ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ Η ΓΗ…….

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 3 Αυγ 2019 - 21:54
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ    ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ 

                             ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ Η ΓΗ……. 

+++  Διαμαρτύρεστε τέκνα Μου, για τον καύσωνα που επικρατεί, ενώ γνωρίζετε, πως για κάποιες ημέρες αυτό κρατεί, και καμία σημασία δεν δίνετε για τον καύσωνα τον φοβερό της αμαρτίας, που κατάληξη έχει την αιώνια τιμωρία, εις το πυρ της κολάσεως της αιωνίας. 

Καίγεται τέκνα Μου η γη, από την αμαρτία αυτήν την εποχή. Με την πρόφαση της ζέστης, οι άνθρωποι απεκδύονται όχι μόνον τα ενδύματά τους, αλλά και κάθε φραγμό από την συμπεριφορά τους. Γυμνοί από ενδύματα αλλά και από Χάρη Θεϊκή, ένα απέραντο κρεοπωλείο κατάντησαν την γη. Ξεγράφοντας εντελώς την αθάνατη ψυχή τους, θεοποιούν και νοιάζονται μόνον για το φθαρτό κορμί τους. Όλη η έγνοια τους, να είναι καλλίγραμμο και στολισμένο και όσο γίνεται, πιο πολύ να είναι μαυρισμένο. Παγιδευμένοι από τον βρωμερό εχθρό που θέλει όλοι να μαυρίσουν, μοιάζοντας εις τον δικό του μαύρο εαυτό, αψηφούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία, η οποία μακροχρόνια φθείρει την δική τους υγεία. Όπως οι δαιμονισμένοι της χώρας των Γεργεσινών, έχουν πετάξει το ρούχα τους οι άνθρωποι ετούτον τον καιρό, σκανδαλίζοντας τους γύρω τους , με τον δικό τους γυμνισμό, και θάναι κρεμασμένοι, όλοι οι εξ αιτίας τους σκανδαλισμένοι, εις τον δικό τους λαιμό. 

Χαίρεται ο βρωμερός αυτόν τον καιρό, ιδιαιτέρως με των Ορθοδόξων Ελλήνων τον ξεπεσμό, οι οποίοι συναγωνίζονται τους αλλοθρήσκους και αθέους, εις τον ηθικό ξεπεσμό. Χαίρεται ο εχθρός και πανηγυρίζει και από χαρά τα δόντια του τρίζει, που όλους στην κόλαση θα ρίξη και αιώνια θα τους βασανίζη. Χαίρεται γιατί παίρνει δικαιώματα, από των ανθρώπων τα καμώματα. 

Ω! δύστυχα παιδιά Μου, καίγεται και Μένα η καρδιά Μου, βλέποντας πως κατάντησαν τα πλάσματα τα δικά Μου. Χάθηκε εντελώς η ΕΝΤΡΟΠΗ, οι άνθρωποι ασυστόλως αμαρτάνουν αυτήν την εποχή, γι’ αυτό και η τιμωρία τους θα είναι παραδειγματική. Η θάλασσα και γενικώς όλη η γη, έχουν τόσο από την αμαρτία μολυνθεί που κραυγάζουν προς Εμέ των πάντων Ποιητή, η άδεια να τους δοθή, ν’ ανοίξουν και να καταπιούν κάθε αμαρτωλή και αμετανόητη ψυχή. Έδωσα λοιπόν την άδειά Μου, γιατί δεν αναγνωρίζω πλέον τα πλάσματά Μου, που αρνήθηκαν την ιδική Μου μορφή και αγωνίζονται να μοιάσουν του βρωμερού εχθρού, όλο και πιο πολύ. 

Παιδιά Μου «στήτε καλώς» «έλθετε εις εαυτόν», σας μιλώ ο Τρισυπόστατος Θεός ο Παντοδύναμος και Ισχυρός που Είμαι όμως Πατέρας σας και σας αγαπώ και την σωτηρία σας επιζητώ. Αμήν γένοιτο και δόξα τω Θεώ.+++ 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…