ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Καταγγελία για «μαύρο» στο κέντρο διαβιβάσεων της ΔΙΑΣ

ΔΙΕΘΝΗ. - 25 Ιούν 2019 - 13:45
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οι Ειδικοί Φρουροί καταγγέλλουν το κλείσιμο του Κέντρου Διαβιβάσεων της ομάδας ΔΙΑΣ, επιρρίπτοντας τις ευθύνες τόσο στην ηγεσία της Αστυνομίας όσο και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στην καταγγελία ότι έπεσε «μαύρο» στο κέντρο διαβιβάσεων της ΔΙΑΣ προχωράει το Σωματείο Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ), επιρρίπτοντας σαφείς ευθύνες στην ηγεσία της ΕΛΑΣ και στο αρμόδιο υπουργείο.

«Η σημερινή ιστορική ημέρα στιγματίζει ως αποφράδα την Αστυνομία και την κοινωνία, αφού από τις 06:00 τα ξημερώματα σταμάτησε να “χτυπά η καρδιά” του Α΄ Κέντρου διαβιβάσεων της ΔΙ.ΑΣ. Με διαταγή του Διευθυντή της Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχου Κων/νου Κουτσιβίτη, που ουσιαστικά υλοποιεί αποφάσεις και κατευθύνσεις του Αρχηγείου, έπεσε μαύρο στο ιστορικό κέντρο διαβιβάσεων της ΔΙ.ΑΣ.» αναφέρεται στη σχετική καταγγελία.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Ειδικοί Φρουροί σημειώνουν ότι «σήμερα ουσιαστικά έπεσε η αυλαία σε ένα σκηνικό προαναγγελθέντος θανάτου σε μια διαδικασία υποβάθμισης, υποτίμησης και αποδυνάμωσης του έργου και της αποστολής των γυναικών και των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ»

Επιρρίπτοντας ευθύνες στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επισημαίνουν ότι «δυστυχώς η κυρία Όλγα Γεροβασίλη δεν ανακάλυψε ποτέ σε ποιο υπουργείο ανέλαβε καθήκοντα , επιτρέποντας να “αλωνίζουν” επιχειρησιακά και αστυνομικά ανεπαρκείς, με αποτέλεσμα την τραγική εικόνα του Οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την τραγική εικόνα της ελληνικής κοινωνίας από πλευράς εγκληματικότητας».

Διαβεβαιώνουν, τέλος, ότι «παρότι οι αποφάσεις της πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας έχουν στόχο να “στραγγαλίσουν” συνδικαλιστικά το ΣΕΦΕΑΑ, θα παραμείνει στο πλευρό των Συναδέλφων».

Πλέον, μετά το «κλείσιμο» του Κέντρου Διαβιβάσεων της ομάδας ΔΙΑΣ, όλα τα σήματα θα διέρχονται μέσω του Κέντρου Διαβιβάσεων της Άμεσης Δράσης, κάτι το οποίο – σύμφωνα με τους Ειδικούς Φρουρούς – θα προκαλέσει μεγάλο φόρτο εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή : sputniknews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…