• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΜΕΙΣ – Η ΝΔ καταρράκωσε τον ιερό θεσμό της οικογένειας

9 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΜΕΙΣ – Η ΝΔ καταρράκωσε τον ιερό θεσμό της οικογένειας
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.apostoloupanos.gr

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, δηλαδή του κράτους που στο Σύνταγμά του αναφέρεται ως κρατούσα θρησκεία του, η Ορθοδοξία, βρέθηκε προ λίγων ημερών στο ταξίδι του στο Βερολίνο σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τη γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Απευθυνόμενος προς του δημοσιογράφους, τους ευχήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, “καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος”. Από την πλευρά της, αμέσως μετά, η Άνγκελα Μέρκελ ευχήθηκε: “καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος”.

Βλέπετε, η κόρη του λουθηρανού πάστορα Χορστ Κάσνερ και πρώην πολίτης της Γερμανικής Λαϊκής Δημοκρατίας (Ανατολικής Γερμανίας), αναγνωρίζει ότι αυτές τις ημέρες γιορτάζουμε την έλευση του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού και άσχετα αν πιστεύει στη γέννηση του Θείου Βρέφους, επιδεικνύει τον προσήκοντα σεβασμό προς τους Γερμανούς πολίτες, αναφωνώντας “καλά Χριστούγεννα”.

Αντίθετα, ο δικός μας Πρωθυπουργός, αποδέχεται ότι συντελείται κάποιο γιορτινό γεγονός αυτές τις ημέρες, εν τούτοις γράφει τον ελληνικό λαό στα παλαιότερα των υποδημάτων του και ασεβεί απέναντί του, αφού δεν μας εξηγεί τι ακριβώς εορτάζει.

Μήπως τα γενέθλιά του ή μήπως τα γενέθλια της ανύμφευτης συντρόφου του;

Γι΄ αυτό ένα θα πρέπει να είναι από τούδε και στο εξής το σύνθημα όλων των Ελλήνων: Εμπρός, εμπρός για την απαλλαγή…

Η τελευταία δολοφονία.

Δοθείσης ευκαιρίας, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα κείμενο από το εκκλησιαστικό περιοδικό “ο Σωτήρ” αριθ. 2145, 15 Δεκεμβρίου 2016, με τίτλο: “η τελευταία δολοφονία”, προκειμένου να δούμε από μια άλλη οπτική γωνία κάποια από τα “κατορθώματα” του άθεου Πρωθυπουργού κατά της Ορθόδοξης Ελλάδος:

«Η κυβέρνηση, αφού αθέτησε όλες τις υποσχέσεις της για οικονομική ανακούφιση του λαού, συνεπέστατη στις νεοταξικές ιδέες, συνεχίζει το καταστροφικό της έργο στον ιερό χώρο της οικογένειας.

Με ένα πολυνομοσχέδιο που συμμορφώνεται σε κοινοτικές οδηγίες και κατατέθηκε στη Βουλή, η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει “φρένο” στις διακρίσεις που γίνονται λόγω φύλλου, καταγωγής, θρησκείας, πεποιθήσεων, ασθενείας, αναπηρίας, ηλικίας, οικογενειακής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού κλπ. στον χώρο εργασίας (σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα)…

Το πολυνομοσχέδιο τιμωρεί τέτοιες διακρίσεις με φυλάκιση 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 1000 έως 5000 ευρώ…

Οι νέες ρυθμίσεις οδηγούν παράλληλα σε καθολική εξίσωση του συμφώνου συμβίωσης με το γάμο, αφού στους συντρόφους του συμφώνου (ετερόφυλους ή ομόφυλους) αναγνωρίζονται ουσιαστικά τα ίδια δικαιώματα στον εργασιακό χώρο και άρα μπορούν να διεκδικήσουν συνυπηρέτηση, οικογενειακά επιδόματα κλπ.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση επεξεργασίας του νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, το συγκυβερνόν κόμμα των ΑΝΕΛ, δια του εισηγητή κ. Κ. Κατσίκη, δήλωσε ότι καταψηφίζει τα άρθρα 3 και 4 του πρώτου μέρους του

σχεδίου νόμου, υποστηρίζοντας ότι περιέχουν διατάξεις που αφορούν στην καθολική εξίσωση του γάμου με το Σύμφωνο Συμβίωσης και πως “ανοίγει ο δρόμος και για την τεκνοθεσία” από ομόφυλα ζευγάρια.

“Πάμε να νομιμοποιήσουμε το τρίτο φύλο” *, υπογράμμισε ο Κ. Κατσίκης και έκανε λόγο για “αποχριστιανισμό των σύγχρονων κοινωνιών” και για διαμόρφωση “κοινωνίας χαλαρών ηθών”.

Παράλληλα την επιφύλαξή τους εξέφρασαν οι εισηγητές του ΚΚΕ και της Ένωσης Κεντρώων.

Η ΝΔ καταρράκωσε τον ιερό θεσμό της οικογένειας.

Όμως “το κύρος της κυβέρνησης διασώζει για άλλη μία φορά η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα η ΝΔ, η “Δημοκρατική Συμπαράταξη” και το “Ποτάμι” που θα υπερψηφίσουν την κοινοτική οδηγία.

Μάλιστα!! Στο έγκλημα συμπράττει η αξιωματική αντιπολίτευση, που διεκδικεί την εξουσία για να “σώσει” άλλη μια φορά τη χώρα.

Γιατί άραγε; Ίσως διότι και το κόμμα αυτό έχει μακρά και απαράδεκτη συμμετοχή στην καταρράκωση του ιερού θεσμού της οικογένειας. Από το 1979, που ψήφισε το λεγόμενο “αυτόματο διαζύγιο”, μέχρι σήμερα, μαζί με το άλλο κόμμα που κυβέρνησε

στην συνέχεια τον τόπο, δεν έπαψε να νομοθετεί αντίθετα προς τον νόμο του Θεού για τον θεοίδρυτο θεσμό του γάμου.

Θλιβερή ξενόδουλη κυβέρνηση, θλιβερότερη αξιοθρήνητη αντιπολίτευση».

“Μάχιμος” ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο, αυτός ο αρχηγός της ΝΔ, του κόμματος που δεν διαφέρει σε τίποτε από τον διεθνιστικό ΣΥΡΙΖΑ, αφού κινούνται και τα δυο κόμματα στο δόγμα του νεοφιλελευθερισμού, ως άλλος Πάνος Καμμένος, προσπαθεί να μας δείξει ότι είναι μάχιμος!! Τρομάρα του!!

Έτσι, προχθές επισκέφθηκε την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή και την Ξάνθη.

Όπου, μας έδειξε τη γνώση του στα άρματα και πως μπορεί να μπει ως αιλουροειδές σε ένα από αυτά!!

Ένας ακόμη πολιτικάντης που δεν ντρέπεται να το φωνάζει και να το επιδεικνύει!!

Ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης θα έβγαζε σπυριά στου Μακρυγιάννη.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια η ΝΔ προσερχόταν στου Μακρυγιάννη στο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων, στη μάχη των Αθηνών το

Δεκέμβριο του 1944. Φέτος οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα, στις 4 Δεκεμβρίου, ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας.

Ωστόσο, φέτος η ΝΔ δεν είχε επίσημη εκπροσώπηση και για τον λόγο αυτό δεν κατέθεσε στεφάνι, όπως αυτό συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είχε κανένα βουλευτή εν ενεργεία, αφού είχε αναγγελθεί απαγορευτικό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όταν, τα προηγούμενα χρόνια στου Μακρυγιάννη είχαν προσέλθει πολιτικές κορυφές της ΝΔ, είτε ως Πρόεδροι του κόμματος, είτε ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Όπως, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Κωστής Στεφανόπουλος, ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο Θανάσης Κανελλόπουλος, και άλλοι.

Ο Μητσοτάκης εκχώρησε τον ιερό χώρο του Μακρυγιάννη στη Χρυσή Αυγή.

Παραβρέθηκαν όμως στου Μακρυγιάννη, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος. Καθώς και ο ευρωβουλευτής της, Ελευθέριος Συναδινός.

Έτσι, ο νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης διασπά τη Νέα Δημοκρατία και εκχωρεί όλον αυτόν τον “χώρο” στην Χρυσή Αυγή, η οποία με μεγάλη ευχαρίστηση, πιστεύουμε, αποδέχεται αυτήν τη δωρεά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφού, μπορεί να μην παραβρέθηκαν εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ, αλλά παραβρέθηκαν πρώην βουλευτές της και εν ενεργεία στελέχη της, που έδειξαν ότι πιστεύουν σε ένα άλλο κόμμα από αυτό που μεταλλάσσει ημέρα με την ημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως, ο Κωνσταντίνος Τσιμάρας, ο Άρης Μπουλούκος, ο Μανώλης Αγγέλακας, ο Κωνσταντίνος Πλατόπουλος, η Μαρία Γιαλαμά, ο Δημήτρης Ιατρίδης, ο Μάνος Μανωλάκος, ο Ζαχαρίας Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Πανουργιάς, ο Γιάννης Λουλουδάκης κα.

Κανέναν από τους δυο.

Στα δύσκολα έως αβάσταχτα Μνημονιακά χρόνια θα πρέπει λοιπόν, όλοι να γνωρίζουμε, ότι Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι δυο αιμοβόροι λύκοι με μορφή προβάτου.

Γι΄ αυτό, ούτε μια ψήφος δεν πρέπει να πάει σε αυτά τα δυο κόμματα. Γιατί, δεν πρόκειται ποτέ να κοιτάξουν το συμφέρον του λαού μας. Παρά μόνο θα συνεχίζουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών μας, με ακόμη μεγαλύτερη δουλικότητα!!

Κάθε ομοιότητα είναι τυχαία!!

Tags: slide8
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…
Slider

Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…

by admin
8 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

by admin
22 ώρες ago
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!… ΕΡΙΞΕ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Slider

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!… ΕΡΙΞΕ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

by admin
1 ημέρα ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

«Πυρηνικό ολοκαύτωμα προ των πυλών: “Το Ιράν έχει ήδη τη βόμβα – οι τρελοί παίζουν με τη φωτιά”» Ο Άνταμς προειδοποιεί!

«Πυρηνικό ολοκαύτωμα προ των πυλών: “Το Ιράν έχει ήδη τη βόμβα – οι τρελοί παίζουν με τη φωτιά”» Ο Άνταμς προειδοποιεί!

2 ημέρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: Το «American Dream» ως αλλοίωση της εθνικής υπόστασης ενός Έθνους.

Παναγόπουλος Αλέξιος: Το «American Dream» ως αλλοίωση της εθνικής υπόστασης ενός Έθνους.

5 ημέρες ago
Μοναστηράκι: 20χρονο κορίτσι πήδηξε από τον 6ο όροφο

Μοναστηράκι: 20χρονο κορίτσι πήδηξε από τον 6ο όροφο

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Voice to skull «Φωνή στο Κρανίο». Η τεχνολογία που εξηγεί τις μπαλκονίτιδες;

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • «ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ…»! Μήνυμα Μπόμπα από την Ειρήνη Μαρούπα! Άγριες Τάπες!

    17 shares
    Share 7 Tweet 4
  • Εκτός από τους αεροψεκασμούς, σύννεφα, ίσως και σκόνη απο τα βουνά μας!!!

    17 shares
    Share 7 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr