ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – ΑΜΕΑ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 3 Οκτ 2018 - 18:16

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1998496306837246&id=979084458778441&__tn__=K-R

Ελληνίδες και Έλληνες.

Σε κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών ακόμα και μικροοφειλετών του Δημοσίου, προχώρησε αυτή η τυραννική Κυβέρνηση της «αριστερής» καρικατούρας που έχει κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα της

Ελλάδος με την ΠΑΡΑΚΟΗ της εντολής του λαού που της δόθηκε με το «ΟΧΙ» του Δημοψηφίσματος και αντί να υπηρετεί το συμφέρον των Ελλήνων, προχωράει σε πλήρη εξολόθρευση της Ελληνικής κοινωνίας, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των παράνομων και κατασκευασμένων … «δανειστών».

Αν υπήρχε βέβαια αντιπολίτευση στην χώρα και οι σύλλογοι και τα σωματεία, Συνταξιούχων, Πολυτέκνων, Τριτέκνων, ΑΜΕΑ κ.α. λειτουργούσαν ως όφειλαν προς το συμφέρον αυτών των ευαίσθητων κοινωνικά πολιτών, δεν θα μπορούσε φυσικά αυτό το διεθνές καραγκιοζιλίκι που παριστάνει την Κυβέρνηση, να προβεί σε τέτοιες ανάλγητες ενέργειες, καταδικάζοντας σε πείνα τις πιο ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες πολιτών.

Γιατί δεν κατάσχεσαν λογαριασμούς μόνο μεγαλοοφειλετών, αλλά κατάσχεσαν και λογαριασμούς για ποσά οφειλών 850 ευρώ, 1500 ευρώ και 3000 ευρώ και είδαν οι Συνταξιούχοι και οι Πολύτεκνοι να μην μπορούν να πληρωθούν την σύνταξή τους, αφού ο λογαριασμός τους είχε κατασχεθεί και το υπόλοιπο έδειχνε αρνητικό ποσό, που ανερχόταν στο ύψος της οφειλής που είχαν προς το Δημόσιο.

Δηλαδή αν όφειλε στο Δημόσιο 1500 ευρώ, ο λογαριασμός έδειχνε υπόλοιπο -1500 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρωθεί την Σύνταξη των 550 ευρώ, που τα κρατούσε η Τράπεζα έναντι της οφειλής προς το Δημόσιο.

Έτσι λοιπόν αυτή η «αριστερή» δυσωδία, έστησε στο εκτελεστικό απόσπασμα με το έτσι θέλω και εντελώς Αντισυνταγματικά τους Συνταξιούχους τους Πολύτεκνους και τους χαμηλόμισθους καταδικάζοντας τους σε πραγματική πείνα.

Γιατί δεν κρατάει ας πούμε κάποιο μικρό ποσοστό της Σύνταξης ή του μισθού έναντι της οφειλής για να μπορέσει να ζήσει τον μήνα του ο χαμηλοοφειλέτης, αλλά τα κρατάει όλα και τον καταδικάζει στην πείνα.

Και όλα αυτά με την στήριξη της «αντιπολίτευσης» του «Κούλη» που το παίζει και «αντίρρηση» ο ξεπουλημένος και με τους συλλόγους και με τα σωματεία να σφυρίζουν αδιάφορα.

Έτσι εγκαταλείπουν τον λαό μόνο του και στην τύχη του αντί να κάνουν αυτόματα ασφαλιστικά μέτρα κατά των Τραπεζών και να αποδεσμεύσουν τους λογαριασμούς των ανθρώπων, γιατί αυτές οι κατασχέσεις των Συντάξεων από την Τράπεζα είναι καταρχήν παράνομες εκ μέρους της Τράπεζας και μπορούν να διεκδικηθούν και αποζημιώσεις μέσω αγωγής. Και να στραφούν και κατά της οποιασδήποτε υπουργικής απόφασης. Γιατί μία τέτοια ανάλγητη απόφαση, οδηγεί σε πλήρη πείνα και κοινωνικό μαρασμό τους ανήμπορους ανθρώπους, που είναι και οι ποιο προστατευμένοι κατά το Σύνταγμα.

Αυτά τα γλοιώδη ανθρωποειδή της χειρότερης Κυβέρνησης όλων των εποχών που πέρασε από την Ελλάδα, σίγουρα αυτά που λέω τα ακούνε βερεσέ. Και αν υπήρχε τρόπος θα δολοφονούσαν όλους αυτούς τους ανήμπορους Έλληνες σε μία στιγμή και όχι με τον αργό θάνατο που του επιβάλλουν με την κατάσχεση των Συντάξεων.

Από τους υπόλοιπους «Κούληδες κ’ Σία» που κατέχουν θέσεις εξουσίας και προεδριλίκια και έχουν θεσμική και Συνταγματική υποχρέωση να προστατέψουν τους Συνταξιούχους τους Πολύτεκνους και τους χαμηλόμισθούς, αυτοί θα κάνουν τίποτα για τον ανήμπορο λαό

Ή όλοι θα τον εγκαταλείψουν στην πείνα και θα μένει στον λαό ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ;;;;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr