ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Καμιά κυβέρνηση εδώ και πολλές δεκαετίες δεν υπηρετεί το συμφέρον της Ελλάδας αλλά της μασονίας και μόνο.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ. - 28 Αυγ 2017 - 9:13
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Σχόλιο στην ανάρτηση : Οι Κοτζαμπάσηδες του χθες και του σήμερα: Συμφωνούν σε όλα με τους δανειστές της παγκόσμιας κυβέρνησης

Προτού χαρείς για κάποια ‘’εκλεγμένη’’ κυβέρνηση αρθρογράφε πρέπει
να καταλάβεις επιτέλους κι εσύ, και όλοι οι υπόλοιποι, πως καμιά κυβέρνηση εδώ καιπολλές δεκαετίες δεν υπηρετεί το συμφέρον της Ελλάδας αλλά της μασονίας και μόνο.

Όταν καταλάβετε επιτέλους όλοι ότι όσο η μασονία ελέγχει το χρήμα, το στρατό ,
την αστυνομία, τη ‘’δικαιοσύνη’’ , τα μέσα ενημέρωσης, τις εταιρίες δημοσκοπήσεων αλλά και το μέτρημα των ψήφων τότε ίσως να αντιληφθείτε ότι δεν υπάρχει καμιά απολύτως ελπίδα για τη σωτηρία της πατρίδας αλλά και του πλανήτη.

Γιατι με όλα αυτά ελέγχουν τους πολιτικούς , ανεβάζουν και κατεβάζουν αποκλειστικά δικές τους κυβερνήσεις για να κρατούν σε καταστολή το πόπολο αφήνοντας το να πιστεύει πως συμμετέχει σε μια ‘’δημοκρατική’’ διαδικασία !

Καμιά δημοκρατία όμως δε μπορεί να λειτουργήσει όταν οι μασόνοι ελέγχουν όλα τα παραπάνω αλλά και όταν έχουν δικαίωμα ψήφου οι συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι, δηλαδή οι έμμεσα εξαρτώμενοι από το κράτος…..

Μέχρι λοιπόν να κατανοήσουν όλοι αυτό το πρόστυχο και στημένο παιχνίδι που ονομάζεται ‘’δημοκρατία της μασονίας’’ φροντίστε να φτιάξετε όλοι μεγάλα πνευμόνια για να αναπνέετε μέσα στο βούρκο που μας ετοίμασαν….

Γιατι όλοι εσείς που εξακολουθείτε να πιστεύεται στο παιχνίδι των εκλογών της μασονίας είστε εγκληματίες της πατρίδας αλλά και της ανθρωπότητας. Κανείς πια δεν πρέπει να συμμετέχει σε αυτό το φιάσκο μέχρι να γίνει πλήρη ανατροπή…

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr