ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΛΙΜΑΥΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : KOYΦΑΛΕΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΛΙΜΑΥΚΙΔΗΣ Κ.. - 21 Δεκ 2021 - 12:22

ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΛΟΓΩ…ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ…ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΞΥ!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλιμαυκίδης

Μου τηλεφώνησε ο παλιός μου Λοχαγός, απόστρατος αντιστράτηγoς πλέον. Εγώ και μερικοί άλλοι παλιοί στρατιώτες διατηρήσαμε επαφή μεταξύ μας και μαζί του.

Είχαμε συναντηθεί σε γάμους και χαρές, αλλά όταν χάσαμε ένα φιλαράκι από την Λάρισα πριν την επιδημία , ήταν η φορά που είδα τον «άγριο Λοχαγό» να κλαίει για το «παιδί του»που έχασε.

Με πήρε για να ρωτήσει αν έκανα το ρημάδι και η αλήθεια είναι ότι συγκινήθηκα από το ενδιαφέρον και την αγάπη του.
Όμως η κουβέντα έφτασε σε αντιπαράθεση αναπόφευκτα .
Στεναχωρηθήκαμε και οι δύο με την διαπίστωση ότι κατάφεραν να διχάσουν ακόμη και μας, τους συναδέλφους εν όπλοις.

Θα σε πάρω εγώ του είπα και θα σου αναφέρω τι αποφράσσαμε οικογενειακώς, για να μην προχωρήσω την κόντρα
Αργότερα μόνος έψαξα στο μυαλό μου να δω τι έφταιξε.
Τηλεφώνησα και του είπα ψέματα για πρώτη φορά ότι υπέκυψα και ηρέμησε.

Μετά γύρισα την κουβέντα στην πολιτική και στο καλαμπούρι για να ξεκολλήσουμε. Δείτε τι είπαμε δεξιός Βλάχος αυτός και αριστερός Μικρασιάτης εγώ, τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε που λέει και το τραγούδι από τα μέρη μας στην Πόλη.

Δεν θα μας πεθάνετε ποτέ κουφάλες νεκροθάφτες είπα,
Σωστόοο μου απάντα μα, για ποιούς μιλάς;

Για όλους, τον αρχηγό και την ομερτά, την κλίκα των τριακοσίων.
Συμφώνησε και συνέχισα.

Αφού δε ζείτε μαζί μας και ζείτε στον κόσμο σας έχετε πεθάνει και δεν το γνωρίζετε, όπως ο βρωμιάρης σαπισμένος κυβερνήτης του σκότους.

Όζει το παρελθόν εδώ και γενεές γενεών της πολιτικής σας από ατιμίες σφετερισμούς υπεξαιρέσεις αποστασίες διορισμούς δουλοπρέπεια γλυψίματα προδοσίες πλουτισμό από δωροδοκίες και κάθε βρωμιά.

Όζει και βρωμά σαν περιεχόμενο τάφου το αποτέλεσμα των πράξεων της ψευτοζωής σας πεθαμενατζήδες.

‘Επρεπε να θυμάσαι τα απίθανα ντολμαδάκια μεγάλε αρχηγέ της γαλάζιας φυλής, μήπως και αισθανθείς περισσότερο άνθρωπος βρε αφορισμένε!

Αντ΄ αυτού σημαδεύεις πισινούς και μπράτσα με βελόνες σαν ανθρωπόμορφο δαιμόνιο με μπλούζα γιατρού και θράσος δημοσιογράφου!”….

Ας αναζητήσεις σε βίντεο τον συχωρεμένο τώρα προκάτοχό σου να κουνάει τους ώμους και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε και ίσως πάψης να γουρλώνεις τα γκαβάδια σου στραβέ και αποφύγεις τα ίδια λάθη που σε καρφώνουν και μας ξενερώνουν και σκάμε στα γέλια και μετά φταίμε εμείς για το κράξιμο.

Άραγε ποιο είναι το πρώτο νούμερο του κλάσματος της μονάδος δια του τριακόσια, των ερπόμενων στα έδρανα πολύχρωμων σκουληκιών που κατατρώγουν το σώμα που εκπροσωπούν.

Σκουλήκια λένε οι Παοκτσήδες τους αιώνιους αντίπαλους Αριανούς και αυτοί δεν παρεξηγούνται, αντίθετα το διασκεδάζουν, όπως οι δικοί σας Βάζελοι, Χανουμάκια και Γάβροι.

Όλοι στα χρώματα τους αλλά δεν βλάπτουν κανένα, αντιθέτως διασκεδάζουν τους φιλάθλους, όμως τους
μαντρώσατε και αυτούς.

Εσείς συμπράξατε όλοι με τα ερπετά αφεντικά σας και γίνατε αληθινά χανουμάκια και σκώληκες που έρπονται μαζεύοντας χρήμα, ακίνητα, κόκκους χρυσού και ηδονή εξουσίας στην αφάνεια του σκότους της ανυπαρξίας σας.

Όπως τα διακοσμητικά μπουμπουκάκια, τεχνητά και άοσμα που δεν μπαίνουν στο βάζο και θα μαραθούν και πεταχτούν μετά την μόστρα..

Κρίμα οι ορμόνες και τα φυτοφάρμακα που τα ταΐσανε, δεν πιάνουν φράγκο έτσι ψόφια.

Λουλουδάκια μου, απομυζητές της ζωής που βλέπεται να περνά δίπλα σας, αμέτοχοι της ουσίας της, σφραγισμένοι στεγανοί περιθωριακοί, άγευστες υπάρξεις θερμοκηπίου.

Θυμηθείτε τους βρικόλακες ήταν στείροι αλλά αιωνόβια ζόμπι, θα φρικιάσετε και θα έχει πολύ γέλιο.

Πηγαίνανε με τις καλλίτερες γκόμενες, αλλά πάπαλα στην πράξη και αντ΄αυτού ρουφούσαν αίμα για να υπάρξουν.
Τι τους φόβιζε;
Ο σταυρός, σας λέει κάτι;

Πως πεθαίναν ;
Δια εμβολής, με το παλούκι στην καρδία.
Οποία ομοιότης.

Αμ οι άλλοι, οι δεινόσαυροι με τα πολλά και περίεργα ονόματα, που είναι; Ικανοί ωοτόκοι οι δεινόσαυροι, όμως μοιραίοι προς εξαφάνιση όταν άλλαξαν οι συνθήκες πήγανε στον αγύριστο.

Αλλάζετε και σεις ονόματα κομμάτων, έδρες, ΑΦΜ, πρόσωπα, αλλά μια από τα ίδια, καμιά προσαρμογή στο περιβάλλον των ανθρώπων.
Τους τρομάζετε μόνον σε όλες τις γεωπολιτικές περιόδους,αλλά κλείνει ό κύκλος σας ,βρε κενοί σκέψης μετεξεταστέοι Νεάτερνταλ της πολιτικής.

Μολύνατε τους όμοιους σας πρόθυμους υπάκουους σπογγοκωλάριους υπαλλήλους σας, σε κάθε τομέα της κρατικής μηχανής και των συγκαμένων καρεκλολάγνων πρωκτών των άβουλων υποτακτικών βουλευτών κάθε αποκόμματος και δεν προλαβαίνουμε τις πούδρες και τις κρέμες ρε μπούληδες και μπεμπέκες ,που μου θέλετε και τίτλους επιστημονικούς.
Το γνωρίζετε,ότι σε λίγο θα ζητάτε πάμπερς για μεταφορά,ακολουθούν οι πάνες ακράτειας υποβοηθούμενοι από τους λαθρολάγνους στιβακτές και των φουκαριάρηδων ψυχών που μαντρώνουνε σε στάνες οι τραπεζίτες και οι διακινητές ξένων σπερμάτων.
Ε ρε βόδια της αρένας, στο βάθος περιμένει ο ταυρομάχος με το κόκκινο πανί .

Όλε όλε θα φωνάζει το πλήθος στις ματωμένες κερκίδες (Δ.Σαββόπουλος) από παλιά το είπε για τον τράγο.

Αρωγοί, συνομιλητές και επικυρωτές σας ,πολλοί από του εν σχήματι τραγικούς ταγούς και φορείς άλλοτε, της διακονίας της αληθείας του Λόγου της αφοβίας του νικητή του θανάτου δια της Αναστάσεως.
Όχι άπαντες ευτυχώς ,δεδομένων των ομολογητών μαχητών ιερέων, των υπερασπιστών της ελπίδας και της ευδοκίας που αναμένουμε να ψάλουμε σε λίγες μέρες χωρίς όρους ,περιορισμούς και προϋποθέσεις με ανοικτό καθαρό πρόσωπο και λαμπριμένη την στολή της ψυχής μας, αντιστεκόμενοι στα μιάσματα και τις μολύνσεις της σκέψης, της λογικής και της πίστης μας.

Δεν θα φθάσει σε εσάς η γραφή αυτή, έχετε κατεβάσει τα ρολά των αυτιών, του νου και των οφθαλμών σας. Σφραγισμένοι, φοβισμένοι, απελπισμένοι μικρόνοες δικτατορίσκοι υπήκοοι του διαβόλου και των οργάνων του.
Χαμπάρι δεν θα πάρετε τι συμβαίνει γύρω σας.
Υποσχέθηκα να μην γράψω ξανά εδώ ,αλλά αφορμή μου έδωσε ο πρώην Λοχαγός μου με την παραινετική διαταγή για τον διάολο.
Τουλάχιστον αυτός είναι γνήσιος στην αγάπη και το ενδιαφέρον του αποδεδειγμένα.

Οι λεγάμενοι τόση αγάπη πια μας έχουν και ετοιμάζουν στρατόπεδα Νταχάου. Ο λοχαγός μου πάντως δεν απάντησε σε αυτό .
Αμάν βαρέθηκα και κόλλησα σε αυτά πάλι.

Ας τα αφήσουμε και ας γυρίσουμε στη χαρά των ημερών που περιμένουμε, αυτή με νίκησε και γράφω αυτά τα τρελά και με το ύφος μου απευθύνομαι και στα στραβάδια και στους ξεψάρωτους και όποιος κατάλαβε, ότι κατάλαβε.

Προσοχή ναί, αλλά με ελπίδα στον αγώνα και στο τέλος της θητείας και της ζωής μας, να δούμε ποιός θα πλένει την Καλιόπη, αντί να πάει στη γιορτή και στο ρεβεγιόν του νεογέννητου σε λίγες μέρες.

Ας το πάρουμε χαμπάρι αλλού αυτά, είμαστε ελεύθεροι πολίτες τώρα ,δεν περνάνε διαταγές και καψώνια οι φυλακές, τα πρόστιμα και οι καμπάνες ή μήπως περνάνε;

Αλλά ευτυχώς υπάρχουν ακόμη πάρα πολλοί που θα έχουν ρεβεγιόν παρέα με την ελπίδα και το φως και με την μουσική που ψέλνουν οι άγγελοι.

Δόξα εν υψίστοις Θεώ ,επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία.

Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχουμε αδέλφια ,και συ κυρ Λοχαγέ τσιμπημένε.

Έχει ο Θεός, υπομονή και λίγα τα ψωμιά τους οι μπαμπέσηδες.

Κωνσταντίνος Καλιμαυκίδης

Υ. Γ. 1ο

Έλεος και με τους αρθρογράφους και την καταθλιπτική αρθρογραφία .6 στα 7 άρθρα με ίωση,

ας προσαρμοστούν λιγουλάκι στο πνεύμα,
Χριστούγεννα έρχονται, μόνο χαρά φέρνουν.
Μη μας πάρει από κάτω η μελαγχολία ,
αυτό θέλουν

Ε ας μη τους κάνουμε το χατήρι πάντοτε…

Υ. Γ. 2ο
Έσπασα την αποχή και την ψευδωνυμία οργισθείς και γιατί έχω μπαφιάσει με αυτά τα καταθλιπτικά που διαβάζω που σιγοντάρουν και διατηρούν την ατμόσφαιρα των κατοχικών ΜΜΕ.
Ότι έγινε έγινε, όποιος πείσθηκε, πείσθηκε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Δεν ωφελούν τα λόγια ούτε τα δώρα.

Αγνοήστε τους ζήστε στην πράξη την Θεία Γέννηση στις καρδιές σας.
Αυτό προσπαθώ να πω με τον τρόπο μου όπως εγώ γνωρίζω και ξανά δεν μιλώ θλιβερά.

oimos-athina

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr