ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ι . ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1940 ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ «ΣΚΙΑ» ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2019 ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ «ΣΚΙΑ» ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 13 Αυγ 2019 - 10:12

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ελληνίδες και Έλληνες.

Στις 15 Αυγούστου το 1940 δεχθήκαμε μία ύπουλη και άνανδρη πολεμική επίθεση εν καιρώ ειρήνης, μέσα στο λιμάνι της Τήνου κατά τον εορτασμό της Παναγίας.

Ήταν η ανεπίσημη έναρξη των εχθροπραξιών στην Ελλάδα, που την έβαζαν στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται κάνοντας «κύκλους» και όπως λένε, «όποιος ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει», εμείς θα φροντίζουμε να υπενθυμίζουμε στον ελληνικό λαό τα «κακώς κείμενα» της ιστορίας μας, ελπίζοντας να μην τα ξαναζήσουμε.

ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ 1940 ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ 2019

Όποιος νομίζει ότι είχαμε άλλον εχθρό το 1940 και άλλον έχουμε σήμερα, είναι πολύ γελασμένος. Όπως είχαμε οι Έλληνες τον ΙΔΙΟ ΘΕΟ και το 1940 και σήμερα, έτσι έχουμε και το ίδιο εχθρό, που δεν είναι άλλος από τον σατανά. Και όπως υπάρχουν οι Έλληνες που πιστεύουν και λατρεύουν τον Τραδικό Θεό, έτσι υπάρχουν και οι σατανιστές που πιστεύουν και λατρεύουν τον σατανά. Και ο σατανισμός σήμερα βρίσκεται στην μεγαλύτερη «ακμή» του στην ιστορία της ανθρωπότητας, αφού ο σατανάς « βγήκε από το καβούκι του» και με την βοήθεια του ηλεκτρισμού και της τεχνολογίας, προσπαθεί να υποτάξει τους ανθρώπους και να γίνει …… «κυρίαρχος της γης».

Ό σατανισμός μας επιτέθηκε και το 1940, αλλά με άλλα πρόσωπα και άλλη τεχνολογία. Γι’ αυτό και στην άνανδρη επίθεση διάλεξε ως ημερομηνία την 15 Αυγούστου που είναι η εορτή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ενώ στην επίθεση του κηρυγμένου πολέμου, διάλεξε την 28 Οκτωβρίου, που πάλι είναι εορτή της Αγίας Σκέπης της ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Οι σατανιστές, χτυπάνε τους Ορθόδοξους Χριστιανούς σε ημέρες ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ και αν θυμάστε και η επίθεση του ΝΑΤΟ στην Ορθόδοξη Γιουγκοσλαβία το 1999 ξεκίνησε την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ.

Και το 1940 λοιπόν όπως και σήμερα αντιμετωπίζουμε τον ίδιο εχθρό, που αρέσκεται να μας χτυπά σε ημέρες εορτών της Ορθοδοξίας, μόνο και μόνο από την λύσσα που τον κυριεύει, βλέποντας να εορτάζουμε τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ.

Και αυτοί που κινούν τα νήματα των επιθέσεων κατά των Ορθοδόξων, είναι «τα παιδιά του διαβόλου» όπως τα αποκάλεσε ο ίδιος ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Αυτοί προκάλεσαν την επίθεση στην Τήνο το Δεκαπενταύγουστο του 1940 και επειδή η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται, καλόν και φρόνιμον είναι να τα γνωρίζουμε και να τα θυμόμαστε, για να μην τα ξαναζήσουμε. Διότι αν δεν το έχετε καταλάβει ο σημερινός ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ του 2019 έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ με τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 1940…..!!!!!!!

ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2019 ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1940

Στο προηγούμενο άρθρο αναφέραμε τι ειπώθηκε στην συνεδρίαση της λέσχης “Builderberg” για τα «μελλούμενα» στην Ελλάδα και τον «συντονιστικό ρόλο» που θα έχει η «νέα Κυβέρνηση».

Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Εκεί αναφέραμε τον γενικό σχεδιασμό. Εμείς όμως γνωρίζουμε τα πάντα και στην πορεία θα επεμβαίνουμε την στιγμή που πρέπει, για να σας ενημερώνουμε για τα «επί μέρους ειδικά χτυπήματα» που σχεδίασαν κατά της Ελλάδος.
Και το πρώτο από αυτά τα χτυπήματα το ετοιμάζουν οι σατανιστές της “Builderberg” για μεθαύριο 15 Αυγούστου 2019 ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, γιατί όπως είπαμε, αυτός ο Αύγουστος έχει τα ΙΔΙΑ χαρακτηριστικά με τον Αύγουστο του 1940.

Το άνανδρο χτύπημα μέσα στο λιμάνι της Τήνου στις 15 Αυγούστου του 1940, είχε σχεδιαστεί και εκείνο πολλούς μήνες πριν, αλλά όχι από την «λέσχη Builderberg» που τότε δεν υπήρχε με αυτήν την ονομασία. Τότε οι σατανιστές συνεδρίαζαν με το κανονικό τους όνομα που ήταν «ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ» και είχαν ιδρυθεί στις αρχές του 1900.

Την ονομασία την άλλαξαν σε “Builderberg” μετά το τέλος του Β’ παγκοσμίου πολέμου, όταν άρχισε να αποκαλύπτεται στον κόσμο, πως οι Σιωνιστές σχεδίασαν και έπνιξαν την ανθρωπότητα στο αίμα, μόνο και μόνο για να μπορέσουν να εποικίσουν ξανά την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ και να ξανα-δημιουργήσουν το ΙΣΡΑΗΛ που είχε εξαφανιστεί ως κράτος από το 70 μ.Χ. Και ξεκίνησαν τον εποικισμό της Παλαιστίνης το 1947 , θεμελιώνοντας το νέο κράτος του ΙΣΡΑΗΛ, επάνω σε μία αιματοβαμμένη ανθρωπότητα, που έψαχνε για φαγητό και δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ο τωρινός Αύγουστος του 2019 έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Αύγουστο του 1940. Βλέπετε μπορεί να αλλάζουν το όνομά τους οι Σιωνιστές για να κρύβονται, αλλά τις μεθόδους τους δεν τις αλλάζουν.

– Το «ποθούμενο» των Σιωνιστών το 1940, ήταν να ξαναπατήσουν την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ και να ξαναχτίσουν εκεί το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ και επειδή αυτό δεν μπορούσε να γίνει με ειρηνικό τρόπο, γι’ αυτό είχαν σχεδιάσει τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

– Το «ποθούμενο» των Σιωνιστών το 2019, είναι να αποκτήσουν το «ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ», να ξαναχτίσουν για Τρίτη φορά τον «ναό του Σολομώντα» και να κάνουν τον «μεσσία» τους παγκόσμιο Κυβερνήτη. Επειδή και αυτά δεν μπορούν να γίνουν με ειρηνικό τρόπο, γι’ αυτό έχουν σχεδιάσει τώρα τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο.

– Τον Αύγουστο του 1940 πριν δεχθούμε το ύπουλο χτύπημα, στην Ελλάδα επικρατεί οικονομική κρίση, οι εκτός Ελλάδος εστίες πολέμου έχουν ξεκινήσει να δημιουργούνται και όλα ΜΥΡΙΖΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ.

– Σήμερα τον Αύγουστο του 2019, στην Ελλάδα επικρατεί οικονομική κρίση, οι εκτός Ελλάδος περιφερειακές εστίες πολέμου έχουν δημιουργηθεί και «καίνε» και όλα ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ.

– Η μέθοδος των Σιωνιστών που δημιουργεί τις συνθήκες ενός παγκοσμίου πολέμου είναι η οικονομική κρίση. Αυτήν την δημιουργούν όποτε θέλουν, αφού ελέγχουν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.

– Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ του 1940 που «μύριζε» παγκόσμια ανάφλεξη, ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ 11 ΧΡΟΝΙΑ μετά από την παγκόσμια οικονομική κρίση που ξεκίνησε από την ΑΜΕΡΙΚΗ, με το χρηματιστηριακό «κραχ» του 1929…

– Ο σχεδιασμός ήταν λοιπόν, μετά από 11 χρόνια από το «κραχ» να έχουν ωριμάσει οι συνθήκες του παγκοσμίου πολέμου και τότε να φέρουν τον πόλεμο στην Ελλάδα.

– Και στις 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1940 μας χτύπησαν ύπουλα εν καιρώ ειρήνης, στο νησί της Παναγίας.

– Ο τωρινός ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ του 2019 που πάλι «μυρίζει» παγκόσμια ανάφλεξη», είναι και πάλι ΑΚΡΙΒΩΣ 11 ΧΡΟΝΙΑ μετά από την παγκόσμια οικονομική κρίση που ξεκίνησε και πάλι από την ΑΜΕΡΙΚΗ με το τραπεζικό «κραχ» της Εβραϊκής “Leaman brothers” το 2008… Μην το θεωρείται σύμπτωση γιατί δεν είναι. Οι Σιωνιστές δουλεύουν με σχέδιο και όχι με συμπτώσεις.

– Μεθαύριο στην εορτή της Παναγίας 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ έχουν σχεδιάσει και πάλι να μας χτυπήσουν, για να βάλουν ενεργά την Ελλάδα μέσα στον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο.

Αυτό το πληροφορηθήκαμε πριν δύο μήνες, μαζί με τον γενικότερο σχεδιασμό κατά της Ελλάδος που αναφέρθηκε στην συνεδρίαση της “Builderberg” και γράψαμε στο προηγούμενο άρθρο μας. Επειδή γνωρίζουμε πως οι Σιωνιστές δεν αλλάζουν μεθόδους, ελέγχουμε προσεκτικά τις πληροφορίες μας και τις συγκρίνουμε με τις μεθόδους που ακολούθησαν στον σχεδιασμό του Β’ παγκοσμίου πολέμου.

Και είναι ακριβώς οι ίδιες, με την διαφορά ότι επειδή σήμερα τις γνωρίζουμε, μπορούμε με την δημοσιοποίηση τους να τους σταματάμε. Όπως σταματήσαμε και τον αφοπλισμό των Ελλήνων που ήθελαν να κάνουν τον Μάιο του 2015. Διότι είδαμε πως το είχε κάνει αυτό ο Μεταξάς το 1936. Δηλαδή τέσσερα χρόνια πριν το 1940 που έφεραν τον πόλεμο στην Ελλάδα.

Με δεδομένο λοιπόν ότι τον νόμο για να αφοπλίσουν τους Έλληνες τον έφερναν το 2015, ο «ΚΑΡΜΠΌΝ» σχεδιασμός των Σιωνιστών λέει, πως θα φέρουν τον πόλεμο στην Ελλάδα. μετά από 4 χρόνια. Δηλαδή το 2019.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, όπως έγινε και το 1940.

Εμείς πληροφορηθήκαμε και την μορφή που σχεδιάζουν για το χτύπημα, αλλά επειδή ακούσαμε και άλλες εκδοχές και δεν μπορούμε να τις διασταυρώσουμε, για να μην θεωρηθεί ότι κινδυνολογούμε, θα αναφέρουμε μόνο την μία και επικρατέστερη.

Γίνεται μία προσπάθεια του ΝΑΤΟ να βάλλουν Τούρκους Στρατηγούς που πρόσκυνται στον Ακάρ, να δημιουργήσουν πολύ σοβαρό θερμό επεισόδιο σε επίπεδο πολεμικής αναμέτρησης με την Ελλάδα , με την διαβεβαίωση ότι οι Έλληνες δεν θα αντιδράσουν και θα δείξουν μία ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ υποχωρητικότητα και έτσι να πάρουν οι Τούρκοι μία καθαρή ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΝΙΚΗ, ακόμα και αν αφήσουν πίσω και νεκρούς Έλληνες.

Οι άχρηστοι «μπουνταλάδες» και τελευταίοι του ΝΑΤΟ, για να αντιμετωπίσουν τους ικανότατους Έλληνες και πρώτους του ΝΑΤΟ, πρέπει να είναι σίγουροι ότι οι Έλληνες είναι προδομένοι και ότι θα «κάτσουν να χάσουν». Έτσι επιτέθηκαν στην Κύπρο, επειδή ήξεραν ότι υπάρχει προδοσία και στο πολιτικό και στο στρατιωτικό μέτωπο και το ίδιο ήξεραν και στα Ίμια, γι’ αυτό βγήκαν και έκαναν τον «μάγκα»…

Και αφού τώρα ξέρουν οι Τούρκοι ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ, Ο Ακάρ θα θελήσει να πάρει ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ μία πολεμική νίκη απέναντι στους Έλληνες, για να ανεβάσει και λίγο το ανύπαρκτο ηθικό των Τούρκων, που σκοτώνονται από ξυπόλυτους και χάνουν από άτακτο στρατό.

Αυτό είναι το σχέδιο των Σατανιστών κατά της Ελλάδος για τις `15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2019 στην εορτή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Κάτι αντίστοιχο του Δεκαπενταύγουστου του 1940, με την ΒΎΘΙΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΣ».
Και “τυχαίνει” η 15 Αυγούστου 2019 να είναι και πάλι ημέρα ΠΕΜΠΤΗ όπως ήταν και στις 15 Αυγούστου το 1940.
ΔΥΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ και οι Σιωνιστές τα προσέχουν πολύ αυτά.

Σήμερα όμως είμαστε πιο «ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ» από το 1940 και ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ όλες τις μεθόδους και τα σχέδια των Σιωνιστών. Και αν το 1940 η ΠΑΝΑΓΙΑ επέτρεψε να συμμετέχει η Ελλάδα στον παγκόσμιο πόλεμο,

ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΝ;;;;;;;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

Giannis_lampropoulos@yahoo.com

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr