ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠ. ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ «Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ» ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ. ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΕ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 10 Ιούλ 2019 - 21:41

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

Σίγουρα οι περισσότεροι θα έχετε πάθει ένα μικρό «σοκ» με τα αποτελέσματα των «εκλογών» που έδωσε η “singular logic” και ανακοίνωσε χωρίς έλεγχο και χωρίς δικαίωμα ένστασης το φερέφωνο που λέγεται Υπ. Εσωτερικών.

Σίγουρα θα σας θύμισε το άλλο μεγάλο «ΣΟΚ» που είχαμε πάθει όλοι, στο Δημοψήφισμα, όταν είδαμε πως άλλο ψηφίσαμε και άλλο τελικά «βγήκε».

Από εκείνη όμως την στιγμή όπως έχω γράψει, η Ελλάδα μπήκε «ΕΠΙΣΗΜΩΣ» στην «πειραματική Διακυβέρνηση της παγκόσμιας Δικτατορίας του αντίχριστου» με το σχέδιο Α’.

Το σχέδιο Α’ είναι η φασιστική διακυβέρνηση με την ΠΛΑΝΗ και υπό τον μανδύα της «Δημοκρατίας», ενώ το σχέδιο Β’ πηγαίνει στην φασιστική διακυβέρνηση, διά της βίας, τρομοκρατίας και εκβιασμού.

Σήμερα η χώρα Κυβερνάται με τρόπο «απόλυτο και φασιστικό» ο οποίος όμως δείχνει «καθώς πρέπει» και «πολιτισμένος».

Είναι δηλαδή μία ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ σε φασισμό αλλά υπό τον μανδύα της Δημοκρατίας. Και αυτή είναι η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ που ζεί η χώρα και μην περιμένετε να δείτε κάτι «άλλο».

Υπό τον μανδύα της «Δημοκρατίας» λοιπόν προκηρύχθηκαν «εκλογές». Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν κουράστηκαν καθόλου για να το βγάλουν. Πήραν τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών του 2015 και τα μοίρασαν ως εξής: Τα τότε νούμερα της Ν.Δ. τα έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ, τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ τα έδωσαν στην Ν.Δ., και με τα νούμερα της Χ.Α. και του «ΦΡΑΠΕΔΙΆ» έβαλαν μέσα τον επαγγελματία πωλητή βιβλίων και τον «ΜΠΑΡΟΥΦΑ».

Και όπως θα είδατε δεν προσπάθησαν καθόλου να καλύψουν, αυτό το κατά φαντασίαν αποτέλεσμα. Και είναι η πρώτη φορά που για να πιστέψει κάποιος αυτό που άκουσε, πρέπει να είναι σε “κώμα”.
Διότι αφού είχαν έτοιμα τα αποτελέσματα από τον Σεπτέμβρη του 2015 και δεν χρειαζόταν να κάνουν καινούργιες καταμετρήσεις, έβγαλαν ταχύτατα τα τελικά αποτελέσματα στην Επικράτεια και τα ανακοίνωσαν μετά από 4.5 ώρες, από το κλείσιμο της κάλπης.
Τώρα αν αναρωτιέστε γιατί στις Ευρωεκλογές, με συμμετοχή 40%, έκαναν τέσσερις μέρες να βγάλουν τα τελικά αποτελέσματα, είναι για τον εξής απλό λόγο: Στην Ευρωβουλή ακόμα τουλάχιστον, δεν μπαίνει κανείς απο το παράθυρο, ούτε με αποφασίζω και διατάζω. Οι διαδικασίες είναι οι προβλεπόμενες και χρειάζεται υποχρεωτικά ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ.

Και όπως είδατε, στην ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΗ Ελλάδα του σήμερα που δεν δουλεύει τίποτα, ΗΘΕΛΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ για να βγάλουν τα τελικά αποτελέσματα και έχοντας να μετρήσουν 1.5 εκατομμύριο λιγότερα ψηφοδέλτια, από αυτά που μας ανακοίνωσαν προχθές.

Για την Ελληνική Βουλή όμως, που τα άτομα μπαίνουν με «αποφασίζω και διατάζω» της πειραματικής Δικτατορίας, τα αποτελέσματα βγήκαν «αστραπή» και απλά ανακοινώθηκαν στους σοκαρισμένους Έλληνες, που ακόμα αναρωτιούνται ….. «μα είναι δυνατόν»;;

Πέρα λοιπόν απο τον «μαγικό» τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε αυτή η Κυβέρνηση, να πουμε κάποια πολύ σημαντικά πράγματα, που ρίχνουν την «κουρτίνα» της «Δημοκρατίας», αποκαλύπτοντας τον φασιστικό τρόπο Διακυβέρνησης.

Ακόμα και να δεχθούμε τα αποτελέσματα που έδωσαν, ο λαός δεν ψήφισε για να έχει πάλι τον ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ στο υπ. Οικονομίας, ούτε για να έχει τον ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ στο υπ. «απροστάτευτου πολίτη» ….

Ούτε ψήφισε ο λαός την Ν.Δ., για να τον Κυβερνήσουν ΑΓΝΩΣΤΑ και ΕΓΚΑΘΕΤΑ άτομα, που ούτε τα γνωρίζει ΟΥΤΕ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ..!!, αλλά με ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ μπαίνουν ΕΜΒΟΛΙΜΑ μέσα στην Κυβέρνηση και αναλαμβάνουν τα σημαντικά υπουργεία της Ελλάδος..

Είναι οι λεγόμενοι….. «ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ» που τους έχουν καθιερώσει οι τελευταίες κυβερνήσεις των φανερά πλέον ΠΡΟΔΟΤΩΝ της Ελλάδος. Και αυτό γίνεται για να έχουν οι ανθέλληνες, τον πλήρη έλεγχο της Κυβέρνησης με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης τους.

Αυτή λοιπόν που με “συνοπτικές διαδικασίες” μας ανακοινώθηκε, είναι η πιο εγκάθετη Κυβέρνηση της μεταπολεμικής Ελλάδας και να μην τρέφει κανείς ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για το τι ήρθε να κάνει.

Δεν ήρθε για να καταργήσει την παράνομη και Αντισυνταγματική «Συμφωνία των Πρεσπών».

Δεν ήρθαν για να σεβαστούν το αποτέλεσμα του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ που είναι δεσμευτικό για όλες τις επόμενες Κυβερνήσεις, και μπορεί να αλλάξει μόνο με άλλο Δημοψήφισμα.

Δεν ήρθε για να εφαρμόσει τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας υπέρ των αναδρομικών των Συνταξιούχων, ούτε της κατάργησης των Βιβλίων Θρησκευτικών Δημοτικού Γυμνασίου Λυκείου, που τα έκρινε το ΣτΕ παράνομα και ΑΚΥΡΑ, αλλά ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ έγραψε το ΣτΕ στα @@@@@ του και απειλούσε τους θεολόγους, πως αν δεν το διδάξουν θα πάνε σπίτι τους.
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ συνεχιστής του Γαβρόγλου θα είναι….!!!!

Δεν ήρθε για να αλλάξει τον «αντιρατσιστικό» νόμο, ο οποίος στρέφεται ανοιχτά και μόνο εναντίων των Ελλήνων, προστατεύοντας όλες τις «ιδιαιτερότητες» των άλλων, αλλά όχι τις ιδιαιτερότητες των Ελλήνων.

Δεν ήρθε για να αλλάξει τον τρελό νόμο, που δίνει το δικαίωμα σε ανήλικα 15χρονα, να μπορούν να αποφασίσουν για το …. «φύλο» τους.

Ούτε ήρθε για να εξυγιάνει την Δικαιοσύνη, τα Πανεπιστήμια και το «άβατο» των Εξαρχείων…. και αν το επιχειρήσει, θα το κάνει για να φέρει ΠΌΛΕΜΟ ΕΝΤΌΣ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, με τις συνέπειες να βαρύνουν τους επιχειρηματίες και τους πολίτες που θα δούν τις περιουσίες τους να γίνουν παρανάλωμα του πυρός.

Σε αυτήν την χώρα ακολουθούν την τακτική των άκρων. Πρώτα τα αφήνουν όλα ελεύθερα χωρίς κανέναν έλεγχο και μετά τα μαζεύουν διά των “όπλων”.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ είναι τα περισσότερα που θα δείτε να τα συζητούν επί μήνες, αλλά όλο κάπου θα «σκοντάφτουν» και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ πράξη.

Και όχι μόνο δεν θα κάνουν τίποτα υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδος και των Ελλήνων, αλλά βιάζονται για να ψηφίσουν ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, για να αλλάξουν σε ένα άρθρο, την γενική κατεύθυνση του Ελληνικού Συντάγματος, ώστε να μην βάζει πάνω απ’ όλα το ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και των Ελλήνων, αλλά να το φέρουν λίγο προς το «Αγγλικό δίκαιο», που βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του «ΔΑΝΕΙΣΤΗ»..!!!

Όταν ακούσετε πως πάνε για την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ το νού σας, γιατί τα λαμόγια των ΜΜΕ θα βγάλουν τον σκασμό για να περάσει αυτό ΣΤΑ ΜΟΥΓΚΑ.

Αυτή είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που θέλει να κάνει στην χώρα αυτή η ΕΚΓΑΘΕΤΗ Κυβέρνηση. Να φέρει το Ελληνικό Σύνταγμα στην γραμμή του «Αγγλικού δικαίου», για να ησυχάσουν οι “δανειστές”.
Υπέρ των “δανειστών” δουλεύουν.

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε οι Έλληνες, μετά από αυτό το γεγονός που είδαμε, της ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ και ΕΓΚΑΘΕΤΗΣ Κυβέρνησης των διαφόρων «προσωπικοτήτων» από όλους τους χώρους εντός και εκτός Βουλής, θα πρέπει να καταλάβουμε το εξής, για να μην μας πιάσουν στον ύπνο.

Οι ΙΔΙΟΙ που έδιναν διαταγές στον ΣΥΡΙΖΑ για το τι να κάνει, αυτοί ΟΙ ΙΔΙΟΙ δίνουν τις διαταγές και στους καινούργιους, που κάποιοι από αυτούς έχουν και πολύ κακό «παρελθόν» ειδικά ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης που διέλυσαν όλο το σύστημα υγείας της χώρας, υπέρ των φαρμακοβιομηχανιών.

Κατά τα άλλα την καραμέλα την ξέρουν: «Ο λαός αποφασίζει για το μέλλον του». Η αλήθεια όμως είναι, πως «ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ» και όχι ο λαός.

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

Απέναντι σε αυτήν την «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ» ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» που εφαρμόζουν στην πατρίδα μας, εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα για να την αλλάξουμε.

Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι να ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ να την αλλάξει.

Αυτούς τους «γραβατομένους» που έβαλαν στην Κυβέρνηση, δεν τους έβαλαν για να αναστήσουν την Ελλάδα, την στιγμή που τα πάντα στην χώρα βρίσκονται στην πιο άθλια κατάσταση που έχει υπάρξει ποτέ στο Ελληνικό κράτος.

Το να παραμυθιάζουν τους Έλληνες ότι «βγήκαμε από τα μνημόνια», σημαίνει ότι δεν υπάρχει πια και χρέος, ή σημαίνει πως οι «δανειστές» δεν ενδιαφέρονται πια για να πάρουν τα «δανεικά».. Τίποτα όμως δεν συμβαίνει από όλα αυτά.

Οι «δανειστές» καίγονται για να πάρουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος, αλλά ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορούν να πάρουν, αν δεν αλλάξουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ώστε να υπερασπίζεται το συμφέρον του «δανειστή».

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Τα υπόλοιπα που ακούτε και βλέπετε, είναι τα παραμύθια και τα πυροτεχνήματα, για να μην καταλάβετε την προδοσία που ετοιμάζουν.

Αφήστε τους να νομίζουν ότι «κοιμώμαστε». Χρόνο κερδίζουμε και αυτό είναι εις βάρος τους. Γνωρίζουμε και τα σχέδιά τους και ξέρουμε πως θα τα σταματήσουμε όπως τους έχουμε σταματήσει τόσα.

Οι ανθέλληνες και οι προδότες θα κάνουν την «δουλειά» τους και εμείς θα κάνουμε την δική μας.

Αυτοί πιστεύουν στον διάβολο και τα έργα του διαβόλου θέλουν να κάνουν.

Εμείς πιστεύουμε στον Ιησού Χριστό και στην Αγία Τριάδα και αν συγκρίνουμε την δύναμη του διαβόλου απέναντι στην δύναμη του Ιησού Χριστού, θα πούμε απλά: «ένα φτερό στον άνεμο» είναι ο διάβολος και η δύναμή του.

Οπότε αγαπητοί μου συμπατριώτες και εν Χριστώ αδελφοί, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ την έχουμε ΕΜΕΙΣ και όχι αυτοί.

Μεθαύριο Παρασκευή 12 Ιουλίου, εορτάζει ο νεοφανής Πατριώτης ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ο αγιορείτης, που του οφείλουμε πάρα πολλά, διότι ΑΦΥΠΝΗΣΕ την ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, σε μία περίοδο που κανείς από την επίσημη Εκκλησία δεν μίλαγε στους πιστούς, για τον επερχόμενο και προ των πυλών αντίχριστο, για την μεθόδευση της ηλεκτρονικής ταυτότητας με τον κωδικό «666» , ούτε για τα επερχόμενα μελλούμενα, τα δύσκολα της πείνας, αλλά και τα μετέπειτα ευχάριστα.

Από όποιον Ιερό Ναό λοιπόν περάσουμε μεθαύριο την Παρασκευή 12 Ιουλίου, ας κάνουμε μία στάση, να ανάψουμε ένα κεράκι στην Αγία Τριάδα και ένα κεράκι στον άγιο Παΐσιο. Να ευχαριστήσουμε για όλα τα καλά και την προστασία που παρέχουν στην Ελλάδα μας μέχρι σήμερα και να παρακαλέσουμε να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα πράγματα στην Ελλάδα μας και να μας αναδείξει ο Θεός ΑΞΙΟΥΣ ποιμένες και ΕΥΣΕΒΕΙΣ άρχοντες και Κυβερνήτες, για να Κυβερνήσουν ΔΙΚΑΙΑ και να οδηγήσουν στο ασφαλές λιμάνι του Θεού, αυτόν τον ευσεβή Ελληνικό λαό.

Όσο περισσότεροι το κάνουμε, τόσο πιο γρήγορα θα καθαρίσει η Ελλάδα μας από τα παιδιά του διαβόλου που μας Κυβερνούν.

Εμείς, πιστεύουμε στον ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ.

Εμείς, κρατάμε την ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ στα χέρια μας.

Ανάψτε ένα κερί και χρησιμοποιήστε την ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.

Το αποτέλεσμα θα το ΔΕΙΤΕ σύντομα.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr