ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΟΝΙΔΙΑ» υπόσχεται ο Bill Gates!!! Έρχεται θύελλα!!! Vid

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 11 Ιαν 2023 - 10:54

Δείτε τι ανακοίνωσε

Ο διεθνιστής δισεκατομμυριούχος Bill Gates θέλει να εμβολιάσει τους πάντες! Ανθρώπους και ζώα για να τους δώσει, όπως λέει, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΟΝΙΔΙΑ!!!

Τι θα βάζει μέσα;;; Θα περνάνε τα γονίδια σε αυτά που τρώνε οι άνθρωποι;;;

Όπως αναφέρει ο ίδιος:

«Το Ίδρυμα Gates έχει συνεργαστεί με το Υπουργείο για την Διεθνή Ανάπτυξη σε ένα μεγάλο πλήθος πραγμάτων και μεταξύ αυτών είναι το έργο που κάνουμε μαζί στα κοπάδια.

Βοηθώντας τα ζώα να επιβιώσουν είτε κάνοντάς τους εμβόλια είτε με καλύτερα γονίδια, βοηθώντας τα να είναι πιο παραγωγικά.

Βρισκόμουν στην Αιθιοπία βλέποντας πως τα κοτόπουλα εκεί πέρα γεννούν περισσότερα αυγά, λαμβάνουν περισσότερη τροφή και  (αποφέρουν) ακόμη και ορισμένες μικρές αποταμιεύσεις στο νοικοκυριό».

Δείτε:

 

photo eurokinissi

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr