ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ: Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ «ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ» ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ «ΝΑΙ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 29 Σεπ 2018 - 19:56

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1993918513961692&id=979084458778441&__tn__=K-R

          Ελληνίδες και Έλληνες .

          Θα έχετε παρατηρήσει ότι δεν ασχολούμαι πολύ με τα συμβαίνοντα εκτός της Ελλάδος, διότι όταν ο εχθρός μας, δηλαδή οι εγχώριοι ελληνόφωνοι, ο κρατικός μηχανισμός και οι πάσης φύσεως αλλοδαποί,βρίσκονται όλοι εντός των ελληνικών τειχών και προσπαθούν να διαλύσουν την χώρα εκ των έσω, το να ασχολείσαι συνεχώς με τους έξω, από Αμερική μέχρι Ασία, δεν είναι και το πιο έξυπνο και είναι και δόλιο διότι προσπαθεί να κρατά σε ύπνωση τον ελληνικό λαό.

Και με τα Σκόπια το ίδιο ισχύει, διότι όπως έγραψα, ότι και να ψηφίσουν οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση. Οπότε προσωπικά και επειδή γνωρίζω πολλά πράγματα εκ του «βαθέως» συστήματος, λίγο με απασχολεί το τι θα ψηφίσουν οι Σκοπιανοί.

Το αποτέλεσμα βέβαια, μετά την παγίδα που έβαλαν στους Σκοπιανούς με το «μποϊκοτάζ», οδηγείται στο «ΝΑΙ».

Γιατί την παγίδα του «μποϊκοτάζ» την έβαλαν στους υποστηρικτές του «ΟΧΙ».

Και την έβαλε με διεθνές διάγγελμα, ο ίδιος ο πρόεδρος των Σκοπίων που υποτίθεται ήταν υπέρ του «ΟΧΙ».

Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως οι Σκοπιανοί , είναι πως το Αμερικανο-Εβραϊκό λόμπυ της Αριζόνας, που ίδρυσε τα Σκόπια ως προτεκτοράτο και του έδωσε και την σημαία της Αριζόνας, δεν το έκανε επειδή «αγαπούσε» τους Αλβανούς, τους Βούλγαρους και τους Σλάβους της περιοχής και ήθελε να τους βάλει να συμβιώσουν ειρηνικά, αλλά το ίδρυσε με σκοπό να χτυπήσει την Ελλάδα επάνω στο όνομα «Μακεδονία».

Βλέπετε νόμιζαν τότε που τα σχεδίαζαν, πως οι Έλληνες δεν θα προβάλλουν μεγάλες αντιρρήσεις, αφού με τα όπλα αμνησίας- υποταγής συνείδησης που ξεκίνησαν να χτυπάνε την Ελλάδα από το 1987, θεωρούσαν πως μετά από 30 χρόνια κανείς δεν θα ενδιαφερόταν για το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Αυτόν τον πόλεμο με τα όπλα αμνησίας που δεχόταν η Ελλάδα, τον γνώριζε ο μακαρίτης ο Μητσοτάκης, γι΄αυτό και είχε πει το θρυλικό: «μετά από 20 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται τη Μακεδονία».

Πως άλλωστε θα μπορούσε να είχε πει κάτι τέτοιο για τους Έλληνες που έδωσαν τόσους αγώνες και έχυσαν τόσο αίμα για την Μακεδονία;

Θα μπορούσαν ποτέ οι Έλληνες να ξεχάσουν την Μακεδονία σε 20 χρόνια;

Έτσι εύκολα ξεχνάνε οι Έλληνες την ΜΑΝΑ τους;

Οπότε αυτός γνώριζε από τότε, για τα όπλα αμνησίας που αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα μετά το 1987 ενώ εγώ το έμαθα το 2007 και δεν ήταν ηλίθιος για να πει κάτι τέτοιο.

Εσείς τι λέτε, ήταν ηλίθιος, ή δεν γνώριζε ιστορία;

Οπότε αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε εμείς οι Έλληνες είναι το εξής: Τα Σκόπια τα έλεγε όλος ο κόσμος «Μακεδονία» και τα είχαν αναγνωρίσει με αυτό το όνομα όλα σχεδόν τα κράτη.

Και όχι μόνο οι εχθροί μας αλλά και οι «φίλοι» μας όπως η Ρωσία και η Σερβία.

Και θα μπορούσαν να συνεχίσουν να λέγονται έτσι για όλον τον κόσμο, όχι όμως από εμάς.

Αλλά όπως βλέπετε δεν τους ενδιαφέρει σε τίποτα η αναγνώριση που έχουν από όλο τον κόσμο.

Την δική μας θέλουν.

Αυτό λοιπόν που θέλουν να δούν οι Αμερικανο-Εβραίοι της Αριζόνας, είναι να ΥΠΟΤΑΣΕΤΑΙ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ και να παραδίδουν το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στα Σκόπια, οι ίδιοι οι Έλληνες.

Γιατί δεν παραδίδεται κανένα όνομα με τις ψευτοϋπογραφές των Εβραιόδουλων της άθεης Κυβέρνησης, που δεν έχουν καμία ισχύ και είναι μόνο μία θεατρική παράσταση για δημιουργία εντυπώσεων και προπαγάνδα ήττας.

Για να παραδοθεί το όνομα πρέπει να περάσει πρώτα από την συνείδηση του Ελληνικού λαού, ώστε να μην αντιδράσει όταν θα το φέρουν για ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων.

Όλη αυτή η προσπάθεια λοιπόν που παρακολουθούμε, που έχει παγκόσμια υποστήριξη, γίνεται μόνο για να δούν ΑΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ο ελληνικός ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ.

Κάτι που είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γίνει.

Γιατί τα όπλα αμνησίας τους, μπορεί να σε κάνουν να ξεχνάς τι έφαγες εχθές, αλλά δεν μπορούν να σε κάνουν να ξεχάσεις την ΜΑΝΑ σου την ΕΛΛΑΔΑ.

Και το Δημοψήφισμα λοιπόν που κάνουν στα Σκόπια, το κάνουν για να δημιουργήσουν ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΗΤΤΑΣ στην Ελλάδα και στους Έλληνες,

λες και αν ψηφίσει ο Αλβανός ο Σλάβος και ο Βούλγαρος πως είναι «ΒορειοΜακεδόνας»

θα πιάσει φαγούρα τ’ @ρχ@δ@@ των Ελλήνων.

Για να μας δημιουργήσουν όμως εντυπώσεις … «ήττας» πρέπει καταρχήν οι Σκοπιανοί να ψηφίσουν «ΝΑΙ» και να δεχθούν το «ΒόρειοΜακεδονες».

Οι Δημοσκοπήσεις όμως,

τους έχουν δείξει πως το 65% των Σκοπιανών (Αλβανών-Σλάβων-Βούλγαρων), δεν το αποδέχονται.

Γνωρίζουν λοιπόν οι Αμερικανο-Εβραίοι ότι αν στο Δημοψήφισμα βγει το «ΟΧΙ» τότε το προτεκτοράτο τους της ψευτο-Βορειο-Μακεδονίας οδηγείται άμεσα και ακαριαία σε διάλυση.

Έτσι προσπαθούν να αποτρέψουν τους υποστηρικτές του «ΟΧΙ» από την ψηφοφορία, με το «μποϊκοτάζ», για να βγάλουν καταρχήν ως αποτέλεσμα το «ΝΑΙ» και τουλάχιστον να γλυτώσουν την άμεση διάλυση.

Η διάλυση γι΄αυτούς και σημειώστε τι λέω, θα επέλθει λίγο αργότερα, όταν θα ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ οι Σκοπιανοί, την παγίδα του «Μποϊκοτάζ» μέσα στην οποία τους έριξαν και θα καταλάβουν την κοροϊδία του προέδρου τους, που θα τον δούν να υπογράφει και να ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ το αποτέλεσμα του «ΝΑΙ»,

όταν ο ίδιος με το διεθνές του διάγγελμα, είχε προτρέψει τον λαό να κάνει «μποϊκοτάζ» και να μην πάει να ψηφίσει το «ΟΧΙ»..

Οπότε θα φανεί, πως και αυτός παρά τις υποκριτικές αντιδράσεις του δούλεψε υπέρ του «ΝΑΙ».

Γιατί αν στο Δημοψήφισμα είναι κάποιος υπέρ του «ΟΧΙ», ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχει, είναι να πάει να ψηφίσει «ΟΧΙ».

Όταν όμως λες στον κόσμο που θα ψήφιζε «ΟΧΙ», να μην πάει να ψηφίσει κάνοντας … «μποϊκοτάζ», τότε ανοίγεις τον δρόμο στο «ΝΑΙ».

Και ένα Δημοψήφισμα δεν είναι σαν τις απλές εκλογές που ψηφίζεις κόμματα και πολιτικούς που έρχονται και παρέρχονται, αλλά αφορά το μέλλον ενός κράτους.

Αυτή η ψήφος του λαού, χαράζει μία πορεία του κράτους, που την ακολουθούν υποχρεωτικά όλες οι επόμενες Κυβερνήσεις.

Και μην αρχίσουν οι ηλίθιοι εδώ να μου λένε για το τί έγινε με το δικό μας Δημοψήφισμα.

Γιατί εδώ στην Ελλάδα, συντελείται προς το παρόν η μεγαλύτερη παγκόσμια πολιτική παρανομία με την αντιστροφή που έκαναν του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ».

Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει κάποια στιγμή.

Θα αλλάξει υποχρεωτικά.

Το αντέστρεψαν για να απομακρύνουν την ΔΙΑΛΥΣΗ της Ε.Ε. αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσουν.

Όσοι υποστηρίζουν πως: «δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα», ή είναι ηλίθιοι, ή ηττοπαθείς, ή παπαγάλοι των προδοτών. Αν τα πάντα στον κόσμο τελείωναν τώρα, τότε ναι, θα είχε κερδίσει αυτή η πολιτική παρανομία.

Αλλά υπάρχει και ΜΕΛΛΟΝ που έρχεται πάντα, για να αποδώσει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Λίγη υπομονή και θα δείτε πως θα καταρρεύσουν όλα τα ψέματα και οι πολιτικές παρανομίες τους, που τα λένε και τα κάνουν στο όνομα του …. «διεθνούς δικαίου»…

Αυτή η κοροϊδία θα τελειώσει.

Δεν πρόκειται να ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ των Ελλήνων, ούτε πρόκειται και να παραδώσουμε μόνοι μας την Μακεδονία.

Όσο χτυπάνε το ΑΤΣΑΛΙ τόσο πιο ΣΚΛΗΡΟ το κάνουν.

Η ιστορία ποτέ δεν έμεινε στις προδοσίες, ούτε ανέδειξε τους προδότες.

Το χρονικό ΜΕΛΛΟΝ που ακολούθησε μετά από κάθε προδοσία, ήρθε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Όπως ο ήλιος βγαίνει πάντα από την Ανατολή, έτσι και ο χρόνος αποδίδει πάντα δικαιοσύνη και τιμωρεί τους ενόχους.

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Την προδοσία την κοροϊδία και την πολιτική παράνοια, τα ζούμε.

Τίποτα όμως δεν πρόκειται να μείνει εδώ.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1993918513961692&id=979084458778441&__tn__=K-R

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr