ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατάρριψη Μπαϊρακτάρ πάνω από το Κίεβο!

ΔΙΕΘΝΗ. - 5 Μάι 2023 - 5:45
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ένα εξαιρετικά περίεργο συμβάν διαδραματίστηκε πριν από λίγες ώρες πάνω από το Κίεβο. Η ουκρανική αεράμυνα με αντιεροπορικό πύραυλο κατέρριψε τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου Μπαϊρακτάρ. Η κατάρριψη έγινε πάνω από τον αστικό ιστό, σχεδόν στην καρδιά της πόλης.

Είναι δεδομένο πάντως ότι η Ρωσία δεν χρησιμοποιεί μη επανδρωμένα αεροσκάφη τουρκικής κατασκευής. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να πρόκειται για λάθος της ουκρανικής αεράμυνας, εάν και πάλι είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο γεγονός η πτήση ενός μη επανδρωμένου Μπαϊρακτάρ, το οποίο είναι επιθετικό όπλο και όχι όπλο παρακολούθησης, να ίπταται επάνω από την κατοικημένη περιοχή, ειδικά στο Κίεβο.

Η στιγμή που ο πύραυλος πλήττει το Μπαϊρακτάρ πάνω από το Κίεβο

newsbreak.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr