ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ι. Λαμπρόπουλος : Τζέφρι Πάιατ το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ για τα σχέδια της CIA στην …. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 6 Νοέ 2019 - 11:18

Σχόλιο του Ιωάννη Λαμπρόπουλου στην ανάρτηση :

Τζέφρι Πάιατ: Ο Αμερικανός υποκινητής της αποσταθεροποίησης από Ουκρανία έως Ελλάδα

Πράγματι ο Τζέφρι Πάιατ ήταν ο βασικός ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ της εξέγερσης του Κιέβου που οδήγησε στην “επανάσταση” της πλατείας Μεϊντάν με τους επαγγελματίες φονιάδες που είχαν φέρει από την Πολωνία και τους χρησιμοποίησαν ως “ελεύθερους σκοπευτές”
που σκότωναν και διαδηλωτές και Αστυνομικούς, και οι μεν διαδηλωτές νόμιζαν ότι τους χτυπούσαν οι Αστυνομικοί του Ποροσένκο
και οι Αστυνομικοί νόμιζαν ότι είχαν κατεβάσει όπλα οι διαδηλωτές…

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η CIA ΣΤΗΝ EΛΛΑΔΑ και ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ Τζέφρι Πάιατ έχει αναλάβει τον ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ….

Για τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ τα προγραμματίζουν στην επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου με σκοπό να οδηγήσουν την χώρα σε νέα ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ , αλλά ΠΟΛΎ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ διότι έχουν σκοπό να προχωρήσουν και εδώ σε δολοφονίες Αστυνομικών και αντιεξ ουσιαστών, από έμπειρους δολοφόνους ελεύθερους σκοπευτές, που τους έχουν χρησιμοποιήσει σε διάφορους πολέμους και στην Βοσνία και στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.

Όλα είναι εν γνώσει της ΕΥΠ που δυστυχώς όμως βρίσκεται υπό την διοίκηση της Μοσάντ και της CIA.
Δεν κάνουν κουμάντο οι Έλληνες πατριώτες.
Αυτά αποφάσισε η “Builderberg” για την Ελλάδα στην συνεδρίαση του 2019 και τα είχα ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ σε σχετικό άρθρο,
μετά τις εκλογές.

Για τον λόγο αυτό, προχώρησαν στις αρχές Οκτώβρη σε πρόσληψη 2 000 Αστυνομικών, με διαδικασίες “FAST TRΑC” δηλαδή ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ και με ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Και κανονικά η εκπαίδευσή των Αστυνομικών πριν τοποθετηθούν στα τμήματα διαρκεί 3 ΜΗΝΕΣ.

Σε αυτούς που προσέλαβαν τώρα, η εκπαίδευση ξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου και κανονικά τελείωνε στις 12 Ιανουαρίου
για να τοποθετηθούν στα τμήματα από 15 Ιανουαρίου.

Επειδή όμως θέλουν να τους ρίξουν στην μάχη τον Δεκέμβρη, την εκπαίδευση την έκαναν 40 μέρες, ΓΙΑ να βρίσκονται ΟΛΟΙ στα τμήματα που θα τοποθετηθούν μέχρι τις 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κατά το πρότυπο της Ουκρανίας και ο Τζέφρι Πάιατ είναι το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ για τα σχέδια της CIA….

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr