Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής
Στις Εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2023, ψήφισε το 52% του Εκλογικού Σώματος (Ε.Σ) και απείχε το 48%.
Έτσι έχουμε :
Τη ΔΕΞΑΜΕΝΗ 1 των ΕΝΕΡΓΩΝ ψηφοφόρων (52%), που είναι λίγο πάνω από το 50% του Εκλογικού Σώματος (Ε.Σ).
Και επίσης έχουμε :
Τη ΔΕΞΑΜΕΝΗ 2 των ΑΝΕΝΕΡΓΩΝ ψηφοφόρων (48%), που είναι λίγο κάτω από το 50% του Εκλογικού Σώματος (Ε.Σ)
Σήμερα, 7 χρόνια με Καθεστώς Μητσοτάκη (μια Κυβέρνηση, που είναι Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ όλων των άλλων μεταπολιτευτικών Κυβερνήσεων)!.
Που σπαταλάει αφηδώς το Δημόσιο χρήμα!
Σε εκατοντάδες χιλιάδες απευθείας αναθέσεις! (δεκάδων δισεκατομμύρίων ευρώ (22 δισ.), στα 7 χρόνια που κυβερνάει))
Σε στρατιές χιλιάδων μετακλητών υπαλλήλων!
Σε στρατιές Συμβούλων και παρά-συμβούλων και Συμβουλευτικών Εταιρειών!.
Που καταλύει την ισονομία και την αξιοκρατία και το ρουσφέτι να βασιλεύει παντού (με ρουσφέτι ήρθε στο σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας, ο ανίκανος σταθμάρχης από την Καλαμπάκα)
Που καταλύει τη Δημοκρατία!. Παρακολουθώντας μέσω της ΚΥΠ τους πάντες και τα πάντα με τις υποκλοπές!
Που καθιστά υποχείριο της, την Ηγεσία της Δικαιοσύνης, αφού η ίδια η Κυβέρνηση τη διορίζει!.
Που σφετερίζεται την εξουσία και ανερυθρίαστα συγκαλύπτει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών!.
Που με τους ληστρικούς φόρους του ΦΠΑ και με το υπέρ-ληστρικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα, καταληστεύει τους πολίτες!
Που για να αυξήσει την εκλογική της πελατεία, ΔΕΝ δίστασε να βάλει χέρι και στα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, που προορίζονταν για τους αληθινούς Έλληνες αγρότες!
Και αυτό την οδήγησε στο εξαγορασμένο 41%, στις εκλογές του 2023!
Σήμερα λοιπόν, 7 χρόνια με ένα τέτοιο Καθεστώς Μητσοτάκη!.
Και με τον Τσίπρα, που τόσα έχει κάνει στους Έλληνες (με το 3ο φονικό μνημόνιο)!.
Και έχει προδώσει την Πατρίδα μας (με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας)
Να έχει, ο κος Τσίπρας, το πολιτικό θράσος, να επανέλθει στην πολιτική σκηνή!.
Σήμερα λοιπόν, μπροστά στους δύο αυτούς, πολιτικά επικίνδυνους άνδρες!.
Βρίσκεται το “ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ”
Βρίσκεται μια Γυναίκα-Σύμβολο για εκατομμύρια Έλληνες!.
Βρίσκεται μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ!
Που δεν έχει να φοβηθεί ΤΙΠΟΤΑ!.
Αφού έχει χάσει την Αγαπημένη Της Κορούλα Μάρθη!. Και δεν την έχει πλέον δίπλα Της!>
Έχει όμως δίπλα της, τη ΔΕΞΑΜΕΝΗ 2 των ΑΝΕΝΕΡΓΩΝ ψηφοφόρων, που έχουν αρχίσει να ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ!.
Εάν λοιπόν, η Αξιαγάπητη!. Και Αξιοθαύμαστη! Κα Καρυστιανού παρουσιάσει ένα πρόγραμμα :
Ρηξικέλευθο!
Καινοτόμο!
Και ριζοσπαστικο!
Που θα ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ το ΣΑΠΙΟ Πολιτικό Σύστημα!.
Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ 2 των ΑΝΕΝΕΡΓΩΝ ψηφοφόρων θα εκραγεί!
Και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ των ΑΝΕΝΕΡΓΩΝ ψηφοφόρων την ημέρα των εκλογών, θα πάει να ψηφίσει το κίνημα ΕΛΠΙΔΑ της Κυρίας Καρυστιανού.
Με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις προσεχείς εκλογές, (από 52% το 2023), να φθάνει στο 70% έως και στο 80% του Εκλογικού Σώματος!.
Και με την Κυρία Καρυστιανού να εκλέγεται θριαμβευτικά!.
Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ της Ελλάδας με ποσοστό πάνω του 50%!.
Όπως αυτό συνέβη πρόσφατα στην Ουγγαρία και εξελέγη Πρωθυπουργός, ο Κος Peter Magyar, ο οποίος για πρώτη φορά κατέβηκε στο πολιτικό στίβο με το νέο-ιδρυθέν κόμμα του, TISZΑ και με ένα αξιοζήλευτο πρόγραμμα και με τη
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ να φθάνει στο 80% του Εκλογικού Σώματος, κατανίκησε το Καθεστώς Ormban, με το ποσοστό 53,68%!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
Υ.Γ1
Οι ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ψηφοφόροι (οι οποίοι είναι περίπου ΤΟ ΜΙΣΟ (το 50%) του Εκλογικού Σώματος), ΔΕΝ συμμετέχουν στις εκλογές!. Επίσης ΔΕΝ συμμετέχουν και στις ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (δείχνοντας την αποδοκιμασία τους, προς το παλιό και σάπιο Πολιτικό Σύστημα)!.
Έτσι τα σημερινά ΔΕΙΓΜΑΤΑ των Εταιρειών Δημοσκοπήσεων είναι επί των ΕΝΕΡΓΩΝ ψηφοφόρων, οι οποίοι είναι περίπου ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ (το 50%) του Εκλογικού Σώματος!.
Επομένως τα σημερινά ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ που βλέπουμε είναι επί των ΕΝΕΡΓΩΝ ψηφοφόρων, (που είναι το 50% περίπου του Εκλογικού Σώματος)!.
Όταν όμως, στις προσεχείς εκλογές ένα ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ των ΑΝΕΝΕΡΓΩΝ ψηφοφόρων, σπεύσει και ψηφίσει το κίνημα ΕΛΠΙΔΑ της Κυρίας Καρυστιανού!.
Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ψηφοφόροι από 50% που είναι σήμερα, την ημέρα των προσεχών εκλογών μπορεί να φθάσουν στο 60% ή στο 70% ή και περισσότερο : (και αυτό θα οφείλεται στους επί πλέον ψήφους που θα παίρνει το κίνημα ΕΛΠΙΔΑ από τους ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ ψηφοφόρους, που θα γίνονται ΕΝΕΡΓΟΙ)
Οπότε :
Ένα ποσοστό π.χ του 12% ή του 15% ή του 20% κ.λ.π του κινήματος : ΕΛΠΙΔΑ, που το βλέπουμε σήμερα στις δημοσκοπήσεις, την ημέρα των εκλογών (που είναι η μοναδική ΑΛΗΘΙΝΗ δημοσκόπηση), θα το δούμε εκτοξευμένο σε ποσοστά της τάξης του 40% ή 50% ή και περισσότερο!.
Ενώ αντίθετα :
Τα ποσοστά των άλλων κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΕΛΑΣ (του κου Τσίπρα) κ.λπ) , που ΔΕΝ προσδοκούν ψήφους από τους ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ ψηφοφόρους (γιατί οι ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ψηφοφόροι τους έχουν ΜΟΝΙΜΑ γυρίσει την πλάτη) θα τα δούμε την ημέρα των εκλογών να είναι πολύ πολύ συρρικνωμένα, σε βαθμό απελπιστικό!
Και με τους Δημοσκόπους, να έχουν αποτύχει παταγωδώς!!!.
Υ.Γ2
Τα όσα ανέλυσα παραπάνω, (με την ιδιότητα του Μαθηματικού) ισχύουν :
Με την προϋπόθεση το πρόγραμμα του κινήματος : ΕΛΠΙΔΑ να είναι ένα πρόγραμμα ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, το οποίο θα ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ το σάπιο και παλιό Πολιτικό Σύστημα!.
Και έτσι, ένα τέτοιο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, θα αφυπνίσει ένα ΣΕΒΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ των ΑΝΕΝΕΡΓΩΝ ψηφοφόρων και την ημέρα των εκλογών, θα πάνε και θα ψηφίσουν το κίνημα : ΕΛΠΙΔΑ!.
Είμαι όμως βέβαιος ότι, η Πρόεδρος του Κινήματος : ΕΛΠΙΔΑ, η Κυρία Καρυστιανού, που είναι μια ευφυέστατη Κυρία με ισχυρή Προσωπικότητα, θα έχει επιλέξει γύρω Της, ικανότατους Συνεργάτες και ήδη θα έχει έτοιμο το ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, που θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ, όλο αυτό το σάπιο Πολιτικό Σύστημα!.
Και είμαι ήσυχος και ήρεμος και θα πανηγυρίσω δεόντως, όταν δω να κατακρημνίζεται το Καθεστώς Μητσοτάκη!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ







