ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ : ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΕΠΙΚΑΙΡΟ!! Β.Ο.Π ” Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 19 Μαρ 2018 - 10:26
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ

Η Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” είναι ειρηνική και φιλανθρωπική και δεν έχει σχέση με παραστρατιωτικές οργανώσεις, δεν ασχολείται με όπλα, δεν εκπαιδεύει στα όπλα, δεν καλεί στα όπλα, δεν έχει σχέση με άλλες οργανώσεις που αυτοαποκαλούνται «Πολιτοφυλακή». έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Απευθυνόμαστε στον Πατέρα, στον Αδελφό, στο Γείτονα, στο Νόμιμο Μετανάστη, στον νόμιμο κάτοικο της Κοζάνης κλπ που θέλουν να ζουν σε μια ειρηνική και ασφαλή γειτονιά χωρίς να φοβούνται τη νύχτα για τα παιδιά τους και την οικογένεια τους.

Στην Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” μπορούν να ενταχθούν εθελοντικά οι Απόστρατοι , ακόμη και οι εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας αν και η όποια οικονομική τους υποστήριξη δεν επιτρέπεται να είναι με μορφή μισθού αλλά θα είναι με τη μορφή βραβείων, αριστείων, υποτροφιών και άλλων νομίμων μεθόδων που επιτρέπει η υπηρεσία τους.

Όσοι έχουν υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας διατηρούν τους βαθμούς ιεραρχίας τους εντός της Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” με δυνατότητα προαγωγών εντός της ομάδας για τους νεώτερους.

Σκοπός Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” στην πόλη της Κοζάνης ειναι:

Αποτελείται από Κοζανίτες Πολίτες, υποστηρίζεται από τους Κοζανίτες Πολίτες για να ενισχύσει την ασφάλεια όλων των Πολιτών που κατοικούν στην πόλη .

Σκοπό έχει να υπερασπίζεται αφιλοκερδώς την ασφάλεια όλων των Πολιτών εντός της πόλης του , ένα καθήκον που έχει κάθε πολίτης μόνο που τώρα μπορεί να γίνει με συντεταγμένο , και με ομαδικό τρόπο .

Τα στελέχη της Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” είναι εθελοντές πολίτες που οργανώνονται σε ιεραρχημένες ομάδες ασφαλείας προκειμένου να διεξάγουν (φυσικά ΑΟΠΛΕΣ!) περιπολίες όλο το 24ωρο εντοπίζοντας πάσης φύσεως ποινικές παραβάσεις έτσι ώστε:

(α) να αποτρέπουν τη διάπραξη κακουργημάτων και αυτόφωρων πλημμελημάτων (στα πλαίσια πάντα των νόμων του κράτους) και (β) να καλούν άμεσα την Αστυνομία της πόλης τους να επέμβει προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες παρέχοντας κάθε είδους νόμιμη υποστήριξη της Αστυνομίας στο έργο της .

Οι Δυνάμεις της Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στην περίπτωση πυρκαγιών, σεισμών και πάσης φύσεως φυσικών καταστροφών και κοινωνικών ταραχών αφού στις τάξεις τους θα μπορούν να εντάξουν όλες τις ανεξάρτητες ομάδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό της δημόσιας ασφάλειας και της πολιτικής προστασίας.

Αρχές της Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης”

Ιδρύθηκε από αγάπη και ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο συμπολίτη μας με σκοπό να παρέχει αφιλοκερδώς ασφάλεια και προστασία σε όλους τους κατοίκους.

Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με παραστρατιωτικές οργανώσεις η άλλες ένοπλες η άοπλες ομάδες που σκοπό έχουν την εμπλοκή τους σε ένοπλες η άοπλες ” συγκρούσεις, “η έστω σε ειρηνικές διαδηλώσεις των κατοίκων . Καμία εκπαίδευση δεν γίνεται σε οπλικά συστήματα η στρατιωτικές επιχειρήσεις!

Δεν ανταγωνίζεται τα Σώματα Ασφαλείας αλλά αποτελεί σύμμαχο ,βοηθό και ένθερμο υποστηρικτή τους, όπου και όταν το επιβάλλουν οι περιστάσεις και οι νόμοι του κράτους.

Δεν αποτελεί δύναμη καταστολής πλήθους “η ταραχών και δεν εμπλέκεται σε πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Δεν είναι πολιτικός οργανισμός και δεν υποστηρίζει κανένα πολιτικό οργανισμό.

Τα στελέχη του προέρχονται από όλες τις πολιτικές παρατάξεις και ιδεολογίες (Αριστεροί, Δεξιοί, Κεντρώοι , Ανένταχτοι κλπ).

Σέβεται και τηρεί όλους τους νόμους του Ελληνικού Κράτους και δρα στα πλαίσια του Συντάγματος.

Δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα αλλά κοινωφελή, φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Η Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” Δεν διακατέχεται από φανατισμό, ρατσισμό η άλλα αντικοινωνικά αισθήματα κατά των μεταναστών, των αλλοδαπών και των μειονοτήτων.

Στην Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” μπορούν να ενταχθούν και οι νόμιμοι μετανάστες που εργάζονται νόμιμα στην Κοζάνη και θέλουν να βοηθήσουν αφού αυτοί γνωρίζουν καλύτερα τη νοοτροπία και τη γλώσσα των ομοεθνών τους που εμπλέκονται σε παραβατική συμπεριφορά (προϋπόθεση όμως είναι η πολυετής νόμιμη εργασία .)

Δεν παρέχει κάλυψη η υποστήριξη σε όποιον πολίτη ενταχθεί (έμμισθα η άμισθα) στην ομάδα όταν αυτός παραβιάζει τους νόμους του κράτους. Κάθε Πολιτο-φύλακας εκπροσωπεί τον εαυτό του στις ενέργειες του.

Η Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” αποτελούνται από άτομα με καθαρό ποινικό μητρώο, υψηλό ήθος και δημοκρατικές πεποιθήσεις που θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο της πόλης τους .

Ευελπιστεί στο μέλλον να παρέχει έμμισθη απασχόληση στους πολιτες-φύλακες που έχουν αποδείξει το ζήλο και την αξία τους στα πρώιμα στάδια της ίδρυσης της Πολιτοφυλακής.

Στηρίζεται στον πατριωτισμό και ευαισθησία του Κοζανίτη και την υποστήριξή τους προκειμένου να εξασκήσει ανταγωνιστική δράση στο έγκλημα και στη βία.

Υποστηρίζει με εκπαιδευτικά προγράμματα τους μαθητές ώστε να ενταχθούν αν επιθυμούν (με την άδεια των γονέων και την σύμφωνη γνώμη των δασκάλων ) προς όφελος των συμμαθητών τους “Μπούλινκ” και της ασφάλειας τους στα σχολεία, προϋπόθεση ειναι ο μαθητής/τρια να ειναι υπερκοινωνικό άτομο .

Στα αρχικά στάδια της λειτουργίας , θα υπάρξει μια περίοδος επώασης κατά την οποία θα δημιουργηθεί μια συμβατική ιεραρχία η οποία και πάλι είναι προαιρετική και σκοπό έχει το συντονισμό των ενεργειών του σώματος των Πολιτοφυλάκων.

Οικονομικοί Πόροι της Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης”

Η Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” βασίζεται κυρίως στην εθελοντική συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών που την στελεχώνουν. Όμως ασφαλώς στο θέμα του βιοποριστικού θα επιδιώξει την εύρεση των κατάλληλων οικονομικών πόρων προκειμένου να υποστηρίξει τα στελέχη της στην υλικοτεχνική υποδομή {γραφείο,στολές υποδήματα κτλ…} , για τα οποία θα συμβάλουν {προαιρετικά και τα μέλη}

Κανένας Πολίτης δεν πρέπει να δώσει χρήματα η συνδρομές σε οποιοδήποτε μέλος της ομάδας ενώ απαγορεύεται να ζητούν η να παίρνουν χρήματα από τους πολίτες (να ενημερωθεί άμεσα η Αστυνομία σε κάθε τέτοια περίπτωση).

Κάθε φορά που θα χτυπούν την πόρτα ενός γείτονα πολίτη, θα του δίνουν ενημερωτικά φυλλάδια, τα στοιχεία τους και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους και θα τους θυμίζουν με την επίσκεψη τους ότι κάπου εκεί κοντά θα περιπολούν έτοιμοι να αποτρέψουν το έγκλημα εις βάρος του η αν μπορέσουν να συλλάβουν τον εγκληματία και να τον παραδώσουν στις αρχές .

Μέρα-Νύχτα θα υπάρχουν φύλακες που θα περιπολούν στις γειτονιά τους και στους δρόμους αυτής, προκειμένου να αποτραπούν οι ληστείες, οι διαρρήξεις, οι βιασμοί, οι κλοπές αυτοκίνητων και η διακίνηση ναρκωτικών.

Οι πολίτες της Κοζάνης θα έχουν τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων των φυλάκων ώστε να τους καλέσουν όταν βρεθούν σε κίνδυνο ακόμη και αν δεν περιπολούν οι ίδιοι εκείνη τη στιγμή σε άλλη περιοχή εκτός της γειτονιάς τους, δηλ. όπου δηποτε κυκλοφορούν εντός της πόλης (φυσικά αφού έχουν ήδη καλέσει την Αστυνομία).

Οι φύλακες δεν έχουν ωράριο αφού προστατεύουν την ίδια τους την πόλη την ίδια τους την οικογένεια και τα παιδιά σπεύδοντας στο χώρο του εγκλήματος για υποστήριξη των συμπολιτών τους.

Η παρουσία έξω από τα σχολεία θα αποτελέσει δύναμη αποτροπής για τους πάσης φύσεως εξωσχολικούς αδίστακτους εγκληματίες, που απειλούν καθημερινά τη νεολαία της πόλης .

Οι πολίτες δεν θα διστάσουν να δώσουν ένα μικρο ποσό {κατ’ επιλογή του ιδίου του πολίτη } στο γραφείο ,που θα λειτουργεί επί 24ρου βάσεως, ως συνδρομή ενίσχυσης των δραστηριοτήτων αυτών π.χ τηλεφωνικά έξοδα , προκειμένου να μπορούν να καλέσουν σε βοήθεια εκτός από την Αστυνομία και τις Δυνάμεις Πολιτοφυλακής που θα περιπολούν στη γειτονιά τους.

Όλα τα έσοδα από τις συνδρομές των Πολιτών, τις δωρεές και τις επιχορηγήσεις θα καταγράφονται στο βιβλίο συνδρομητών και δωρητών του θεσμικού οικονομικού Ελέγχου του γραφείου .

Όλα τα έσοδα αυτά θα χρησιμοποιούνται για τις λειτουργικές ανάγκες της ομάδας της πόλης Κοζάνης για την εκπαίδευσή τους και βέβαια όλα τα οικονομικά στοιχεία θα είναι πάντα στη διάθεση των Αρχών της Ελληνικής Πολιτείας και κάθε ατόμου κατοίκου Κοζάνης , που έχει εύλογο ενδιαφέρον.

Καμία απολύτως *υποχρέωση δεν έχουν οι Πολίτες να καταβάλλουν συνδρομές διότι η προσφορά της ομάδος είναι καθαρά Εθελοντική , Αλληλέγγυα και Φιλανθρωπική.

Νομική Βάση της Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης”

Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων (EKEO) συχνά τονίζει ότι κανείς δεν πρέπει να υποκαθιστά τα σώματα ασφαλείας διότι αυτό είναι παράνομο. Για παράδειγμα απαγορεύεται στους φύλακες να φέρουν ρόπαλα και ράβδους (για πυροβόλα όπλα , μαχαίρια , αιχμηρά αντικείμενα που χαρακτηρίζονται φονικά όπλα , δεν πρέπει να γίνεται καν λόγος!), απαγορεύετε αυστηρός σε κάθε περίπτωση , θα επιβάλλετε ποινή ,ακόμη και την αποπομπή του από το σώμα, χωρίς να έχει το δικαίωμα επανένταξής του .

Όμως κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι κάθε Έλληνας πολίτης μπορεί να προβεί σε συλλήψεις εγκληματιών (αν και αυθόρμητα σε φόνους και ληστείες οι πολίτες συλλαμβάνουν τον εγκληματία αν μπορούν).

Για να γίνει αντιληπτό πότε ένας πολίτης μπορεί να προβεί σε συλλήψεις αναφέρουμε απόσπασμα της γνωμοδότησης του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδά (#13/2004) που αναφέρει τα εξής:

«Κρίνουμε βεβαίως αναγκαίο να σημειώσουμε ότι τα ανωτέρω δεν αναιρούν το δικαίωμα το οποίο συμφώνως προς το άρθρο 275 παρ. 1 Κ.Π.Δ. έχει οποιοσδήποτε πολίτης, όταν υποπίπτει στην αντίληψή των ότι οι υπάλληλοι ή οι επισκέπτες (…) διαπράττουν με οποιονδήποτε τρόπο αυτόφωρο κακούργημα ή πλημμέλημα, π.χ. κατέχουν και εισάγουν (…) με ή χωρίς το όχημά των ναρκωτικά ή έχουν αφαιρέσει αντικείμενα (…) κ.λ.π., να τους συλλαμβάνουν και να τους παραδίδουν στην προσκαλούμενη προς τούτο αστυνομική αρχή.»

Ας δούμε τώρα τι λέει το άρθρο 275 του ΚΠΔ που αναφέρει ο Άρειος Πάγος:

«Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα οι ανακριτικοί υπάλληλοι των άρθρων 33 και 34, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ενώ οποιοσδήποτε πολίτης το δικαίωμα, να συλλάβουν το δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του Κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα.»

Σύμφωνα με τις σχετικές σημειώσεις του Διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων Καθηγητή Δρ. Θεοδώρου Λιόλιου οι Έλληνες Πολίτες (και βέβαια και τα στελέχη της Πολιτοφυλακής) έχουν δικαίωμα σύλληψης κάθε παραβάτη που διαπράττει προφανές αυτόφωρο πλημμέλημα η κακούργημα με την υποχρέωση την άμεσης προσαγωγής του στον εισαγγελέα η καλύτερα στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ώστε να μη μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα περιορισμού του δράστη (αρ.275, αρ.279 του ΚΠΔ)

Απαραίτητες Προϋποθέσεις Ένταξης Η Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” :

Κάθε Έλληνας φύλακας (και ιδιαίτερα οι Ομαδάρχες!) πρέπει να πληροί της παρακάτω προϋποθέσεις:

α. είναι Έλληνας πολίτης ή ομογενής ή πολίτης χώρας – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον για τον τελευταίο δεν συντρέχει κώλυμα δημόσιας τάξης ή δημόσιας ασφάλειας ή δημόσιας υγείας,

β. έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του,

γ. δεν έχει καταδικασθεί αμετάκλητα σε οποιαδήποτε ποινή για τα εγκλήματα ανυποταξίας, λιποταξίας, προσβολών του πολιτεύματος, προδοσίας της Χώρας, προσβολών κατά της ελεύθερης άσκησης των πολιτικών δικαιωμάτων, προσβολών κατά της πολιτειακής εξουσίας, κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, εγκληματικής οργάνωσης, τρομοκρατικών πράξεων, παραχάραξης, κιβδηλείας, πλαστογραφίας, απιστίας περί την υπηρεσία, παραβίασης του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας, κλοπής, υπεξαίρεσης, εκβίασης, απάτης, απιστίας, δωροδοκίας ή δωροληψίας, καταπίεσης, ναρκωτικών, ζωοκλοπής, λαθρεμπορίας και περί όπλων και εκρηκτικών υλών, ανεξάρτητα αν η καταδίκη αυτή αναγράφεται ή όχι στο ποινικό μητρώο του αιτούντος,

δ. δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε στερητική της ελευθερίας ποινή ανώτερη των έξι (6) μηνών για έγκλημα του άρθρου 7 αυτού του νόμου και για κάθε έγκλημα που τελέσθηκε με δόλο,

ε. δεν κρατείται προσωρινά ή δεν έχει παραπεμφθεί αμετάκλητα σε δίκη για κακούργημα ή για αδίκημα της περίπτωσης γ΄ ή δεν έχει καταδικασθεί έστω και με οριστική απόφαση για κακούργημα ή για αδίκημα της περίπτωσης γ΄. Το κώλυμα αυτό ισχύει μέχρις ότου εκδοθεί αμετάκλητη απαλλακτική απόφαση,

στ. δεν έχει στερηθεί των πολιτικών δικαιωμάτων του, έστω και εάν έχει λήξει ο χρόνος που ορίσθηκε για τη στέρησή τους,

ζ. δεν τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση,

η. δεν έχει απολυθεί από δημόσια υπηρεσία για πειθαρχικό παράπτωμα σχετικό με τα αδικήματα της περίπτωσης γ΄ της παρούσας παραγράφου,

θ. δεν είναι κατασκευαστής ή έμπορος όπλων, πυρομαχικών ή εκρηκτικών υλών

ι. δεν πάσχει από οποιασδήποτε μορφής ψυχική νόσο και δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών

κ. δεν είναι ιδιοκτήτης ιδιωτικής εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (ΙΕΠΥΑ) αλλά ούτε και εργάζεται σε ΙΕΠΥΑ.

Ομαδάρχες της Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” :

Οι ομάδες της τοπικής φύλαξης που θα ιδρυθούν θα διαχειριστούν στο μέλλον όχι μόνο τα θέματα ασφαλείας της περιοχής τους αλλά και ένα κεφάλαιο από τις αυθόρμητες δωρεές, τις συνδρομές και τις χορηγίες φυσικών και νομικών προσώπων που θα αντιληφθούν ότι θα μπορούν ανά πάσα χρονική στιγμή να καλέσουν τον φύλακα της περιοχής τους είτε στην επιχείρηση τους είτε στο ίδιο τους το σπίτι όταν κινδυνεύσουν (χωρίς βέβαια να υποχρεούνται στην οικονομική αυτή υποστήριξη λόγω της εθελοντικής Αλληλέγγυας και κοινωφελούς δράσης της .

Τα πρώτα μέλη που θα αναλάβουν τοπικοί Ομαδάρχες θα αποτελέσουν και τους διαχειριστές του τοπικού λογαριασμού των συνδρομητών και δωρητών της ομάδας

Πρέπει λοιπόν οι κατά τόπους ομαδάρχες να αποδειχθούν δραστήριοι ώστε να εμπεδώσουν την ιδιότητα της και να αποδείξουν την αξία τους
.
Μετά τη δημιουργία της ομάδας θα υπάρξει ουσιαστικά μια αρχαιότητα που θα χαρακτηρίζει και την ιεραρχία της. Αν νομίζετε ότι έχετε τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα του Ομαδάρχη και ικανότητα του, θα πρέπει να ενημερωθείτε για τις διαδικασίες ανάδειξης των ομαδαρχών από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας της Πολιτών Κοζάνης .

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του Ομαδάρχη της τοπικής Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” μπορούν να στέλνουν το αίτημα τους στο Δ.Σ της ομάδας .

Το αίτημα τους πρέπει να συνοδεύεται από πλήρες βιογραφικό σημείωμα καθώς και τα στοιχεία πέντε ατόμων της περιοχής του που ο υποψήφιος Ομαδάρχης επιθυμεί να συμπεριλάβει στην τοπική και οι οποίοι έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ένταξη τους.

Στην Επιλογή του Ομαδάρχη ιδιαίτερο ρόλο θα παίξουν τα επιπλέον προσόντα του υποψηφίου (εμπειρία, εκπαίδευση, σπουδές, κλπ). Μετά την επιλογή του ο Ομαδάρχης θα καταθέσει υπεύθυνη δήλωση στο το ΔΣ της ομάδας ότι πληροί όλες τις παραπάνω σπροϋποθέσεις (το ίδιο ισχύει και για κάθε επιλεγμένο .

Επισημαίνεται ότι όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στο μέλλον , πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σχόλια που αναρτούν στην ιστοσελίδα τους στο Facebook η στα ιστολόγια τους.

Εντοπισμός σχολίων μίσους, ύβρεων κατά πολιτών, πολιτικών, θεσμών, η απειλές κατά της κυβέρνησης η άλλης ομάδας πολιτών αυτόματα θέτουν τα άτομα αυτά θα τίθενται όχι μόνο εκτός της τοπικής ομάδας , αλλά αποκλείουν και κάθε σχέση τους με την ομάδα .

Η Β.Ο.Π “Βοηθητική Ομάδα Πολιτών Κοζάνης” έχει συγκεκριμένες κοινωφελείς αρχές και σκοπό την προστασία και την ασφάλεια όλων των πολιτών και όχι τη βία και την εκδίκηση.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν τον κορμό του καταστατικού της τοπικής ομάδας Πολιτών Κοζάνης ενώ στο μέλλον θα υπάρξει ακόμη πιο αυστηρή νομική θεμελίωση του νέου αυτού εθελοντικού σώματος των Αλληλέγγυων Πολιτών.

Το καταστατικό θα τελειοποιηθει μετά από γενική συνέλευση με προτάσεις ,αλλαγές κτλ. των πολιτών του νομού Κοζάνης .

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι Κοζανίτες να εγγραφούν στην ομάδα στο Facebook για καθημερινή ενημέρωση.
το λινκ της ομάδας: https://www.facebook.com/groups/986533418102236/?pnref=story

Ευχαριστω
Σύνταξη κειμένου καταστατικού

Κωνσταντινιά Ντέμου “Μακεδόνισσα”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…