ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΖΑΚΗΣ…Σχετικά με την αποκαλούμενη Πρωτοβουλία 1-1-4 και περί συνεργασίας…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 10 Ιούν 2018 - 21:36
Loading...

Του Δημήτρη Καζάκη

Η νεοεμφανιζόμενη Πρωτοβουλία 1-1-4 των παλιών εν ΣΥΡΙΖΑ συντρόφων Αλαβάνου, Βαλαβάνη, Λαπαβίτσα, Λαφαζάνη, ζήτησε από το Ε.ΠΑ.Μ. τη γνώμη του σχετικά με το κείμενο που σχεδίαζε να εμφανίσει ως διακήρυξη. Το Ε.ΠΑ.Μ. απάντησε με την επιστολή που δημοσιεύουμε.

Φέρει την υπογραφή του Γιώργου Γιωργή εκ μέρους της Πολιτικής Γραμματείας του Μετώπου και απεστάλη το βράδυ της 4ης Μαΐου. Έκτοτε το Ε.ΠΑ.Μ. δεν έλαβε κανενός είδους απάντηση, ούτε η εν λόγω κίνηση ή πρωτοβουλία ευαισθητοποιήθηκε ώστε να συζητήσει περαιτέρω με το Μέτωπο για τη δυνατότητα συνεργασίας.

Σχετικά με το κείμενο «Δέκα Σημεία για την Ενότητα – Κείμενο Υπογραφών»

Το συγκεκριμένο κείμενο δεν εκπληρώνει το ρόλο του ως κείμενο-πρόσκληση σε συνεργασία με παλλαϊκό, δημοκρατικό, πατριωτικό χαρακτήρα. Παγιδεύεται στην αναζήτηση ιδεολογικών ισορροπιών και θολώνει το ενωτικό αγωνιστικό μήνυμα προς την κοινωνία, το λαό, τον κόσμο της εργασίας.

Το κείμενο συνεργασίας οφείλει να είναι λιτό, απλό, να απευθύνεται άμεσα στην κοινωνία, απευθείας στο λαό. Να ξεκινά με το κυρίαρχο πρόβλημα: ότι η χώρα και ο λαός της έχουν τεθεί υπό καθεστώς κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας.

Πώς είναι δυνατόν να μην αναδεικνύεται ως πρώτο και βασικό το γεγονός ότι…

Η συνέχεια στο http://theodorovias.blogspot.com/2018/06/1-1-4.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter