ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΖΑΚΗΣ: ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ-ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ;

ΚΑΖΑΚΗΣ. - 16 Φεβ 2022 - 18:03

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ! ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΤΑΝ Ο ΧΙΜΛΕΡ ΕΓΓΥΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;

Συνοπτικά τα όσα μας λέει ο Δ. Καζάκης τα γράφουμε κι εδώ παρακάτω.

Καζάκης: Έχουν υποβαθμίσει τόσο πολύ τα δημόσια νοσοκομεία, που τα αναγκάζουν να λειτουργούν με το 1/3 των συνολικών ταμειακών διαθεσίμων που είχαν το 2019. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα απολύσουν μόνον τους υγειονομικούς που έθεσαν με πρωτοφανή τρόπο σε κατάσταση εκτοπισμού (δεν τους επιτρέπουν να έχουν τα προς το ζην, δεν έχουν δυνατότητα να πάνε καν στο ταμείο ανεργίας), θα προχωρήσουν και σε απολύσεις προσωπικού των δημόσιων νοσοκομείων και αυτών δηλαδή που έχουν απομείνει-των εμβολιασμένων. Και αυτό διότι τα νοσοκομεία έχουν διαλυθεί. Οι προβλέψεις του προϋπολογισμού είναι σημαντικά μειωμένες δαπάνες για το Ε.Σ.Υ. Όπως καταλαβαίνετε πηγαίνουν σε μια κατάσταση, όπου αυτό είναι το μέλημα τόσο του υπουργού κ. Πλεύρη, όσο και του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, όπου, ότι απομείνει από τα δημόσια νοσοκομεία να δουλεύει για τους ιδιώτες.

–Αυτό που έγινε στην Ελλάδα με τον εκτοπισμό των υγειονομικών, δεν είναι μόνο αντισυνταγματικό, είναι εξωφρενικό. Δεν έγινε πουθενά αλλού στον κόσμο. Και στο Βέλγιο που έβαλαν το θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στο υγειονομικό, έθεσαν σε αναστολή το προσωπικό που δεν εμβολιάζεται, αλλά με τήρηση των προβλεπόμενων του νόμου, δηλαδή θα συνεχίσουν να παίρνουν το 80% του μισθού, όπως και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Εδώ αυτό που έγινε, το καθεστώς εκτοπισμού είναι αυτό που συνέβαινε επί δικτατορίας στις παλαιές εποχές. Με μια διαφορά: δεν τους εκτοπίζουν σε κάποιο νησί ή σε κάποιο βουνό, τους κάνουν εκτοπισμό στο σπίτι τους και όποιος επιβιώσει.

–Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προσέφυγε από την αρχή στο ΣτΕ ώστε να ταφεί το θέμα, γιατί ξέρουν ποιος το ελέγχει το ΣτΕ και κάτω από ποια διαδικασία βγάζει αποφάσεις. Δεν βγάζει αποφάσεις με βάση το Σύνταγμα αλλά με βάση εντολές που παίρνει. Το γεγονός ότι ο Πρόεδρος τη; ΠΟΕΔΗΝ πήρε την πρωτοβουλία να καταφύγει στο ΣτΕ και δεν προσέφυγε στην τακτική δικαιοσύνη, αυτό δείχνει μια συμπαιγνία. Ο στόχος ήταν να βγει μια απόφαση από το ΣτΕ και μετά να αναγκαστούν οι δικαστές (μέσω των πιέσεων) να μη βγάλουν αποφάσεις υπέρ των αδικουμένων.

–Αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι χειρότερη από την 7ετία της χούντας. Γιατί τότε τουλάχιστον υπήρχαν δικαστήρια, δεν υπήρχε αυτή η ταφόπλακα που υπάρχει σήμερα: αφού έχει μιλήσει το ΣτΕ κανείς άλλος δεν δικαιούται να μιλήσει. Αυτές είναι οι επιταγές των μνημονίων στην ελληνική δικαιοσύνη, έτσι ώστε η ελληνική δικαιοσύνη να τελεί και αυτή υπό κατοχή. Να μετατραπεί σε βραχίονα κατοχής και εκποίησης αυτής της χώρας.

–Ο ιατρικός κώδικας που αφορά σ τη χρήση φαρμάκων-εμβολίων, είναι πολύ αυστηρός στην Ελλάδα. Δεν προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία να δίνονται άδειες υπό προϋποθέσεις ή προσωρινού χαρακτήρα. Όλα αυτά μας επιβλήθηκαν με αποφάσεις της Commission, της ΕΕ και του EMA (της ευρωπαϊκής ρυθμιστικής αρχής για τα φάρμακα). Εάν δεν υπήρχαν αυτές οι παρεμβάσεις, πολύ δύσκολα ο ΕΟΦ και οι άλλοι ρυθμιστικοί μηχανισμοί στην Ελλάδα, θα μπορούσαν να πάρουν τέτοιες απίστευτες αποφάσεις όπου πειραματικά σκευάσματα, για τα αποτελέσματα των οποίων δεν δεσμεύονται ούτε οι εταιρείες-πάροχοι (pfizer, moderna κλπ), να έχουν καθεστώς θέσφατου.

–Ο ιατρικός σύλλογος αντί να υπερασπιστεί τα μέλη του, καρατομεί τους ανεμβολίαστους ιατρούς, τους παίρνει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, προχωρώντας σε πράξεις που θυμίζουν τις πιο σκοτεινές εποχές του χιτλερισμού. Επιβάλλουν ρατσιστικές πράξεις απέναντι σε συναδέλφους τους που δυσπιστούν απέναντι σε αυτό τον εμβολιασμό. Και μιλάμε για γιατρούς, οι οποίοι και σε σχέση με τον ιατρικό κώδικα, αλλά και σε σχέση με τη διεθνή πρακτική, ιδιαίτερα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, επειδή οι γιατροί χρησιμοποιήθηκαν σε βασανιστήρια, σε πειράματα ενάντια σε ανθρώπους, κατοχυρώθηκε νομικά με διεθνείς συνθήκες, αλλά και στο δικό μας Δίκαιο κατοχυρώθηκε η ανεξαρτησία άσκησης του επαγγέλματος. Σε έναν γιατρό δεν μπορείς να του πεις τι πρέπει να κάνει. Ούτε ο υπουργός, ούτε το κράτος, ούτε κανένας. Γι’ αυτό και στον όρκο του, και στον κώδικα, ο γιατρός που δεν έχει πειστεί για μια θεραπεία, δεν την προτείνει. Έχετε ξαναδεί εμβόλιο να μην συνταγογραφείται; Το εμβόλιο της κοινής γρίπης που δίνεται κάθε χρόνο για τις ευπαθείς ομάδες, μπορεί να πάει όποιος θέλει να το κάνει στο φαρμακείο; Όχι! Συνταγογραφείται. Έτσι προβλέπεται από τη διεθνή πρακτική. Γιατί αυτό; Γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Η υγεία του πρέπει να κρίνεται πριν κάνει οποιαδήποτε ιατρική πράξη, εξαιρετικά αμφισβητήσιμη και επιστημονικά, γιατί εφαρμόζεται σε υγιείς ανθρώπους. Αυτό το εμβόλιο δεν αφορά νοσούντες, αφορά υγιείς ανθρώπους. Σήμερα λοιπόν γίναμε κοπάδι κυριολεκτικά. Σαν τα βόδια μάς πηγαίνανε στα εμβολιαστικά κέντρα χωρίς να αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη γι’ αυτό το σκεύασμα. Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη, ο υπουργός; Πού είμαστε, σε ναζιστικό καθεστώς, όπου ο Χίμλερ εγγυόταν τις θεραπείες που εφάρμοζαν οι ναζί στα νοσοκομεία; Τον Πλεύρη τον καταλαβαίνω γιατί αυτή είναι η ιδεολογία του, αλλά από πού κι ως πού οι γιατροί, ο ιατρικός σύλλογος ή οποιοδήποτε άλλος φορέας επιβάλλει τέτοιες λογικές Χίμλερ;

–Ή τους ανατρέπουμε ή έχουν το ελεύθερο να μεταχειρίζονται την ελληνική κοινωνία όπως τη μεταχειρίζονταν οι ναζί επί κατοχής, με την ίδια αυθαιρεσία. Πρέπει να δοθεί πολιτική λύση και η πολιτική λύση είναι η ανατροπή αυτού τοι κοινοβουλίου με τα 6 κόμματα. Ένα κόμμα του κοινοβουλίου θα μπορούσε να προσβάλει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ή την απόφαση της κυβέρνησης για το 100άρικο πρόστιμο, κατευθείαν στον Άρειο Πάγο ή στο ΣτΕ. Ένα κόμμα που είναι στη Βουλή έχει άλλο ειδικό βάρος από τους πολίτες, τους εργαζόμενους ή κάποιους από εμάς που είμαστε εκτός Βουλής. Γιατί δεν κινήθηκε κανένα από αυτά τα κόμματα; Γιατί δεν παίρνουν την ευθύνη να πουν στους εργαζόμενους ή άνω των 60 «μην πληρώνετε τα πρόστιμα, θα έρθουμε εμείς στα πράγματα και θα το τελειώσουμε αυτό. Θα αλλάξουμε την κατάσταση». Γιατί; Γιατί όλοι τους είναι στο παιχνίδι.

–Ναι, στο παιχνίδι είναι και ο Κουτσούμπας και ο Βελόπουλος. Τι μας λέει ο Κουτσούμπας; Εμβολιαστείτε μας λέει. Έβαλε μήπως ζήτημα επαναπρόσληψης των διωχθέντων υγειονομικών; Είπε τίποτε για το ότι μέσα σε μια μέρα έφυγαν μαζικά από τα νοσοκομεία περίπου 3.000 γιατροί; Δεν είναι δυνατόν να εργάζεσαι ως γιατρός στο νοσοκομείο και να έχεις τον παρατρεχάμενο της διοίκησης ή τον υπουργό να σου λέει πώς θα ασκήσεις το επάγγελμά σου. Και την ίδια ώρα να δολοφονείς με όρους κρατικής δολοφονίας, χιλιάδες συνανθρώπους μας! 100 την ημέρα! Θα έπρεπε να ντρέπονται και μόνο για το ότι κάνουν παρελάσεις, στοιχισμένα ανθρωπάκια με το φίμωτρο.

–Το 1968 ήταν η πρώτη χρονιά της χούντας, και τυχαίνει το 1968 να έχουμε μια άλλη πανδημία, χειρότερη σε αποτελέσματα και νεκρούς από τον κορωνοϊό, τη λεγόμενη Ασιατική γρίπη. Ποιος διανοήθηκε να μην κατέβει στην κηδεία του λεγόμενου γέρου της Δημοκρατίας. Ούτε η χούντα δεν τόλμησε να πει τότε «έχουμε πανδημία, μην τολμήσετε να κάνετε συγκεντρώσεις». Γι’ αυτό οι τωρινοί είναι πολύ χειρότεροι, είναι αυτό που λέγανε οι παλαιοί αναλυτές του ναζισμού: «ο ναζισμός δεν είναι μια ιδεολογία, είναι ένα έγκλημα συλλογικό κατ’ εξακολούθηση». Αυτό έχουμε, μας διοικεί σήμερα το έγκλημα. Και το χειρότερο είναι ότι στο Κοινοβούλιο έχουμε θαμώνες και συνεργάτες του εγκλήματος. Αν έχουμε μια κατάκτηση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κανένας το σώμα μου χωρίς τη συναίνεσή μου, και μάλιστα μετά από κατάλληλη πληροφόρηση. Γιατί έγινε η Δίκη της Νυρεμβέργης για τους ναζί γιατρούς; Τους περισσότερους τους δικάσανε και τους κρεμάσανε-για λιγότερα από αυτά που κάνανε και πράττουν σήμερα. Ο Μέγκελε δηλαδή θα έπρεπε να δικαιωθεί, να βγουν όλοι αυτοί και να πούνε «ρε παιδιά, τι έκανε ο άνθρωπος; Καμιά εκατοστή παιδιά τα θανάτωσε σε πειράματα. Ε, και λοιπόν; Δεν είναι προς όφελος της ανθρωπότητας τα πειράματά του; Άρα, το να βάζεις 100 παιδιά σε πειράματα δεν είναι κακό»-αυτό δεν μας λένε; Το γεγονός δηλαδή ότι κάποιοι συνάνθρωποί μας πεθαίνουν ή παθαίνουν σοβαρές επιπλοκές από μία εντελώς πειραματική τεχνολογία που εφαρμόζεται και την έχουν ονομάσει εμβόλιο, το βάζουν στο ισοζύγιο και λένε «είναι λίγοι αυτοί, οι περισσότεροι πάνε καλά». Αυτή είναι ναζιστική λογική. Μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κατοχυρώθηκε ότι το δικαίωμα στην υγεία είναι ατομικό δικαίωμα, είναι για όλους μας. Γι’ αυτό υπήρξαν τα δημόσια συστήματα υγείας και δεν εναποτέθηκαν στον ιδιώτη γιατρό και στην ιδιωτική υγεία, για να μπορείτε να καλύπτεται το θεμελιώδες δικαίωμα στην υγεία για κάθε πολίτη, για κάθε άτομο. Όχι να βγαίνει ο υπουργός, οι βουλευτές και οι αρχηγοί των κομμάτων και να λενε «ε, δεν πειράζει να πεθάνουν και 100»

Ακούστε εδώ (από το 9.10” και μετά η συνέντευξη) τα όσα συνταρακτικά λέει ο Δ. Καζάκης (ΕΠΑΜ) στον Μάκη Βραχιολίδη-χωρίς φόβο-για τους κυβερνώντες. Τους παρομοιάζει με τους ναζιστές διότι εφαρμόζουν την τακτική του Χίτλερ και των ναζιστών στην επιβολή των εμβολίων. Τους λέει μάλιστα ότι είναι πολύ σκληρότεροι από τους χουντικούς της επταετίας προβαίνοντας σε εγκλήματα που δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε οι Απριλιανοί!

indobserver.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr