ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ; ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ! Ο ΚΟΣΜΟΣ “ΤΡΑΒΑΕΙ” ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ!

ΤΡΑΠΕΖΕΣ. - 7 Σεπ 2018 - 21:11
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ.

Στα όρια της απολύτου κατάρρευσης βρίσκεται η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας. Μέχρι πρότινος είχε καταγράψει ρεκόρ πτώσης στα 0,22 ευρώ η μετοχή. Η εξαϋλωση αυτή της μετοχής οδήγησε στο λεγόμενο reverse split με συνέπεια κάθε 10 μετοχές να ενώνονται και να σχηματίζουν, μία μετοχή. Έτσι, σήμερα η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας έχει φτάσει στο 1,99, τουτέστιν 0,19 ευρώ (σύμφωνα με την

παλαιότερη μέτρηση). Αυτή…

η ολοσχερής κατάρρευση της μετοχής της ΕΤΕ η οποία πλέον ισοδυναμεί με πολύ λιγότερο από ένα κουλούρι, αποδίδεται στο γεγονός ότι το μηνιαίο όριο αναλήψεων αυξήθηκε στα 5.000 ευρώ. Με άλλα λόγια, ο κόσμος μην έχοντας την παραμικρή εμπιστοσύνη στις ελληνικές τράπεζες σηκώνει τις καταθέσεις του και όπου φύγει-φύγει! Όλα αυτά τέλος, οδηγούν στη βεβαιότητα ότι πάμε για μία ακόμη ανακεφαλαιοποίηση με τον λαό να ξεζουμίζεται και πάλι προκειμένου να διασωθούν οι ελληνικές τράπεζες!

indobserver

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr