ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κάνε όνειρα Κεμάλ…Αλλά στο Αιγαίο παίζουν πολλά τα Σενάρια!(video)

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 25 Δεκ 2017 - 21:10
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Προκλητικότατος ο αρχηγός της Τούρκικης Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνει λόγο οτι έτσι όπως ήρθαν οι Έλληνες στα νησιά …Έτσι και θα φύγουν ,μόνο που στο Αιγαίο παίζουν πολλά τα Σενάρια και η απάντηση των Ευζώνων είναι μοναδική : Κάνε Όνειρα Κεμάλ και μετά ξύπνησες!

Μπορεί ο Κεμάλ να τα λέει σε κλειστές και ανοιχτές πόρτες ή και να πιστεύει οτι  στο «Γουνανιστάν» υπάρχουν πολλοί που είναι έτοιμοι να δώσουν μερικά στρέμματα γής για να έχουν την ησυχία τους …Αλλά υπάρχουν και  πολλοί που δεν καταλαβαίνουν ,ούτε απο Ισλάμ ,ούτε απο Τούρκικα ασκέρια και η Ιστορία μας έχει διδάξει πολλά!

Όποτε ο Τούρκος αναγκάστηκε να δώσει μάχη την έχασε πάντα …Εμείς πάντα χάνουμε όταν πιστεύουμε ότι θα χάσουμε και δεν πολεμάμε …τότε και μόνον τότε ο Τούρκος κερδίζει !

Μην εύχεσαι πολλά Κεμάλ γιατί μπορεί και να συμβεί και τότε θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις …Για δες  τι παίζει και στο παρακάτω video !

Πηγή : veteranos.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr