ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : «ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ». ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΕΕΙΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ …

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 23 Ιαν 2019 - 22:09

… ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ 1945 ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟ «ΕΜΦΥΛΙΟ» ΠΟΛΕΜΟ.
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

«ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ». Hταν η τελευταία φράση που ακούστηκε από τα μεγάφωνα της πλατείας Συντάγματος, που σκεπάστηκε από τον κρότο ενός καταιγισμού δακρυγόνων που έπεσαν στην εξέδρα των ομιλητών.

Μία φράση, που αν δεν γνώριζες το όνομα του Πρωθυπουργού της χώρας, θα νόμιζες ότι απευθύνεται σε έναν μεγάλο και κοινό ΑΛΗΤΗ.

Δυστυχώς όμως για τον θεσμό, αυτή είναι η αλήθεια. Ο Πρωθυπουργός της χώρας είναι ένας κατά το κοινόν ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ και αυτό ακούστηκε για πρώτη φορά δημοσίως, στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο που έγινε στην χώρα.

Αυτοί που με τα δικά τους κριτήρια τον έβαλαν στην θέση που βρίσκεται σήμερα, αυτό που κατάφεραν, είναι να εξευτελίσουν τον θεσμό του Πρωθυπουργού της χώρας και της Δημοκρατίας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να επανέλθει εύκολα στην χώρα.

Η απόφαση της Αστυνομίας, να διατάξει την ρίψη χημικών μέσα στο Σύνταγμα,

– επειδή ως συνήθως “δεν μπορούσε” να συλλάβει 20 εγκλωβισμένα τσογλάνια που δεν μπορούσαν να φύγουν,-

εν μέσω τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου ανθρώπων όλων των ηλικιών, χωρίς να υπολογίσουν παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους, ανάπηρους και καμία συνέπεια, που εύκολα θα μπορούσε να είναι τραγική και να έχουμε θρηνήσει εκατοντάδες ποδοπατημένος νεκρούς,

αυτό δείχνει ξεκάθαρα, πως αυτή η ΕΛΛΕΕΙΝΗ ΑΛΗΤΕΙΑ δεν βρίσκεται μόνο στο Μαξίμου, αλλά έχει εξαπλωθεί σε όλη την κρατική διοίκηση.

Έτσι τώρα ένας άλλος “ανίκανος” που έχει την κάλυψη του ΕΛΛΕΕΙΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, έδωσε χαλαρά και σαν να μην τρέχει τίποτα, μία διαταγή που θα μπορούσε εύκολα να έχει βυθίσει την χώρα για ακόμα μία φορά στο πένθος, όπως το ζήσαμε τον Ιούλιο με την πυρκαγιά στο Μάτι.

Και εκεί τότε το ίδιο συνέβη. Όχι με την διαταγή, αλλά με την ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ της διαταγής. Ένας “ανίκανος” πάλι είχε τοποθετηθεί αρχηγός της Πυροσβεστικής ένα μήνα πριν την τραγωδία

και εκείνος τότε ΞΕΧΑΣΕ να δώσει διαταγή εκκένωσης της περιοχής όπως προβλέπουν όλα τα σχέδια πυροπροστασίας για να σωθεί ο κόσμος.

Και κατά μία περίεργη σύμπτωση, ένας άλλος “ανίκανος” της τροχαίας, είχε δώσει διαταγή να στέλνουν τα αυτοκίνητα από την Μαραθώνος και να τα εγκλωβίζουν εκεί που κατευθυνόταν η φωτιά. Στο Μάτι.

Δείχνουν πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΑ, πως οι κρατικές εξουσίες, έχουν μετατραπεί σε φανερούς φονιάδες του λαού. Είτε διατάζοντας ρίψη χημικών μέσα σε ένα εκατομμύριο ειρηνικών διαδηλωτών με παιδιά γυναίκες και ηλικιωμένους χωρίς να υπολογίζουν συνέπειες,

είτε παραλείποντας να διατάξουν εκκένωση περιοχής στην οποία βλέπουν εδώ και ώρες πως κατευθύνεται ανεξέλεγκτη πυρκαγιά.

Το ερώτημα είναι ποιοί είναι αυτοί οι ΕΛΛΕΕΙΝΟΙ που βρίσκονται στην εξουσία, γιατί το κάνουν και που θέλουν τελικά να οδηγήσουν τα πράγματα;

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

Στο ερώτημα ποιοι είναι αυτοί η απάντηση είναι η εξής: Έχουν την ίδια καταστροφική “ιδεολογία” με αυτούς που μας δημιούργησαν τον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα από το 1945 μέχρι το 1949, στην προσπάθειά τους τότε να πάρουν την εξουσία.

Με την διαφορά ότι σήμερα έχουν έρθει με ένα διαφορετικό προσωπείο.

Τότε τους «βάφτισαν» κομμουνιστές και σήμερα τους «βαφτίζουν»… «προοδευτικούς».

Αυτό επί της ουσίας δεν έχει καμία διαφορά, απλά είναι θέμα «marketing”.

Σήμερα κάθε τι … ΣΑΠΙΟ το βαφτίζουν «πρόοδο».

Ο «κομμουνισμός» ήταν μία λέξη «εφεύρημα» των Σιωνιστών, πίσω από την οποία κρύφτηκε ένας μηχανισμός, που σκοπό είχε να ΔΙΑΛΥΕΙ τα κράτη, στα οποία με τον άλφα ή βήτα τρόπο έπαιρνε την εξουσία.

Η ιδεολογία τους ήταν ότι δεν είχαν ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Ήταν απάτριδες και άθεοι που σε όποιο κράτος πήραν την εξουσία, πολέμησαν και την εθνική κυριαρχία του κράτους και τον ίδιο τον λαό και την θρησκεία του.

ΕΛΛΕΕΙΝΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ που έπαιρναν την εξουσία των κρατών, διά των επαναστάσεων και διά των όπλων και την κρατούσαν με ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΒΙΑΣ, αφού τοποθετούσαν σε όλο τον κρατικό μηχανισμό ίδια με αυτούς ΕΛΛΕΕΙΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.

Το αποτέλεσμα ήταν,

να είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ σε σχέση με τον λαό, αυτοί οι ΕΛΛΕΕΙΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ,

αλλά να μπορούν με τις φασιστικές μεθόδους και με την ΒΙΑ να κρατούν έναν λαό παγιδευμένο και σιγά σιγά να τον αποδυναμώνουν και να του διαλύουν το κράτος.

Το ίδιο κάνουν και εδώ.

Στην Ελλάδα, οι άθεοι και απάτριδες «κομμουνιστές» προσπάθησαν να πάρουν την εξουσία διά των όπλων το 1945 μετά το τέλος του πολέμου.

Αυτό προέβλεπε τότε, το σχέδιο των Εβραίων Σιωνιστών για να διαλύσουν την Ελλάδα και τον Χριστιανισμό.

Όπως άλλωστε και στην Γιουγκοσλαβία που εκεί το πέτυχαν εύκολα και έδωσαν την εξουσία στον εκεί παρτιζάνο «Βελουχιώτη» τον ΤΙΤΟ,

που όπως προέβλεπε το σχέδιο, έβαλε τις βάσεις και δημιούργησε όλες τις συνθήκες για να διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία.

Αυτός ονόμασε για πρώτη φορά επαρχία «Μακεδονίας» την μέχρι τότε επαρχία της Γιουγκοσλαβίας “Vardaska”.

Στην Ελλάδα δεν τα κατάφεραν οι άθεοι και απάτριδες, όσους ιερείς και αν έσφαξαν και όσους πατριώτες και να κρέμασαν.

Οι εχθροί Σιωνιστές παρακολουθούσαν επί 4 χρόνια αυτήν την προσπάθεια των «κομμουνιστών» για την αρπαγή της εξουσίας και δεν έκαναν τίποτα.

Μόλις τελικά είδαν ότι οι «κομμουνιστές» δεν μπορούσαν να νικήσουν και να πάρουν την εξουσία, οι ΙΔΙΟΙ οι Σιωνιστές τους μάζεψαν σ’ ένα σημείο της Πάρνηθας και έβαλαν τα Αγγλικά πολεμικά πλοία από τον Πειραιά με τα πυροβόλα τους, να τους εξαφανίσουν. Είχαν γίνει πια «στημένες λεμονόκουπες» και ήταν για «πέταμα».

Τότε δεν τα κατάφεραν, αλλά σήμερα με δόλιο τρόπο,

έχουν δώσει την εξουσία της Ελλάδος, στους άθεους και απάτριδες «κομμουνιστές» ή «προοδευτικούς» το ίδιο είναι, για να διαλύσουν και την Ελλάδα και τον λαό και την Ορθοδοξία.

Δεν έχουν καμία ιδεολογία. Ιδεολογία τους είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

«ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ». Αυτή είναι η «προσφώνηση» του σημερινού «Πρωθυπουργού» αλλά και κατ’ επέκταση όλου του κρατικού μηχανισμού, όπως τον έχουν δημιουργήσει οι «κομμουνιστές» -«προοδευτικοί», σ’ αυτά τα τρία χρόνια που βρίσκονται στην εξουσία.

Ένας κρατικός μηχανισμός, που επί της ουσίας ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ΄, χωρίς να υπακούει σε Σύνταγμα, νόμους, και αποφάσεις του ανώτατου Δικαστηρίου.

Και με αυτές τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ μέθοδους της χειρότερης ΧΟΥΝΤΑΣ που γνώρισε η Ελλάδα,

πάνε τώρα να το παίξουν «Δημοκρατία» και να «ψηφίσουν» και «καλά» την παράδοση του Ελληνικού ονόματος της Μακεδονίας,

για να το δώσουν στους άλλους «Μακεδόνες», που έφτιαξε ο άλλος κομμουνιστής και προδότης της Γιουγκοσλαβίας ΤΙΤΟ..!!

Μία ανιστόρητη μαλακία και μισή, που την έχουν ονομάσει «Συμφωνία», που είναι και ΆΚΥΡΗ πλέον λόγω παρέλευσης χρονικών προθεσμιών κατά το άρθρο 60 της συνθήκης της Γενεύης, όπως και πολλαπλώς Αντισυνταγματική.

Αυτήν θέλουν να «ψηφίσουν», για να της δώσουν λέει, «έγκριση»….!!!

Ποιός ενδιαφέρεται τώρα για Συνθήκες Γενεύης, νόμους και Σύνταγμα;;;

Εδώ μιλάμε για «κομμουνιστές» – «προοδευτικούς».

Με το Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο των συνθηκών θα ασχολούνται;;;;;;

Το άκυρο όμως το αντισυνταγματικό και το ψεύτικο,

όπως και να το «βαφτίσεις» και όσο και να το «εγκρίνεις», ΑΚΥΡΟ και ΨΕΥΤΙΚΟ θα παραμείνει, εις τους αιώνας των αιώνων.

Όπως ακριβώς έγινε και με την αντισυνταγματική ψήφιση της δανειακής σύμβασης,

που έβαλε την χώρα παράνομα στο ΔΝΤ.

Και τότε με 180 ψήφους έλεγε το Σύνταγμα, αλλά με 161 την πέρασαν.

Έγινε βέβαια ότι έγινε, αλλά όπως έχει πει και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός,

εξ αιτίας αυτής της παρανομίας,

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ…

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ..

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

«ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ» ακούστηκε στο Σύνταγμα και ήταν η «αναγνώριση» του Κυβερνητικού «έργου» αυτής της ΕΛΛΕΕΙΝΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ των «κομμουνιστών» που βαφτίστηκαν …. «προοδευτικοί».

Ήρθαν να το παίξουν «κουλτούρα» και «διανόηση» κάτι γλειώδη αντικείμενα τύπου Ζουράρι, Γαβρόγλου και λοιποί..

Σάπιοι άνθρωποι, σάπια μυαλά, σάπιες ψυχές, που τρία χρόνια μας πρήξατε τα «μέζεα»… Ζουράρι..

Από όλα αυτά που παρουσιάσαμε σήμερα, αποκαλύφθηκε όμως και κάτι άλλο, που τινάζει στον αέρα όλο το πολιτικό σύστημα όπως και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί αποδεικνύεται το εξής:

Η λεγόμενη «παραδοσιακή δεξιά» που είναι η Ν.Δ. όπως και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που προέρχεται από την Ν.Δ., αποδεικνύεται πως εναρμονίζονται ΠΛΗΡΩΣ με τις πρακτικές διακυβέρνησης των «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ» καθεστώτων.

Δηλαδή:

Πολλοί Έλληνες που δεν ασχολούνται με την πολιτική, είναι φυσικό να μην γνωρίζουν τις διάφορες μεθόδους διακυβέρνησης, που εφάρμοζαν οι διάφορες πολιτικές Κυβερνήσεις, αλλά και τα καθεστώτα.

Μπορεί δηλαδή και δικαιολογημένα, να μην γνωρίζουν πως η συγκεκριμένη μέθοδος διακυβέρνησης που εφαρμόζουν στην Ελλάδα οι σημερινοί «προοδευτικοί» του ΣΥΡΙΖΑ,

που αποφασίζουν και διατάζουν, χωρίς να υπολογίζουν λαό, νόμους , Σύνταγμα, αποφάσεις Δικαστηρίων, Διεθνές Δίκαιο, συνθήκες Γενεύης,

έχοντας δημιουργήσει ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κράτος καταστολής,

όλες αυτές, ήταν πρακτικές διακυβέρνησης του «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ» καθεστώτος όπου αυτό εφαρμόστηκε με μικρές παραλλαγές.

Και εδώ υπάρχει μία μικρή παραλλαγή, επειδή εδώ ο «κομμουνισμός» φοράει την μάσκα της «Δημοκρατίας» και σε αφήνει να διαμαρτύρεσαι και να καταφεύγεις και στην Δικαιοσύνη, χωρίς βέβαια αυτό να αλλάζει σε τίποτα τα προαποφασισμένα τους.

Είναι όμως δυνατόν, να μην γνωρίζουν οι βουλευτές της Ν.Δ. και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, τις κομμουνιστικές αυτές καθεστωτικές πρακτικές;;;

Και αν τις γνωρίζουν και τις καταλαβαίνουν, τί κάνουν για να τις προβάλλουν στον λαό και το κυριότερο να τις εμποδίσουν;

Γιατί πρέπει πάλι μόνο εγώ να λέω τα πράγματα με το όνομά τους;

Επειδή λοιπόν δεν κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

και συμπεριφέρονται σαν να είναι όλα «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ» και μέσα σε αυτά που ορίζει το Σύνταγμα και η Δημοκρατία,

ενώ η «προοδευτική» Κυβέρνηση λειτουργεί ως ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,

αυτό αποδεικνύει,

πως τελικά μόνο Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της υποτιθέμενης «δεξιάς».

Με αυτό ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας, διότι αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει διαφορά της «ΔΕΞΙΑΣ» από τον «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ»,

αλλά υπάρχει μόνο ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ που κινεί όλα τα πολιτικά νήματα και λέει σε όλους τι να κάνουν.

Αυτό που πρέπει να θυμούνται οι Έλληνες για να μην το ξαναζήσουμε, είναι ότι οι άθεοι και απάτριδες «κομμουνιστές»

είναι υπεύθυνοι για τον πόλεμο που έκαναν εναντίον των Χριστιανών και των Ελλήνων πατριωτών το 45-49

και σήμερα οι κομμουνιστές “προοδευτικοί” ελέγχουν την εξουσία της Ελλάδος.

Αυτοί οι ανθέλληνες θα προσπαθήσουν και πάλι να εμπλέξουν τους Έλληνες σε αιματοχυσία,

γιατί δεν θα αφήσουν ειρηνικά την εξουσία στην οποία έχουν γαντζωθεί.

Όσο για τον «Δεξιό» πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο,

που κάνει τα «στραβά μάτια» στις κομμουνιστικές καθεστωτικές πρακτικές,

που αποφασίζουν και διατάζουν, χωρίς να υπολογίζουν λαό, νόμους , Σύνταγμα, αποφάσεις Δικαστηρίων, Διεθνές Δίκαιο και συνθήκη Γενεύης,

μάλλον για “δούρειο ίππο” των κομμουνιστών τον “κόβω”, γιατί τώρα καταλαβαίνει κανείς, ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΜΕΝΕ Ο ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ…

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΒΡΕ …. “ΔΕΞΙΕ” ΠΡΟΕΔΡΕ.

ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ;;;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Y.Γ. Το άρθρο γράφτηκε για να «κατευοδώσει» την «ψήφιση» αυτής της Παράνομης, πολλαπλώς Αντισυνταγματικής και Άκυρης κατά το άρθρο 60 της Συνθήκης της Βιέννης «ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ κουρ@δας», που κάποιοι άθεοι και απάτριδες κομμουνιστές – «προοδευτικοί» την …. βάφτισαν «Συμφωνία».

Αυτά τα κομμουνιστικά απολιθώματα του παρελθόντος θα έχουν το μέλλον για το οποίο “δούλεψαν”.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr