ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ … ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΩΝ !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 18 Σεπ 2019 - 11:38

ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ “ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”..

Σχόλιο του Ιωάννη Λαμπρόπουλου στην ανάρτηση :

Μπορούν να σκοτώσουν δεκάδες Έλληνες μέσα σε δευτερόλεπτα – «Τρομάζουν» όσα βγήκαν στο φως

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που κάποια στιγμή θα την βρούμε μπροστά μας, διότι τον λαθροεπικοισμό που κάνουν στην Ελλάδα τόσα χρόνια δεν τον κάνουν για το “ΚΑΛΟ” μας, αλλά με φανερό σχέδιο ΕΠΙΘΕΣΗΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ και αντιλαμβάνονται τις εποχές που ζούμε, δεν κάθονται τώρα να ασχολούνται με τα παραμύθια της “ανάπτυξης” και τις πλάνες των ΜΜΕ ΑΛΛΆ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΩΝ.

Έχουμε αποδείξεις από Ισραηλινές και Τούρκικες ΜΚΟ που τους μαζεύουν και τους φυγαδεύουν κατευθείαν σε Ξενοδοχεία της Ελλάδος κυρίως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη που ανήκουν σε ξένους Ιδιοκτήτες κυρίως Τούρκους και Ολλανδούς και με μεγάλα αποθέματα οπλισμού στους χώρους αυτούς.

Αυτοί αποτελούν τον οργανωμένο στρατό με ομαδάρχες κυρίως Ισραηλινούς αλλά και Τούρκους, Αζέρους και κάποιους Ιρανούς, που έχουν περάσει ως πολιτικοί πρόσφυγες και είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα με πολιτικό άσυλο και τους πληρώνουμε κι’ όλας.

Αυτά που σας λέω είναι γνωστά στην ΕΥΠ αλλά η χώρα είναι εντελώς προδομένη
και όταν θα ξεκινήσει ΑΠΟΤΟΜΑ το κακό τότε θα εννοήσετε τι σημαίνουν τα λόγια του αγίου Παϊσίου: “ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ”…

Να σας πω μόνο , πως αυτό το σχέδιο της ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ κατά της Ελλάδος, χρονολογείται από το 1965 και υπάρχει κανονικό και “επί χάρτου” ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗς κατά της Αθήνας που ολοκληρώθηκε με την κατασκευή του ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ βρίσκονται μέσα στις στοές ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΌΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΟΣΥΡΑΓΓΕΣ και ισάριθμοι χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν τεράστιο στρατό.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ πως θα βγαίνουν από τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, ομάδες ισλαμιστών περίπου των 100 οπλισμένων ατόμων θα σκοτώνουν και θα καταστρέφουν ότι μπορούν, ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ.

Επίσης το σχέδιο αναφέρει ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ
για να μην μπορεί η χώρα μετά από τα γεγονότα αυτά ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ και έτσι να είναι υποχρεωμένη να ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ κεφάλαια από το παγκόσμιο ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ για να ΧΡΕΩΘΕΙ και πάλι ΣΤΟΥς ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

Και επειδή οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ αν τους δεις εσωτερικά και χωρίς φωτισμό και δεν γνωρίζεις και Ελληνικά για να διαβάσεις κάποια πινακίδα που θα λέει που βρίσκεσαι ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, για να μπορεί να ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ έχει ΧΤΙΣΤΕΙ με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ και είναι ο ΜΙΣΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ και έτσι ξεχωρίζει από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ενώ ο ακριβώς προηγούμενος του ΧΟΛΑΡΓΟΥ ειναι ΟΛΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ για να ξεχωρίζει και αυτός … “ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ” πως ο ΣΤΟΧΟΣ είναι ο … ΕΠΟΜΕΝΟΣ…

Αυτά που σας λέω είναι πολύ περιληπτικά του τι θα συμβεί και φυσικά οι Έλληνες που τα διαβάζουν είναι ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.
Είναι αυτοί που βλέπουν και καταλαβαίνουν τι συμβαίνει τόσα χρόνια και είναι υποψιασμένοι και σε αυτούς απευθύνεται το “να ετοιμάζεστε για ΠΟΛΕΜΟ” και υπάρχουν και αυτοί που πρέπει να ψάξουν μέρος για να κρυφτούν μέχρι να περάσει η μπόρα.

Όπως θα συμπληρώσω εγώ “ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ” διότι σκοπός είναι να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ και όχι να φάμε δυο τρεις και να μας φάνε.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΚΡΕΑΣ και δεν τους νοιάζει πόσοι θα χαθούν. Θα στέλνουν συνέχεια νέο κρέας, μέχρι να φάνε εμάς.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ αλλά θα τα ξαναπούμε αυτά αρκετές φορές γιατί βρισκόμαστε περίπου 10 μήνες πριν την επίθεσή τους.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΡΑ και ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, όπως είπε ο Κύριος, και αν μας βρεί ΝΥΧΤΑ και ΧΕΙΜΩΝΑ τότε …………. λίγοι θα επιζήσουν..

ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ “ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”.. και θα πούμε και περισσότερα από την σελίδα μου.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr