ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩ : <<Ο ΜΟΝΟΚΕΡΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ>> ΤΗΣ ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩ. - 7 Δεκ 2020 - 19:36
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

<<Οι άνθρωποι γενικά κρίνουν περισσότερο απ’ τα φαινόμενα παρά απ’ την πραγματικότητα, γιατί η όραση ανήκει σε όλους, ενώ η αντίληψη σε λίγους>>.

Και αν ίσχυε αυτό την εποχή του Πλάτωνα, φανταστείτε τι γίνεται σήμερα 2.500 χρόνια μετά, όπου η ΕΙΚΟΝΑ, (π.χ. η τηλεόρση, ο Η/Υ), έχει πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή μας. Και δεν μιλάμε μόνο για τους μεγάλους, αλλά και για τα παιδιά που τα περισσότερα μεγαλώνουν μπροστά σε μια ΟΘΟΝΗ, γιατί οι γονείς δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν μαζί τους, γιατί ως <<ελεύθεροι>> σκλάβοι, δουλεύουν όλη μέρα για να τα βγάλουν πέρα και όταν επιστρέψουν σπίτι, είτε είναι αργά, είτε είναι τόσο κουρασμένοι, που τους φαίνονται κουραστικά και ενοχλητικά, ακόμη και τα ίδια τους τα παιδιά…

Έχουμε πει πως το σύστημα, έκανε μια <<Επανάσταση>> για <<Ελευθερία και δικαιώματα>> τάχα, ενώ το αποτέλεσμα είναι πάλι το ίδιο, να δουλεύεις όλη μέρα, για να τα βγάλεις πέρα, δίνοντάς σου την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ της Ελευθερίας, ενώ είσαι πιο ΣΚΛΑΒΟΣ από ποτέ.

Γιατί μέσα από μια ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ, στον τρόπο ζωής, μέσω των ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ δηλαδή που σου προσφέρει, με το ανάλογο τίμημα βέβαια, καταλήγεις να είσαι όπως έχουμε πει ένα ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΖΟΜΠΙ.Ετσι το Σύστημα της ΜΑΓΕΙΑΣ και σου δίνει την ΨΕΥΔΗ – ΑΙΣΘΗΣΗ ότι έχεις Ελευθερία και σε έχει όλη μέρα να δουλεύεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ και να ΚΕΡΔΙΖΕΙ αυτό, την μερίδα του ΛΕΟΝΤΑ, αλλά και το πιο βασικό, να μην ασχολείσαι με την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ του παιδιού σου, (που αναλαμβάνει το σύστημα να στο αναθρέψει), όπως και με την γνώση επί της ουσίας των πραγμάτων, οπότε την γενικότερη ΑΝΤΙΛΗΨΗ σου, του τι γίνεται γύρω σου και φυσικά, σου επιφέρει την ΚΟΠΩΣΗ, γιατί το Σύστημα σε θέλει ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ, ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ, έτσι ώστε και αν αντιληφθείς τι γίνεται, να μην έχεις την δύναμη να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Γιατί έχουμε πεί πως το Σύστημα θέλει να μας ΑΛΛΑΞΕΙ, έτσι ώστε να ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ, να τα δεχόμαστε όλα ΠΑΘΗΤΙΚΑ και να είμαστε πιο “Ελέγξιμοι και Διαχειρίσιμοι”.

Ένας τρόπος με βάση την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ του Δ΄ ΡΑΪΧ, είναι καταρχήν όπως λέει ο Ξενοφών: <<Για να υποτάξεις κάποιον φτωχοποίησέ τον>>.

Και νομίζω πως αυτό δεν χρειάζεται να το αναλύσω,  το έχουμε ζήσει και εμπεδώσει από παλιά, πόσο μάλλον σήμερα μετά τα μνημόνια και την ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Tο αστείο της υπόθεσης όμως είναι πως, όπως λέει ο Αριστοφάνης: <<Δεν μπορείς να περιμένεις απ’ αυτούς που σε κατέστρεψαν να γίνουν οι άνθρωποι που θα σε σώσουν>>…

Σταθείτε λίγο και σκεφτείτε πόσο αστείο είναι αυτό,γιατί και ο Αριστοφάνης έγραφε <<Κωμωδίες>>, ως γνωστόν. Το να το κάνεις όμως στην πραγματική ζωή φέρνει ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ…

Και από που να ξεκινήσεις απ’ τους εσωτερικούς καταστροφείς, που τους ψηφίζουμε ακόμη??  Ή από τους εξωτερικούς που μας εχθρεύονται απ’ την αρχαιότητα, με βάση και τι ήττες τους ιστορικά, εως και σήμερα, αλλά και με βάση την περαιτέρω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που μας έφεραν μαζί με τους ΝΟΜΟΥΣ και τις ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ που ερχόντουσαν υποχρεωτικά μαζί με τα πακέτα στήριξης??

Τί σόι ΑΝΤΙΛΗΨΗ έχουμε που πιστεύουμε πως η ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ θέλει να μας ΣΩΣΕΙ και ακολουθούμε κατά γράμμα τις ΟΔΗΓΙΕΣ της ??

Ένας άλλο τρόπος επίσης όπως είδαμε, είναι να επιφέρεις μια ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ στο είδος των ανθρώπων, μια αλλαγή τέτοια που να μην είναι μόνο εγκεφαλικά ζόμπι, λόγω που έχεις καταφέρει να τους ξεγελάσεις μέσω των ταχυδακτυλουργικών σου μεθόδων ως καλός ΜΑΓΟΣ, αλλά να έχουν ΟΝΤΩΣ, πραγματικά δηλαδή ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

Οπότε γενικά μειωμένες δυνατότητες να παλέψουν με έναν ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ σ’ έναν ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ. (που το ακούμε συχνά και τελευταία).

Γιατί είπαμε για μια άλλη  <Επανάσταση>> που έγινε την ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, η οποία εξυπηρέτησε επίσης το Σύστημα της ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ. Και μέσω αυτής της Επανάστασης απ’ τις αλλαγές στην δομή της κοινωνίας, άρχισε να φέρνει τώρα ΑΛΛΑΓΕΣ στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ και την ΥΓΕΙΑ του.

Ένας τομέας που ενδιέφερε ανέκαθεν όλους τους ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ των ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ, οι οποίοι έφτιαχναν ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ από παλιά και μετά την Βιομηχανική Επανάσταση και ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ φυσικά οι ΦΑΡΜΑΣΟΝΟΙ

Και όλα αυτά για το καλό μας, γιατί είναι “φιλεύσπλαχνοι” και “πονόψυχοι”…

Φυσικά και όχι..!! Ο σκοπός τους είναι να επιφέρουν ΒΛΑΒΕΣ στον οργανισμό και την υγεία μας, ακριβώς όπως έχουμε πεί ότι κάνουν πάντα. Ακριβώς το ανάποδο από αυτό που λένε

Ζούν πάντα με την ΕΙΚΟΝΑ και την ΕΝΤΥΠΩΣΗ, η οποία είναι ΨΕΥΤΙΚΗ όπως έχουμε πεί και δεν έχει σχέση με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!

Όπως μολύνουν το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και λένε ότι παλεύουν για να σώσουν τον πλανήτη…

Όπως κάναν τους ΠΟΥΡΙΤΑΝΟΥΣ και είναι εξώλης σαν την Θεά τους την Πόρνη..

Έτσι λένε ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ και θέλουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ενώ οργανώνουν ΠΟΛΕΜΟΥΣ, σκοτώνουν τον κόσμο και δημιουργούν πρόσφυγες και τραυματίες, τους οποίους τρέχουν να περιθάλψουν τάχα, ενώ τους χρησιμοποιούν τους μεν, ως όπλο ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ κοινωνιών απέναντι σε άλλα κράτη και τους δε για πειραματόζωα (??) στα νέα τους Φάρμακα και για τις ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ότι τάχα, είναι καλοί, ενώ είναι κακοί, κάκιστοι και θέλουν να φέρουν το ΚΑΚΟ και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..

Αλλά πάντα είπαμε τους άρεσε το θέατρο και το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.. Υποκριτές – Ψεύτες, όπως είπε ο Χριστός.!!

Και εμείς οι υπόλοιποι άνθρωποι, (οι εκτός των μυστικών ταγμάτων και παράδοξων δογμάτων), θα έπρεπε να έχουμε την ΑΝΤΙΛΗΨΗ εκείνη, που θα μας έδινε την σωστή ΚΡΙΣΗ και ΣΚΕΨΗ, έτσι ώστε να προφυλαχτούμε απ’ αυτόν τον ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ  τους.

Διότι Αντίληψη σημαίνει την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ που έχει το κάθε άτομο ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ των πραγμάτων και ΜΑΘΗΣΗΣ. ικανότητα η οποία εξαρτάται από πολλά πράγματα, αλλά και από τον τρόπο, το ΜΕΣΟΝ δηλαδή που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος για να κατανοήσει τα πράγματα και αν το κάνει μέσω των ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ μόνο ή και μέσω της ΛΟΓΙΚΗΣ. (όταν όμως αυτά δεν λειτουργούν ΣΩΣΤΑ τί γίνεται??)

Οι πέντε ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ μας βέβαια δεν επαρκούν για να είναι οι απόλυτοι ΚΡΙΤΕΣ των πραγμάτων που αντιλαμβανόμαστε και αυτό μας το λέει και ο Πλάτων όπως ήδη είπαμε, αλλά μας το λέει και με ένα μύθο, τον <<Μύθο του Σπηλαίου>> όπου κατά αυτόν:

<<Άνθρωποι ζούν μέσα σε ένα σπήλαιο δεμένοι με αλυσίδες και δεν έχουν βγεί ποτέ από εκεί μέσα. Μπροστά τους είναι ένας βράχος, πίσω τους καίει μια φωτιά και καθώς πίσω τους, περνούν διάφορα ζώα άλλα φορτωμένα με πράγματα, άλλα όχι και άνθρωποι, αυτοί βλέπουν τις τεράστιες σκιές μπροστά τους και ακούν τις συνομιλίες τους, καθώς ψιθυρίζουν και νομίζουν ότι αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και οι πραγματικοί άθρωποι και η ΖΩΗ.

Όταν κάποιος ΛΥΝΕΤΑΙ και καταφέρνει και βγαίνει απ’ το σπήλαιο, στην αρχή ΤΥΦΛΩΝΕΤΑΙ, απ’ το ΦΩΣ και μετά σιγά σιγά αρχίζει και βλέπει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ και επιστρέφει να το πεί και στους άλλους, αλλά οι άλλοι τον κοροϊδεύουν και τον ΠΕΡΝΑΝΕ για ΤΡΕΛΛΟ και του λένε να σταματήσει>>.

Οπότε καταρχήν καταλαβαίνουμε, πως οι άνθρωποι έχουν ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ δυνατότητα μέσω των ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ τους, για να αντιληφθούν την πραγματικότητα, οπότε ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ και όπως μας λέει και ο Απόστολος Παύλος ότι: <<Οι άνθρωποι βλέπουν θολά στρεβλά σαν μέσα από κάτοπτρο>>. (δηλαδή καθρέφτη).

Ο Μύθος επίσης αυτός μας λέει και πως αν ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ την πραγματικότητα  και την πεί και στους άλλους, η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δεν θέλει να την ΔΕΧΤΕΙ, γιατί δεν θέλει να ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘEI.

Επίσης πολλοί έχουν γίνει τόσο ΕΝΑ με τον προγραμματισμό, με τον μηχανισμό του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, έχουν ΒΟΛΕΥΤΕΙ στην ΑΓΝΟΙΑ τους, είναι τόσο ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ απ’ αυτό, που δεν θέλουν να αποδεχτούν την ΑΛΗΘΕΙΑ και είναι και έτοιμοι να σε ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ για να το προστατέψουν.

Να προστατέψουν αυτό που έχει γίνει γι αυτούς πραγματικό, ενώ είναι <<Ψεύτικο και Πρόγραμμα>>, είναι το ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΥΚ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, που τους ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ σε ΓΡΑΝΑΖΙΑ, εξαρτώμενα απ’ τον μηχανισμό και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να τον εγκαταλείψουν, διότι αυτό θα ΓΚΡΕΜΙΖΕ όλη τους την ΥΠΟΣΤΑΣΗ, όλο τους τον ΨΥΧΙΣΜΟ, που τον έχουν ποτίσει και γαλουχίσει με τις ΙΔΕΕΣ του Συστήματος, γιατί έχουν γίνει κομμάτι του τελικά και οι ίδιοι, ΚΟΜΜΑΤΙ του Συστήματος και χωρίς αυτό, αισθάνονται ΧΑΜΕΝΟΙ και ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ.

Θέλει μεγάλη δύναμη να παραδεχτείς την ΑΛΗΘΕΙΑ, να παραδεχτείς ότι είσαι ΘΥΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΠΛΑΝΗΣ…!!!

Όπως λέει και ο Μαχάτμα Γκάντι: <<Πολλοί άνθρωποι ειδικά οι αδαείς, θέλουν να σε τιμωρήσουν επειδή λές την Αλήθεια, επειδή έχεις Δίκιο>>..!!

Ενώ το καλύτερο και το σωστότερο θα ήταν να κάνουν αυτό που λέει και ο Σωκράτης: <<Αξιοποίησε τον χρόνο σου, για να κάνεις τον εαυτό σου καλύτερο. Μάθε απ’ τα γραπτά των άλλων, έτσι ώστε να αποκτήσεις εύκολα, αυτά που οι άλλοι έχουν εργαστεί σκληρά για να τα αποκτήσουν>>.

Αλλά δυστυχώς ο Άνθρωπος έχει την ΡΟΠΗ πρός το “Εύκολο” και το “Ευχάριστο” και ας μην είναι αληθές, το οποίο δεν είναι το σωστότερο και το καλύτερο και έτσι όπως λέει και ο Σωκράτης: <<Τα δυνατά μυαλά συζητούν ιδέες, τα μέτρια γεγονότα και τα αδύναμα άλλους ανθρώπους>>.

Αλλά έτσι έχει εκπαιδευτεί απ’ το Εκπαιδευτικό Σύστημα και από την Τηλεόραση, στο κουτσομπολιό και στα ποταπά πράγματα, σε μια ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ με πολύ συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, στην μειωμένη αντίληψη, μειωμένη κριτική και ελεύθερη σκέψη και στο συρρικνωμένο ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, έτσι ώστε να ΠΑΙΖΟΥΝ μαζί μας μπρος τα μάτια μας και εμείς να ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗ, του τι γίνεται και να είμαστε στον ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ κανονικά, γιατί τα ΔΕΣΜΑ του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, είναι χειρότερα απ΄τα δεσμά του σώματος… κατά όπως πρέσβευαν και οι πρόγονοί μας…

ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΥΝΥ

Στο Παρίσι στο Μουσείο Κλυνύ, με επίσημο όνομα <<Εθνικό Μουσείο του Μεσαίωνα – Θέρμες και Μέγαρο του Κλυνύ>>, εκτίθενται κειμήλια του Μεσαιωνικού παρελθόντος της Γαλλίας.

Το Μέγαρο κατασκευάστηκε το 1334 σε Γοτθική ΦΛΟΓΟΜΟΡΦΗ αρχιτεκτονική,και ήταν το αρχοντικό των Βενεδικτίνων ηγουμένων του Αββαείου του Κλυνύ.

Σαν Μουσείο λειτουργεί απ’ το 1843 και εκεί εκτίθενται και μερικά πολύ περίεργα αντικείμενα…

Όπως  η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ενός ΠΛΟΥΣΙΟΥ με το όνομα Nicolas Flamel, ο οποίος ήταν ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ και ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ και έφτιαχνε νοσοκομεία για τους ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ και επίσης έφτιαξε λέει το <<ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ των ΑΘΩΩΝ>>, στην πρόσοψη του οποίου έβαλε να χαράξουν το ιερογλυφικό με τα ΚΛΕΙΔΙΑ του Ερμή του Τρισμέγιστου, δηλαδή του <<Σμαραγδένιου Πίνακα>>, της Αλχημείας, την οποία λέγεται ότι διδάχτηκε στην Λυόν.

(Μήπως έκανε Αλχημιστικά πειράματα στους ζητιάνους και αν του πέθαιναν τους έθαβε κιόλας με συνοπτικές διαδικασίες?? Λέτε να στενοχωριόταν ο Γάλλος βασιλιάς  για τους ζητιάνους, γιατί ο Φλαμέλ έζησε το 1330-1418 ο οποίος μάλιστα αναφέρεται και στον Χάρι Πότερ, όπως επίσης και σε άλλη Μαγική ταινία του Χόλιγουντ “”Fantastic Beasts: The Crimes of Grindeiwld”).

Επίσης εκτέθηκε εκεί παλαιότερα ένα ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ λέει, όπου για να του δώσουν  μεγαλύτερη βαρύτητα, έλεγαν πως ήταν το ζώο που φυλούσε το “Δέντρο της Γνώσης” ..!! (οπότε ταυτίζεται με τον ΔΡΑΚΟΝΤΑ και το ΦΙΔΙ…)

Στο Μουσείο επίσης εκτίθεται και η διάσημη Ταπισερί <<Η Κυρία και ο Μονόκερως>>.

Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΚΕΡΩΣ

Η ταπισερί αυτή από την Φλάνδρα μάλλον  του 14 -15ου αι. πρόκειται για μια ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ, (οι Αλληγορίες κλασσική συνήθεια των Αλχημιστών, όπως έχουμε πεί), που αναπτύσσεται σε έξι ταπετσαρίες.

Οι οποίες ανφέρονται στις πέντε ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, αφή γεύση, όσφρηση, ακοή και όραση.

Η έκτη ταπισερί στην οποία υπάρχει κι η επιγραφή <<Α mon seul desir>> δηλαδή <<Στην μόνη μου επιθυμία>>, είναι δύσκολο να ερμηνευθεί. (κάτι θέλουν να μας πούν αλλά δεν μας το λένε, παίζουν με την αντίληψή μας).

Στην ταπετσαρία αυτή, υπάρχει και το λεγόμενο <<Φαινόμενο της Αφροδίτης>>, το οποίο είναι ένα φαινόμενο στην ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ της ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ..!!

Το φαινόμενο αυτό ονομάστηκε έτσι, επειδή υπάρχουν πολλοί πίνακες ζωγραφικής (της Αναγέννησης των Αλχημιστών) της Αφροδίτης, που κοιτάζει μέσα σ’ έναν καθρέφτη.

Οι θεατές θεωρούν πως η Αφροδίτη θαυμάζει την αντανάκλασή της στον καθρέφτη, ενώ στην πραγματικότητα, η Αφροδίτη κοιτάζει τον ζωγράφο. Αυτό το ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, χρησιμοποιείται και στον κινηματογράφο, όταν οι ηθοποιοί, κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη, αυτό που βλέπουν οι ηθοποιοί, είναι εντελώς διαφορετικό απ’ ότι βλέπουν οι θεατές… (κάτι θέλουν να μας πούν..μήπως ότι όλα στηρίζονται στην εικόνα, στην λάθος εντύπωση και στην ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ??).

Έτσι και στην ταπετσαρία της ΟΡΑΣΗΣ, <<Η Κυρία και ο Μονόκερως>>, βλέπουμε τον Μονόκερω να κοιτάζει τον εαυτό του σ’έναν καθρέφτη καθώς γονατίζει στο έδαφος. (εμείς νομίζουμε πως αγναντεύει το ΕΙΔΩΛΟ του στον καθρέφτη, ενώ εμείς βλέπουμε ψεύτικα είδωλα.. τί να βλέπει ο Μονόκερως  πραγματικά άραγε??)..

Στην ταπισερί αυτή, σύμφωνα με τους Αλχημιστές δεν συμβολίζεται μόνο η ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗ ερμηνεία των ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ, (γιατί όπως λέει και ο δικός τους ο Μέγας Μάγιστρος Λεονάρντο Ντα Βίντσι, <<Υπάρχουν τρία είδη ανθρώπων: αυτοί που βλέπουν, αυτοί που βλέπουν όταν τους δείχνουν και αυτοί που δεν βλέπουν…),αλλά επίσης και η ΑΛΧΗΜΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Στην ταπετσαρία της ΑΦΗΣ βλέπουμε την Κυρία να κρατάει στο ένα χέρι μια σημαία με 3 ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΑ, που αντιπροσωπεύουν το κλάσμα του ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ, που συλλέγεται στο τέλος της πρώτης κατεργασίας της ύλης, 3 φορές μικρότερο, απ’ την συνολική ποσότητά του, που χρησιμοποιήθηκε δηλαδή στην αρχή της ΑΛΧΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ και στο άλλο, κρατάει το ΚΕΡΑΣ του Μονόκερου.

Γενικά στις ταπετσαρίες αυτές βλέπουμε τα δύο κεντρικά ζώα, να φέρουν πάνω τους, το σύμβολο αυτό με τα 3 μισοφέγγαρα, ΣΥΜΒΟΛΟ της Θεάς ΙΣΤΑΡ – ΣΕΛΗΝΗΣ όπως έχουμε πεί, συζύγου του Θεού Ήλιου – Βάαλ. Και στο γενικότερο φόντο, βλέπουμε πολλούς λαγούς και κουνέλια

Τί να σημαίνει άραγε η ταπισερί  αυτή??

ΜΟΝΟΚΕΡΩΣ

Ο Μονόκερως είναι λέει ένα μυστηριώδες πλάσμα, με ΑΣΑΦΗ (δεν θέλουν να αποσαφηνίσουν), προέλευση και με πολλαπλές συμβολικές σημασίες, που το συναντούμε σε Ανατολή και Δύση.

(αφού το έφεραν αυτοί απ’ την Ανατολή μαζί τους όταν εγκαταστάθηκαν στην Δύση), με παραλλαγμένες μορφές και παρόμοιο συμβολισμό.

Η καταγωγή του όμως στην πραγματικότητα, είναι αρκετά σαφής και προέρχεται απ’ την Ανατολή και συγκεκριμένα απ’ την ΙΝΔΙΑ, όπως και την Μεσοποταμία (τους αρέσει να μας μπερδεύουν γιατί εδώ εννοούν την ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ, την οποία είχαν πάρει από τους Σουμέριους που την έλεγαν Μεσοποταμία).

Στην Βαβυλώνα πίστευαν ότι όποιος έπινε απ’ το κέρας του Μονόκερου, είχε την απόλυτη ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ απ’ το δηλητήριο. (προστασία προσφέρει και ο ΔΡΑΚΟΣ).

Υπάρχουν όμως και αρχαίες παραστάσεις του, σε βραχογραφίες στην ΑΦΡΙΚΗ.

Κανείς δεν είναι σίγουρος αν υπάρχει πραγματικά ή αν είναι ένα ΜΥΘΙΚΟ ΟΝ. Η ύπαρξή του αναφέρεται σε παρατήρηση και καταγραφή σε βιβλία. Αργότερα στην Δύση λέει έφτιαξαν μύθους οι άνθρωποι για τον Μονόκερω. Ο Μονόκερως είναι ένα Μυθικό όν και περιγράφεται ως ένα άγριο ζώο, αδύνατο να πιαστεί.

Αναφέρεται απ’ τον Έλληνα ιατρό και ιστορικό Κτησία (τέλη του 5ου αι.π.Χ.), στο έργο του “Περσικά”.

Ο Κτησίας είχε ακολουθήσει ως ιατρός τον Κύρο στην εκστρατεία του κατά του Αρταξέρξη, αλλά αιχμαλωτίστηκε και υπηρέτησε τον Αρταξέρξη.

Ο Κτησίας λοιπόν γράφει τις περιγραφές από ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ, περιπλανώμενων ταξιδιωτών  που είχαν ταξιδέψει στην Ινδία, όταν ο ίδιος βρισκόταν στην Περσία. Λέει λοιπόν για τον Μονόκερω ότι:

<<Πρόκειται για “ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ  ΑΓΡΙΟΥΣ  ΓΑΪΔΑΡΟΥΣ” που τους βρίσκουμε στην Ινδία, έχουν ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ και ΠΟΡΦΥΡΟ ΚΕΦΑΛΙ, (κάτι μου θυμίζει αυτό..  από εκεί  εμπνεύστηκε ο ΧΙΤΛΕΡ τα χαρακτηριστικά της ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ??), με ένα ΚΕΡΑΤΟ στο κέντρο του μετώπου, το οποίο είχε στην βάση ΑΣΠΡΟ χρώμα, ΜΑΥΡΟ στην μέση και ΚΟΚΚΙΝΟ στην άκρη>> (και από εδώ τα χρώματα της Σημαίας του Γ’ Ράϊχ, αφού αυτός ήταν ο θεός του ο ΑΓΡΙΟΣ ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΣΕΘ – ΤΥΦΩΝΑΣ- ΒΟΤΑΝ- ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ που λέγαμε..)

Στην Ινδία υπάρχουν και άλλες αναφορές για τον Μονόκερω, όπου λένε ότι έχει ΠΡΑΣΙΝΟ χρώμα (κλασσικά), στο τρίχωμα και έχει ανθρώπινη ομιλία, όπου έδινε ΧΡΗΣΜΟΥΣ. (σαν τον ΔΡΑΚΟ). Επίσης έλεγαν ότι εχθρός του είναι ο ΠΑΝΘΗΡΑΣ.

Ο Αριστοτέλης επηρεασμένος λέει απ’ τον Κτησία επίσης αναφέρει τον Μονόκερω ως ΙΝΔΙΚΟ ΓΑΪΔΑΡΟ. (απ’ τον Κτησία επηρεάστηκε ή απ’ τον Μέγα Αλέξανδρο που έφτασε ως εκεί??).

Στην ΒΔ. ΙΝΔΙΑ και στην ΝΑ. ΑΣΙΑ δηλαδή στις περιοχές που σήμερα βρίσκεται το ΒΑ. ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ως το ΠΑΚΙΣΤΑΝ και ΝΔ.ΙΝΔΙΑ (εκεί λοιπόν στην γνωστή περιοχή που έχουμε αναφέρει των ΟΞΥΔΡΑΚΩΝ – ΔΡΑΚΩΝ – ΥΞΩΣ), κατά την Χάλκινη εποχή 3.300 – 1.300π.Χ. και κυρίως κατά την περίοδο της ακμής της, 2.600 – 1.900π.Χ. βρέθηκαν αναπαραστάσεις ζώων με ΕΝΑ ΚΕΡΑΤΟ, που ώθησαν μετά τους μελετητές στην πεποίθηση ότι πρόκειται για Μονόκερω, περιγράφοντας το ζώο ως άγριο με μεγάλη ζωτικότητα, που θα μπορούσε να πρόκειται για ΤΑΥΡΟ. ( ο Γάιδαρος Σέθ, ήθελε να πάρει την θέση του Δία και γι αυτό οι Οξυδράκες και οι <<μελετητές>>  τον περιέγραφαν ως Ταύρο).

Οι σφραγίδες αυτές χρησιμοποιούνταν συχνά στην εποχή τους ως ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ καταγωγής, (όπως και ο ΔΡΑΚΟΣ στην Κίνα), στην κοιλάδα του Ινδού, εκεί που πολέμησαν με ΛΥΣΣΑ τον Μ.Αλέξανδρο.

Ο Στράβωνας  (64 – 24π.Χ.) ο οποίος είναι μεταγενέστερος απ’ τον Κτησία αναφέρει ότι στον ΚΑΥΚΑΣΟ υπήρχαν άλογα με ένα κέρατο στο κεφάλι που προσομοίαζε με ΕΛΑΦΙ. (γιατί τα παλικάρια της Βακτριανής – Βαβυλώνας, στην εποχή του Στράβωνα, είχαν εγκατασταθεί ΜΟΝΙΜΑ πια, στην περιοχή του Καυκάσου, γιατί παλαιότερα το είχαν ως πέρασμα πρός την Δύση, όπως έχουμε πεί και είχαν παρουσία στην περιοχή αυτή κατά διαστήματα από παλαιά και γενικά στην ευρύτερη περιοχή αυτή απ’ τα ΟΡΗ του ΤΑΥΡΟΥ ως την ΟΥΚΡΑΝΙΑ σήμερα, η οποία περιοχή ήταν τόπος διεκδικήσεων και αναταραχών λόγω της παρουσίας τους).

Εκεί στον ΚΑΥΚΑΣΟ που ήταν και η Αρχαία ΚΟΛΧΙΔΑ, η ΜΗΔΙΑ,  η ΑΣΣΥΡΙΑ και η ΧΑΖΑΡΙΑ…..

Κατά την ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ήταν ένα απ’ τα τέσσερα ζώα που έφερναν καλό (άλλο ένα απ’ τα τέσσερα ήταν και ο ΔΡΑΚΟΣ) και ζούσε 1.000 χρόνια (από εκεί θα έμεινε στους ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ).

Έλεγαν ότι ήταν ένα ΗΡΕΜΟ και ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟ ζώο που περπατούσε, έτσι ώστε να μην πατήσει κανένα πλάσμα (φιλεύσπλαχνο σαν τους Μασόνους – Αλχημιστές), που τρεφόταν όμως με ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΩΩΝ (η ΕΝΤΥΠΩΣΗ μετράει ήταν καλοκάγαθο..).

Λέγεται επίσης ότι ο Μονόκερως ήταν το όν που έφεραν τα πέντε ΠΝΕΥΜΑΤΑ των πλανητών στην μητέρα του ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΥ λίγο πρίν γεννήσει. Ο ΜΟΝΟΚΕΡΩΣ αυτός είχε λέει την μορφή της ΑΓΕΛΑΔΑΣ με άκρα όμως ΔΡΑΚΟΝΤΑ (ήταν δηλαδή ο Γάιδαρος – ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ – ΔΡΑΚΟΣ – Σέθ – ΒΟΤΑΝ που ήθελε να πάρει την θέση του ΔΙΑ -ΤΑΥΡΟΥ όπως είπαμε).

Και ο χρησμός που έδωσε έλεγε:

<<Γιέ της ΟΥΣΙΑΣ του ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ του ΒΟΥΝΟΥ  (ή γιέ της ΟΥΣΙΑΣ του ΝΕΡΟΥ),
θα κυβερνήσεις σαν βασιλιάς δίχως θρόνο. Όταν η Δυναστεία καταρρεύσει>>.

Ποιά να είναι η ΟΥΣΙΑ του ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ??

Ο Μονόκερως επίσης αναφέρεται σ’ ένα κείμενο του 2 ή 4ου αι.μ.Χ. στην Αλεξάνδρεια που λέγεται <<Φυσιολόγος>>, και είναι γεμάτο με συμβολισμούς απ’ την ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, και περιγράφεται ως ένα μικρό και ΑΓΡΙΟ ζώο που δεν μπορεί να πιαστεί , και πως οι κυνηγοί κατάφεραν τελικά να το πιάσουν με πονηριά, με την ΠΑΓΙΔΑ της ΛΑΓΝΕΙΑΣ (ένα απ’ τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα που ξεπλένουν στο ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ).

Βάζοντας μια ΠΑΡΘΕΝΟ να στέκεται στο ξέφωτο και να τραγουδά, έτσι το πλάσμα ΜΑΓΕΥΕΤΑΙ απ’ την μελωδία και σαγηνεύεται απ’ την αγνότητα της παρθένου (που βρίσκεται μέσα σε μια περίφραξη καλυμμένη από τριαντάφυλλα, σύμβολο της Αφροδίτης – ΙΣΤΑΡ) πηδάει στην αγκαλιά της και συλλαμβάνεται.

Ο Πλίνιος ο Πρεσβύτερος το 23 μ.Χ. και άλλοι αργότερα, όπως ο Αιλιανός και ο Μάρκο Πόλο, συγχέουν τον Μονόκερω με τον Ρινόκερο.

Ο Τερτυλλιανός (155-240 μ.Χ.) επίσης αναφέρει ότι αποκαλούσαν τον Χριστό – Ταύρο, επειδή είναι ως Αδάμαστος Κριτής με άγρια μορφή, και έχει και την ευγενική του μορφή ως δαμασμένος Σωτήρας (ο Χριστός όμως δεν είχε ποτέ ΑΓΡΙΑ μορφή, αντίθετα ο ΣΕΘ – ΒΟΤΑΝ είχε).

Ο Ραφαήλ ο ζωγράφος, ένας από τους μεγαλύτερους ζωγράφους της Αναγέννησης (της Αλχημείας), έχει ζωγραφίσει ένα πίνακα με το όνομα <<Νέα γυναίκα με Μονόκερω>>, και συμβολίζει λέει την ΑΓΝΟΤΗΤΑ που έχει ο καθένας μέσα του.

Στην ποίηση του διάσημου ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΥ (της ΑΓΑΠΗΣ των ΚΑΘΑΡΩΝ??) Κόμη Τιμπώ Δ΄(1201 – 1253), ο Μονόκερως γίνεται ο θαυμαστός κόσμος της ΑΓΑΠΗΣ και συμβολίζει τον τέλειο ΕΡΑΣΤΗ.

Κατά τον 17ο αι. κατά την ένωση των βασιλείων της Αγγλίας και της Σκωτίας, δημιουργήθηκε κοινή σημαία που έφερε την ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ ή ΛΕΟΝΤΑ, και τον Μονόκερω της Σκωτίας. Η Σκωτία είχε πάντα τον Μονόκερω ως εθνικό σύμβολο.

Κατά τον Μεσαίωνα και την Αναγέννηση (των Αλχημιστών – Μασόνων), στην Ευρώπη περιγράφεται ως ζώο ΛΕΥΚΟΥ χρώματος και σχετικά μικρού μεγέθους, που μοιάζει με ΑΛΟΓΟ (αναβαθμίστηκε ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ), αλλά έχει ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟ ΚΕΦΑΛΙ (σαν του ΜΠΑΦΟΜΕΤ – ΣΕΘ – ΓΑΪΔΑΡΟΥ – ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ – ΔΡΑΚΟΥ – ΤΡΑΓΟΥ), οπλές σαν του ΕΛΑΦΙΟΥ, ουρά ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ κι ένα μακρύ στριφτό ΚΕΡΑΤΟ (από ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ο ΒΟΤΑΝ έγινε ΜΟΝΟΚΕΡΑΤΟΣ), στο κέντρο του μετώπου, το οποίο έχει ΜΑΝΤΙΚΕΣ  ικανότητες  (όπως έλεγαν και στην ΙΝΔΙΑ ..μήπως έκανε και αστρολογικές προβλέψεις σαν καλός ΜΑΓΟΣ??)

Ήταν ένα ΑΔΑΜΑΣΤΟ και ΑΓΡΙΟ πλάσμα (όπως έλεγαν στην Ινδία), των δασών με τρομερή ΔΥΝΑΜΗ (σαν τον ΑΝΙΚΗΤΟ ΗΛΙΟ??), σύμβολο της ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ και ΧΑΡΗΣ, γι αυτό και συμβόλιζε  λέει την εποχή εκείνη το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ (το ΑΓΡΙΟ πλάσμα ήταν το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ??)

Επίσης τον Μεσαίωνα θεωρούσαν ότι το κέρατο του Μονόκερου μετέτρεπε το ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ νερό σε πόσιμο και ότι ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ  τις αρρώστιες, γι αυτό και ήταν περιζήτητο απ’ τους βασιλείς που φοβόντουσαν να μην τους δηλητηριάσουν (το ίδιο πίστευαν και στην Βαβυλώνα).

Την ίδια εποχή ο Μονόκερως έγινε ένα αγαπητό σύμβολο καθώς το παρουσίαζαν  μαζί  με μια Παρθένο, και έτσι το συνδύασαν με την Παναγία  και τον Χριστό, λόγω της Αγνότητας (και εννοούν την ΙΣΤΑΡ – Μαγδαληνή).

Με βάση και το Γνωστικό Κείμενο απ’ την Αλεξάνδρεια,  παρουσιάζεται κατά τον Μεσαίωνα ως ένα αδάμαστο ζώο που το κυνηγούν, στήνοντάς του παγίδα με την Παρθένο, όπως ακριβώς και στο κείμενο, ενώ η ιστορία συνεχίζεται, και μετά την σύλληψή του απ’ τους κυνηγούς ο Μονόκερως θανατώνεται, αφού τον οδήγησαν στο κάστρο του βασιλιά, για να του προσφέρουν το κέρατο του Μονόκερου.

Ο θάνατος του Μονόκερου στην Μεσαιωνική Λογοτεχνία συμβολίζει την νίκη του ΚΑΚΟΥ, της ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ της ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ, και της  ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ (και αυτή ακριβώς είναι και  η ΑΛΗΘΕΙΑ, αυτός είναι ο αληθινός συμβολισμός του ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ, είναι όλα αυτά που αντιπροσωπεύει, γιατί το Κακό είναι ο Μονόκερως – Δράκος, ενώ κάνει ότι είναι ο Χριστός).

Όμως στο τέλος ο Μονόκερως εμφανίζεται πάλι ζωντανός αλλά ΔΑΜΑΣΜΕΝΟΣ τώρα, όπου κάθεται σ’ ένα περιφραγμένο ΚΗΠΟ  με μια ΡΟΔΙΑ, που είναι σύμβολο της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

Το πλευρό του είναι ΚΗΛΙΔΩΜΕΝΟ, απ’ τον χυμό των ροδιών, και ο ίδιος είναι ευχαριστημένος όμως με αυτήν την νέα του κατάσταση. Αυτές οι περιγραφές είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του θρησκευτικού  ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ που εκδηλώθηκε με την μορφή του Μονόκερου.

Όμως κατά τον Μεσαίωνα εκτός από αυτήν την θρησκευτική ερμηνεία του Μονόκερου, είχε δοθεί και μια άλλη καθαρά κοινωνική λέει, η οποία έχει σχέση με την ΑΓΑΠΗ (των ΚΑΘΑΡΩΝ??), και την πίστη στον ΕΓΓΑΜΟ ΒΙΟ (του ΑΝΔΡΟΓΥΝΟΥ των ΨΑΡΙΩΝ??).

Σε αυτόν τον συμβολισμό έχουμε την περιγραφή ή την απεικόνιση του Μονόκερου σε συνδυασμό με το ΛΙΟΝΤΑΡΙ.

Έτσι λοιπόν ο Μονόκερως συμβόλιζε την ΑΓΝΟΤΗΤΑ της νύφης (ΠΟΡΝΗΣ), και το Λιοντάρι το ήθος του γαμπρού (ΙΠΠΟΤΗ – ΜΑΣΟΝΟΥ), και της ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ του γαμπρού στην νύφη και εκλεκτής της καρδιάς του (οπότε μάλλον συμβόλιζε την ολοκληρωτική παράδοση του ΜΑΣΟΝΟΥ στην ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ ΙΣΤΑΡ, γιατί δεν νομίζω να εννοούσαν τον κανονικό γάμο…)

Το Λιοντάρι συμβόλιζε τον ΗΛΙΟ, την ανδρική ενέργεια (του ΒΑΑΛ), την δύναμη, την πυγμή, το θάρρος, την εντιμότητα, την γενναιοδωρία (στην πραγματικότητα όλα αυτά είναι αντίστροφα), ενώ ο Μονόκερως συμβόλιζε την ΣΕΛΗΝΗ, την θηλυκή ενέργεια, την ευαισθησία, και την ζωτικότητα, την αγνότητα, το κάλλος, την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Έχουμε πεί ότι τον ίδιο συμβολισμό είχε και ο ΔΡΑΚΟΣ – Αρσενικό μαζί με τον ΦΟΙΝΙΚΑ – Θηλυκό όπου συμβόλιζαν την ΕΝΩΣΗ του τέλειου ΑΝΔΡΟΓΥΝΟΥ. Άλλα ζώα ΙΔΙΟ ΝΟΗΜΑ

Κατά τον Μεσαίωνα επίσης χρησιμοποιήθηκε ο Μονόκερως ως σύμβολο της ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ. Όπου μάλλον τότε δόθηκε στον Μονόκερω ο συμβολισμός του ΔΙΑΟΛΟΥ  (όπως είχαν επίσης και τον ΔΡΑΚΟ για σύμβολο είπαμε, ο οποίος είχε τον ίδιο συμβολισμό του ΣΑΤΑΝΑ).

Οι Αλχημιστές λοιπόν τον Μονόκερω τον είχαν ως ΣΥΜΒΟΛΟ του ΑΜΦΙΦΥΛΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ, δηλαδή του ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ (όπως και τον ΔΡΑΚΟ, εξάλλου όπως έχουμε πεί ο ΒΑΑΛ  αρχικά  εμφανιζόταν πότε  με την Αρσενική, και πότε με την Θηλυκή του πλευρά, μετά διαχωρίστηκε σε ΒΑΑΛ και ΙΣΤΑΡ το ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ  ΨΑΡΙΩΝ).

Ο Κάρλ Γιούνγκ λέει ότι ο Priscillian ένας πλούσιος Ισπανός ευγενής του 4ου αι.μ.Χ. της τότε Ρωμαϊκής Ισπανίας, γράφει  ότι ο Θεός ήταν “One- horned”, δηλαδή είχε ένα ΚΕΡΑΣ (επίσης το κέρας αγγλικά μοιάζει  ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ με την λέξη whore που σημαίνει πόρνη… γιατί όλα είναι θέμα αντίληψης και πλάνης).

Επίσης στο βιβλίο του <<Ψυχολογία και Αλχημεία>>, αναφέρει ότι επειδή ο Μονόκερως συμβολίζει την ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ τού Unigenitus (o Υιός ο Μονογενής), γι αυτό έγινε σύμβολο του ΧΡΙΣΤΟΥ (ποιανού Χριστού όμως..), και είναι ο ΣΩΤΗΡΑΣ με το ΚΕΡΑΣ, που σε συνδυασμό με την Παρθένο (την Κυρία τους), που βρίσκεται στην αγκαλιά της, συμβολίζει την ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ του, και το ΚΕΡΑΣ τον ΣΤΑΥΡΟ.

Ο Μέγας Αλβέρτος (1193 – 1280) ο οποίος ήταν Δομινικανός μοναχός, ήταν  μεγάλος στην ΜΑΓΕΙΑ, δηλαδή την ΑΛΧΗΜΕΙΑ, όπως χαρακτηρίζεται και σ’ ένα Βελγικό έγγραφο της εποχής (και η αλήθεια είναι ότι στα έργα του υπαινίσσεται και υποστηρίζει πολλές φορές την άποψη, ότι υπάρχει μια ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ, όπως ακριβώς αναφέρεται και σε Αραβικά και σε Αλχημιστικά κείμενα της Ερμητικής Λογοτεχνίας, εξάλλου θέλοντας να μας κάνουν όλους ΜΑΓΟΥΣ, μας έχουν πλασσάρει  πολλές φορές την άποψη, ότι υπάρχει η ΚΑΛΗ ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ που δεν πειράζει και μπορούμε να την εξασκήσουμε –  Χάρι Πότερ κι  όλα τα παιδικά που βλέπουν τα παιδιά – γιατί η ΚΑΚΗ ΜΑΓΕΙΑ είναι η ΜΑΥΡΗ, λές και Μαγεία και Καλό πάνε παρέα….αλλά τα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ τους ένστικτα βγάζουν ακόμη και σε αυτήν την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, που μας κάνουν ότι το ΜΑΥΡΟ είναι το ΚΑΚΟ και αυτοί που είναι ΛΕΥΚΟΙ είναι ΚΑΛΟΙ…Κου -Κλουξ – Κλαν).

Ο Μέγας Αλβέρτος ως καλός Μάγος κι Αστρολόγος (αρχαία τους τέχνη, μάθε τέχνη κι άστηνε..), έχει γράψει ότι όλες οι ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ της ΓΗΣπροέρχονται απ’ τα άστρα, κι ότι τα ουράνια σώματα καθορίζουν όσα συμβαίνουν στην ΓΗ (όπως οι ΔΡΑΚΟΙ, που επηρεάζουν την ΕΝΕΡΓΕΙΑ της Γής??), οπότε όποιος μπορεί να ΔΙΑΒΑΣΕΙ τα ΓΡΑΜΜΕΝΑ των ΑΣΤΡΩΝ μπορεί να ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ  και το ΜΕΛΛΟΝ.

Επίσης πίστευε σε ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που έχουν διάφορα ΦΥΛΑΧΤΑ (είχαν και ρούνους επάνω??) και μαγικά. Tον Μονόκερω στην μελέτη του για τα ζώα, τον κατατάσσει κι αυτός όπως οι μεταγενέστεροι στην κατηγορία του ρινόκερου.

Στην ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ο Μονόκερως  συνδέεται με την ΣΕΛΗΝΗ (Ιστάρ), και τον Ποσειδώνα (θεό της θάλασσας, πατέρα του ΑΤΛΑΝΤΑ στην Ατλαντίδα), και συμβολίζει την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ του Ανθρώπου να βρεί το ΦΩΣ, μέσα στον κόσμο του Σκοταδιού, αλλά και της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ (κάτι μου θυμίζει..)

Ακούγοντας αυτή την ερμηνεία της Αστρολογίας απ’ τους ΜΑΓΟΥΣ, νομίζεις ότι ο Μονόκερως  έχει να κάνει με κάτι καλό, μια εσωτερική αναζήτηση του ανθρώπου, ώστε ο άνθρωπος να γίνει καλύτερος..

Όμως είναι αυτό που συμβολίζει ο Μονόκερως ??

Ο ΑΓΡΙΟΣ Γάιδαρος κατά τους Ινδούς, με τα πόδια Δράκου κατά τους Κινέζους, που τρώει Πτώματα??

Μήπως είναι κάτι Κακό για να γίνει χειρότερος ο άνθρωπος??

Για να δούμε λοιπόν τι συμβολίζει ο Μονόκερως με το ΠΟΡΦΥΡΟ ΚΕΦΑΛΙ, και πως σχετίζεται με τις  Ανατολίτικες Φιλοσοφίες και πρακτικές, οι οποίες προωθούνται όπως έχουμε πεί απ’ τους Μασόνους – Άτλαντες – Παγκοσμιοποιητές – Αλχημιστές…

Ο Συμβολισμός του Μονόκερου είναι ο ΑΓΝΟΣ Άνθρωπος, που έχει ανοίξει το ΤΡΙΤΟ του ΜΑΤΙ (κάντε όλοι ΓΙΟΓΚΑ).

Είναι ο άνθρωπος που έχει ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ απ’ το Σκοτάδι και ότι Αρνητικό (και ο ΔΡΑΚΟΣ προσέφερε Προστασία απ’ ότι ΑΡΝΗΤΙΚΟ), και έχει έρθει στο ΦΩΣ (και επειδή όλα τα εννοούν ανάποδα έχει έρθει στο ΣΚΟΤΑΔΙ, γιατί ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ είπαμε τώρα είναι ΣΚΟΤΟΦΟΡΟΣ), και έχει γίνει ΕΝΑ  με το ΦΩΣ (με το ΣΚΟΤΟΣ), και στέλνει απ’ το κέρατο, δηλαδή το ΤΡΙΤΟ του ΜΑΤΙ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΦΩΣ, όπου χρειάζεται για να ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ και ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (θέλουν να μας ΕΝΩΣΟΥΝ όλους με τον ΣΚΟΤΟΦΟΡΟ, να γίνουμε ΕΝΑ  μαζί του).

Το Κέρας συμβολίζει την ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΜΕΝΗ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ που μεταβιβάζει ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ (ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΜΑΣΟΝΟΣ), πρός τους άλλους ανθρώπους για να τους θεραπεύσει. (Φτάνει δεν θέλουμε άλλους θεραπευτές και νοσοκομεία, αρκεί.. Αυτή  η αποκρυσταλλωμένη ενέργεια, λέτε να έχει σχέση με το ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ του Βουνού, ή του Νερού που λέει ο Χρησμός..??).

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ αυτή η θεραπευτική που κατευθύνεται προς τον <<Άρρωστο>>, είναι  ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΜΕΝΗ (ο Τυφώνας που μιμείται), γιατί έχουμε πεί για  την Σπείρα, που είναι η ΑΕΝΑΗ  ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, και γι αυτό και το Κέρας του Μονόκερου, το παρομοίαζαν  έτσι  στριφογυριστό (γιατί πάντα ο Σεθ – Τυφώνας θέλει να ομοιάσει  στο θεό, και μιμείται την ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ).

Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν συμβολίζεται  με ΑΛΟΓΟ, για να δείξει την Μεγάλη Δύναμη που έχει, γιατί το άλογο είναι ζώο ΔΥΝΑΜΙΚΟ, και γεμάτο ΕΝΕΡΓΕΙΑ (και στον Δράκο του έβαλαν ΧΑΙΤΗ ΑΛΟΓΟΥ είχαμε πεί)…

Έτσι ο άνθρωπος γίνεται ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ, γιατί γνωρίζει τον εαυτό του σε βάθος, και όλο το ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ του (το ίδιο πετυχαίνεις και με την ΓΙΟΓΚΑ!!!!!).

Το ΜΩΒ κεφάλι (το ΠΟΡΦΥΡΟ, το χρώμα που αγαπούσαν οι ΡΩΜΑΙΟΙ Αυτοκράτορες και οι Ρωμαιοκαθολικοί, το χρώμα στις μπέρτες των ΜΑΓΩΝ που είχαμε πεί), συμβολίζει αυτό ακριβώς λέει, ότι είναι ένας αγνός άνθρωπος, με ΑΓΑΠΗ που ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ, και έχει πλέον ΜΩΒ ΑΥΡΑ, που είναι λέει το πιο αιθέριο χρώμα του Φάσματος, το οποίο υποδεικνύει τις πιο ΠΑΛΙΕΣ ΨΥΧΕΣ (δηλαδή με βάση τις ανατολίτικες φιλοσοφίες που έχουν δηλαδή ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ πολλές φορές, και τώρα έφτασαν στην τελειότητα σύμφωνα με τις δοξασίες τους, ο 10ος Άβαταρ… η  θεϊκή  οντότητα που Ενσαρκώνεται).

Να κάνουμε εδώ μια παρένθεση και να πούμε, πως γενικά γι αυτούς που τους αρέσει το ΜΩΒ χρώμα, δείχνει ένα γοητευτικό και ελεύθερο πνεύμα αντισυμβατικό, που ζεί στον κόσμο του, έναν κόσμο ονειρικό. Είναι ένας άνθρωπος εκκεντρικός και απόμακρος, είναι χρώμα της εξουσίας και του πλούτου, έχει έναν ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ να βοηθήσει την ανθρωπότητα, τον πλανήτη, συχνά έχει θέση εξουσίας και έχει ιδιαίτερη σχέση με το ΣΥΜΠΑΝ.

Η ΜΩΒ ΑΥΡΑ είναι μια σύνθεση του ΜΠΛΕ χρώματος της ΗΡΕΜΙΑΣ, με το ΚΟΚΚΙΝΟ που είναι το χρώμα της ΕΞΑΨΗΣ, του ΠΑΘΟΥΣ, και συμβολίζει τις ΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ για το σώμα, και είναι απ’ τις κατώτερες ενέργειες που αντιλαμβανόμαστε, οπότε θα μπορούσε να ονομαστεί  και <<οι ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ των ΜΕΓΑΛΕΙΩΝ>>, είναι μια μείξη ανώτερης συχνότητας του ΜΠΛΕ με την κατώτερη του ΚΟΚΚΙΝΟΥ. Και δείχνει ευμάρεια, ανωτερότητα, δύναμη, πάθος, φιληδονία, πολυτέλεια.

Βέβαια παίζει ρόλο η ΑΠΟΧΡΩΣΗ του ΜΩΒ, αν είναι πιο πολύ προς το ΚΟΚΚΙΝΟ συμβολίζει την ΑΓΑΠΗ (ωχ…η ΘΕΑ ΙΣΤΑΡ), αν είναι ισορροπημένα συμβολίζει την ισορροπία της πνευματικής και της υλικής ύπαρξης.

Αν είναι ΣΚΟΥΡΟ ΜΩΒ  κρύβει διαφορετικά συναισθήματα, είναι πένθιμο, καταθλιπτικό, χρώμα μυστηρίου και  μαγείας.  Το σκούρο μώβ  οπότε δείχνει άνθρωπο με εσωτερικά συναισθήματα, αγάπη των μυστικών πρακτικών, εναλλακτική γνώση, γνώση μυστικών διδασκαλιών  και ικανοτήτων, και μπορεί επίσης να δείχνει άτομα με ψυχικές διαταραχές.

Να μην ξεχνάμε και τα παιδιά Ιndigo, που μας έλεγαν με την μώβ  αύρα, που τους έδιναν ερωτηματολόγια στο σχολείο με πολύ περίεργες ερωτήσεις, του τύπου αν βλέπουν σκιές, αν ακούν φωνές, αν επικοινωνούν με άλλους κόσμους…γενικά τα παιδιά αυτά λειτουργούν ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ λέει, αγαπούν τα τελετουργικά και τις παραδόσεις, και έχουν κάποιου είδους εθισμό.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ αύρα είναι όμως το χρώμα των θεραπευτών (οπότε θα έπρεπε να έχει πράσινο κεφάλι και όχι μωβ), και αυτών που αγαπούν την κηπουρική και το περιβάλλον. Το  ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ όμως δείχνει άνθρωπο που ζηλεύει και λέει ψέματα.

Και φαντάζομαι εμάς που τόσα έχουμε ακούσει για το ΓΚΡΙ ΛΑΟ, τον παγκόσμιο  και ομογενοποιημένο, θα θέλουν να έχουμε γκρί αύρα, όπου δείχνει λέει άνθρωπο με σκοτεινές και καταθλιπτικές σκέψεις, με  ΧΑΜΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΦΟΒΟ.

Οι πιο προηγμένοι άνθρωποι έχουν την ΧΡΥΣΗ, κίτρινη αύρα σαν τα φωτοστέφανα, που έβαζαν οι Ρωμαίοι στους Αγίους και τον Χριστό. Γενικά το τρίτο μάτι έχει σχέση με το 6ο τσάκρα και συμβολίζει το μυστικισμό και τον πνευματισμό.

Λόγω λοιπόν αυτού του συμβολισμού του Μονόκερου με την ΑΥΡΑ, είναι που τα διάφορα παιδικά (γιατί τα παιδιά σήμερα μεγαλώνουν με όλους τους συμβολισμούς τους, με ΤΕΡΑΤΑ, πολλά τέρατα και ΜΑΓΕΙΑ), και ο κινηματογράφος, εμφανίζουν  τον Μονόκερω μαζί με ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΞΑ (σύμβολο του ΙΑΝΟΥ – ΟΑΝΝΕS – ΒΟΤΑΝ), γιατί με αυτό συμβολίζουν τους διάφορους χρωματισμούς της Αύρας.

AΛΧΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ

Όπως αναφέρει ο Κάρλ Γιούνγκ, Αλχημιστικά ο Μονόκερως αποτελεί ένα ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, γιατί έχει χαρακτηριστικά και ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ και ΘΗΛΥΚΗΣ ενέργειας, και συνδέεται με το στοιχείο του ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ (που τον βρίσκουμε και στην ταπισερί <<Η Κυρία και ο Μονόκερως>>), το οποίο είναι επίσης ΔΙΦΥΕΣ, γιατί τον συναντούμε και ως ΥΓΡΟ αλλά και ως ΣΤΕΡΕΟ (του βουνού ή του νερού?? που λέει και ο χρησμός…).

Ο Μονόκερως παρουσιάζεται, ως ένα ΔΥΝΑΜΙΚΟ ζώο το ΑΛΟΓΟ,το οποίο είναι άγριο και αδάμαστο, οπότε αυτό υποδεικνύει την ΑΡΣΕΝΙΚΗ του πλευρά (ΔΡΑΚΟΣ), και έχει να κάνει με τα κατώτερα ένστικτα, της επιβίωσης και της αναπαραγωγής (αφού πηδάει στην αγκαλιά της κοπέλας και  σαγηνεύεται).

Αυτό που καλείται ο Μονόκερως να κάνει μέσω της ΑΛΧΗΜΙΣΤΙΚΗΣ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, η οποία φέρνει την ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ (αυτήν την διαδικασία δηλαδή που κάνουν σε μας, όπου η Μετουσίωση είναι αυτό που λέγαμε να μας αλλάξουν σε κάτι <<ΑΝΩΤΕΡΟ>>), είναι να αποδεχτεί και να εξευγενίσει, να υποτάξει τα κατώτερα ζωώδη του, Αρσενικά ένστικτα, έτσι ώστε να αναβαθμίσει και να αναπτύξει την ΘΗΛΥΚΗ του πλευρά.

Με αποτέλεσμα να ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙ, να ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ , το φυσικό, το κατώτερο, με το πνευματικό το εσωτερικό, το ανώτερο (της ΣΕΛΗΝΗΣ – ΙΣΤΑΡ κατά την Αστρολογία που είπαμε), δηλαδή την εσωτερική ενέργεια της προσφοράς και της θεραπείας των άλλων ανθρώπων, αφού αυτές οι ανώτερες, οι εσωτερικές ποιότητες είναι θηλυκές (λόγω της προσφοράς σε άλλους), πράγμα που καταφέρνει μέσω της ΓΝΩΣΗΣ του εαυτού, και της ένωσης με το ΦΩΣ, οπότε υποτάσσει τα αρσενικά, και αναδεικνύει τα ΘΗΛΥΚΑ, τα ΑΝΩΤΕΡΑ του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (μην ξεχνάτε το ΤΡΙΠΛΟ ΚΕΡΑΣ του ΟΝΤΙΝ – ΒΟΤΑΝ, το οποίο μοιάζει με τα τρία ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΑ της ΤΑΠΙΣΕΡΙ….).

Το ΚΕΡΑΣ οπότε αφού έχει θεραπεύσει πρώτα τον εαυτό του, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ και σε άλλους (επειδή είναι ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ), και δεν είναι μόνο ένα μέσον, ένα σύμβολο καθαγίασης και ΚΑΘΑΡΣΗΣ των ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, όπως στους <<Χριστιανούς>> του Μεσαίωνα, αλλά για τους ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ (ΜΑΣΟΝΟΥΣ), λειτουργεί ως ΚΟΥΠΑ (ΘΗΛΥΚΟ σύμβολο), απ’ την οποία ο καθένας μπορεί να μετέχει της απλόχερης ΑΓΑΠΗΣ της ΘΕΙΟΤΗΤΑΣ (και εννοεί την Μεγάλη Θεά Πόρνη  – ΙΣΤΑΡ, και είναι ο συμβολισμός αυτός της Αλχημείας και της ΚΟΥΠΑΣ, δηλαδή το ΑΓΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ, το οποίο είναι η “Μαγδαληνή”, ΙΣΤΑΡ, είναι η Κούπα που ΠΕΡΙΕΧΕΙ το ΑΓΙΟ ΑΙΜΑ, τον ΑΠΟΓΟΝΟ του “ΧΡΙΣΤΟΥ” του ΒΑΑΛ).

Δηλαδή το ζευγάρι Αρσενικό ΔΡΑΚΟΣ – ΛΙΟΝΤΑΡΙ, και το Θηλυκό ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΜΟΝΟΚΕΡΩΣ,  μέσω της ΑΛΧΗΜΙΚΗΣ διαδικασίας με τον ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ή την ΓΙΟΓΚΑ, τον ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ, έρχεται σε ΕΝΩΣΗ με το ΘΕΙΟ, και ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ σε κάτι ΑΝΩΤΕΡΟ, το οποίο είναι ο ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ άνθρωπος ο ΔΙΦΥΗΣ.

ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΑ το ΚΕΡΑΣ του Μονόκερου έχει να κάνει με τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ (γι αυτό και στην Ταπισερί η ματιά του Μονόκερου όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη είναι στραμμένη ΛΟΞΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ), και συμβολίζει την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ, και την ΔΙΑΚΡΙΣΗ του ΑΛΗΘΙΝΟΥ απ’ την ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ (που προσφέρουν σε μας και δεν το αντιλαμβανόμαστε), την Εξέλιξη σε ΑΝΩΤΕΡΑ επίπεδα (που έχουν οι ΜΑΓΟΙ – ΑΡΙΟΙ), και την αρμονική ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ μεταξύ συναισθήματος, ενστίκτων και πνευματικών ποιοτήτων.

Αυτός ο ΔΙΦΥΗΣ συμβολισμός φαίνεται και στον Κινέζικο Μονόκερω.

Ο Μονόκερως οπότε είναι ένα πλάσμα το οποίο ΣΥΝΕΝΩΝΕΙ την Αρσενική με την Θηλυκη ΥΠΟΣΤΑΣH του ανθρώπου, καθιστώντας το ως ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ, και σε πλήρη ΑΡΜΟΝΙΑ με τον ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ (κάντε όλοι ΓΙΟΓΚΑ), έτσι ώστε ο άνθρωπος να έχει αποκτήσει μια ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΗ  ΦΥΣΗ, ΟΥΔΕΤΕΡΗ, και ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ( σαν την Αγγλία… και δημοκρατία, και βασιλομήτωρ, και καθολικισμό, και προτεσταντισμό, ΔΙΦΥΗΣ κατάσταση, ή μάλλον στην συγκεκριμένη φάση το πιο σωστό παράδειγμα είναι η ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΕΛΒΕΤΙΑ, η οποία έχει ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ και δεν μετέχει σε ΠΟΛΕΜΟΥΣ…!!).

Στην Αλχημεία επίσης το ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ (των Θεών Ψαριών Ιστάρ – Βάαλ, που λένε Χριστό και Μαγδαληνή), συνδέεται με τον ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ, όπου σαν σύμβολο των ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ποιοτήτων του Υδράργυρου – ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ, έχουμε τον ΔΡΑΚΟ, και σαν σύμβολο των ΑΝΩΤΑΤΩΝ ποιοτήτων του Υδράργυρου – Θηλυκου, έχουμε τον ΦΟΙΝΙΚΑ, τα οποία είπαμε είναι δύο απ’ τα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ζώα της ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ παράδοσης. Όπου στο τέλος επικρατει η ΘΗΛΥΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ, (δηλαδή η Θηλυκή υπόσταση του Βάαλ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥΣ η ΙΣΤΑΡ).

Τα οποία σύμβολα είπαμε, όταν εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη, τα έφεραν μαζί τους, και με τον χρόνο κάπου τα αντικατέστησαν μερικώς ή ολικώς με το ΝΕΟ ΖΕΥΓΑΡΙ αντίστοιχα, ΛΙΟΝΤΑΡΙ – Αρσενικό και ΜΟΝΟΚΕΡΩ – Θηλυκό, όπως είπαμε (όπου στο τέλος επικρατεί πάλι η ΘΗΛΥΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ο ΜΟΝΟΚΕΡΩΣ), για να μην πολυκαρφώνονται οι <<Χριστιανοί Ευρωπαίοι>>, ότι είναι ανατολίτικες οι πρακτικές αυτές – και τα σύμβολα – και ότι και οι  ίδιοι προέρχονται από εκεί, και ότι τάχα τις ανακάλυψαν πολύ αργότερα, τις εκτίμησαν, και τις προώθησαν – όχι γιατί τις είχαν από παλιά – ήταν δικές τους, αλλά επειδή είναι καλές για την υγεία μας, την σωματική και την πνευματική.  Γιατί από τα τέλη του ’80 και μετά, η ΓΙΟΓΚΑ πλασαρίστηκε απ’ την Νέα Τάξη ως πανάκεια για όλα τα θέματα υγείας, και κυρίως ως ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ…

ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ

Tα λεγόμενα βαρέα μέταλλα, όπως ο Υδράργυρος, Κάδμιο, Αρσενικό, Μόλυβδος, αποτελούν απειλή για το περιβάλλον, λόγω της Υψηλής τους ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ και της ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ τους ΧΡΗΣΗΣ (οπότε η ΕΞΕΛΙΞΗ της “Βιομηχανικής Επανάστασης” έκανε την δουλειά της και έφτιαξε ένα ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Ο Υδράργυρος είναι εξαιρετικά ΤΟΞΙΚΟΣ γιατί προσδένεται σε λειτουργικές ομάδες διαφόρων ΕΝΖΥΜΩΝ, και Πρωτεϊνών, και έτσι ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ  ή ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ δυσμενώς βασικές ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ (το ίδιο κάνει και ο ΚΟΡΟΝΩΪΟΣ).

Ο Υδράργυρος βρίσκεται ως ΑΥΤΟΦΥΕΣ ΜΕΤΑΛΛΟ στην ΦΥΣΗ ή ως ΘΕΙΟΥΧΟΣ Υδράργυρος (ενωμένος με το ΘΕΙΟ…Θεό??), αλλά προκύπτει και από ανθρώπινες πηγές, δραστηριότητες, όπως την ΓΕΩΡΓΙΑ (λόγω Φυτο – ΦΑΡΜΑΚΩΝ), την ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ κ.α. (αυτό λέγεται ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΞΕΛΙΞΗ, και μετά παίρνεις και την ΘΕΡΑΠΕΙΑ απ’ το ΚΕΡΑΤΟ το ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ…).

Όταν ένα μέταλλο είναι ΑΔΙΑΛΥΤΟ στο ΝΕΡΟ, περιορίζεται η τοξικότητά του  και η διαθεσιμότητά του, μέσω διαφόρων αναμείξεων του με μικροοργανισμούς (διότι ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ, δεν ενώνεται).

Υπάρχουν όμως και μικροοργανισμοί του εδάφους, που μπορούν να τον ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ,  και από την ΑΝΟΡΓΑΝΗ  σχετικά  ΑΚΙΝΔΥΝΗ μορφή του, δηλαδή χωρίς ΑΝΘΡΑΚΑ, στην ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ μορφή του.

Η αντίδραση, αυτή η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ (όχι του ΝΤΟΝΜΕ), δηλαδή του  Ανόργανου Υδράργυρου σε Οργανικό  – Δηλητηριώδη – λέγεται ΜΕΘΥΛΙΩΣΗ, όπου ένα άτομο (Η) Υδρογόνου αντικαθίσταται από μια μεθυλική ομάδα, και έτσι ο Υδράργυρος παίρνει άτομο ΑΝΘΡΑΚΑ και μετετρέπεται σε ΜΕΘΥΛΟ – ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ, ο οποίος είναι ΤΟΞΙΚΟΣ και ενώνεται εύκολα ως θετικά φορτισμένος, (ιόν), με ανιόντα, όπως το ΧΛΩΡΙΟ (που έχει το  ΝΕΡΟ μας, για το καλό μας), γενικά ενώνεται με αλκοόλες ή θειόλες που είναι ανιόντα, δηλαδή είναι φορτισμένες αρνητικά.

Επίσης μπορεί να ΕΝΩΘΕΙ με την νιτρική ρίζα και με το ΥΔΡΟΞΥΛΙΟ, το οποίο είναι μια χημική ρίζα ΟΞΥΓΟΝΟΥ – ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ, η οποία βρίσκεται μέσα σε ΑΛΚΟΟΛΕΣ, στο ΝΕΡΟ, στα διαλύματα των Βάσεων κ.λ.π. Επίσης μπορεί να το  βρούμε στις φλόγες της ΦΩΤΙΑΣ..!!

Η μετατροπή αυτή του Υδραργύρου, δίνει ένα ΜΕΤΑΛΛΟ που μπορεί να ΔΙΑΛΥΘΕΙ σε ΛΙΠΑΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, το οποίο μπορεί να  περάσει την ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ, τον αιματολογικό φραγμό, τον ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ, γιατί έχει μετατραπεί σε ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, η οποία ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ απ’ τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, αλλά είναι πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οπότε τον ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ.

Γι αυτό τους αρέσει ο ΔΙΦΥΗΣ Υδράργυρος, γιατί είναι και υγρός (του Νερού), και στερεός (του Βουνού??). Με την ένωση αυτή το μέταλλο απορροφάται απ’ τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ μας, και μας ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ, διότι περνάει και στο νερό και στο έδαφος, οπότε γενικά στην ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ.

Γενικά ο Υδράργυρος είναι ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΣ σ’ όλη την φύση, στο νερό, στο έδαφος, στα φυτά, οπότε και στα ζώα, με την μορφή των ΑΝΟΡΓΑΝΩΝ ΑΛΑΤΩΝ (η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΟΥΣΙΑ του βουνού ή του νερού που είπαν και τα ΠΝΕΥΜΑΤΑ στην μητέρα του Κομφούκιου??..καταναλώστε ΡΟΖ ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΪΩΝ…ΝΕΑ ΜΟΔΑ).

Ο Υδράργυρος οπότε συσσωρεύεται με την ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ του αυτή, που είναι μια ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΗ, στην Τροφική Αλυσίδα όπως είπαμε. Ο Υδράργυρος χρησιμοποιείται σε θερμοστάτες, στα παλιά θερμόμετρα, επειδή είναι καλός αγωγός της ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ, και σε διακόπτες, ρελέ, λάμπες φθορισμού, οικονομικές λάμπες (είδες η ΔΕΗ??), μπαταρίες, επειδή είναι καλός αγωγός του ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ, όπως επίσης και σε βαρόμετρα και ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ…(δίνει καλό ΣΗΜΑ στις κεραίες??).

Με την Βιομηχανική Επανάσταση οπότε ο Υδράργυρος φαντάζομαι είχε την τιμητική του,γιατί ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ στην ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ λέει απ’ την εξάτμισή του, από ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ, ή από ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ προϊόντων που περιέχουν Υδράργυρο, και πετιούνται στις ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ (ή μήπως και όταν χύνεται που είναι υγρός από ΛΥΜΑΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ σε ποτάμια ή στο έδαφος??).

ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ επίσης που ΚΑΙΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ Υδράργυρο, και απ’ τον αέρα πέφτει σε λίμνες, ποταμούς, θάλασσες, στο έδαφος, και περνά πάλι στην ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ (και έχω μια ερώτηση να κάνω όταν καίγεται όλη η Αυστραλία, ο Αμαζόνιος, η Σιβηρία, η Καλιφόρνια, και γενικά όλες οι φωτιές αυτές που κατακαίνε τον πλανήτη τα τελευταία χρόνια, που καίγονται τόσα ΔΕΝΤΡΑ, και γίνονται ΚΑΡΒΟΥΝΟ,  πόσος ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ άραγε  εκλύεται στην ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ?? οπότε και στην ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ??).

Απ’ το 1930 ο Υδράργυρος μπαίνει στα ΕΜΒΟΛΙΑ ως μια ΕΝΩΣΗ με το ΘΕΙΟ, που λέγεται ΘΕΙΟΜΕΡΣΑΛΗ, ως ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ λέει (το οποίο απέσυραν λέει το 1999 και υπήρχε μόνο σε ένα εμβόλιο, υπάρχει ακόμη?), και η ποσότητα είναι πολύ μικρή που χρησιμοποιείται οπότε δεν βλάπτει (από κάτι εμβόλια που κάνουν στα ζώα αποσύρθηκε το συντηρητικό θειομερσάλη??).

Η τοξικότητα του Υδραργύρου αναγνωρίστηκε από το 1950 με την κατανάλωση μολυσμένων ΨΑΡΙΩΝ στην Ιαπωνία (που έχει και πολύ αναπτυγμένη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ).

Όπως και αργότερα το 1970, από ΣΙΤΗΡΑ που είχαν ΡΑΝΤΙΣΤΕΙ με ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ που περιείχε Υδράργυρο (αυτό είναι ΕΞΕΛΙΞΗ και ΑΝΑΠΤΥΞΗ, και ΦΑΡΜΑΚΑ από τους φιλεύσπλαχνους ΦΑΡΜΑΣΟΝΟΥΣ…)

Το αποτέλεσμα ήταν πρόκληση στα βρέφη  σοβαρών ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ και ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ διαταραχές, όπως και  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Η τοξική του δράση εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως απ’ την μορφή της ένωσης του, την διάρκεια που εκτίθεται κάποιος στον υδράργυρο, πόσο καιρό δηλαδή τον προσλαμβάνει,την ποσότητα που του χορηγήθηκε,το φύλο την ηλικία.

Σύγχρονες έρευνες (αλλά και παλαιές όπως είδαμε), δείχνουν ότι ο υδράργυρος επηρεάζει το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ, φέρνει αδυναμία προσοχής και συγκέντρωσης (έχουν πολλά παιδιά), προβλήματα στην ομιλία (οι δυσλεξίες που γεμίσαμε  λέτε να έχουν σχέση??), προβλήματα στην ΜΝΗΜΗ, επίσης στην ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ, τα ΝΕΦΡΑ και το ΣΥΚΩΤΙ (όλα τα ζωτικά όργανα όπως και ο Κορονωϊός..).

Επηρεάζει την ικανότητα να ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ, να ΒΛΕΠΕΙΣ, να ΓΕΥΕΣΑΙ, να ΚΙΝΕΙΣΑΙ (ωραία η Ταπισερί των Αλχημιστών??..<<Η Κυρία και ο Μονόκερως>>…εκείνη με τα τρία ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΑ?? Που έχουν και οι Οθωμανοί στην σημαία??)

Μπορεί να προκαλέσει ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ γύρω από το στόμα, στα δάχτυλα  μυρμήγκιασμα, προβλήματα ΟΡΑΣΗΣ (η Ταπισερί…).

Μακροχρόνια έκθεση σε Υδράργυρο μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα τα οποία όσο εκτίθεσαι χειροτερεύουν προοδευτικά (εξελίσσονται και αναπτύσσονται), και οδηγούν σε ΑΛΛΑΓΕΣ στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (την κάνουν Φιλειρηνική??), σε ΛΗΘΑΡΓΟ (κόπωση του ΚΑΝΑΠΕ??), και σε ΚΩΜΑ.

Τα παιδιά είναι πιο ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ στην δηλητηρίαση απ’ τον Υδράργυρο (γι αυτό καλό είναι να τα εμβολιάζεται από μωρά..).

Πολλές κατηγορίες ζώων, ιδιαίτερα κάποια ΠΟΥΛΙΑ, παρουσιάζουν ήδη ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ απ’ την δηλητηρίαση απ’ τον Υδράργυρο. Υπάρχει πολύ μεγάλη ΡΥΠΑΝΣΗ στο περιβάλλον απ’ τον Υδράργυρο, που σε πολλές χώρες, σε διάφορες περιοχές, οι κάτοικοι προειδοποιούνται πλέον, να μην τρώνε συγκεκριμένα είδη ΨΑΡΙΩΝ ή ΠΤΗΝΩΝ που ζούν σε όλες ή μερικές λίμνες και ποταμούς.

Στις έγκυες ο Υδράργυρος μπορεί να περάσει μέσω του ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ, όπου επηρεάζει την εμβρυϊκή ανάπτυξη, εμποδίζοντας το ΜΥΑΛΟ και το ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ του εμβρύου, απ’ την φυσιολογική ανάπτυξη.

Τα παιδιά που έχουν επηρεαστεί, εμφανίζουν ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ  ΕΥΦΥΪΑ  και ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΗ ΑΚΟΗ.. (είδες η Ταπισερί??). Οι λεκτικές και οι κινητικές τους ικανότητες, μπορεί επίσης να επιβραδυνθούν. Γι αυτό οι έγκυες δεν πρέπει να τρώνε ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ από υδράργυρο (και όχι μόνο..).

Η ένωση αυτή που περιείχαν  ή περιέχουν τα εμβόλια, είναι πολύ τοξική, διότι ο Υδράργυρος είναι ΤΟΞΙΚΟΣ σε οποιαδήποτε δόση,και δεν αφήνει να αναπτυχθούν οι ΝΕΥΡΩΝΕΣ και καταστρέφει αυτούς που ήδη υπάρχουν…

Τα εμβόλια επίσης περιέχουν ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, σε πολύ μικρή ποσότητα λέει επίσης, όπως Αλουμίνιο περιέχεται σε μεγαλύτερες ποσότητες στο ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ σε σκόνη, που επίσης έχει γίνει γνωστό πως φέρνει προβλήματα στην ΜΝΗΜΗ, προκαλεί ΑΝΟΙΑ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ χαρακτήρα και ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ.

Επίσης περιέχουν ΣΤΑΤΙΝΕΣ, οι οποίες είναι ομάδα ΦΑΡΜΑΚΩΝ, που χρησιμοποιούνται για την μείωση των επιπέδων Χοληστερίνης στο Αίμα. Αυτά τα φάρμακα μπλοκάρουν την δράση μιας χημικής ουσίας του ΗΠΑΤΟΣ που είναι απαραίτητη για την παραγωγή χοληστερίνης , η οποία είναι απαραίτητη για την ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ και ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Οι Στατίνες μειώνουν το Q10,  το οποίο είναι ένα συνένζυμο που χρειάζεται η ΚΑΡΔΙΑ, οπότε έτσι προκαλούν ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ (γι αυτό έχουν αυξηθεί??).

Επίσης μειώνοντας την χοληστερίνη που έχει σαν ΒΑΣΗ ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, προκαλούν ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΕΣ και ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ.

Τα εμβόλια όσο και αν φαίνεται περίεργο περιέχουν και ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ, η οποία είναι μια χημική ουσία για την διατήρηση των πτωμάτων και χρησιμοποιείται επίσης ως ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ και ως ΒΙΟΚΤΟΝΟ (πως δεν μας έδωσαν να βάζουμε με τον Κορονωϊό??).

Η Φορμαλδεϋδη (εξωτερικά),  φέρνει προβλήματα στην ΟΡΑΣΗ  (η ταπισερί..), ως και τύφλωση, όπως επίσης και ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ και ΒΛΑΒΕΣ, επιληψία, ερεθισμούς στο δέρμα χαλάει τον μεταβολισμό του ανθρώπου, και κάνει προδιάθεση για καρκίνο, φέρνει ΛΗΘΑΡΓΟ, σπασμούς, ζάλη και κώμα (σαν το ΒΕΝΖΟΛΙΟ).

Επίσης περιέχουν MSG, μια ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, που προκαλεί διέγερση των ΝΕΥΡΩΝΩΝ και αδυναμία προσοχής και συγκέντρωσης (πρόβλημα σε πολλά παιδιά σήμερα), ενδοκρινολογικές βλάβες, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ DNA,τερατογενέσεις (βλέπουμε πολλές τέτοιες, σε τριτοκοσμικές χώρες όπου τρέχουν όλοι οι ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΜΑΣΟΝΟΙ, να τους σώσουν, να τους θεραπεύσουν, να τους εμβολιάσουν).

Θυμηθείτε και τον Ευεργέτη Νίκολας Φλαμέλ που είπαμε τον Αλχημιστή με το ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ στο Παρίσι , του έχουν αφιερώσει και δρόμο οι Γάλλοι πρός τιμήν του, για την προσφορά του και την ανιδιοτελή αγάπη…

Υδράργυρος έχει βρεθεί σε τάφους του 1.500 π.Χ.στην Αίγυπτο (επαναλαμβανόμενα γεγονότα, δεν είναι τυχαία, πάλι στην εποχή που οι ΥΞΩΣ κυβερνούσαν την ΑΙΓΥΠΤΟ, οι ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ).

Επίσης στην ΚΙΝΑ και στο ΘΙΒΕΤ (εκεί που έψαχνε ο ΧΙΤΛΕΡ τα γεννοφάσκια του), πίστευαν ότι η χρήση του Υδράργυρου ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ την ΖΩΗ και αποκαθιστά τα κατάγματα.

Είναι τυχαίο γεγονός και αυτό?? Δεν νομίζω… απλά δεν γνωρίζουμε τα αίτια και τα αποδίδουμε στην τύχη, όπως ακριβώς είπε ο Δημόκριτος.

Βλέπουμε λοιπόν ότι αυτοί οι Αλχημιστές – Μασόνοι με τις ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ που έκαναν, πως προετοίμασαν τον δρόμο για την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, την οποία θέλουν να πετύχουν απ’ την αρχαιότητα, αλλά δεν τα κατάφερναν, γιατί τους πολεμούσαμε και έχαναν πάντα ή πάντα τελικά..!!

Τώρα όμως μέσω της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και της ΕΞΕΛΙΞΗΣ και μέσω της διαδικασίας της ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ, και της χρήσης του υδράργυρου, όπως και άλλων χημικών (είχαμε δεί και το ΒΕΝΖΟΛΙΟ, φαντάσου  τι γίνεται από αλχημεία…), είναι έτοιμοι να την πετύχουν, γιατί:

<< Η ΑΡΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ είναι να ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ>>…!!

Και ο εχθρός (εμείς δηλαδή), είναι ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ, έχει ΚΟΠΩΣΗ, σωματική και ψυχική, είναι σε ΛΗΘΑΡΓΟ,έχει ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ και ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, είναι με ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ και ικανότητα ΜΑΘΗΣΗΣ, με διάφορα προβλήματα υγείας που προκάλεσαν αυτοί με την ΑΡΧΑΙΑ τους ΓΝΩΣΗ και ΤΕΧΝΗ, που μέσω του ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ των ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ και μέσω του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ, του Μεσαίωνα που έφεραν , ΕΚΡΥΨΑΝ  απ’ την κοινή θέα, την αρχαία τους ΣΟΦΙΑ, αλλά μέσα από Μυστικά Σύμβολα και Τάγματα, διατήρησαν ΑΘΕΑΤΑ, μέσα στον κόσμο του ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ και του ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ..

Και εμείς ως καλά εκπαιδευμένοι απ’ το ΣΥΣΤΗΜΑ ότι μας λένε το πιστεύουμε..!!

Πιστεύουμε ότι μας λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ..!!

<<Ότι λάμπει όμως δεν είναι ΧΡΥΣΟΣ, μπορεί να είναι και ΧΑΛΚΟΣ>>…Δεν ξέρω αν με ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ..!!

Αυτοί και ο θεός τους, ο αρχαίος θεός ο ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ, που συμβολίζει την ΕΝΩΣΗ, το ΦΙΔΙ – o ΔΡΑΚΟΣ – o ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ – ο ΒΑΑΛ που εμφανιζόταν πότε με την  Αρσενική και πότε με την Θηλυκή του πλευρά, ο ΣΑΤΑΝΑΣ – ΚΡΟΝΟΣ – ΗΛΙΟΣ,  αυτός ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ, ο Medium που επικοινωνεί με τα ΠΝΕΥΜΑΤΑ, που πάντα αποζητούσε να ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, που επηρεάζει την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ, όπως και της ΓΗΣ, που θέλει να καταπιεί το ΣΥΜΠΑΝ – την ΖΩΗ γιατι είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ, η ΕΙΣΠΝΟΗ του θεού ΒΡΑΧΜΑ…που μας έχει ΕΘΙΣΕΙ πλέον με την ΠΑΙΔΕΙΑ του, την τεχνολογία του και τις συνήθειές του..

Είναι έτοιμος να ΣΤΕΦΘΕΙ και να ΕΝΩΘΕΙ μαζί μας…

Οπότε στην Εποχή μας, με την κατάλληλη επεξεργασία, που έχουμε δεχτεί από το ΣΥΣΤΗΜΑ, μέσω της ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ,  έχουμε έρθει στο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ της ΕΝΩΣΗΣ αυτής..

Της ΕΝΩΣΗΣ με τον “ΘΕΟ” τους…τον ΘΕΟ/Α ΣΙΒΑ – ΚΑΛΙ… Είστε έτοιμοι να ενωθείτε μαζί του??

ΙΩ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr