ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Καταρρέει η NASA-…ΜΑΣΑ: Δεν έχει λεφτά για τη νέα σεληνιακή αποστολή της “ΑΡΤΕΜΙΣ”!!!

ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΚΛΟΙΟΣ. - 29 Μάι 2019 - 9:08

Καταρρέει η NASA-…ΜΑΣΑ!!! ΔΕΝ της δίνει λεφτά το Κογκρέσο για τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ «προσεληνώσεις» της, όπως η νέα της αποστολή με το…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ “ΑΡΤΕΜΙΣ” η διάδοχος-αδελφή των αποστολών…”ΑΠΟΛΛΩΝ” που…ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ…!!!

Λέει η NASA ότι έχει μερικές «συγκρούσεις» που την έχουν δυσχεραίνει από το να διοργανώσει άλλη μια «προσελήνωση» που μεταφράζεται ως μια έμμεση παραδοχή ότι…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ…!!! 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 28 Μάιου 2019 | 18:25μμ (ὠρα Λος Άντζελες) | Βρείτε με και στα Social 

Σύμφωνα με την εφημέριδα «New York Post»…

Ένα κορυφαίο εκτελεστικό στέλεχος της NASA που προσλήφθηκε τον Απρίλιο για να καθοδηγήσει τη στρατηγική για την επιστροφή αστροναυτών στο φεγγάρι μέχρι το 2024, παραιτήθηκε, δήλωσε την Πέμπτη η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ, λόγω του αποκορυφώματος εσωτερικών συγκρούσεων και της εξασθενημένης υποστήριξης του Κογκρέσου για την σεληνιακή πρωτοβουλία.

Ο κ Mark Sirangelo, που ονομάστηκε πριν από έξι εβδομάδες ως ειδικός βοηθός του διαχειριστή της NASA, Jim Bridenstine, έφυγε από την υπηρεσία, καθώς η NASA εγκατέλειψε ένα σχέδιο αναδιοργάνωσης λόγω μιας ψυχρής υποδοχής στο Κάπιτολ Χιλ, σύμφωνα με δήλωση του Bridenstine.

Δύο άτομα κοντά στο διαστημικό πρόγραμμα και εξοικειωμένοι με την κατάσταση δήλωσαν ότι ο Sirangelo συνοδεύτηκε από την έδρα της NASA στην Ουάσινγκτον την Τετάρτη μετά την παραίτησή του.

Η αναχώρησή του ήρθε όταν οι νομοθέτες απέρριψαν την πρόταση της NASA να δημιουργήσει μια ξεχωριστή διεύθυνση στη διαστημική υπηρεσία για να επιβλέπει τις μελλοντικές σεληνιακές αποστολές και τελικά να αναπτύσσει την ανθρώπινη εξερεύνηση του Άρη.

Την περασμένη εβδομάδα, η διοίκηση του Trump ζήτησε από το Κογκρέσο να αυξήσει τις δαπάνες της NASA το επόμενο έτος κατά 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια ως “προκαταβολή” για το επιταχυνόμενο στόχο της προσγείωσης των Αμερικανών στο φεγγάρι μέχρι το 2024, περισσότερο από μισό αιώνα μετά το τέλος του σεληνιακού πρόγραμμα Apollo.

Η τελευταία πρωτοβουλία πήρε το όνομα…”Άρτεμις“, της θεάς, δηλαδή, του κυνηγιού και του φεγγαριού στην ελληνική μυθολογία και της δίδυμης αδελφής του Απόλλωνος!!!

Αυτός είναι στα αλήθεια ο λόγος για τον οποίον παραιτήθη ο κ Sirangelo, ή μήπως υπάρχει κι κάτι…ΆΛΛΟ πίσω από την παραίτησή του, όπως, π.χ., τα εξής αποκαλυπτικά για το γεγονός πως η NASA-…ΜΆΣΑ αποτελεί τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ…ΑΠΑΤΗ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ;;;

Εξετάστε τα ακόλουθα γεγονότα σχετικά με τη NASA, τα οποία θα σας προκαλέσουν σοκ….

Οι ιδιοι οι αστροναύτες της ΝΑΣΑ έχουν ήδη παραδεχθεί ότι ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΤΕ στη Σελήνη! Δείτε το ακόλουθο βλιντεο όπου ο κ Μπάζ Άλντριν τα παραδέχεται ΟΛΑ….

Δείτε τη συνέχεια και το βίντεο στη πηγή greeknewsondemand

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr