ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩ : ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩ. - 27 Δεκ 2020 - 20:33
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram
Ο Κάρλ Γιούνγκ λέει: <<΄Οπως είναι γνωστό, έχουμε να κάνουμε με εκδηλώσεις ψυχικών αλλαγών, οι οποίες εμφανίζονται στο τέλος ένός Πλατωνικού μήνα (μιας εποχής δηλαδή) και στην αρχή ενός άλλου. Κατά τα φαινόμενα είναι αλλαγές, στην μορφολογία των ψυχικών αρχέτυπων ή των “Θεών”, όπως τα έλεγαν κάποτε, οι οποίες επιφέρουν ή συνοδεύουν μακροχρόνιες μεταμορφώσεις στην ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΨΥΧΗ. Τώρα πλησιάζουμε στην μεγάλη αλλαγή, την οποία μπορεί να την αναμένει κάποιος, όταν το εαρινό σημείο μπεί στον Υδροχόο>>.
 
Επιστημονικά δηλαδή, θεωρείται πως στις μεταβατικές περιόδους τα ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ, δηλαδή οι <<Παλιοί Θεοί>>, δέχονται μεταβολές, ύστερα από κοινωνικές πιέσεις και πνευματικές πολώσεις. Αυτό θεωρείται πως είναι αποτέλεσμα της ΕΞΕΛΙΞΗΣ και αυτό που μας λένε, ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το ΠΑΛΙΟ και να υποδεχθούμε το ΝΕΟ.
 
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
 
Ανάλογα με ποιά σκοπιά ερευνούμε την Εξέλιξη, με το πνευματικό επίπεδο και την υπάρχουσα γνώση, οριοθετούμε και την μετάβαση, το ΠΕΡΑΣΜΑ, απ’ το τέλος μιας εποχής στην αρχή μιας νέας.
 
Οι ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ παλαιοτέρων πολιτισμών, αντανακλούν τέτοιες ουράνιες μεταβολές. Οι άνθρωποι πάντα παρατηρούσαν τον ουρανό και ο ουρανός, αποτελούσε έναν αποφασιστικό παράγοντα πολλών μυθολογιών, διαφόρων λαών και κατά συνέπεια της ίδιας της Εξέλιξης.
 Οι θεμελιώδεις μύθοι των λαών, πολιτισμών του παρελθόντος, περιλαμβάνουν μια κοσμογονία, μια περιγραφή της προέλευσης του κόσμου, στην οποία πρωταρχικό ζεύγος είναι ο “Ουρανός και η Γή”. Από αυτό το αρχικό ΖΕΥΓΟΣ, προβάλλουν όλες οι Θεότητες.
Στην πορεία του χρόνου, οι ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ….. ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ…!!
 
Οι αλλαγές στον χαρακτήρα των θεών συμβαδίζουν με τον χαρακτήρα της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και τον χαρακτήρα των ΑΝΘΡΩΠΩΝ, λένε οι υποστηρικτές της ΘΕΩΡΙΑΣ της ΕΞΕΛΙΞΗΣ. (εγώ έχω να πώ όμως πως οι χαρακτήρες των ανθρώπων δεν αλλάζουν, είναι ίδιοι, οπότε και η δομή της κοινωνίας τους, απλά αυτό που αλλάζει είναι ο ΒΑΘΜΟΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ, δηλαδή κατά πόσο τον ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ αυτόν τον χαρακτήρα ή αν τον καλύπτουν και τον κρύβουν, ώστε  να  ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ διαφορετικοί… Γιατί άλλο το ΦΑΙΝΕΤΑΙ και άλλο το ΕΙΝΑΙ…)
 
Ανάλογα την περίπτωση λοιπόν, αυτές οι τροπές, οι αλλαγές, στα χαρακτηριστικά ενός τοπικού πανθέου, μπορεί να είναι Γεωπολιτικές, Ανθρωπολογικές, Πολιτισμικές, Κοινωνικές, στον τρόπο επίσης που “Αντιλαμβανόμαστε” τα πράγματα. 
 
΄Ολα είναι ένας ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ και ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ και οι ιδέες του, στις μεταβατικές  περιόδους  αποδοκιμάζονται απ’ τις ΝΕΕΣ..!!
Κάποιοι ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ με τις ΑΛΛΑΓΕΣ αυτές και κάποιοι ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ και <<ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ>> την ΕΞΕΛΙΞΗ…!!
Ανάμεσα στις περιόδους αυτές, την Παλαιά και την Νέα, υπάρχει η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (όπως είπαμε αυτή που ζούμε τώρα), η οποία θεωρείται μια σπουδαία περίοδος, γιατί είναι αυτή που δίνει το ΣΤΙΓΜΑ της Νέας Εποχής που ακολουθεί, είναι η περίοδος αυτή που δίνει την ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, το ΧΡΩΜΑ, το ΑΡΩΜΑ της Νέας Εποχής και της Εξελικτικής Πορείας, της “Επερχόμενης Κοινωνίας”.
 
Ας δούμε όμως τί έλεγαν οι αρχαιότεροι πολιτισμοί για τους Ιχθείς και τον Υδροχόο.
 
ΙΧΘΥΕΣ
 
Οι Ιχθύες θεωρούνταν είπαμε ως απόγονοι του “Μεγάλου Ιχθύ” δηλαδή του αστερισμού του “Νότιου Ιχθύ” οπότε έλεγαν:
<<Αυτοί είναι οι γόνοι του Μεγάλου Ιχθύος, του οποίου την ιστορία θα εκθέσουμε σαφέστερα. Ο καθένας απ’ αυτούς βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος και ο μέν ονομάζεται ΒΟΡΕΙΟΣ και ο δε ΝΟΤΙΟΣ. Έχουν δε σύνδεσμο που περνά απ’ το μπροστινό πόδι του Κριού. Ο μέν  Βόρειος έχει 12 αστέρες ο δε Νότιος 15. Το σκοινί το οποίο τους δένει, έχει βόρεια 3 άστρα και νότια άλλα 3. Δεν είναι εμφανείς στουν ουρανό>> (δεν είναι δηλαδή οι αστέρες του ευδιάκριτοι).
 
Οι Ιχθείς συνδέονται με δύο ταινίες που καλούνται λίνοι και είναι στο Νότιο Ημισφαίριο του Ουρανού, στα δυτικά του βρίσκεται ο Υδροχόος. Οι δύο Ιχθύες παλαιότερα ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ, δεν ήταν απομακρυσμένοι ο ένας από τον άλλο και γι αυτό το σύμβολο των Ιχθύων περιλαμβάνει ΔΥΟ ΣΕΛΗΝΕΣ, οι οποίες φανερώνουν η μια το ΠΑΡΕΛΘΟΝ και η άλλη το ΜΕΛΛΟΝ και ενώνονται με τον μεσαίο δεσμό, ο οποίος τις βοηθάει να ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ τα ΑΡΧΕΙΑ τους.
Γι αυτό λέει και τα άτομα των Ιχθύων είναι έντονα ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ και μπορούν να βρεθούν στο παρελθόν και στο μέλλον. Ο Βόρειος Ιχθύς είναι προς τα ΒΑ και είναι Νότια της Ανδρομέδας, ενώ ο Νότιος Ιχθύς (όχι η Ψάραινα) του αστερισμού των Ιχθύων, είναι προς τα ΝΔ και βρίσκεται Ανατολικά του Υδροχόου.  
 
Άρα σήμερα έχουμε μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ του Αστερισμού των Ιχθύων διότι αυτοί τώρα πια, δεν είναι κοντά αλλά είναι απομακρυσμένοι ο ένας από τον άλλο και βρίσκονται σε ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ..!! Τι να συνέβει άραγε και απομακρύνθηκαν?? Τί να συνέβει και άλλαξε η ΔΟΜΗ του Αστερισμού των Ιχθύων??
 
Στην Μεσοποταμία τους Ιχθείς τους ονόμαζαν Zib δηλαδή ΝΕΡΟ (μα είναι και ζώδιο του ΝΕΡΟΥ). Ευρήματα στον ΕΥΦΡΑΤΗ (Μεσοποταμία και μετέπειτα Βαβυλωνία) δίνουν στους Ιχθείς την ονομασία <<ΣΥΝΟΡΟ>> και αυτό είναι δηλωτικό ως ονομασία, ότι δόθηκε στους Ιχθείς το 2.000 π.Χ.την εποχή του Κριού, γιατί τότε ο Κριός ήταν επικεφαλής των 12 αστερισμών του ζωδιακού και δήλωνε ότι οι Ιχθείς βρίσκονται στο τέλος του ζωδιακού κύκλου.
 
΄Οπως στην μετέπειτα Εποχή των Ιχθύων (που βρισκόμαστε ακόμη), όπου λόγω της μετάπτωσης των Ισημεριών, το σημείο της Εαρινής Ισημερίας απ’ τον Κριό πέρασε στους Ιχθύες, οπότε  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του ΖΩΔΙΑΚΟΥ είναι οι Ιχθείς και θα έπρεπε να ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ των ΙΧΘΥΩΝ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ (όπως στην εποχή του Υδροχόου που έρχεται τώρα, πρώτος θα είναι ο Υδροχόος και τελευταίος ο Αιγόκερως).
Ο αστερισμός των Ιχθύων επίσης λεγόταν <<ΥΔΩΡ>>  από τον Άρατο, όπως ονόμαζε ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ απ’ τα ΤΡΙΑ ΖΩΔΙΑ που έχουν ΣΧΕΣΗ με το ΝΕΡΟ, δηλαδή τους ΙΧΘΥΕΣ , τον ΥΔΡΟΧΟΟ και του ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ…!!  
 
Οι ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ τον έλεγαν ΨΑΡΙΑ και παρόμοια είναι και η ονομασία των ΑΖΤΕΚΩΝ που τον ονόμαζαν Αtl που σημαίνει ΨΑΡΙΑ λέει… (είχαμε πεί όμως πως Ατλ – άν λένε τους ΓΙΓΑΝΤΕΣ..!!! Τί ΜΟΡΦΗ είχαν οι ΓΙΓΑΝΤΕΣ?? Σαν του Τυφώνα??) Τυχαίο γεγονός Βαβυλώνιοι και Αζτέκοι..?
 
Κατά την ΑΡΧΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ο Μανίλιος μας λέει ότι ο αστερισμός αυτός ήταν υπό την προστασία του Ποσειδώνα, θεού των Θαλασσών και των Υδάτων γι αυτό ονομαζόταν και <<Άστρο του Ποσειδώνα>>, όπως επίσης κυβερνούσε και τον Τίγρη, τον Ευφράτη, την Ερυθραία θάλασσα και την Παρθία.. (τυχαίο? όλη η περιοχή της Αυτοκρατορίας των Περσών..)
 
Οι ΡΩΜΑΙΟΙ τους έλεγαν “Gemini Piscess” δηλαδή “Δίδυμοι Ιχθύες” . Πολλές φορές οι ΛΑΤΙΝΟΙ, αναφέρονται στον αστερισμό αυτό με το όνομα <<Aquilonius>> ή <<Αquilonaris>> απ’ το όνομα του ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ <<Aquilo>> που σημαίνει ΒΡΟΧΟΦΟΡΟΣ, οπότε το όνομα σήμαινε <<οι δύοι βροχοφόροι Ιχθύες>>.
   
Οι ΑΡΑΒΕΣ τον έλεγαν <<Al Hut>> που σημαίνει <<Εαρινός Ιχθύς>>
 
Οι ΧΑΛΔΑΙΟΙ λέει ο Άρατος στο έργο του <<Φαινομένων>> λέει δίνουν στον Βόρειο Ιχθύ το όνομα <<Χελιδόνιος Ιχθύς>> και τον συμβολίζουν ως ΨΑΡΙ με ΚΕΦΑΛΙ ΧΕΛΙΔΟΝΙΟΥ (οπότε εδώ για τους Άραβες και τους Χαλδαίους, μιλάμε για ονομασίες που έδωσαν στους Ιχθείς, στην περίοδο που θα ερχόταν η Εποχή των Ιχθύων, όπου εκεί θα συνέβαινε η Εαρινή ισημερία).
Ο Πλίνιος εκφράζει την άποψη ότι αν εμφανιστεί ΚΟΜΗΤΗΣ στον αστερισμό των Ιχθύων, αυτό σημαίνει ΠΟΛΕΜΟ, ΛΟΙΜΟ και τεράστιες ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ…  
Ο Αστερισμός των Ιχθύων θεωρείται ο Εθνικός Αστερισμός των Εβραίων. Κατά την παράδοση των ΕΒΡΑΙΩΝ, εντός του αστερισμού των Ιχθύων, είχε γίνει μια Σύνοδος Δία – Κρόνου (όπως συνέβει στις 21/12/20), τρία χρόνια πριν την ΓΕΝΝΗΣΗ του ΜΩΫΣΗ και περίμεναν μια τέτοια Σύνοδο να γίνει ξανά, κατά την ΕΛΕΥΣΗ του ΜΕΣΣΙΑ τους. Εντός του αστερισμού των Ιχθύων συνέβησαν 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ των πλανητών  ΔΙΑ – ΚΡΟΝΟΥ, κατά το έτος 747 από κτήσεως ΡΩΜΗΣ, το οποίο αντιστοιχεί στο 6 π.Χ. και λέγεται ότι είναι το ΑΣΤΡΟ της ΒΗΘΛΕΕΜ, το άστρο αυτό που ακολούθησαν οι ΜΑΓΟΙ απ’ την ΠΕΡΣΙΑ και έφτασαν στον ΙΗΣΟΥ – ΧΡΙΣΤΟ και τον προσκύνησαν, θεωρώντας ότι είναι ο ΖΩΡΟΑΣΤΡΗΣ ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ, που ανέμεναν να ξαναέρθει…!!!
 
Κατά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ η Αφροδίτη και ο γιός της, απολάμβαναν την φύση στην όχθη του Ευφράτη, όταν τους επιτέθηκε ο ΤΥΦΩΝΑΣ. Έντρομη η θεά και ο γιός της μεταμορφώθηκαν σε Ιχθείς και έπεσαν στο ποτάμι και γι αυτό τιμήθηκαν λέει απ’ τον Δία με την καταστέρησή τους.
 
Κατ’ άλλη εκδοχή είναι οι δύο Ιχθείς που έσωσαν στην ράχη τους, την Αφροδίτη και τον γιό της όταν προσπαθούσαν να ξεφύγουν απ’ τον Τυφώνα, και τοποθετήθηκαν γι αυτό στον ουρανό. 
 
Από αυτόν τον Μύθο των Ελλήνων, οι Λατίνοι ονόμασαν τον αστερισμό των Ιχθύων,  “Venus et Cupido” δηλαδή Αφροδίτη και Έρωτα (αλλά εννοούσαν τους δικούς τους και όχι τους δικούς μας).
 
Ο Αστερισμός των Ιχθύων απ’ τους Αρχαίους Έλληνες ονομαζόταν <<ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ>>, διότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ που ΞΕΧΩΡΙΖΕ τις ΑΦΡΟΔΙΤΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, στην <<ΓΗΪΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ>> (Πάνδημος) και την <<ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ>>. 
Καταλαβαίνεται φυσικά ότι η γήϊνη ήταν η ΙΣΤΑΡ, η θεά τους των ΣΑΡΚΙΚΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΝ, η ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ τους, η Θεά ΨΑΡΙ, αλλά όχι η δική μας (την οποία προσπάθησαν να την συνδέσουν με τον Αστερισμό των Ιχθύων αλλά στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι ο Αστερισμός του ΝΟΤΙΟΥ ΙΧΘΥ, όπως είπαμε).  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Στην ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ο Υδροχόος απεικονιζόταν ως άνδρας που χύνει νερό από μια στάμνα – υδρία, όπως δηλαδή τον συμβολίζουμε σήμερα.
 
Οι ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ τον συνέδεαν με τον 11ο μήνα τους, τον “Shabatu” που σημαίνει <<Κατάρα της Βροχής>> και ήταν ο μήνας, που ξεκινούσε από τα μέσα περίπου του σημερινού Ιανουαρίου ως τα μέσα Φεβρουαρίου.. (τυχαίο..??)
 
Για τους ΑΚΚΑΔΙΟΥΣ ήταν επίσης ο ΘΕΟΣ της ΘΥΕΛΛΑΣ (Ramman ή Rammanu) και η στάμνα του η “έδρα των ρεόντων υδάτων”… (ο θεός της θύελλας ο ΤΥΦΩΝΑΣ – ΣΕΘ??)
 
Στην ΚΙΝΑ ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ μαζί με τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ, τους ΙΧΘΥΕΣ  και ένα ΜΕΡΟΣ του ΤΟΞΟΤΗ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΕ ΑΡΧΙΚΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΡΠΕΤΟ ή ΦΙΔΙ ή ΧΕΛΩΝΑ (Tien Yuen). ..!!!
 
Aργότερα τον ονόμασαν <<ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ>> ή <<ΗΡΩΑ>> όνομα που του έδωσε ο Huien Ying της Δυναστείας των ΧΑΝ.(όχι ο Τζέκινς Χάν..)
 
Αλλά ως ΖΩΔΙΟ ο Υδροχόος ήταν το ΠΡΩΤΟ (Πρώτο??? Σε ποιά χρονική περίοδο ήταν ΠΡΩΤΟΣ ο Υδροχόος,.. Τί σηματοδοτούσε??) στην ΣΕΙΡΑ και λεγόταν ο <<ΠΟΝΤΙΚΟΣ>> (Αρουραίος), γιατί το ιδεόγραμμα είναι το ίδιο για την λέξη ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ και ΝΕΡΟ.
Επίσης ο Αυτοκράτορας Τσούν Χιν, τον είχε υιοθετήσει ως σύμβολό του, λέει επειδή κατά την βασιλεία του, είχε γίνει ένας μεγάλος ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ (ο αρουραίος έφερε βροχή ..το τρωκτικό.. μα δεν είχαν ως σύμβολα εξουσίας τους ΔΡΑΚΟΥΣ όπως είχαμε πεί?? Αλλά ξέχασα ήταν μέρος του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ).
 
Στην ΙΝΔΙΑ ο Υδροχόος ΑΝΟΙΓΕ τον ΖΩΔΙΑΚΟ (σαν την ΚΙΝΑ) και ονομαζόταν Khumba, ένα από τα ονόματα της ΘΕΑΣ της ΘΥΕΛΛΑΣ..!!
 
Βλέπουμε λοιπόν πως όλοι αυτοί οι λαοί της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, θεωρούσαν πως ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ, είναι ο ΘΕΟΣ – ΘΕΑ της ΘΥΕΛΛΑΣ, του ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ και της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ…!!
 
Οι ΑΡΑΒΕΣ που δεν ήθελαν να σχεδιάσουν ανθρώπινη μορφή λέει, τον συμβόλιζαν ως ΜΟΥΛΑΡΙ (ή μήπως ήταν ΓΑΪΔΑΡΟΣ??) με δύο βαρέλια νερό, ή έναν κουβά νερό.
 
Για τους ΜΑΓΟΥΣ και τους ΔΡΥΪΔΕΣ, ο αστερισμός του Υδροχόου αντιπροσώπευε όλη την “Επιστήμη της Αστρονομίας” (ή της Αστρολογίας??)
 
Στην ΡΩΜΗ τον συμβόλιζαν μ’ ένα ΠΑΓΩΝΙ σύμβολο της Θεάς ΗΡΑΣ ή ΓΙΟΥΝΟ όπως την έλεγαν..!!  (ήταν η Ήρα η Γιούνο ή μήπως ήταν η θηλυκή πλευρά του ΓΙΑΝΟΥ δηλαδή του ΙΑΝΟΥ..?? Διότι το Παγώνι θεωρείται ως ο “Άγγελος που εξέπεσε” δηλαδή ο Σατανάς ο οποίος λέγεται “Μελέκ Τάους” που σημαίνει ο <<ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΓΩΝΙ>> και λατρεύεται από τους Γιεζίντι οι οποίοι είναι κάποιοι Κούρδοι που ζούν στο Βόρειο Ιράκ λέει και θεωρούνται από κάποιους, ότι είναι απόγονοι μιας αρχαίας ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ που η θρησκεία τους, ξεκίνησε από τον ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟ, οι οποίοι είναι όμως λάτρεις της “Κακής Αρχής”  του Ζωροαστρισμού δηλαδή του Αχριμάν, του Θεού του ΣΚΟΤΟΥΣ... και όχι του Ωρομάσδη. Κατά την μεγάλη τους εορτή του Φθινοπώρου που διαρκεί 7 μέρες, στο τέλος σφάζουν έναν ΛΕΥΚΟ ΤΑΥΡΟ..)
Κατά τις Ιουδαιο – χριστιανικές παραστάσεις ταυτίστηκε με τον ΙΩΑΝΝΗ τον ΒΑΠΤΙΣΤΗ (ο οποίος είπαμε πίσω του, έκρυβε τον ΟΑΝΝΕΣ για τους ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ) ή με τον ΜΩΫΣΗ, ως βρέφος που ανασύρεται από τα ΝΕΡΑ του ΝΕΙΛΟΥ..!!
 
Με το πέρασμα απ’ το ζώδιο του Κριού στο ζώδιο των Ιχθύων και ειδικά στον ΠΡΩΤΟ ΙΧΘΥ, γεννήθηκε ο ΧΡΙΣΤΟΣ, που έδινε το ΣΤΙΓΜΑ του Ανθρωπισμού του Αλτρουϊσμού, της Αυτοθυσίας και της Αγάπης προς τον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. Με το πέρασμα της εαρινής ισημερίας στον ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΧΘΥγεννήθηκε ο ΥΛΙΚΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ δύο ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ, όπως ακριβώς απεικονίζεται και ο Αστερισμός των Ιχθύων, με τα δύο Ψάρια σε ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ όπως είπαμε.
 
<<Η πορεία της Θρησκευτικής μας Ιστορίας θα μπορούσε να προβλεφθεί, τόσο αναφορικά με τον ΧΡΟΝΟ, όσο και με το περιεχόμενο απ’ την μετάπτωση των ισημεριών, δια μέσου του Ζωδίου των Ιχθύων>> λέει ο Κάρλ Γιούνγκ
 
Ας δούμε και ας αναλύσουμε τι σηματοδοτούν αυτές οι  ΔΥΟ ΕΠΟΧΕΣ λοιπόν, την ¨Εποχή των Ιχθύων” και την επερχόμενη “Εποχή του Υδροχόου”.
ΕΠΟΧΗ ΙΧΘΥΩΝ
 
Η Εποχή των Ιχθύων, ξεκινάει απ’ το 50 π.Χ. ως το 2.100 μ.Χ ή κατά άλλους, απ’ το 300 π.Χ. ως το 2.200 μ.Χ (τα χρονικά όρια είπαμε είναι ασαφή, δεν μπορούμε να τα καθορίσουμε με ακρίβεια).
Την Εποχή των Ιχθύων οι ισημερίες λάμβαναν χώρα, στο ζώδιο των Ιχθύων η εαρινή  και στης Παρθένου η φθινοπωρινή και τα ηλιοστάσια, στα ζώδια των Διδύμων και του Τοξότη αντίστοιχα.  
 
Με βάση την σημερινή μορφολογία του ζωδίου των Ιχθύων, όπου τα ψάρια είναι σε διαφορετικές κα αντίθετες κατευθύνσεις η Εποχή των Ιχθύων χωρίζεται ουσιαστικά σε 2 φάσεις.
 
Στην ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ όπου ήταν και η γέννηση του Χριστού κυριάρχησε το θρησκευτικό στοιχείο, θεολογικές έριδες, αιρέσεις, δογματικές διαφορές, μια περίοδος όπου η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ και ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ συνδέθηκαν με την ΔΥΝΑΜΗ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ τόσο σε Ανατολή όσο και στην Δύση.
 
Χάθηκε και κυνηγήθηκε κάθε γνώση και επιστήμη, διώχθηκε ως Σατανική και την θέση της πήρε, η ΑΓΑΠΗ και η ΑΡΕΤΗ με μια μεταφυσική προσέγγιση. Μέσα απ’ την επιρροή της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ η κοινωνία έγινε ΑΜΟΡΦΩΤΗ, ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗ και δεν εξέλιξε την επιστήμη, αλλά οδηγήθηκε σε δεισιδαιμονίες, ματζούνια και μαγικά (έτσι όμως την έκαναν ΑΥΤΟΙ την κοινωνία, γιατί αυτοί ήταν ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ και ασκούσαν την ΕΞΟΥΣΙΑ όπως είπαμε και την πολιτική και την θρησκευτική).
 
Μέχρι που ο Πατριάρχης Φώτιος, έκανε την ΣΤΡΟΦΗ προς την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. Βοήθησαν και οι ΑΡΑΒΕΣ σ’ αυτό, που έσωσαν πολλά αρχαία χειρόγραφα. Αυτό βέβαια που έδωσε πραγματικά την ώθηση, για να γίνει η στροφή πρός την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ήταν ο ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.
Βλέπουμε λοιπόν ότι δεν είναι θέμα Ζωδίου και Αστερισμού, ούτε η Γέννηση του Χριστού και ο Χριστιανισμός, ήταν αυτά που έφεραν το ΣΚΟΤΑΔΙ, όπως έχουμε αναλύσει, αλλά αυτοί οι ΑΡΙΟΙ που κυβερνούσαν εκείνη την περίοδο, αυτοί έφεραν την ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και την ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ και βλέπουμε ότι από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκίνησε πάλι το ΦΩΣ (πράγμα που δεν τους άρεσε φυσικά και το καπέλωσαν με την <<ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ>>, όπου πάλι κατάφεραν να ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ , έννοιες, ιδέες, και κοινωνικές και ανθρωπιστικές αξίες).
Στην ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ της Εποχής των Ιχθύων η ΣΤΡΕΒΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΞΙΩΝ κατά τους ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ήρθαν να αμφισβητήσουν η ΛΟΓΙΚΗ και η ΑΝΘΗΣΗ των ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ και έτσι το Ιχθυακό στοιχείο, μεταλλάχθηκε και αναπτύχθηκαν φιλοσοφικά και ιδεολογικά ρεύματα, που έφεραν σταδιακά μια ΣΤΕΙΡΑ και ΨΥΧΡΗ ΕΠΟΧΗ.
 
Το ζώδιο των Ιχθύων έχει κάποια αιτήματα για ελευθερία, ισότητα, αδελφοσύνη και επαφή με την Θεία Ουσία, έτσι με το πέρασμα της εαρινής ισημερίας στον 2ο Ιχθύ, δημιουργήθηκε  μια νέα ιδεολογία, επαναδιατυπώνοντας όλα τα αιτήματα του Ιχθύ, (προσπαθώντας να τα εξηγήσει και να τα εφαρμόσει) μέσα από την ΛΟΓΙΚΗ αυτή την φορά
 
Οπότε οι αναζητήσεις γίνονται πιο ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ π.χ. ο Θεός είναι μέσα μας,οπότε ο άνθρωπος γίνεται θεός… (παλιά λογική απ’ την εποχή του Αδάμ της Εύας και του ΜΗΛΟΥ…)
 
Είδαμε πως ο Κάρλ Γιούνγκ είδε ως αποτύπωση της μετάβασης αυτής, στην αλλαγή της όλης ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ των ανθρώπων και των κοινωνιών, στην μετάβαση της εαρινής ισημερίας απ’ τον ΒΟΡΕΙΟ Ιχθύ στον ΝΟΤΙΟ Ιχθύ του αστερισμού των Ιχθύων.
Θεωρώντας πως η αλλαγή στην ιδεολογία των ανθρώπων, επήλθε από τα χαρακτηριστικά της Παρθένου, αφού οι ισημερίες είπαμε λάμβαναν χώρα στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, στα απέναντι αυτά δηλαδή ζώδια όπου λειτουργούν και αντίθετα, οπότε η ανθρωπότητα βίωσε μια φάση ΟΞΕΙΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ στις Δυτικές Κοινωνίες και εκφράστηκαν τα διλήμματα αυτά και στην καθημερινότητά τους, όπως είδαμε με τον ΜΕΣΑΙΩΝΑ και με την ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (ψυχική διαταραχή έχουν μάλλον έτσι και αλλιώς γι αυτό και αυτή, εκφράζεται στην στάση ζωής τους και στην εξουσία τους).
 
Μεταφυσική ή Λογική??
Πίστη ή Γνώση??
Όραμα ή Ρεαλισμός?? 
Χάος ή Τάξη??
 
Η λύση βέβαια δεν βρίσκεται στην απόρριψη του ενός ή του άλλου, γιατί όπως είπαμε ότι έλεγαν οι αρχαίοι: <<πάν μέτρον άριστον>> και όπως είχαμε πεί πως λέει ο Αριστοτέλης: <<Η ΑΡΕΤΗ είναι η ΜΕΣΟΤΗΤΑ>> και μην ξεχνάμε πως το ζητούμενο είναι η ΑΡΕΤΗ… (γιατί αν κυβερνάς με αρετή, θα έχεις και πολίτες με αρετή και έτσι θα έχεις την ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, κάτι που δεν θέλουν βέβαια…)
 
΄Οταν υποχωρεί η λογική εμφανίζεται ο φανατισμός, η αμάθεια και η δεισιδαιμονία..!!
 
΄Οταν υποχωρεί η πίστη και το όραμα εμφανίζεται η απανθρωπιά, ο εκχυδαϊσμός και η καταστροφή..!! 
(αυτό ζούμε σήμερα)
Κάθε φορά που  η μια πλευρά ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙ, η άλλη εμφανίζει το ΣΚΟΤΕΙΝΟ της ΠΡΟΣΩΠΟ…
(όμως ΚΑΙ οι δύο πλευρές αυτές είναι δικές τους επί δικής τους κυριαρχίας, εκδηλώθηκαν και τα δύο αυτά άκρα… γιατί τελικά όπως και να εκφραστούν ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ…)
 
Ο Σύγχρονος άνθρωπος του ΔΥΤΙΚΟΥ κόσμου, κινείται σήμερα στην σφαίρα της ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ (κοινή όντως.. η πόρνη θεά της Λογικής) μακριά από τον Θεό και όταν φτάνει σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ, τότε ψάχνει ανακούφιση στον θεό, σε γκουρού, σε μάγους κ.λ.π.
 
Το ΚΛΕΙΔΙ ανάμεσα στην Τάξη και το Χάος είναι η ΑΓΑΠΗ, που είναι και η βασική αρχή των Ιχθύων (όχι η διαστρεβλωμένη αγάπη των Καθαρών αλλά του ΘΕΟΥ..).
 
Σήμερα λόγω της μετάπτωσης των ισημεριών όπως είπαμε, μπαίνουμε στην Εποχή του Υδροχόου και αυτό συμβαίνει είπαμε, από την κίνηση της γής γύρω από τον ήλιο, αλλά και επειδή ο Ήλιος καθυστερεί την ετήσια διαδρομή του, δια μέσω των ζωδιακών αστερισμών κατά ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ κάθε 70 με 72 έτη περίπου. Έτσι για το λόγο αυτό, υπάρχει και η διαφορά ένα μήνα περίπου μεταξύ της πραγματικής θέσης του Ήλιου και αυτής που θεωρούν οι αστρολόγοι.
 
Έτσι λοιπόν μπαίνουμε στην ΥΔΡΟΧΟΪΚΗ ΕΠΟΧΗ..!!
Τί αλλαγές και τί επιπτώσεις θα έχει στην ΖΩΗ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μας??
 
ΕΠΟΧΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
 
Είχαμε πεί ότι κάθε εποχή έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα, που προσδίδονται σε κάθε ζώδιο. Έτσι η Εποχή του Υδροχόου, θα έχει τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου και ο Υδροχόος, είναι το κατεξοχήν ζώδιο της ΑΛΛΑΓΗΣ και της ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ..!!
 
Οπότε ραγδαίες αλλαγές θα συμβούν στον τρόπο της ζωής μας και στην συμμετοχή της Νέας Υψηλής Τεχνολογίας, ώστε να επιτευχθεί η διαδικασία των αλλαγών.
Ο Υδροχόος χαρακτηρίζεται ως αυτός που προετοιμάζει καινούριους δρόμους, δοκιμάζει το αδοκίμαστο, είναι ο προάγγελος των αλλαγών, είναι οραματιστής, διορατικός, προοδευτικός και αποφασιστικός, ένας αναζητητής νέων πραγμάτων και νέων κόσμων, είναι επίσης ανθρωπιστής και άνθρωπος που πάντα είναι μπροστά από την εποχή του, γι αυτό και γίνεται ένας ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ...  
 
Ο Υδροχόος χαρακτηρίζεται επίσης για την δυνατότητά του, για συνεχή πνευματική ανάταση και αναζήτηση. Αυτήν την Εποχή οπότε θα δούμε την ανάγκη για υψηλότερα επίπεδα γνώσης και με ριζοσπαστικό τρόπο, γιατί είπαμε πως είναι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ και θεωρείται και από τους ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΥΣ του ζωδιακού.
 
Ο πλανήτης του Υδροχόου είναι ο ΟΥΡΑΝΟΣ και είναι αυτός υπεύθυνος για την ΕΞΑΠΛΩΣΗ της ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και για τις ΑΛΛΑΓΕΣ που θα φέρει στην ζωή μας.
 
Ο Υδροχόος είναι το κατεξοχήν ζώδιο του ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ και της ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ στις δραστηριότητές μας (έτσι βλέπουμε πως όλοι μαζί ανάβουμε τα φώτα, για να γιορτάσουμε κάτι, όλοι μαζί τα σβήνουμε για την μέρα της γής, όλοι μαζί χειροκροτάμε τους γιατρούς κ.λ.π.)
 
Το άτομο πρέπει να ενταχθεί στην έννοια του ΕΜΕΙΣ, αντίθετα με το ΕΓΩ που ίσχυε ως σήμερα (και που είχαν καθιερώσει αυτοί πάλι, γιατί ο Χριστός όπως και οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν να δίνεις να βοηθάς τους συνανθρώπους σου). Η ομαδικότητα και η κοινωνικότητα, θα είναι βασικές προϋποθέσεις για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ μας.. (όλοι μαζί μπορούμε και άλλα τέτοια)
 
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ για να λύσει και να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, θα πρέπει να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ, οπότε αυτό από μόνο του, οδηγεί στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. 
Ο Υδροχόος ανήκει στα ΣΤΑΘΕΡΑ ζώδια και σαν τέτοιο, εμφανίζει την τάση του ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥ και της δυσκολίας, να ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ άλλες ιδέες εκτός από τις δικές του. Οπότε είναι πολύ πιθανό στην Εποχή του Υδροχόου, η ανθρωπότητα να ζήσει περιόδους, με στοιχεία απολυταρχικά και δογματικά που θα θυμίζουν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, πράγμα επικίνδυνο, αν ολοκληρωθεί τελικά η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.  
 
Την Εποχή του Υδροχόου οι ισημερίες λαμβάνουν χώρα, στον άξονα του Υδροχόου και του Λέοντα αντίστοιχα. Είναι δηλαδή μια ανάστροφη ΕΠΟΧΗ του ΛΕΟΝΤΑ (Εποχή της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ.. που τέλειωσε και με ένα ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ). Μια εποχή που συντελείται ο μαρασμός των πατριαρχικών θεσμών και αναδεικνύεται ο φεμινισμός , η οικολογία, ο έλεγχος του πληθυσμού, η διαχείριση των πόρων του πλανήτη.
 
Είναι η Εποχή του ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ, κόντρα στα <<ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ>> λέει της Εποχής των Ιχθύων, που αναπτύχθηκαν ανέφικτα ρεύματα ελευθερίας και αγάπης και δημιουργούνται και αναπτύσσονται ΑΝΤΙΘΕΑ ρεύματα, κόντρα στα φιλοσοφικά και ιδεολογικά μονοπάτια της προηγούμενης εποχής, τα οποία είχαν έντονο το στοιχείο της θρησκευτικής αναζήτησης, της αναζήτησης του Θείου.
 
Στον άξονα αυτό λοιπόν του Υδροχόου – Λέοντα, θα είναι εμφανής, η ιδέα του ΚΑΛΟΥ – ΚΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ και θα έχει την ανάλογη έκφραση, με την ιδέα του ΚΑΛΟΥ ή ΚΑΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, δηλαδή αν η  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, θα έχει την μορφή του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ή της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ (με αυτούς στο τιμόνι αποκλείεται, να έχει Οικουμενικό πρόσωπο.. διότι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ πολιτισμό έκαναν μόνο οι ΕΛΛΗΝΕΣ).
 
Και φυσικά η Νέα Τεχνολογία, αναλόγως θα παρέχει εξασφαλίσεις ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, η οποία θα έχει εφαρμογή για καλό ή για κακό…
 
Γιατί έχουμε πεί πως η Τεχνολογία και κάθε εξέλιξη, δεν είναι από μόνη της κακή, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο ΠΟΙΟΣ την ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ και με ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ…
 
Ο Έλεγχος των Μαζών με την βοήθεια της Νέας Τεχνολογίας, θα μπορεί να γίνει ΑΠΟΛΥΤΟΣ και ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ…!!
Θα μπορεί οπότε να ελέγξει και να εξαλείψει την εγκληματικότητα, αλλά θα μπορεί επίσης να δώσει την δυνατότητα σ’ αυτόν που έχει την ΕΞΟΥΣΙΑ και την ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ, να ελέγχει απόλυτα τα πάντα, όχι μόνο τα προσωπικά μας στοιχεία, αλλά όλη την καθημερινή  μας δραστηριότητα, όλες τις αντιδράσεις μας, τις σκέψεις και την ζωή μας..
Οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ λένε πως από το 2.020 ξεκινάει η επιτάχυνση προς την Υδροχοϊκή Εποχή, όπως επίσης λένε, ότι από το 2.025, θα συμβούν κάποια συνταρακτικά γεγονότα και τα οποία θα φέρουν σημαντικές και ριζικές αλλαγές στην ζωή μας, με βάση και την εξέλιξη της Νέας Τεχνολογίας.
 
Οι ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ, λένε πως  η Εποχή του Υδροχόου, είναι η Εποχή της Σοφίας ή της ΕΒΔΟΜΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ..!! (όπου η Έβδομη Ακτίνα είναι αυτή που καθορίζει τα τελικά στάδια της ανθρώπινης προόδου, καθορίζει δηλαδή τα τελικά στάδια της Μύησης. Επίσης είναι αυτή που ΕΝΩΝΕΙ και συσχετίζει το ζεύγος των ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ, δηλαδή το ΠΝΕΥΜΑ με την ΥΛΗ… (ωχ!! κάτι μου θυμίζει…ΔΡΑΚΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ή ΛΙΟΝΤΑΡΙ – ΜΟΝΟΚΕΡΩΣ)
 
Πολλοί από τις προφητείες λένε ότι με την εγκαθίδρυση της Νέας Εποχής, θα ακολουθήσει η <<Δευτέρα Παρουσία>> ή κάποια συνταρακτικά γεγονότα θα συμβούν, έτσι ώστε ο άνθρωπος, να αποδεχτεί κάποιες ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ και αναγκαιότητες στην ζωή του.
Η Εποχή του Υδροχόου θεωρείται απ’ αυτούς που προωθούν την ιδεολογία της Νέας Εποχής και της Παγκοσμιοποίησης, ως μια <<Χρυσή Εποχή>> για την ανθρωπότητα, (ωχ!! η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ του ΚΡΟΝΟΥ) όπου θα μάθουμε νέες αλήθειες, θα αποκαλυφθούν μυστικά και θα έρθει ο ΝΕΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ (ότι έλεγε κι εκείνος ο γκουρού που λέγαμε..).
 
Είναι όμως έτσι στην πραγματικότητα??
 
Ή μήπως  ένα ΔΙΚΤΥΟ οργανώσεων, αποκρυφισμού, ταγμάτων, μυστικών εταιρειών,θέλει να εδραιώσει την <<Παγκόσμια Κυριαρχία>>, έναν στόχο που είχαν απ’ την αρχαιότητα και προωθούσαν μέσω αυτών των εταιρειών, όπου όλοι θα είμαστε <<ίσοι, ίδιοι, με έναν θεό (τον δικό τους) και θα ζούμε με ειρήνη, αγάπη και αδελφοσύνη>> τάχα, ενώ στην πραγματικότητα, σκοπεύουν να στήσουν ένα ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ σε οικονομία, εμπόριο, διατροφή, κάθε είδους δραστηριότητας, αλλά και των ίδιων των ανθρώπων.
 
Γι αυτό σχεδιάζουν και την κατάργηση του χρήματος και την επιβολή του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, όπου όλα  θα ελέγχονται ηλεκτρονικά για πολλούς λόγους, όπως έχουμε αναφέρει… (όπως π.χ. και για την πάταξη της φοροδιαφυγής, οπότε και την ελάφρυνση των πολιτών και την κοινωνική ευημερία).   
 
Για να ελεγχθούν οι αντιδράσεις του κόσμου και όσων ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, στα ΣΧΕΔΙΑ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ την Εποχής της “Παγκόσμιας Δημοκρατίας” (που θα αρχίσει ως Δημοκρατία, όπως έγινε  στην ΡΩΜΗ, που ξεκίνησε με Δημοκρατία,  αλλά θα εξελιχθεί σε Παγκόσμια Δικτατορία, όπως και στην Ρώμη εξελίχθηκε στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία η οποία έδειξε το ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ της πρόσωπο και μετά, όπως έγινε και κατά την Ρωμαιοκαθολική Ηγεμονία από τον Πάπα, τον Μεσαίωνα και θα επιβάλλουν ένα ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ως ένα Νέο τύπο ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ, δογματισμού και μισαλλοδοξίας).  
Οι άνθρωποι θα είναι ελεγχόμενοι μέσω ΒΙΟΤΣΙΠ, όπου θα ελέγχονται πλήρως, γιατί στην πραγματικότητα σχεδιάζουν την ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, όπως την Εποχή των Αυτοκρατοριών του Μεσαίωνα  και της ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, όπου οι άνθρωποι ήταν ΔΟΥΛΟΙ και ζούσαν μέσα στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ , χωρίς ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
 
Το βιοτσίπ λοιπόν αυτό, θα λειτουργεί ως ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, αλλά και ως ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, όλα οδηγούν εκεί άν έχεις <<ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ>>, είτε είσαι Χριστιανός είτε όχι, όπως ακριβώς είχε αποκαλυφθεί στην <<Αποκάλυψη του Ιωάννη>> περί το 100 μ.Χ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ 1.900 χρόνια.. για το ΧΑΡΑΓΜΑ στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο, όπου  θα βάλει το ΘΗΡΙΟ στους ανθρώπους και κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει αν δεν το έχει λάβει…!!
Το ΘΗΡΙΟ περιγράφεται ως το ΚΑΘΙΣΜΑ της <<ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΝΗΣ της ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ>>, είναι ΚΟΚΚΙΝΟ έχει 7 κεφάλια και 10 κέρατα, και ήταν γεμάτο με αυτοκρατορικούς τίτλους. Η Πόρνη κάθεται λέει πλάι σε πολλά νερά, είναι ντυμένη με πορφύρα (βασιλικό χρώμα είπαμε) και στο κόκκινο, ολόχρυσο από μάλαμα και στολισμένη με πολύτιμα πετράδια και μαργαριτάρι (εύκολο το μαργαριτάρι της το έδωσε ο ΔΡΑΚΟΣ, γιατί είχαμε πεί αυτός το δίνει και συμβολιζει την εξουσια) στο χέρι της λέει, κρατούσε ποτήρι χρυσό γεμάτο με τα βδελύγματα και τις ακαθαρσίες της πορνείας της γής.
Πάνω στο μέτωπό της ήταν γραμμένο ένα μυστηριώδες όνομα, “Βαβυλώνα η Μεγάλη, η Μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων της Γής” μεθούσε με το αίμα των Χριστιανών και μαζί της αμάρτησαν όλοι οι βασιλιάδες, που ήπιαν από το κρασί της, όπως και οι κάτοικοι της Γής.   
 
Αυτή η ΠΟΡΝΗ και το ΘΗΡΙΟ είναι ο ΠΥΡΗΝΑΣ της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και όλων των ΕΠΟΧΩΝ, όπου μέσω των Μυστικών εταιρειών η παλαιά επιδίωξη των Σκοτεινών Δυνάμεων παίρνει σάρκα και οστά και μέσω παραπλάνησης, θέλουν να κυριαρχήσουν πάνω σ’ όλους τους ανθρώπους και εξαπατούν μερικούς ή και πολλούς, με δόγματα όπως ότι οι άνθρωποι στην Νέα Εποχή, θα ανακαλύψουν δυνατότητες και απόκρυφες δυνάμεις που έχουν, που θα πρέπει να εξελίξουν  και να τις καλλιεργήσουν, ώστε να γίνουν σαν θεοί... (ο άνθρωπος είναι ένας μικρός θεός, λένε εδώ και καιρό..)   
 
Aπό αρχαιοτάτων χρόνων όμως, το ίδιο ποίημα είχε ο Διάολος όταν παραπλάνησε την Εύα, να φάει το ΜΗΛΟ απ’ το ΔΕΝΤΡΟ της ΓΝΩΣΗΣ. Της είπε ότι αν το φάει θα γίνει σαν τον θεό…!!
 
Και αυτή τον πίστεψε…!! 
 
Το ΜΕΛΛΟΝ διαγράφεται ΖΟΦΕΡΟ και το κάνουν οι άνθρωποι, που απεργάζονται ζοφερά και σκοτεινά σχέδια και όχι οι Εποχές και τα Ζώδια..
 
 Ή μήπως δεν είναι έτσι??
 
Μήπως βοηθάνε λίγο και οι αστερισμοί με τις ακτινοβολίες τους??
 
Γιατί ο Υδροχόος λέει, παρόλο που συμβολίζεται με άντρα που κρατάει υδρία και χύνει το νερό, στο ουράνιο στερέωμα τα άστρα του, φαίνονται σαν να σχηματίζουν μια τεράστια ΑΡΑΧΝΗ…!!

ΙΩ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr