ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κάτι φαίνεται να ετοιμάζουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο…Προσοχή στη «Deniz Kurdu 2019″

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 25 Απρ 2019 - 10:23
Loading...

Κάτι φαίνεται οτι ετοιμάζουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο τις επόμενες ημέρες και κατά την άποψή μας ,αναμένεται να ξεδιπλωθεί κατά την διάρκεια της ασκήσεως «Deniz Kurdu 2019″

Η Ξαφνική Σύσκεψη των Υπουργών Άμυνας και Εξωτερικών με την συμμετοχή  όλης της Ηγεσίας των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων για 3,5 ώρες δείχνει καθαρά επιχειρησιακό τομέα ,αφού η απόφαση της πολιτικής Ηγεσίας (Ερντογαν)  ,φαίνεται να είναι ειλημμένη!

Κατά την άποψη μας οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν και είναι η τελευταία τους ευκαιρία να διμιουργήσουν τετελεσμένα στην περιοχή πριν αρχίσουν οι Γεωτρήσεις

Το ότι όμως ανακοινώθηκε η Σύσκεψη της Άγκυρας που την μια στιγμή ανακοινώθηκε οτι ήταν θέμα των S-400 & F-35  τελικά αποδείχθηκε οτι ήταν πρώτο και μοναδικό θέμα το Αιγαίο!

Μια δυναμική όμως αντίδραση της Ελλάδος  θα στείλει στην Άγκυρα το μήνυμα οτι δεν θα μείνει απαθής στα γεγονότα που ετοιμάζονται  στα νησιά της Ελλάδος και ουτε τυχαία είναι η αναφορά των  Ελληνικών νησιών απο Διεθνή ΜΜΕ!

Προσοχή  στα Επιτελεία και διαρκή επιφυλακή και ετοιμότητα από όλους …και Καλά θα ήταν να αρχίζουν να ανησυχούν και οι Πολιτικοί μας !!

veteranos.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter