ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κανείς ΔΕΝ περίμενε ότι ο Αστεροειδής Bennu θα Έχει ΑΥΤΑ στην Επιφάνειά του (video)

ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΚΛΟΙΟΣ. - 9 Νοέ 2018 - 16:45
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οι πρώτες εικόνες του αστεροειδή Bennu που απεστάλησαν από το διαστημόπλοιο OSIRIS-REx της NASA, έφτασαν και το μόνο που δεν περιμένει κανείς να βρει σε αυτές, είναι όσα εντόπισε ο γνωστός ανεξάρτητος ερευνητής για τα ΑΤΙΑ, ο Scott C. Waring.

Το διαστημικό σκάφος OSIRIS-REx με τον πλήρη τίτλο «Origins Spectral Interpretation Resource Identification Security – Regolith Explorer», ξεκίνησε στις 8 Σεπτεμβρίου 2016 προκειμένου να συναντηθεί με τον αστεροειδή Bennu.
Σκοπός του είναι να συλλέξει ένα δείγμα από την επιφάνειά του και να το φέρει πίσω στη Γη για να μελετηθεί από τους επιστήμονες, προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το πρώιμο ηλιακό σύστημα και να μάθουν για τους κινδύνους και τους πόρους που μπορεί να υπάρχουν στον κοντινό χώρο της Γης.

Όμως, ο Scott C. Waring ισχυρίζεται ότι βρήκε κάποια περίεργα πράγματα σε αυτή τη νέα φωτογραφία HD του αστεροειδή Bennu.

Πρώτα απ ‘όλα, μας λέει, ότι η NASA σκόπιμα τον φωτογράφισε από τόσο μακριά, ώστε να φαίνεται μικρότερος και ο κόσμος να μην βλέπει τις λεπτομέρειες επάνω του.

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/11/asteroeidis-bennu.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…