ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 17 Οκτ 2017 - 19:55
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, «ΑΣΠΕ» ΚΑΙ «ΟΠΟΤΤΕ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.

 
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
 
Με την δικαιολογία ότι «και καλά» ο νόμος δεν αναφαίρει την λέξη «ακατάσχετα» για τα οικογενειακά επιδόματα των πολυτέκνων και τριτέκνων, στις ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ συνομιλίες που είχαν οι προδότες της Ελληνικής Κυβερνήσεως με τους παράνομους Τροϊκανούς δανειστές της χώρας,  αποφάσισαν να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ τα επιδόματα τω ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ και των ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ οικογενειών, που έχουν οφειλές σε αυτό το αισχρό και ανάγλητο καθεστώς, που το ονομάζουν ….ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
 
ΞΕΧΑΣΑΝ και πάλι ως συνήθως, ότι ο ελληνικός λαός είχε ψηφίσει «ΟΧΙ» για όλα αυτά τα αισχρά μέτρα λιτότητας που εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά θέλουν να επιβάλλουν.
 
Το θέμα είναι,  πως αυτά συμβαίνουν και με την ΚΑΛΥΨΗ των ομοσπονδιών της ΑΣΠΕ και της ΟΠΟΤΤΕ που υποτίθεται πρέπει να προστατεύουν τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, ενώ οι διοικήσεις τους, παρότι γνωρίζουν τις προθέσεις αυτής της ανθελληνικής Κυβέρνησης, ως συνήθως βγάζουν τον …… «σκασμό»..!!
 
Αντιμετωπίζουμε ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, αισχρούς ανθέλληνες Κυβερνώντες και ΆΘΛΙΕΣ διοικήσεις στις ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ πολυτέκνων και τριτέκνων , με σκοπό να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ, για να ΧΤΥΠΗΘΕΙ χωρίς έλεος η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
 
 Ο στόχος τους είναι να γίνει ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ των επιδομάτων από την επόμενη καταβολή που έχει προγραμματιστεί για την αμέσως επόμενη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου.
ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ και φυσικά έπεσαν στα «τέσσερα», η Κυβέρνηση και οι Ομοσπονδίες.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ.
 
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος.
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr