφορία (με την οργάνωση και από την ΡωμαΪκή Εκκλησία) στα Ιεροσόλυμα, και ανακηρύσσεται ως Βασιλιάς της Ιερουσαλήμ, εκεί δηλαδή που ο “πρόγονός” του Χριστός,  δίδαξε τον χριστιανισμό.

Εκεί στο Rennes le Chateau (Ρεν Λε Σατώ) στην Ν.Γαλλία, στο κέντρο των Καθαρών, κατά καιρούς είχαν κατασκευαστεί και διάφοροι πύργοι, χωρίς ιδιαίτερο και στρατηγικό λόγο, συμπεριλαμβανομένου και του Le Bezu που ήταν η έδρα των Ναϊτών Ιπποτών.

Στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, είχε παντρευτεί ο ΔΑΓΟΒΕΡΤΟΣ (απ΄το ΔΑΓΩΝ)  απ’ τους τελευταίους διαδόχους της Μεροβιγγειανής Δυναστείας, όπου μετέπειτα εγκαταστάθηκε με την σύζυγό του στον Πύργο του Ρεν Λε Σατώ.

Όλα αυτά ήταν γύρω απ’ την κορυφή του Βugarach ή αλλιώς ΜΑΥΡΟ ΣΙΝΑ!!! (την περιοχή που μας έλεγαν τα κανάλια, για την προφητεία των ΜΑΓΙΑΣ το 2012 και το τέλος του κόσμου, και ότι θα πέσει κόμητης, αστεροειδής, και μόνο αυτή η περιοχή θα έμενε απείραχτη, και όλος ο πλανήτης θα καταστρεφόταν…!!!!).

Η περιοχή αυτή είναι γεμάτη  με σύμβολα ιερής γεωμετρίας, σύμβολα που βρίσκονται σε πιο πρόσφατη εποχή πάνω σε τελετουργικά ρούχα, φορεμένα απ’ τον Φραγκλίνο Ρούζβελτ και τον Ουάσιγκτον, κατά την διάρκεια  Μασονικών τελετών.

Επίσης η περιοχή είναι γεμάτη από πύργους, Μεσαιωνικές εκκλησίες, με τον χρυσό αριθμό, με τους λόφους να σχηματίζουν πεντάλφα, ένα τέλειο μασονικό αστέρι, γύρω απ΄το Ρενέ Λε Σατώ.

Μασονικά τρίγωνα, βρίσκουμε ως τον βορρά, στο νησί της Βαλτικής Θάλασσας Μπορνχόλμ (οπότε οι Μασόνοι ταυτίζονται με τους Καθαρούς).

Οι κάτοικοι της περιοχής του ΜΑΥΡΟΥ ΣΙΝΑ, έκαναν μαγικές τελετές, και κυκλοφορούσαν πολλοί θρύλοι στην περιοχή για ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ (όπως στα ΚΑΡΠΑΘΙΑ που ζούσαν οι ΓΟΤΘΟΙ) τους οποίους και φοβόντουσαν.

Επίσης στην περιοχή αυτή, πίστευαν ότι είναι κρυμμένος ο θησαυρός των Καθαρών, και ότι είναι μια περιοχή με ιδιαίτερες δυνάμεις!!

Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ θέλησε να συνδεθεί με την Μεροβιγγειανή δυναστεία, έτσι πήρε για σύζυγό την πριγκίπισσα των ΑΨΒΟΥΡΓΩΝ Μαρία – Λουϊζα (που θεωρείται ότι προέρχεται από την ιερή δυναστεία), για να δικαιούται να ηγεμονεύσει σ’ όλο τον κόσμο.

Οι Ναζί έψαχναν τον θησαυρό των καθαρών, και ενδιαφέρονταν για την ιερή δυναστεία.

Έτσι είχαν ξεκινήσει απο το 1932 έρευνες, διότι οι Ναζί στόχευαν στο να κυριαρχήσουν στον πλανήτη, ώστε να λάμψει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τον κόσμο (όνομα που βρήκε και αυτό το κόμμα…!!!!

Το 1940 οι Γερμανοί επέστρεψαν και έκαναν έρευνες για 3 χρόνια, ακολούθησαν και άλλοι πολλοί, αλλά ο θησαυρός των Καθαρών δεν βρέθηκε ποτέ (έπρεπε να στείλουν τον Ιντιάνα Tζόουνς..και σιγά μην μας το έλεγαν αν τον έβρισκαν).

ΟΙ ΝΑΪΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ  ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Το Τάγμα της Σιών, είναι ο “Φύλακας – Προστάτης” της Μεροβιγγειανής Δυναστείας, δηλαδή της ιστορίας με τους απογόνους της Μαγδαληνής και του Χριστού. Το Τάγμα αυτό στηρίχτηκε απ’ την Μεροβιγγειανή δυναστεία.

Σκοπός της ύπαρξής του, είναι η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των “Φορέων του ΑΓΙΟΥ Αίματος”.

Υποστηρίζουν ότι δραστηριοποιείται ακόμη και σήμερα, διαδραματίζοντας πρωτεύοντα ρόλο στα θέματα των Ευρωπαϊκών κρατών, αλλά και σε Διεθνή  θέματα, με στόχο την αποκατάσταση των μελών της Δυναστείας, στους θρόνους και σε θέσεις κλειδιά της Ευρώπης.

Αυτοί λοιπόν επηρεάζουν τις παγκόσμιες υποθέσεις και γεγονότα, απ’ το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, και προσπαθούν να επαναφέρουν στον θρόνο τους απογόνους του Χριστού και της Μαγδαληνής, οι οποίοι αποτελούν ένα ΙΕΡΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ, και που ο αρχηγός τους θα αναλάβει την διακυβέρνηση του κόσμου.

Για να αναλάβει τον θρόνο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, στόχος είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Όλες οι μυστικές εταιρείες και οι υψηλά ιστάμενοι λένε , εμπλέκονται σε αυτή την μυστική εταιρεία: Διεθνείς προσωπικότητες, παγκόσμιοι οργανισμοί και τράπεζες, κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών, όλοι προωθούν τον στόχο, μέσα από ΑΠΟΚΡΥΨΗ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Μα και ΜΜΕ, περιβαλλοντικές ομάδες, το Βατικανό, οργανισμοί υγείας, ανθρωπιστικοί οργανισμοί, όλοι δρουν ως ενιαίο σύνολο, με ΕΝΑΝ στόχο και ας μην το γνωρίζουν όλα τα μέλη τους, και ας νομίζουν ότι λειτουργούν , ανεξάρτητα το ένα απ’ το άλλο, ή για καλό σκοπό.

Είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο το οποίο μπορεί να επηρεάσει, οτιδήποτε συμβαίνει κάθε στιγμή.

Δημιουργούν ΚΡΙΣΕΙΣ και σύγχυση, και μετά προσφέρουν την ΛΥΣΗ, που οδηγεί στον ΣΤΟΧΟ  τους.

ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ την ανθρωπότητα, μέσω της ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ  και της ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ!!

Χρησιμοποιούν τακτικές παραπληροφόρησης, κωδικούς, πλάνες, ψευδείς εντυπώσεις, παγίδες, διεθνείς εκστρατείες.

Δημιουργούν σύγχυση με παραπλανητικές παγίδες, πνευματικά εμπόδια και αδιέξοδα, για να μπορέσουν να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ, όχι μόνο τον κόσμο, αλλά ακόμη και τα ίδια τους τα ΜΕΛΗ.

Έτσι και αλλιώς ΒΑΒΥΛΩΝΑ  σημαίνει ΣΥΓΧΥΣΗ, από αρχαιοτάτων χρόνων, απ’ τον πύργο της ΒΑΒΕΛ.!!

Αυτοί που βρίσκονται στα ανώτερα κλιμάκια, ΚΟΜΠΑΖΟΥΝ, για τις μυστικές τους γνώσεις, και την ικανότητά τους να εξαπατούν και να ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ, εκείνους που θεωρούν πνευματικά ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ.

Υποστηρίζουν ότι αυτό είναι για το <<καλό της ανθρωπότητας>>, και εννοούν ότι όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη γή, θα κυβερνηθούν για δικό τους καλό, από ένα ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ και ΕΥΓΕΝΗ ΗΓΕΤΗ (κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά, σαν τα πιστεύω του ΧΙΤΛΕΡ).

Κάποιοι θέλουν να εμπλέξουν και τους Ναϊτες  σ’ αυτό το Τάγμα, ενώ μάλλον αυτό δεν ισχύει, ή ισχύει εν μέρει.

Οι ΝΑΪΤΕΣ  ήταν οι Ιππότες του Ναού του Σολομώντα, και ήταν το πρώτο απ΄τα Στρατιωτικά Μοναστικά Τάγματα, που ιδρύθηκε στο τέλος της Α΄ Σταυροφορίας, οι οποίοι λειτουργούσαν κάτω απ’ την εποπτεία του Πάπα.

Το λάβαρο που είχαν ονομαζόταν Beauseant, που μάλλον σήμαινε Ένδοξη ή Όμορφη στα μεσαιωνικά γαλλικά.

Ήταν δίχρωμο, το πάνω μέρος του ήταν ΜΑΥΡΟ και συμβόλιζε την αμαρτία που είναι παρούσα στον κόσμο, και το κάτω ήταν ΛΕΥΚΟ και συμβόλιζε την αγνότητα που πρόσφερε το Τάγμα.

Λένε λοιπόν ότι οι ΝαΪτες ήταν οι ένοπλοι φρουροί του Τάγματος της Σιών.

Τους εμπλέκουν με τους ΑΣΣΑΣΙΝΟΥΣ, που είναι  Ισλαμικό μυστικιστικό τάγμα, το οποίο ήταν το πρώτο που δίδαξε τις τρομοκρατικές μεθόδους επιθέσεων ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Οι πρώτες κατηγορίες εναντίον τους ήταν ότι πολεμούσαν για τον εαυτό τους μόνο, και για τον πλουτισμό του τάγματος. Κατηγορήθηκαν  για Μαγεία, και ως  Γνωστικοί για αίρεση.

Το όλο θέμα ήταν σίγουρα οικονομικό, και θέμα εξουσίας, γιατί οι Ναϊτες είχαν την ελευθερία και την παπική βούλα, για να πράττουν χωρίς να αντιμετωπίζουν εμπόδια.

Το 1162 οι Ναϊτες απέκτησαν την “Μάγκνα Κάρτα”, την εξουσία απ’ τον Πάπα, όπου μπορούσαν να έχουν τις δικές τους εκκλησίες, ειδικά νεκροταφεία, να μην πληρώνουν την δεκάτη..

Απέκτησαν  μεγάλη περιουσία και δημιούργησαν έτσι το πρώτο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Το τάγμα αρχίζει να δανείζει χρήματα σε ευγενείς με υψηλό τόκο, ενώ το Βασιλικό θησαυροφυλάκιο φυλασσόταν στο παράρτημα του τάγματος, στο Παρίσι για ασφάλεια.

Είχαν αποκτήσει μεγάλη οικονομική δύναμη, πράγμα που τους έδινε την δυνατότητα να αναπτύξουν την ΔΙΚΗ τους ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ο ΠΛΟΥΤΟΣ που είχαν συγκεντρώσει λέει, ήταν  κι αυτός που τους έβαλε στο στόχαστρο του χρεωκοπημένου μονάρχη της Γαλλίας, του Φίλιππου Δ΄ του Ωραίου (και όχι μόνο), που είχε καλές σχέσεις μαζί τους, μάλιστα είχε βρεί καταφύγιο σε αυτούς, όταν είχε εξαγριωθεί ο λαός μαζί του, γύρω στα 1303..

Όμως οι Ναϊτες  το 1162 ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ στην εκλογή του Πάπα απ’ τον Γάλλο βασιλιά, και υποστήριξαν τον Αλέξανδρο Γ΄ των Σικελών (εκεί στην Σικελία που ζούσαν και πολλοί Έλληνες).

Επίσης αργότερα το 1265 ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ στον Κάρολο της Ανδηγαυϊας (τον λέγόμενο ΑΝΖΟΥ, ο οποίος, εμφανιζόταν ως επίδοξος κατακτητής της άλλοτε Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, γιατι είχε γίνει ήδη η Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους – Σταυροφόρους), που ανήκε στην Δυναστεία των ΑΨΒΟΥΡΓΩΝ, η οποία συγγενεύει με την Μεροβιγγειανή Δυναστεία, και ήθελε να στεφθεί Βασιλιάς της “Νεάπολης και της Σικελίας”, πράγμα που έγινε τελικά όταν με την ΠΑΠΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ το 1268 ΚΑΤΕΛΑΒΕ τον θρόνο, σε μια περιοχή που άλλοτε ανήκε στο ΒΥΖΑΝΤΙΟ.

Το 1282 έγινε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, εναντίον του Ανζού, που ονομάστηκε ΣΙΚΕΛΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.

Στην επανάσταση αυτή έλαβαν μέρος και οι Ναϊτες εναντίον του Ανζού, υποστηρίζοντας τον Πέτρο Γ΄της Αραγωνίας (ο οποίος είχε καλές σχέσεις με τους Βυζαντινούς, και η οικογένεια του συνδεόταν και με γάμο μαζί τους, από το κρατίδιο της Νίκαιας που έστεκε ακόμη ελεύθερο..), και ο οποίος ήταν σε ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ  με τον ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ για την επανάσταση αυτή.

Ο Μιχαήλ ο Παλαιολόγος ήταν στην ουσία ο διοργανωτής αυτής της επανάστασης, την στήριξε και οικονομικά, που ξεκίνησε τελικά χωρίς τον Πέτρο της Αραγωνίας, καθαρά από τον Μιχαήλ Παλαιολόγο, διότι ο Ανζού ετοίμαζε να στείλει τεράστιο στρατό εναντίον του κρατιδίου της Νίκαιας για να το υπουδουλώσει, και αυτό διότι ήθελε να καταρρίψει κάθε τι ελληνικό.

Η επανάσταση πέτυχε, και έτσι ο Ανζού έχασε τον θρόνο και την εξουσία της Ν.Ιταλίας με αποτέλεσμα να στεφθεί ο Πέτρος ο Γ΄, βασιλιάς.

Επίσης ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να πληρώσουν ΦΟΡΟ στον Βασιλιά της Γαλλίας, τον Φίλιππο Δ΄τον Ωραίο και τον Βασιλιά της Αγγλίας, Εδουάρδο Α΄.

Οπότε βλέπουμε, ότι έκαναν μια ΣΤΡΟΦΗ στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους, η οποία φυσικά δεν ήταν ΑΡΕΣΤΗ!!

Έτσι ξαφνικά ΑΓΓΛΟΙ – ΓΑΛΛΟΙ  και ΒΑΤΙΚΑΝΟ, στράφηκαν  ΕΝΑΝΤΙΟΝ τους, διότι φοβήθηκαν την ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ των ΝΑΪΤΩΝ, φοβήθηκαν ότι θα χάσουν την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ (μάλλον φοβήθηκαν και την στροφή τους, προς ΑΝΑΤΟΛΑΣ, μιας πιθανής συμμαχίας με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ή μια νέα προσέγγιση του θεού πιο ελληνική).

Το αποτέλεσμα ήταν να κατηγορηθούν ως ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ότι  λατρεύουν τον Μπαφομέτ – Σατανά, συνελήφθησαν, καταδικάστηκαν, βασανίστηκαν, και κάηκαν στην ΠΥΡΑ (όπως λέει και ο λαός, άν  φύγεις από το μαντρί σε τρώει… ο ΛΥΚΟΣ, και πώς τρώει ο Λύκος – ΜΟΛΩΧ;;; σε πετάνε στην ΠΥΡΑ στις ιερές του φλόγες…), στις 13 Οκτωβρίου το 1307 ημέρα Παρασκευή.

Όσοι κατάφεραν να διαφύγουν κατέληξαν στην ΣΚΩΤΙΑ, και βοήθησαν τους Σκωτσέζους στον αγώνα τους, για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ απ’ τους Εγγλέζους,όπου είχε οργανώσει και συσπειρώσει στα τέλη του 13ου αι. μ.Χ.  ο William Wallace ( ο γνωστός Γουάλας από το Braveheart), o οποίος στο τέλος δολοφονήθηκε από τους Εγγλέζους σε μια δημόσια τελετή μιας ακόμα ΘΕΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ (παλαιάς τακτικής).

Οι Σκωτσέζοι τελικά με την βοήθεια των Ναϊτών, κατάφεραν να νικήσουν και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ από τους ΔΥΝΑΣΤΕΣ τους (οι Σκωτσέζοι και οι Ιρλανδοί είναι από τους τελευταίους εναπομείντες ΚΕΛΤΕΣ, γι αυτό και η αιώνια διαμάχη και ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ IRA,προφανώς και οι Ναϊτες είχαν Κέλτικες ρίζες, σίγουρα όχι όλοι, αλλά υπήρχαν αρκετοί στις τάξεις τους, δεν έφυγαν  όλοι από την Γαλατία όταν κατακτήθηκε από τους Φράγκους).

Επειδή οι Ναϊτες, έψαχναν για το Άγιο Δισκοπότηρο, την Κιβωτό της Διαθήκης, γενικά κειμήλια της πίστης τους, λόγω του Αγίου Δισκοπότηρου ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ με την ιερή δυναστεία του Αγίου αίματος.

Τώρα συνδέθηκαν  τους συνέδεσαν… είναι άλλο θέμα.

Αργότερα επίσης τους ΤΑΥΤΙΣΑΝ  με τα  ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ με τους ΤΕΚΤΟΝΕΣ δηλαδή, λόγω της περιοχής που παλαιά ήταν το κέντρο των Ναϊτών στην Ν.Γαλλία, το οποίο συνόρευε με το κέντρο ΚΑΘΑΡΩΝ. Όπου μάλλον οι Καθαροί  μετά τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ και την ΔΙΩΞΗ των Ναϊτών  ΑΠΛΩΘΗΚΑΝ σε όλη την περιοχή.

Οι Ναϊτες προσπάθησαν λέει να δημιουργήσουν ένα βασίλειο του “Χρυσού Αιώνα” στην Ν.Γαλλία, από την ΚΑΡΚΑΣΟΝ και ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, που ήταν το κέντρο τους, γιατί  προς τα ΔΥΤΙΚΑ της Καρκασόν ήταν το κέντρο των ΚΑΘΑΡΩΝ ( πρός τα εκεί που είχαν πάει και οι ΑΛΑΝΟΙ και οι Βησιγότθοι δηλαδή).

Έτσι μετά και τον αφανισμό τους, η περιοχή αυτή με τα σύμβολα των ΜΑΣΟΝΩΝ, την ιερή γεωμετρία, τα τρίγωνα των Καθαρών, εξαπλώθηκε και ταυτίστηκε ως περιοχή των Ναϊτών….και έτσι και οι ΤΕΚΤΟΝΕΣ με τους Ναϊτες, ενώ μάλλον η ΤΑΥΤΙΣΗ  αφορά τους ΜΑΣΟΝΟΥΣ – ΤΕΚΤΟΝΕΣ με τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ.

Και ενώ μας λένε, πως οι Ναϊτες ήταν οι φύλακες των Μεροβίγγειων, και γι αυτό κυνηγήθηκαν από τον Πάπα και τους Γάλλους Βασιλείς, βλέπουμε ότι αυτό δεν ισχύει, διότι μας λένε ότι οι ΑΨΒΟΥΡΓΟΙ συνδέονται με τους Μεροβίγγειους, και οι Ναϊτες  εναντιώθηκαν στην δυναστεία των Αψβούργων..!!!!

Μήπως λοιπόν ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ για την εναντίωσή τους, και για την συμμετοχή τους σε μια επανάσταση “υποκινούμενη” από τον Έλληνα Μιχαήλ,  βοηθώντας  τους Έλληνες στον αγώνα τους για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, όπως έκαναν μετά και με τους ΣΚΩΤΣΕΖΟΥΣ;;;

Μήπως έπαιξε ρόλο η φυγή τους από τα Ιεροσόλυμα (λόγω της κατάκτησης από τους Μουσουλμάνους), και η προσφυγή τους σε ΚΥΠΡΟ και ΡΟΔΟ;;

Μήπως ήρθαν πιο κοντά στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ  και άρχισαν να εναντιώνονται;;

Φαντάζομαι αυτό ήταν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ. !!

Μήπως φοβήθηκαν μην γίνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ δηλαδή ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ;;;

Τα διάφορα κέντρα της Νέας Τάξης μας πλασάρουν διάφορες ιστορίες εναντίον των Ναϊτών, και μάλλον στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν, και να δώσουν την εντύπωση ότι κρύβονται μυστικά και αρχαία κειμήλια που κάποτε θα αποκαλυφθούν, και όχι ότι ήταν ένας διωγμός με  σκοπό την αρπαγή του πλούτου τους καταρχήν, και πιο σημαντικό επειδή ήθελαν να ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΟΥΝ από την ΕΞΟΥΣΙΑ τους, να φύγουν από την επιρροή τους (μάλλον και από την οργάνωσή τους).

Οι Ναϊτες  έγιναν μια ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΕΙΛΗ, οπότε έπρεπε να κοπεί από την ρίζα, διότι σκοπός της  ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ είναι να φέρει έναν παγκόσμιο ηγέτη, ΝΤΥΜΕΝΟ με τον ΜΑΝΔΥΑ  του ΑΠΟΓΟΝΟΥ του ΧΡΙΣΤΟΥ, οπότε και δικαιωματικά πρέπει να κυβερνήσει όλο τον κόσμο, και κάθε ΦΩΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ή ΕΛΕΥΘΕΡΗ πρέπει να ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ..!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΙΩ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr