ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ι. ΚΑΛΑΚΟΣ : 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941. ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941 Η DEUTSCHE ALLGEMEINE ZEITUNG ΕΞΗΡΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ. - 5 Απρ 2022 - 9:52

Χωρίς ιδιαίτερη σημασία και απαρατήρητη αφήνουμε να περνάει κάθε χρόνο η 6η Απριλίου, η επέτειος της γερμανικής επίθεσης στην Ελλάδα.

Μια επέτειος που κανονικά έπρεπε να την τιμούμε και να την προβάλλουμε παγκοσμίως, για να μην ξεχνά η ανθρωπότητα τα δεινά που υπέστη η χώρα μας επειδή δεν υπέκυψε στη βαρβαρότητά τους!

Οι Έλληνες όμως δεν είναι μνησίκακος λαός και περνούν στο ντούκου την αποφράδα εκείνη απριλιάτικη Κυριακή.

Είπαμε μέσα από την καρδιά μας περασμένα-ξεχασμένα και τους σφίξαμε φιλικά τα χέρι και δουλέψαμε και στις φάμπρικές τους, για να δημιουργηθεί το τέρας του οικονομικού 4ου Ράϊχ.

Ενώ ήταν ακόμη ζεστό το αίμα μας, από τους εκτελεσμένους πατριώτες μας, με εκείνο το Γερμανικό χέρι που συχνά μας στραγγάλιζε, διέλυσε και έκαψε κυριολεκτικά την χώρα μας για τρία χρόνια!

Ρίξαμε στη λήθη την Κάνδανο, τα Καλάβρυτα, το….

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο να διαβάσετε τη συνέχεια 

6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941. ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941 Η DEUTSCHE ALLGEMEINE ZEITUNG ΕΞΗΡΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr