ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κίνα & Ρωσία συντρίβουν τις ΗΠΑ!!! Μονόδρομος ο Γ’ Παγκόσμιος για την Ουάσινγκτον; vid

ΔΙΕΘΝΗ. - 8 Απρ 2023 - 11:09
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ο Scott Ritter προειδοποιεί…

O Αμερικανός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και απόστρατος αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Scott Ritter, εξακολουθεί να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την άθλια γεωπολιτική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει οι ΗΠΑ, που πλέον βλέπουν, ενδεχομένως, την παγκόσμια σύρραξη, ως μονόδρομο!!!

Όπως δήλωσε σε νέα του παρέμβαση:

«Η αλήθεια είναι ότι η Ρωσία και η Κίνα σήμερα βρίσκονται πιο κοντά απ’ όσο υπήρξαν ποτέ κι έχουν μια ενοποιημένη προσέγγιση απέναντι στα προβλήματα του πλανήτη τα οποία αμφότερες συμφωνούν πως εκλύονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, από την Συλλογική Δύση, από το ΝΑΤΟ.

Ενώ συσφίγγουν τους στρατιωτικούς τους δεσμούς,  (πρέπει να) αντιληφθείτε το εξής: Η Ρωσία δεν χρειάζεται την κινεζική στρατιωτική βοήθεια για να νικήσει στην Ουκρανία. Η Ρωσία θα νικήσει στην Ουκρανία χωρίς κινεζική στρατιωτική βοήθεια.

Αλλά ο πόλεμος είναι μια προέκταση της πολιτικής με άλλα μέσα, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διαχωρίζετε την διπλωματία και τα οικονομικά από την στρατιωτική εξίσωση.

Η Ρωσία θα υπερισχύσει στην Ουκρανία επειδή η Κίνα υποστηρίζει την Ρωσία διπλωματικά στην Διεθνή Κοινότητα και οικονομικά επιτρέποντας στην ρωσική οικονομία να επιβιώσει από τις κυρώσεις ανοίγοντας νέες αγορές.

Έτσι, πρόκειται για μια σχέση η οποία είναι εξαιρετικά στιβαρή, εξαιρετικά ισχυρή και δεν περιορίζεται απλώς στην Ουκρανία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε λάθος μονοπάτι… Η Κίνα και η Ρωσία βρίσκονται στο σωστό μονοπάτι!!!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της στρατιωτικής ισχύος φέρνουν πόλεμο, θάνατο και καταστροφή!!! Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Κινέζοι ήταν τόσο πετυχημένοι στη διπλωματία τους. Επειδή ο πλανήτης έχει μπουχτίσει από την αμερικανική στρατιωτική ισχύ!!!!».

 

photo freepik

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr