ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κάτι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ συμβαίνει και φαίνεται ότι δεν είναι καλό.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 17 Ιαν 2023 - 6:52

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ξεκινά σήμερα το παγκόσμιο συνέδριό του, αλλά ο ιδρυτής του WEF Κλάους Σβαμπ και τώρα ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος μόλις υποκλίθηκαν- δεν θα παρευρεθούν!

Επικαλούμενος δήθεν “προβλήματα υγείας” ο Klaus Schwab μόλις έκανε γνωστό ότι δεν θα παραστεί στο συνέδριο του WEF στο Νταβός.

Τώρα, ο Τζορτζ Σόρος δηλώνει δημοσίως ότι και αυτός δεν θα παραστεί. Και αυτό παρά το γεγονός ότι η ημερομηνία του συνεδρίου έχει οριστεί μήνες πριν και ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση που διοργανώνει το WEF κάθε χρόνο.

Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι η χώρα της Ελβετίας αναπτύσσει πέντε χιλιάδες στρατιώτες και εξουσιοδοτεί τους στρατιώτες αυτούς να “χρησιμοποιούν αστυνομική δύναμη καταναγκασμού” για να διατηρούν την τάξη.

Οι φήμες οργιάζουν και ισχυρίζονται (αβάσιμα) ότι τόσο ο Schwab όσο και ο Soros πιστεύουν ότι τους κυνηγούν για αυτά που κάνουν και προσπαθούν να κάνουν στον κόσμο.  Οι ΦΗΜΕΣ (ανυπόστατες) ισχυρίζονται ότι και οι δύο άνδρες φοβούνται πλέον για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Περισσότερα αν το καταλάβω…

halturnerradioshow.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr