ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατέρρευσε ο μύθος των ΗΟΑΧ!!!! Πρώην διευθυντής της CIA, παραδέχτηκε ότι γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί – Τι είπε για την τροποποίηση του καιρού (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 14 Μαΐ 2019 - 16:45
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φαρμάκης

Η μόδα των fake news ήρθε και στην Ελλάδα. Όποια είδηση δεν συμβαδίζει με τις αρχές της Παγκοσμιοποίησης, αμέσως παίρνει το όνομα….ΗΟΑΧ, ώστε ο κόσμος να μην μπαίνει στον κόπο να την διαβάσει.

Ο πρώην διευθυντής της CIA John Brennan, παραδέχτηκε το 2016, ότι γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί.

Είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι αυτά είναι για γραφικούς αλλά είναι έτσι τα πράγματα;

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Σημείωση: Όταν ο Brennan έκανε τις αποκαλύψεις στις 29 Ιουνίου του 2016, στο
Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής , ήταν ακόμα διευθυντής της CIA, οπότε δεν μπορεί να πει κάποιος ότι έχασε την δουλειά του και επειδή…νευρίασε διέδωσε fake news.

Τι αποκάλυψε ο πρώην διευθυντής και τι όχι: Είπε, ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί γίνονται για να προστατευτούμε από την (δήθεν) κλιματική αλλαγή αλλά και για λόγους Γεωστρατηγικής. Επίσης είπε ότι μέσω αεροψεκασμών, μπορεί να τροποποιηθεί ο καιρός (Αγρομετεωρολογία, για να γίνουν εύφορες κάποιες περιοχές που δεν είναι, υποτίθεται)!!!Αυτό που δεν αποκάλυψε όμως, είναι οι..παρενέργειες που μπορεί να έχουν αυτού του είδους οι παρεμβάσεις. Τι μπορούν να πάθουν οι άνθρωποι για παράδειγμα;

Βλέπουμε λοιπόν, ότι δεν είναι συνετό να κλείνουμε τα μάτια μας και να λέμε ότι όλα είναι καλά. Μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτά τα άτομα; Αυτό είναι το ερώτημα, που θα πρέπει να απαντηθεί!

Τι έχουν να πουν λοιπόν αυτοί που λένε ότι δεν γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί; Δεν μπορούν παρά να δεχτούν τα στοιχεία που αποκάλυψε ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ CIA. Από εκεί και πέρα είναι στο «χέρι» του καθενός να δεχτεί αν αυτοί οι ψεκασμοί γίνονται για το.. καλό της ανθρωπότητας ή όχι.

Τα σχόλια δικά σας!!!

Photo:pexels

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…