• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Καταμέτρηση αμφισβητούμενων κρατών ή προετοιμασία για πόλεμο: Νίκη ή ήττα, η μισή Αμερική δεν θα εμπιστεύεται τα εκλογικά αποτελέσματα χωρίς πλήρη διαφάνεια.

6 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Από τη Susan Duclos.

Υπάρχουν νομικές προκλήσεις στο wazoo όσον αφορά τις γενικές εκλογές του 2020, όπου η ομάδα του Tραμπ, μαζί με άλλους οργανισμούς και ομάδες ακεραιότητας των εκλογών αμφισβητούν τη νομιμότητα εκατοντάδων χιλιάδων ψήφων μεταξύ πολλών κρατών. Όλα τα κράτη που μπορούν και θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο Πρόεδρος Τραμπ προκαλεί «παράνομες» τις  ψήφους στη Νεβάδα, οι ξαφνικά εμφανιζόμενες ψήφοι στο Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια και την Αριζόνα.Το να πούμε ότι τα πράγματα είναι σε ένα τεράστιο χάος είναι μια τεράστια υποτίμηση, και αυτές οι προκλήσεις εναντίον κρατών για απάτη, για παραβίαση των δικών τους κρατικών νόμων, για μυστηριώδη εμφάνιση ψηφοδελτίων στις 4 το πρωί, κ.λπ …. είναι πιθανό να δουν την πλειοψηφία των, να πολεμούν μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο.

Ως απλώς ένα παράδειγμα του γιατί οι συντηρητικοί θέλουν την εκστρατεία του Προέδρου Τραμπ και άλλες ομάδες ακεραιότητας των εκλογών να συνεχίσουν να πολεμούν έως ότου τα πάντα είναι διαφανή, μετράνε όλες οι νόμιμες ψήφους και όλες οι παράνομες και ψευδείς ψήφους που ρίχνονται, φαίνονται στον παρακάτω πίνακα.

Ο κατάλογος όλων των πολιτειών παραπάνω, με την επιφύλαξη της Γεωργίας έδειξε μια έξοδο με μεγαλύτερο ποσοστό από ό, τι οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι. Είτε κάποιοι ψήφισαν περισσότερες από μία φορές σε αυτές τις πολιτείες, ή άνθρωποι ψήφισαν παράνομα, ή όπως με κάθε εκλογή και σε πολλές πολιτείες στις εκλογές του 2020, νεκροί ψηφίζουν τους Δημοκρατικούς .

«Οι εκλογές αυτές δεν έχουν τελειώσει. Η λανθασμένη προβολή του Joe Biden ως νικητή βασίζεται σε αποτελέσματα σε τέσσερις πολιτείες που απέχουν πολύ από το τελικό. Η Γεωργία κατευθύνεται σε μια αρίθμηση, όπου είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε ψήφους που συλλέγονται ακατάλληλα και όπου ο Πρόεδρος Τραμπ θα επικρατήσει τελικά. Υπήρξαν πολλές παρατυπίες στην Πενσυλβανία, συμπεριλαμβανομένου του ότι οι αξιωματούχοι των εκλογών εμποδίζουν τους εθελοντές νομικούς παρατηρητές μας να έχουν ουσιαστική πρόσβαση σε περιοχές καταμέτρησης των ψήφων. Κυνηγήσανε στο δικαστήριο την πρόκλησή μας, αλλά στερήσαμε πολύτιμο χρόνο και αρνηθήκανε τη διαφάνεια που δικαιούμαστε βάσει του κρατικού δικαίου. Στη Νεβάδα, φαίνεται να υπάρχουν χιλιάδες άτομα που ψήφισαν λανθασμένα στα ταχυδρομεία. Τέλος, ο Πρόεδρος πρόκειται να κερδίσει την Αριζόνα εντελώς, παρά την ανεύθυνη και λανθασμένη «έκκληση» του κράτους για τον Μπάιντεν από το Fox News και το Associated Press. Ο Μπάιντεν βασίζεται σε αυτά τα κράτη για την ψεύτικη αξίωσή του στον Λευκό Οίκο, αλλά μόλις ολοκληρωθούν οι εκλογές, ο Πρόεδρος Τραμπ θα επανεκλεγεί ».

– Matt Morgan, γενικός σύμβουλος της καμπάνιας Trump 2020.

Θα υπάρξει αναταραχή.

Εάν ο Τζο Μπάιντεν νικήσει χωρίς τα δικαστήρια να διατάξουν επαναλήψεις και πολιτείες για να αντιμετωπίσουν τις παρανομίες που εξακολουθούν να αποκαλύπτονται, τότε οι συντηρητικοί και οι υποστηρικτές του Τραμπ δεν θα εμπιστευτούν ούτε θα δεχτούν τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ένας από τους λόγους εμφανίζεται σε μια επιστολή από τους δικηγόρους της εκστρατείας Trump, προς τον Γενικό Εισαγγελέα Bill Barr, που φαίνεται παρακάτω:

Ειλικρινά ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί ο ψυχρός εμφύλιος πόλεμος που έσπασε αυτό το έθνος, από το να γίνει ακόμη πιο καυτός και αιματηρός, είναι ότι τα δικαστήρια να αποδέχτούν όλες τις προκλήσεις στα αποτελέσματα των εκλογών, διατάσσει τα εν λόγω κράτη να επαναπροσδιορίσουν, να επαληθεύσουν και να πετάξουν τυχόν παράνομες ψήφους , και ο Μπάιντεν συνεχίζει να οδηγεί και να κερδίζει.

Σε αντίθεση με τους Φιλελεύθερους, εάν όλα τα αμφισβητούμενα κράτη ζητηθούν να υπολογίσουν εκ νέου, επαληθεύοντας τη νομιμότητα κάθε ψήφου και ρίχνοντας όλες τις παράνομες ψήφους, αποδεχόμενα μόνο ψήφους που ψηφίστηκαν νόμιμα και επιτρέποντας στους παρατηρητές του GOP να παρακολουθούν κάθε βήμα της διαδικασίας, και ο Μπάιντεν καταλήγει ακόμη μπροστά τελικά κερδίζοντας, τότε οι συντηρητικοί δεν θα περάσουν 4 χρόνια φωνάζοντας ότι ο Μπάιντεν θα είναι «παράνομος» Πρόεδρος, όπως έχουν κάνει τα φιλελεύθερα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Εάν τηρηθεί αυτό το επίπεδο διαφάνειας, τότε οι συντηρητικοί θα αποδεχθούν το αποτέλεσμα χωρίς ταραχές, να κάψουν τις πόλεις και να ενεργήσουν σαν χαλασμένα παιδιά που δεν μπορούν να δεχτούν μια απώλεια.

Χωρίς να λέμε ότι οι συντηρητικοί δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένοι με την Προεδρία του Μπάιντεν, απλώς λέγοντας ότι οι συντηρητικοί μπορούν να είναι εγγύηση και να δουν ότι η διαδικασία είναι διαφανής, θα αποδεχθούν, αν όχι, τα αποτελέσματα.

Αυτό είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έχουμε δει από τους φιλελεύθερους από το 2016, όταν η Χίλαρι Κλίντον έχασε τις εκλογές.

Μια καλή ερώτηση για τους φιλελεύθερους που διαφωνούν σχετικά με τις αντιπαραθέσεις του Προέδρου Τραμπ που έχουν επαληθεύσιμα παραδείγματα παρατυπιών στις εκλογές, θα ήταν να τους ρωτήσετε ” Γιατί ο διπλός έλεγχος των αποτελεσμάτων για την ακρίβεια, σας θυμώνει πολύ;”

Θα ήμουν πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι δεν έχουν άμεση απάντηση σε αυτό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Μην κάνετε κανένα λάθος, το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι φιλελεύθεροι, συμπεριλαμβανομένων των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των πολιτικών των Δημοκρατών, είναι η «δεξιά» πλευρά του έθνους που είναι διχασμένη και έτοιμη να ταρακουνήσει, όλα επειδή οι Δημοκρατικοί αγωνίζονται ενάντια στον διπλό έλεγχο των αποτελεσμάτων επειδή φοβούνται ότι χωρίς το δόλιο, νεκρές και παράνομες ψήφους, δεν θα κερδίσουν.

Η Γεωργία προκαλεί ήδη μια αυτόματη αρίθμηση λόγω της στενής φύσης του αγώνα, παρόλο που το κράτος δεν έχει κληθεί ακόμη για κανέναν υποψήφιο.

Οι άλλες πολιτείες που είχαν περισσότερη προσέλευση από ό, τι είχαν εγγεγραμμένους ψηφοφόρους περιλαμβάνουν: Νεβάδα, Πενσυλβάνια, Μινεσότα, Βόρεια Καρολίνα, Ουισκόνσιν, Μίσιγκαν και Αριζόνα.

Ή τα  επαναφέρετε όλα με μη αυτόματο τρόπο για να εγγυηθείτε την ακεραιότητα των εκλογών ή να προετοιμαστείτε για τον κρύο εμφύλιο πόλεμο στην Αμερική να ζεσταθεί, νωρίτερα και όχι αργότερα.

allnewspipeline.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Το Βατικανό Καταργεί τον Σατανά στη Γένεση… Επομένως, δεν υπάρχει Ούτε Προπατορικό Αμάρτημα για τον Πάπα;
Slider

Το Βατικανό Καταργεί τον Σατανά στη Γένεση… Επομένως, δεν υπάρχει Ούτε Προπατορικό Αμάρτημα για τον Πάπα;

by admin
2 ώρες ago
Όταν ο Λίντσεϊ Γκράχαμ δήλωνε: «Δόξα τω Θεώ για τα εμβόλια mRNA κατά του COVID-19»
ΔΙΕΘΝΗ

Όταν ο Λίντσεϊ Γκράχαμ δήλωνε: «Δόξα τω Θεώ για τα εμβόλια mRNA κατά του COVID-19»

by admin
3 ώρες ago
Θάνατος Λ. Γκράχαμ: Οι θεωρίες για Ιράν, Ρωσία, Μοσσάντ και η κατεπείγουσα έρευνα του FBI!
Slider

Θάνατος Λ. Γκράχαμ: Οι θεωρίες για Ιράν, Ρωσία, Μοσσάντ και η κατεπείγουσα έρευνα του FBI!

by admin
3 ώρες ago
Θα δολοφονούσαν τον Τραμπ στην Τουρκία…;
Slider

Θα δολοφονούσαν τον Τραμπ στην Τουρκία…;

by admin
3 ώρες ago
Next Post
Greek Spirit : Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Greek Spirit : Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΘΕΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΙΕΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΔΕΝ  ΕΧΕΙΣ  ΧΡΟΝΟ  ΕΛΛΗΝΑ,  ΑΦΗΣΕ  ΤΟ  ΧΟΥΖΟΥΡΙ…

ΘΕΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΙΕΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΧΟΥΖΟΥΡΙ…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr