ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΛΙΜΑΥΚΙΔΗΣ Κ. : ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΛΙΜΑΥΚΙΔΗΣ Κ.. - 25 Μάι 2021 - 11:39

Διαβάζω άρθρα και διάφορες αξιόλογες και μη αναρτήσεις κοινού ενδιαφέροντος .

Ενημερωτικές ,αφυπνιστικές ,επιστημονικές, θεολογικές, πατριωτικές με απόψεις και ποιότητες γραφής κάθε είδους και σκοπού.

Κάποτε υπήρχαν και τα αντίστοιχα σχόλια σε κάθε άρθρο που ο διαχειριστής αναγκάστηκε να τα παύσει κατά τα δικά του κριτήρια.

Επίσης διέγραψε και ορισμένους αρθρογράφους που είχαν ξεφύγει και απροκάλυπτα λειτουργούσαν σκανδαλιστικά και προβοκατόρικα που δεν άρμοζαν με τους λόγους το ύφος και τον σκοπό που δημιούργησε το μπλόκ.

Άλλοι πάλι αποχώρησαν από μόνοι τους εκτεθειμένοι διαισθανόμενοι την ανακολουθία των όσων έγραφαν και υποστήριζαν .

Άλλοι συνεχίζουν να γράφουν τα δικά τους όπως τα βλέπουν από την σκοπιά τους και προκαλούν την κριτική αυτών που την γράφουν πλέον σε ένα νέο άρθρο και ανάρτηση με κάποιο όνομα .

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ,να πληθήνουν και να βελτιωθούν τα άρθρα που πλέον απαιτούν χρόνο και σκέψη για να σταθούν.

Τελευταία ένας απόστρατος, ο στρατηγός Ταμουρίδης, έγραψε κάτι που δεν έγραφε όσο καιρό ήταν σε υπηρεσία.

Αυτό προκάλεσε τις παρατηρήσεις ενός άλλου γνωστού αρθρογράφου του Κυανού Ουρανού, ο οποίος διακρίνεται για τον καυστικό λόγο του ,αφού σχεδόν πάντα φροντίζει να τον τεκμηριώνει με επιστημονικό τρόπο με υποσημειώσεις και παραπομπές.

Λίγοι τόλμησαν να του αντιπαρατεθούν με τον ίδιο τρόπο στα γραφόμενα του που αφορούν την Ιεραρχία,τους θεσμούς την πολιτική, τα θεολογικά , τα εθνικά και πολλά άλλα θέματα.

Οι περισσότεροι ποιούν την νήσσαν και κάνουν την πάπια, αποδεικνύοντας την γύμνια των επιχειρημάτων τους ή το σκοτεινό
των κινήτρων τους ή την ρηχότητα της σκέψης και το ανερμάτιστο των απόψεων τους.

Θα τολμήσει επιτέλους κάποιος ιεράρχης ,θεσμικός ,δικαστής ,νομικός ,στρατιωτικός απόστρατος ή εν ενεργεία να μιλήσει και να απαντήσει πειστικά με επιχειρήματα και να ανατρέψει ή να υποστηρίξει τα όσα λέγονται και γράφονται από πολλούς εδώ και αλλού.

Δεν το βλέπω,
απλά όλοι αυτοί μάχονται για την θέση τους στην σκιά του γαϊδάρου της εξουσίας που καβάλησαν και την νέμονται ,την καρπώνονται και νομίζουν ότι την κατέχουν.

Αλλονών είναι η χώρα και η πατρίδα.

Ξένο γάιδαρο καβαλούν γνωστό για το πείσμα του και η υπομονή του δεν είναι ανεξάντλητη.

Τα γαϊδούρια μας θεωρούν υποζύγια.

Ως πότε θα δείξει.

ΚΑΛΙΜΑΥΚΙΔΗΣ Κ.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr